psilos3 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ όσα προαναφέρθηκαν. Μεγάλο το παράπονο μου πλέον και από τη μπαταρία, και με τα notifications. Δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δοθεί λύση μέσω updates. Θεωρώ ότι μόνο με φλασαρισμα μπορεί να σωθεί η κατάσταση, αν και αυτό απαιτεί πολύ χρόνο, ουσιαστικά στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή, και είναι μεγάλο παίδεμα ειδικά για μένα που έχω ένα σωρό εργαλεία της δουλειάς εγκατεστημένα.:( Κάπου το χάνει η Xiaomi με όλο αυτό το μπέρδεμα. Έχοντας τη πείρα πλέον, δε πρόκειται να ξανακάνω update ποτέ και για κανένα λόγο. Μπορεί να μου πει κανείς απο που κατεβάζω την full official eng-chn stable rom? Ολόκληρο το πακέτο όμως για φλασάρισμα (εκείνο που είναι λίγο περισσότερο απο 2gb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cotiric Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 καλησπερα σας... εχω στην κατοχη μ απο τον γεναρη (2016) το xiaomi redmi note 3 (hennessy)!!!... ειχε σταθεη ρομ πανω οπως το πηρα απο κινα κ προσφατα εβαλα την ελληνικη ρομ miui8 με android 5.1.0 lolipop!!!...κ σημερα εμαθα πως δν θα κανει μαλλον αναβαθmιση στο android!!! το εχει ψαξει καποιος φιλος? δν με πειραζει ας βαλω αλλη ρομ π να υποστηριζει ελληνικα ομως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα. Μέσα από την Εφαρμογή UPDATER δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε την DEVELOPER ROM ? Δίνει μήνυμα can't verify package. Φοράει ακόμα android 5.0.2 όπως είχε αποσταλεί από το ευρωπαϊκό minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krabs Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Παιδια Καλησπερα! Εχω το Redmi Note 3 εδω και ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα με αγγλοκινεζικη ROM. Με την προηγουμενη εκδοση λογισμικου ειχα κανονικα Google Store και κατεβαζα εφαρμογες χωρις προβλημα οπως επισης ειχα περασει και ενα αγγλοελληνικο πληκτρολογιο για να μπορω σε fb-viber κλπ. Χθες εκανε μια ενημερωση και περασε την 8.0.2.0 και χαλασε σχεδον τα παντα. Δεν εχω πλεον το αγγλοελληνικο πληκτρολογιο για να γραφω, εβαλε το εργοστασιακο αγγλοκινεζικο. Δεν μπορω πλεον να μπω στο Google Store και μαλιστα εκανε αυτοματα καποιες εφαρμογες εγκατασταση χωρις εγκριση, οπως πχ ενα App Store της MUI, MUI Remote, MUI Home και κατι τετοια. Αν γνωριζετε πειτε μου σας παρακαλω τι μπορω να κανω για να ξαναβαλω Google Store ωστε να κατεβαζω ξανα εφαρμογες γιατι φαινεται γενικα η νεα εκδοση να μην ειναι συμβατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα στη παρεα παρέλαβα μόλις το redmi note 3 pro. ..αλλά δεν έχει όλο το μενού ελληνικά και είναι για έναν θείο μου και θα έχει θέμα. .ενώ το άλλο που έχω είναι κομπλε...απο vickmall πήρα μεmulti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα στη παρεα παρέλαβα μόλις το redmi note 3 pro. ..αλλά δεν έχει όλο το μενού ελληνικά και είναι για έναν θείο μου και θα έχει θέμα. .ενώ το άλλο που έχω είναι κομπλε...απο vickmall πήρα μεmulti Σε λάθος νήμα είσαι. Θα πας εδώ και θα διαβάσεις τις "συχνές ερωτήσεις" στην πρώτη σελίδα. Πρέπει να βγάζεις τη multi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδιά βοήθεια! Κόλλησε από χθες το κινητό μου και δεν μπορώ να το ξεκολλήσω με την κλασική μέθοδο: Αφαιρώντας την μπαταρία :worry: Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 κρατάς πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης (power) για περίπου 8 -10 δευτερόλεπτα και η συσκευή επανεκκινεί μόνη της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά εχω μια ερώτηση να κάνω: [ATTACH]66260[/ATTACH] Αυτό είναι το απλό ή το Pro; Ο κάτοχος μου λέει ότι είναι το απλό εγώ πάλι πιστεύω ότι πρόκειται για το Pro με τον Snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Το pro είναι φίλε μου, έχεις δίκιο. Ο snapdragon είναι εξαπύρηνος Το απλό είναι οχταπύρηνο με MediaTek helio X10 Edited November 11, 2016 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα μήπως μπορει κάποιος να μου στειλη σε λινκ κάποιο twrp να περάσω?? Γιατί αυτό που έχω δεν μου βγάζει όλες της επιλογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 πριν κάποιους μήνες είχα βάλει ρομ από το needrom μέσω recovery το θέμα μου τώρα είναι ότι δεν μπαίνει σε recovery mode και ούτε μπορώ να βάλω την Developer για να το ξεκλειδωσω και να περάσω την ελληνική, οπότε τι πρέπει να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 πριν κάποιους μήνες είχα βάλει ρομ από το needrom μέσω recovery το θέμα μου τώρα είναι ότι δεν μπαίνει σε recovery mode και ούτε μπορώ να βάλω την Developer για να το ξεκλειδωσω και να περάσω την ελληνική, οπότε τι πρέπει να κανω??? Μπορείς να κατεβάσεις την official developer από το miui.com και να την περάσεις μέσω updater ή να κατεβάσεις μία official fastboot και να τη βάλεις μέσω miflash, και μετά κατεβάζεις την official developer και τη βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 την developer μέσω updater δεν την παιρνει θα δοκιμάσω να βάλω μέσω miflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 ακολούθησα τον οδηγό πέρασα τους drivers απο cmd και γενικά έκανα ότι λέει ο οδηγός αλλά στις συσκευές δεν μου εμφανίζει το κινητό στις com&lpt τι να κάνω επιχειρήσω να το φλασάρω??? να κάνω κάτι άλλο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 λοιπόν πέρασα τελικά rom ειμαι με china developer έστειλα αίτημα για ξεκλειδωμα μου απάντησαν κατεβασα το MiFlashUnlock και το ξεκλείδωσα το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να μπώ recovery ουτε τώρα για να περάσω την ελληνικη που θελω , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά έχω πρόβλημα πείτε μου αν σε κάποιον ξαναέγινε. Το κινητό φορτίζει είτε ανοικτό είτε κλειστό και είναι ΄πάντα στο 0%. Μόλις αφαιρέσω το καλώδιο σβήνει κατευθείαν. Θα το αφήσω καμμια ώρα και θα προσπαθήσω να το ξαναφορτίσω. Πριν το κάνει αυτό ήταν στο 17%, το έσβησα και το άφησα να φορτίζει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Όταν πήγα να δώ πόσο είχε φορτίσει μου έδειξε 0%. Καμμία ιδέα; Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Του έβγαλα τις κάρτες sim και ξεκίνησε να φορτίζει κανονικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλημερααααααααα Η τελευταία ΟΤΑ αναβάθμιση που μου έγινε ήταν η 8.0.1.0 και απο τότε τίποτα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλα απο τότε, νομίζω οτι η μπαταρία κάνει drain πολύ γρήγορα. Βγάζω απο φόρτιση 8 το πρωί, και μέχρι της 10 και μόνο με wifi , έχει ήδη πάει στο 82%. Και όταν λέω με wifi δεν εννοώ browsing, κτλ , απλώς το έχω ανοιχτο. Είναι και οι επόμενες αναβαθμίσεις έτσι ? Πως μπορώ να κάνω μόνη μου αναβάθμιση, αντί να περιμένω την ΟΤΑ update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nchania Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα Έχω το Xiaomi Redminote 3 αγορασμένο από to2c.com ,τον Μάρτιο Τωρα τελευταία όταν πηγαίνω ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσω το wifi δεν ανοίγει η οθόνη για την ρύθμιση και μετά από λίγο μου βγάζει μνμ οτι δεν ανταποκρίνεται ,αν θέλω να το κλείσω η αναμονή .το πρόβλημα με της ρυθμίσεις εμφανίστηκε πριν από 20 ημέρες αλλά τωρα όλο και ποιο συχνά . Το εχει κανεις άλλος αντιμετωπισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 λοιπόν πέρασα τελικά rom ειμαι με china developer έστειλα αίτημα για ξεκλειδωμα μου απάντησαν κατεβασα το MiFlashUnlock και το ξεκλείδωσα το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να μπώ recovery ουτε τώρα για να περάσω την ελληνικη που θελω , Για κοιτα στο miui.gr εχει θεμα για να περασεις ακριβως την ελληνικη ρομ :) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Παλικάρια,το κινητό μετά από κάποιες αλλαγές στο Wi-Fi της εργασίας μου έχει πρόβλημα. Ενώ δείχνει ότι συνδέεται,για κάποιο λόγο δεν ανοίγει ΚΑΜΊΑ σελίδα και καμιά εφαρμογή επίσης δεν έχει ίντερνετ. Ακόμα ένα παιδί με την έκδοση PRO έχει πρόβλημα,όπως και ένα i-Phone 4s και ένα SONY Xperia™. Όλοι οι άλλοι συνδέονται κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει? http://s1.bild.me/bilder/240416/thumb_4559166Screenshot_2016-11-28-13-49-46-266_com.android.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Παλικάρια,το κινητό μετά από κάποιες αλλαγές στο Wi-Fi της εργασίας μου έχει πρόβλημα. Ενώ δείχνει ότι συνδέεται,για κάποιο λόγο δεν ανοίγει ΚΑΜΊΑ σελίδα και καμιά εφαρμογή επίσης δεν έχει ίντερνετ. Ακόμα ένα παιδί με την έκδοση PRO έχει πρόβλημα,όπως και ένα i-Phone 4s και ένα SONY Xperia™. Όλοι οι άλλοι συνδέονται κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει? Πες σε ένα από τα παιδιά που τους δουλεύει να σου δείξουν τις ρυθμίσεις και δες τι τους γράφει στο gateway και στο subnet mask. Αν δεν έχετε τσ ίδια, τότε πρέπει να τσ ρυθμίσεις να έχεις τα ίδια με αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Πες σε ένα από τα παιδιά που τους δουλεύει να σου δείξουν τις ρυθμίσεις και δες τι τους γράφει στο gateway και στο subnet mask. Αν δεν έχετε τσ ίδια, τότε πρέπει να τσ ρυθμίσεις να έχεις τα ίδια με αυτούς. Και πως γίνεται να τα ρυθμίσω. Πατάω πάνω σε Subnet mask & Gateway,αλλά δεν δίνει επιλογές αλλαγής. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallileo Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παληκάρια πήρα ενα Note 3. Στο παλιο κινητό είχα μια standard Sim καρτα Cosmote και ζήτησα να μου βγάλουν στον Γερμανό μια Micro. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μου αναγνωρίζει το δίκτυο και δεν συνδέετε με την Cosmote. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts