Jump to content

Multimedia center αυτοκινήτου

toyias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 101
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Loipon, grigoro shut down kai grigori ekkinisi: 2 secs einai OK gia anaparagogi mp3/dvd/cd klp? :)

Trofodosia einai pleon pexnidaki!

Otan apofasiseis na to kaneis...stile pm na se kathodigisw katalilos!

2 δευτερόλεπτα εκκίνηση??? :alien: Μάλλον δε μιλάς για Windows!

Oκ για το δεύτερο!

Γιατί τόση πρεμούρα για γρήγορη εκκίνηση; :confused:

Δηλαδή αν ξεκινήσει το car pc σε χρόνο 30" τι θα γίνει;

2 δευτερόλεπτα εκκίνηση??? :alien: Μάλλον δε μιλάς για Windows!

Oκ για το δεύτερο!

To car pc...(sygekrimeno motherboard) exei ena BIOS programa pou pezei ola auta...parola auta boreis an den yparxei CD/DVD mesa sto drive na kaneis ekkinisi sta windows!

Γιατί τόση πρεμούρα για γρήγορη εκκίνηση; :confused:

Δηλαδή αν ξεκινήσει το car pc σε χρόνο 30" τι θα γίνει;

Αν θελήσω(εγώ ή οποιοσδήποτε με car pc) να πάω μια κοντινή διαδρομή και θελήσω να βάλω ένα cd να παίξει, είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις να φορτώσει το λειτουργικό για να ακούσεις το cd.

To car pc...(sygekrimeno motherboard) exei ena BIOS programa pou pezei ola auta...parola auta boreis an den yparxei CD/DVD mesa sto drive na kaneis ekkinisi sta windows!

Το ότι μπορεί να παίξει cd από BIOS, το ξέρω. Και το δικό μου την έχει αυτή τη δυνατότητα. Αλλά για DVD δεν το ήξερα!

Αν θελήσω(εγώ ή οποιοσδήποτε με car pc) να πάω μια κοντινή διαδρομή και θελήσω να βάλω ένα cd να παίξει, είναι λίγο σπαστικό να περιμένεις να φορτώσει το λειτουργικό για να ακούσεις το cd.

Το ότι μπορεί να παίξει cd από BIOS, το ξέρω. Και το δικό μου την έχει αυτή τη δυνατότητα. Αλλά για DVD δεν το ήξερα!

Pio exeis esu?

πάντως με μια αναζήτηση στο google είδα ότι έχει προχωρήσει πολύ στο εξωτερικό αυτό το θέμα.και μάλιστα με σχετικα μικρό κόστος

time to talk

team sharp

και ένα σχεδιάγραμμα

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Στο εξωτερικό, πράγματι έχει προχωρήσει πολύ. Αλλά εδώ στην Ελλάδα όπως πάντα τελευταίοι!! Όσο για το κόστος, είναι μικρό αν το φτιάξει μόνος του κανείς. Οι έτοιμες λύσεις είναι πιο ακριβές.

Nαι αλλά μετά χρειάζεται και 1-DIN οθόνη! Εκτός και αν ξηλώσει τη μισή κονσόλα για να βάλει οθόνη. Μια άλλη καλή λύση για το hardware είναι να μπει στον τεμπέλη.;)

Μια πολυ καλη λυση ειναι το DDX-7025 της Kenwood και μαζι με το KCA-IP500 και ενα iPod εχεις τα ΠΑΝΤΑ στο αυτοκινητο σου ! :cool:

Τα δουλευω περιπου 9 μηνες και ειμαι ενθουσιαζμενος!

Nαι αλλά μετά χρειάζεται και 1-DIN οθόνη! Εκτός και αν ξηλώσει τη μισή κονσόλα για να βάλει οθόνη. Μια άλλη καλή λύση για το hardware είναι να μπει στον τεμπέλη.;)

Nane kala to 307 cc mou pou exei 2 DIN thikes :D

Ναι, έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Εκτός αν κάποιος έχει την όρεξη να την κάνει να μοιάζει εργοστασιακή και πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επίσης οι In dash προστατεύονται από τα αδιάκριτα μάτια!

Μια πολυ καλη λυση ειναι το DDX-7025 της Kenwood και μαζι με το KCA-IP500 και ενα iPod εχεις τα ΠΑΝΤΑ στο αυτοκινητο σου ! :cool:

Τα δουλευω περιπου 9 μηνες και ειμαι ενθουσιαζμενος!

Ποσο στοιχισε αυτη η λυση;

Ποσο στοιχισε αυτη η λυση;

1699 το DVD/mp3 player + 120 ευρω το καλωδιο για το Ipod + αλλα 340 το Ipod! :cool:

Ναι, έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Εκτός αν κάποιος έχει την όρεξη να την κάνει να μοιάζει εργοστασιακή και πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επίσης οι In dash προστατεύονται από τα αδιάκριτα μάτια!

Kai ton ilio...

1699 το DVD/mp3 player + 120 ευρω το καλωδιο για το Ipod + αλλα 340 το Ipod! :cool:

1000 fores car pc....Mia olokliromeni lisi kostizei peripou sta 1500 kai exeis to atou twn Windows XP pou simainei APEIRA pexnidia kai programata....antigrafes CD/DVD/MP klp! :D

Pantos kali fasi kai auto pou ekanes.....alla ligo last year! :)

Σύνολο... 2200€!!! Πολύ χρήμα! Όντως 1000 φορές car pc! Αλλά αφού εσύ είσαι ευχαριστημένος, οκ.

@MaleBuffy: Το κατά πόσο είναι ατού τα XP, είναι μεγάλη ιστορία. Φαντάσου να σε σταματήσει κανένα στρουμφ και να έχουν κολλήσει τα Windows!!!:D

Λογικό! Πάντως καλό θα ήταν να έμπαινε στα cr pc linux(μαζί με τα απαραίτητα προγράμματα) έτσι ώστε ο κόσμος να αρχίσει σιγά σιγά να γνωρίζει ένα καλύτερο λειτουργικό και να μην υπάρχουν καταστάσεις σαν αυτή που ανέφερα!;)