Jump to content

rider77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rider77

  1. Έχω βρεί απο αγγελία ενα gear fit 2 στα 120 ευρώ σφραγισμένο με απόδειξη απο Ελληνικό μαγαζί και το gear s2 sport απο το Πλαισιο με 150 ευρώ.Ποιό προτείνετε να πάρω?Έχουν διαφορά στους αισθητήρες?
  2. Thanks. Τα έκανα, την έβαλα όλα οκ!
  3. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Κατεβάζω τώρα την 6.3.10 hellinic dev και σε λίγο θα την περάσω. Όταν είχα βάλει την 6.3.3 δεν είχα κάνει τίποτα άλλο στο twrp πχ τα wipe που έχει. Τι είναι καλό να κάνω από αυτά??
  4. Με αυτή την ρομ που έχεις δεν σου έρχονται update. Για μένα πέρνα την official με τον τρόπο που λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα.Δεν είναι τίποτα,ο ninja τα γράφει όλα πολύ αναλυτικά.
  5. Το είχα παθει και εγω αυτο. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε αλλα του άλλαξα την ρομ και απο τότε δεν μου το εχει ξανακάνει. Εγω φορούσα την 7.0.19.0
  6. Επιτέλους ξεκλειδωθηκα!!Μετά απο 10 μέρες που έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα σήμερα άνοιξα complaint ticket. Μετά απο κανα 2ωρο, χωρίς να έχω λάβει κανένα μύνημα, είπα να πάω στην σελίδα που κάνεις την α'ιτηση και είδα πως δεν έβγαζε το μύνημα που έλεγε οτι έχω κάνει αίτηση κλπ αλλά με είχε πάει στο επόμενο βήμα που είναι να κατεβάσεις το πρόγραμμα. Τώρα είμαι στο διάβασμα για να περάσω την Ελληνική!!
  7. Δες τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.
  8. Στις 9/3 θα βγει η 7.2
  9. Είσαι θεός!! Αυτό το ότι πρέπει να έχω την dev ROM για να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν το είχα πιάσει και έβαλα την 7.1.8.0 official. Αν κατεβασω την dev από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=295&mobile=no μπορώ να την κάνω install μέσω της εφαρμογής update??
  10. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Η official ειναι η 7.0.22.0 που μου έβαλε? Βέβαια μου έχει βγάλει update οπότε αυτή πρέπει να είναι. Απλα έχει μέσα και play store,το οποίο δεν ανοίγει βέβαια.
  11. Thanks. Το έκανα και τώρα ανοίγει το κινητό. Για να δούμε τί έγινε.Αργεί αρκετά συνήθως? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ όλους.
  12. Καλημέρα σε 'ολους. Κάτοχος και εγώ απο προχθες του XRN3 απο vickmall με την 7.0.19.0.0 εκδοση. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος και μιας και το δικό μου κινητό δεν είχε κανένα πρόβλημα είπα πως δεν θα μπλέξω με αλλαγή ρομ κτλ. Αμ δε,βιάστικα να χαρώ.Σήμερα το πρωί το ανοίγω και δεν έβρισκε σήμα με τπτ.Κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βρήκε σήμα αμέσως.Έτσι αποφάσισα να βάλω την official σύμφωνα με τον οδηγό που έχει μεταφέρει ο ninjamoz. Τώρα κατεβάζω τα αρχεία (μεγάλη η rom ε?2.1 gb) και είδωμεν. Εντωμεταξυ έκανα και αίτηση στην xiaomi για να μου ξεκλειδώσουν τον bootloader και περιμένω τον κωδικό .
  13. Είμαι στο τσακ να το αγοράσω αλλά κάπου διάβασα πως η δεύτερη σιμ δεν παίζει 4G.Ισχύει αυτό ή παίζουν κανονικά και οι 2 4g?
  14. rider77

    Huawei IDEOS U8150

    Κατ αρχήν να σε ευχαριστήσω πολύ για την ανταπόκριση και τον πολύ ωραίο οδηγό που έφτιαξες. Είναι πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικότατος. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Έχω κλειστό το κινητό το συνδέω με το usb, κάνω install το pdanet αλλά δεν με αφήνει να φτάσω μέχρι τέλος. Όταν κάνει installing USB driver μου βγάζει ένα σφάλμα που λέει: ''Android phone not detected. Please wair for driver installation to complete and make sure the android adb driver is loaded without error. Άν σε αυτό το σημείο ανόιξω το κινητό το εντοπίζει και η εγκατάσταση προχωράει και γίνεται κανονικά. Έτσι όμως δεν μπορώ να μπώ σε fastboot mode όπως είπες. Τί κάνω λάθος???
  15. Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η διαδικασία για να περάσω μία rom που έχω κατεβάσει στο κινητό μου. Ρώτησα και στο θέμα του κινητού μου αλλά επειδή δεν έχω πάρει απάντηση είπα να ρωτήσω και εδώ. Ευχαριστώ.
  16. rider77

    Huawei IDEOS U8150

    Καλημέρα φίλε μου. Μπορείς λίγο να εξηγήσεις την διαδικασία που κάνουμε για να περάσουμε την rom που αναφέρεις?? Την έχω κατεβάση, την έχω περάσει στην κάρτα, την ανοίγω με το androzip αλλά έχει ένα σωρό αρχεία μέσα και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ!
  17. rider77

    Huawei IDEOS U8150

    Των xperia δεν ξέρω πόσο κρατάει αλλά το ideos εμένα με νορμάλ χρήση μου κρατάει 2 μέρες.
  18. rider77

    Huawei IDEOS U8150

    Έχω το ideos εδώ και 10 μέρες και σαν πρώτο android κινητό είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Έχει ασχοληθεί κανένας όσων αφορά την πρόσβαση στην root? Βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=890138 αλλά σαν νέος που είμαι στα android δεν έβγαλα άκρη. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη!!!
×
×
  • Create New...