kouskous Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλυσπερα παιδια θελω να κανω πορτ την ρομ αυτη για ενα αλλο τηλ και θα ηθελα να μου πειτε λιγο πως παει η συσκευη σας στο κομματι της μπαταριας.... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλυσπερα παιδια θελω να κανω πορτ την ρομ αυτη για ενα αλλο τηλ και θα ηθελα να μου πειτε λιγο πως παει η συσκευη σας στο κομματι της μπαταριας.... ευχαριστω πολυ προσωπικα βγαζω περιπου 6 ωρες οθονη χρησιμοποιω facebook,messenger,viber,chrome,tapatalk...τα πιο βασικα μου προγραμματα μιση μερα 3G, μιση wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 προσωπικα βγαζω περιπου 6 ωρες οθονη χρησιμοποιω facebook,messenger,viber,chrome,tapatalk...τα πιο βασικα μου προγραμματα μιση μερα 3G, μιση wifi εχεις greenifi κλπ τετοια προγραμματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 εχεις greenifi κλπ τετοια προγραμματα??? και εγω 6 ωρες οθονη. 2 μερες . μονιμα wifi ανοιχτο . αλλα σχεδον καθολου ομιλια. κανενα προγραμμα εξηκονομισης. ολα με την 6.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση μπορούμε απο multi να πάμε σε official ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση μπορούμε απο multi να πάμε σε official ?? μπορεις να κανεις βολτα σε οτι ρομ θες που φλασαρετε με flash tool. αν ξεκλειδωσεις κιολας μπορεις να κανεις μεγαλες βολτες μετα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 μπορεις να κανεις βολτα σε οτι ρομ θες που φλασαρετε με flash tool. αν ξεκλειδωσεις κιολας μπορεις να κανεις μεγαλες βολτες μετα :lol: Σε ευχαριστώ.να υποθέσω πως στον οδηγό μπροστά που έχεις γράψει (και όλοι σου χρωστάμε χάρη για αυτό) δε θεωρείται τπτ αυτονόητο και αν τόν ακολουθησω κατά γράμμα δε θα θα έχω θέμα. Α κάτι τελευταίο παίζει ρόλο αν τα windows είναι σπασμένο(μπορεί να είναι αστεία η ερώτηση αλλά καλού κακού...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 και εγω 6 ωρες οθονη. 2 μερες . μονιμα wifi ανοιχτο . αλλα σχεδον καθολου ομιλια. κανενα προγραμμα εξηκονομισης. ολα με την 6.3.3 Εγώ πάνω απο 4-4,5 ώρες δεν έχω δει με καμία ρομ. Πώς τα καταφερνετε ρε παιδιά; Θα μου πείτε το μυστικό σας; 4,5 ώρες στη καλύτερη των περιπτώσεων. Και ούτε παιζω βαριά παιχνίδια να το ζορίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosss Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Να ρωτησω κάτι γτ ειμαι λίγο ψιλοασχετος ? Αν βαλω άλλη ρομ θα μπορώ να διαγραψω εφαρμογές που υπάρχουν προεγκατεστημένες στο κινητό μου ? Edited March 16, 2016 by dimosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Να ρωτησω κάτι γτ ειμαι λίγο ψιλοασχετος ? Αν βαλω άλλη ρομ θα μπορώ να διαγραψω εφαρμογές που υπάρχουν προεγκατεστημένες στο κινητό μου ? Αν εχει ροοτ κανεις οτι θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Σε ευχαριστώ.να υποθέσω πως στον οδηγό μπροστά που έχεις γράψει (και όλοι σου χρωστάμε χάρη για αυτό) δε θεωρείται τπτ αυτονόητο και αν τόν ακολουθησω κατά γράμμα δε θα θα έχω θέμα. Α κάτι τελευταίο παίζει ρόλο αν τα windows είναι σπασμένο(μπορεί να είναι αστεία η ερώτηση αλλά καλού κακού...)μην ανησυχεις και εμείς σε δοκιμαστικές εκδοσεις των win τα τρεχούμε. Κάπου υπάρχει ένα λάθος με το αρχείο scatter γιατί άλλαξα ρομ. δεν κανεις φακελο signed bin. απλα το φορτωνεις στο φλας τουλ. και δε με χρωστατε τιποτα μερικα κιντερ μπουενο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγώ πάνω απο 4-4,5 ώρες δεν έχω δει με καμία ρομ. Πώς τα καταφερνετε ρε παιδιά; Θα μου πείτε το μυστικό σας; 4,5 ώρες στη καλύτερη των περιπτώσεων. Και ούτε παιζω βαριά παιχνίδια να το ζορίσω. εγω ειδα 6ωρες χωρίς data και χωρίς τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 εγω ειδα 6ωρες χωρίς data και χωρίς τηλέφωνα Εγώ με οτι ρομ και αν δοκίμασα, από το 100% εως το 9% μπαταριας, με 2 σιμ ενεργες, 5 ωρες οθονη νταν Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θελω να παραγγειλω το redmi note 3 ο κινεζος μου λεει οτι playstore μονο η ευρωπαικη rom στην κινεζικη δεν μπορεις και πρεπει να φλασαρω ευρωπαικη γνωριζει καποιος τι παιζει με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θελω να παραγγειλω το redmi note 3 ο κινεζος μου λεει οτι playstore μονο η ευρωπαικη rom στην κινεζικη δεν μπορεις και πρεπει να φλασαρω ευρωπαικη γνωριζει καποιος τι παιζει με αυτο πρωτη φορα το ακουω....................ας μας διαφωτισει καποιος..... εκτος αν υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 καλησπέρα, σημερα παρέλαβα κ εγω. Μια απορία. Αφου εγκατεστησα το google play μερικές εφαρμογες μου λεει πως δεν ειναι συμβατές. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 εγω ειδα 6ωρες χωρίς data και χωρίς τηλέφωνα Εγώ με οτι ρομ και αν δοκίμασα, από το 100% εως το 9% μπαταριας, με 2 σιμ ενεργες, 5 ωρες οθονη νταν Εγω με Xiaomi.eu 7.1 Stable 7.1.6.0 ειμαι 6+ωρες απο το 90% μεχρι το 2% που ειναι τωρα!!Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και ημουν αρκετα με wifi-facebooc-viber και 2,5 ωρες περιπου τηλεφωνα!;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εγω με Xiaomi.eu 7.1 Stable 7.1.6.0 ειμαι 6+ωρες απο το 90% μεχρι το 2% που ειναι τωρα!!Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και ημουν αρκετα με wifi-facebooc-viber και 2,5 ωρες περιπου τηλεφωνα!;) Ναι αλλα δεν ανεφερες? έχεις 2 σιμ? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 καλησπέρα, σημερα παρέλαβα κ εγω. Μια απορία. Αφου εγκατεστησα το google play μερικές εφαρμογες μου λεει πως δεν ειναι συμβατές. Τι μπορώ να κάνω? κανε update σε νεοτερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να υποθέσω οτι το google play δεν ανανεώνεται όπως π.χ. οι εφαρμόγές; Θα πρέπει να βάλουμε χειροκίνητα την νεότερη έκδοση με .apk ; (έχω την original αγγλοκινέζικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να υποθέσω οτι το google play δεν ανανεώνεται όπως π.χ. οι εφαρμόγές; Θα πρέπει να βάλουμε χειροκίνητα την νεότερη έκδοση με .apk ; (έχω την original αγγλοκινέζικη) Ανανεώνεται. Πάνε στην εφαρμογη του play store, ανοιξε τη, πάνε στις ρυθμίσεις και κατέβα τερμα κάτω στο build version. Πάτα επάνω και θα σου δείξει ποια εκδοση έχεις και αν χρειάζεται update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ναι αλλα δεν ανεφερες? έχεις 2 σιμ? Δικιο εχεις!!Μια εχω!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 με flashtool μπορω να φλασαρω ελληνικη stable? συγγνωμη αν εχει απαντηθει...... Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rider77 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οχι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ανανεώνεται. Πάνε στην εφαρμογη του play store, ανοιξε τη, πάνε στις ρυθμίσεις και κατέβα τερμα κάτω στο build version. Πάτα επάνω και θα σου δείξει ποια εκδοση έχεις και αν χρειάζεται update. Το έκανα, και αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση μια χαρά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts