Jump to content

Multimedia center αυτοκινήτου

toyias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανένας παιδία περί multimedia car centers?

Το έχω σκεφτεί και πρόκειται να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω ποιό μποεί κάποιος να με βοηθείσει; Θα ήθελα μόνο σίγουρα να έχει κάτι το αντικλεπτικό π.χ. αποσπόμενη πρόσωψη η κάτι τέτοιο. Ψάχνοντας είδα το IVA-D300 της Alpine που ψηφήστηκε το καλήτερο του 2004 και λέει ότι για την κλοπή έχει μια πρόσωψη πλαστική που μπαίνει μπροστά για να το κρύβει είναι αξιόπιστη άραγε αυτή η λύση; Οτιδοίποτε γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει thanks.

THATS ALL I HAVE TO SAY ABOUT THAT

• Απαντήσεις 101
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την βοήθεια, πιο συγκεκριμένα όμως στο θέμα ασφάλειας

είναι αρκετή αυτή η πρόσωψη? αν μου το κλέψουν όλο μαζί με την πρόσωψη;

Α και κάτι άλλο παίζει DVD με mp3; [/size]

DVD ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΡ3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ UNIBRAIN ΤΟ Ι-ΖΑΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΦΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ

nap

Κατάλαβα αν το βάλω μου το σύκωσαν! Εκεί που μένω κάθε βρλαδυ σπάνε και από ένα ευχαριστώ πάντως napgolf. Όσο για το i-Zak νομίζω το ξέρω είναι αυτό το εξαρτιματάκι που το συνδέεις και στην τηλεόραση και παίζει και ταινίες αν δεν κάνω λάθος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος napgolf ( 3 Ιαν. 2005 , 17:34)

DVD ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΡ3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Αγαπητε φιλε, εδω εχεις λαθος! Για κοιτα σε αυτο

το thead για περισσοτερα ;)

Από ότι βλέπω έχεις δίκιο, πώς θα μάθουμε όμως αν το συγκεκριμένο παίζει DVD mp3 ;Μήπως παίζουν όλα ή όχι; Σε κάποια μοντέλα εκτός από

Video DVD έφραφαν Video/Audio DVD μήπως ενοούσαν αυτό ότι δηλαδή παίζουν και mp3 ή ίσως και .WAV; Πάντως για το θέμα ασφάλειας δεν βλέπω φώς όλα μούφα μάλλον, έχω απογοητευτεί!!!! :(

Δωσε 750+ ευρω να παρεις το Pioneer 9600 που εχω παρει εγω.

Ειναι τρομερο cd-mp3-wma-wav player και εχει και αποσπομενη προσοψη. Αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο ( μαζι με το αντιστοιχο alpine που ειναι χειροτερο σε εμφανηση ) οσο αφορα ηχο και δυνατοτητες.

Οτι και αν βαλεις που να εχει οθονη μαλλον θα το κλαις, για να μην βαλουμε και την ζημια στο αμαξι.

Μερικα που εχουν προσοψεις εχω δει να τα κλεβουν και χωρις αυτες , μαλλον εχουν κονε και βρισκουν προσοψεις.

( Και μην αναφερουμε πως ειναι παρανομο να οδηγεις με ανοιχτη την οθονη )

Αυτος ο καλογεροπουλος εχει τιμες φαρμακι :)

Άυτή την στιγμή έχω έναν φίλα stand by που έχει πάει Αμερική και περιμένει να του πώ ποιό μοντέλο θέλω να μου το φέρει σε μια εβδομάδα που έρχεται, λέει ότι μπορεί να το περάσει από το αεροδρόμειο χωρείς πρόβλημα το θέμα είναι ότι πρέπει να αποφασήσω γιατί μετά πέταξε το πουλάκι και θα τρέχω σε κανένα Καλογερόπουλο που θα μου κόψει το κόλο.!!!!

ο φιλος σου μαλλον δεν ειναι πολυ σχετικος με αυτα ετσι ?

Αν ναι ξεχασε να σου πει 2 πραγματα : Πρωτον πως οι οθονες DVD στην αμερικη ειναι για NTSC format 29fps και οχι για PAL 25fps καθως και οι σταθμοι τους δεν εκπεμπουν οπως εδω οποτε θα εχεις προβλημα και στην ληψη.

Δευτερον στην αμερικη δεν εχουν FM η ΑΜ οπως εδω οποτε δεν θα μπορεις να ακους ραδιο ουτε για δειγμα.

Δεν ηξερες δεν ρωταγες ?

Απο εξω το μονο καλο που μπορεις να φερεις ειναι ενισχητη και ηχεια οπως εφερα εγω.

Όχι πράγματη δεν έχει ιδέα. Για το NTSC και το PAL ήξερα για το ράδιο όμως όχι!!! Ευτυχώς που δεν ήξερα και ρώτησα, με βλέπω για κανένα καλογερόπουλο ή κάτι αντίστοιχο

Γιατι ολοι νομιζουν πως οταν αγοραζεις κατι μεσα απο την Ε.Ε δεν πληρωνεις φορους ?

Οτι κοστιζει πανω απο 20 ευρω τα τελωνεια εχουν δικαιωμα να βαλουν φορο απο οπου και αν φερνεις το οτιδηποτε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond ( 5 Ιαν. 2005 , 03:42)

Γιατι ολοι νομιζουν πως οταν αγοραζεις κατι μεσα απο την Ε.Ε δεν πληρωνεις φορους ?

Οτι κοστιζει πανω απο 20 ευρω τα τελωνεια εχουν δικαιωμα να βαλουν φορο απο οπου και αν φερνεις το οτιδηποτε.

ΜΕΣΑ απο Ε.Ε.;; Είσαι σίγουρος γι' αυτο;;! :o Μα αν για ένα πράγμα δημιουργήθηκε η Ε.Ε. αυτο είναι για να εξυπηρετεί το ελεύθερο εμπόριο!

ti tha legate gia in car pc ? teleftaia ego to flertaro arketa

rikste mia matia CARPC

http://www.cartft.com/carpc/community/examples/einbau_db/Stephan_7_carpc.jpg

http://www.cartft.com/carpc/community/examples/einbau_db/Dieter2_3_carpc.jpg

exei poles liseis kai mporeis na baleis ta panta GPS /MP3 / DVD / radio kai genika oti mporei na kanei ena pc

μαλλον ξεχνας πως ζεις στην ελλαδα.

Οτιδηποτε πανω απο 20 ευρω, εννοειται πως μιλαμε για ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ειδη κυριως τα τελωνεια εχουν δικαιωμα να τα φορολογησουν ως και 20%.

Το πιο κλασσικο παραδειγμα ειναι η εισαγωγη αμαξιου απο το εξωτερικο.

Εγω ηταν να φερω ενα RX8 απο γερμανια. Το ειχα βρει τελικη 13.000 ευρω , full extra , 240hp κτλ κτλ( 1 χρονο μεταχειρισμενο ).

Και ετσι πηγα στο τελωνειο και ρωτησα αν μπαινει η οχι φορος.

Τελικη τιμη του αμαξιου μαζι με το 18% ΦΠΑ και την φορολογια εισαγωγης στην Ελλαδα ηταν 24.000 ευρω.

Παιδιά το θέμα είναι η ασφάλεια αν το αγοράσεις και σου σπάσουν το αμάξι και στο πάρουν δε λέει τίποτα εκεί πάσχει το πράγμα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος toyias ( 4 Ιαν. 2005 , 02:48)

Από ότι βλέπω έχεις δίκιο, πώς θα μάθουμε όμως αν το συγκεκριμένο παίζει DVD mp3 ;Μήπως παίζουν όλα ή όχι; Σε κάποια μοντέλα εκτός από

Video DVD έφραφαν Video/Audio DVD μήπως ενοούσαν αυτό ότι δηλαδή παίζουν και mp3 ή ίσως και .WAV; Πάντως για το θέμα ασφάλειας δεν βλέπω φώς όλα μούφα μάλλον, έχω απογοητευτεί!!!! :(

το DDX-7025 της Kenwood που εχω βαλει παιζει θαυμασια DVD-mp3 ! ;)

Τωρα θελω να τεσταρω εαν διαβαζει και τα dual layer DVD γραμμενα με mp3 !

Οτι και να λενε μερικοι, η οθονη στο αυτοκινητο ειναι ενα ονειρο... :rolleyes:

βασικα αμφιβαλλω αν υπαρχει κατι πιο αχρηστο απο μια οθονη αυτοκινητου. Ναι μεν ειναι ωραια αλλα απο λειτουργηκοτητα μηδεν.

Συν το οτι αν σε παρουν χαμπαρι πως εχεις οθονη θα σου σπασουν το αμαξι ακομα και αν μην καταφερουν να την παρουν, συν το οτι οταν οδηγεις η οθονη αποσπαει πανευκολα την προσοχη ενος οδηγου και γιαυτο εχει ψηφιστει νομος στην ευρωπη που εχει παρανομη την χρηση οθονης εν ωρα οδηγησης.

Συν το οτι σαν ποιοτητα ηχου ( watt, amp preouts ) εχει πολυ χειροτερη απο μια πολυ καλη πηγη εκτος αν βεβαια καποιος παρει και dolby digital amplifier που μετα ανεβαινει πολυ ψηλα το πακετο.

Σε ενα-δυο χρονακια βγαινουν οθονες αναδιπλουμενες με προσοψεις και με αποτυπωμα για λειτουργια ωστε να ειναι αχρηστες σε ξενα χερια.

Εγω θα περιμενω κατι τετοιο εφοσον τωρα το competition συστημα μου ειναι περα για περα ονειρικο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond ( 6 Ιαν. 2005 , 03:14)

βασικα αμφιβαλλω αν υπαρχει κατι πιο αχρηστο απο μια οθονη αυτοκινητου. Ναι μεν ειναι ωραια αλλα απο λειτουργηκοτητα μηδεν.

Συν το οτι αν σε παρουν χαμπαρι πως εχεις οθονη θα σου σπασουν το αμαξι ακομα και αν μην καταφερουν να την παρουν, συν το οτι οταν οδηγεις η οθονη αποσπαει πανευκολα την προσοχη ενος οδηγου και γιαυτο εχει ψηφιστει νομος στην ευρωπη που εχει παρανομη την χρηση οθονης εν ωρα οδηγησης.

Συν το οτι σαν ποιοτητα ηχου ( watt, amp preouts ) εχει πολυ χειροτερη απο μια πολυ καλη πηγη εκτος αν βεβαια καποιος παρει και dolby digital amplifier που μετα ανεβαινει πολυ ψηλα το πακετο.

Σε ενα-δυο χρονακια βγαινουν οθονες αναδιπλουμενες με προσοψεις και με αποτυπωμα για λειτουργια ωστε να ειναι αχρηστες σε ξενα χερια.

Εγω θα περιμενω κατι τετοιο εφοσον τωρα το competition συστημα μου ειναι περα για περα ονειρικο.

Αποψη σου φιλε μου. Απο λειτουργικοτιτα ομως δεν συμφωνω. Ειναι ταχυτατη η οθονη αφης που εχει, εχει παρα πολλες λειτουργιες σε μια οθονη (κατι που σε σημβατικο cd player) πρεπει να το βρισκεις αφου αλλαζεις 3-4 υπομενου σε μια οθονιτσα 1x1 :p

To εαν σου αποσπαει την προσοχη ή οχι ειναι και παλι θεμα ατομου. Ναι μπορει να ειναι αρκετα επικυνδυνη αλλα θεωρρω οτι εισαι αρκετα ωριμος για να καταλαβεις τι πρεπει να κοιτας οταν οδηγεις :D . Επισεις μπορεις να βαλεις οθονη χωρις τηλεωραση πανω για να "μην" παρασειρεσαι!.

Η ποιοτητα ηχου ειναι κοριφαια χωρις να βαλεις ψυφιακο amplifier. Απλα πρεπει να το ακουσεις για να καταλαβεις τι λεω.

Το αμαξι θα στο σπασουν ετσι κι αλλιως εαν δουν κανει που τους αρεσει. Δεν πας ομως με αυτη την λογικη. Η συγκεκριμενη φαινεται 90% εργοστασιακη. Θα εσπαγες ποτε αυτοκινητο για να παρεις την εργοστασιακη οθονη ?

Σε 1-2 χρονιακια δεν θα χρειαζεσαι να βαλεις εσυ οθονη, γιατι σχεδον ολα τα μοντελα θα εχουν απο την μανα του ! :rolleyes:

Εχω ακουσει το DVD-7500 της PIONEER που θεωρειτε η κορυφη σε DVD multimedia players αυτη την στιγμη και ακουσα στο ιδιο αμαξι και το PIONEER 9600. Η διαφορα αν και οχι τεραστια οσο αφορα τα ηχεια ακουστηκε πολυ οσο αφορα το Subwoofer του αμαξιου.

Εξαλλου κατι που παραδεχονται ολοι που κατεβαινουν σε αγωνες ICE ειναι δυσκολο να μην ισχυει. Στο λεω γιατι τυγχαινει να ξερω παρα πολλους καθως και απο που παιρνουν τα εξαρτηματα τους εφοσον εχω τα ιδια στο αμαξι μου.

Οσο για τα ενσωματωμενα αμφιβαλλω οτι σε 1,2 χρονια θα εχουν ολα εργοστασιακο εκτος αν βεβαια μιλαμε για αμαξια της κλασεως 30.000+ ευρω.

PIONEER dvd-7500 το απολυτο dvd .τι να πω και τι να αφήσω mp3,Vcd,svcd,dvd,touch screen +μια πλακετα με εισοδους + εξόδους απο καμερα για οπησθεν μεχρι playstasion και γενικα οτι συσκευή εχει rca +dolby +.....+center ηχειο (έξοδο)+1 χρονο που την εχω δεν μου παρουσιάσε τιποτα απο βλαβες κτλ. Γενικα η pioneer ειναι κορυφή στον car ήχο.

Ο μονος τροπος για να ακουσεις αληθινο Dolby ηχο μεσα σε αμαξι ειναι να καθεσαι πανω στο χειροφρενο....................

Εν ολιγοις ειναι αχρηστο εφοσον πολυ λιγα DVD AUDIO βγαινουν αφου αυτα μονο εχουν 5.1+ ηχο.

Δεν λεω πως δεν ειναι ωραιο να το εχεις σε ενα αμαξι αλλα ειναι περισσοτερο μοστρα παρα ποιοτητα ( εξαλλου γιαυτο βγηκαν στην αγορα )αφου ολες οι οθονες χανουν πολυ οσο αφορα ποιοτητα STEREO ηχου πραγμα που αντιπροσωπευει το 95%+ της μουσικης στην αγορα.

Πηγαιντε σε ICE Competition που να εχει στοχο τον ηχο και οχι την πρωτοτυπια του καθε αμαξιου ( υπαρχουν πολοι διαγωνισμοι σχετικα με ICE - Design / Innovation / Quality / Power ) και πειτε μου σε ποσους θα βρειτε Multimedia systems.