hs2000corolla Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλα αυτο το ηξερα αλλα ελεγα μήπως γινοταν κ μεσω twrp γιαβνα μην μπλεκω με υπολογιστή Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Με TWRP δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά εφόσον θα περάσεις Official λογικά μπορείς από την εφαρμογή Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Για όσους έχετε βαρεθεί το theme του Miui και έχετε ακόμα Αγγλοκινέζικη Rom σαν προτείνω το να κατεβάσετε από το app themes το Zeny purple ή το Zeny Deluxe. Είναι port του launcher των κινητών Asus και είναι πολύ ωραία σχεδιασμένο. Ακόμα και το boot icon αλλάζει σε Asus. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Με TWRP δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά εφόσον θα περάσεις Official λογικά μπορείς από την εφαρμογή Update. Πως εννοεις δλδ; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πως εννοεις δλδ; Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ την ROM, Stable ή Developer, να πας στην εφαρμογή "Update" της MIUI, να πατήσεις τις τρεις τελίτσες που είναι πάνω αριστερά (ή δεξιά) και να πατήσεις "Choose update package". Διαλέγεις τη ROM που κατέβασες και το αφήνεις να κάνει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ την ROM, Stable ή Developer, να πας στην εφαρμογή "Update" της MIUI, να πατήσεις τις τρεις τελίτσες που είναι πάνω αριστερά (ή δεξιά) και να πατήσεις "Choose update package". Διαλέγεις τη ROM που κατέβασες και το αφήνεις να κάνει ενημέρωση. Ναι αλλα ετσι θα σε πετάξει παλι σε twrp αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θυμάμαι αν έτσι φλασαρει κ το recovery ωστε να γυρίσει τελείως στοκ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Παιδιά γτ όταν το φορτίζω εν λειτουργία βγάζει περισσότερο χρόνο οθόνης; Ενώ όταν το φορτίζω κλειστό βγάζει μέχρι και μία ώρα λιγότερη; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό: Πολλές φορές δεν λειτουργεί το ακουστικά σε κλήσεις. Δηλαδή με ακούν, αλλά δεν τους ακούω. Αν κάνω restart το κινητό φτιάχνει το πρόβλημα, ωστόσο όχι ολοκληρωτικά καθώς προκύπτει ξανά θέμα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει; Ένα format θα ήταν καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κάνε όπως λες ένα φορματ και βλέπουμε. Εγώ έχω κάτι παρόμοιο αλλά με την φόρτιση, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να δει τον φορτιστή. Κακά τα ψέματα αλλά και το καλύτερο κινεζικό προς το παρόν είναι "κινέζικο" Σε ένα Samsung δεν θα συναντουσες τέτοια κουλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κάνε όπως λες ένα φορματ και βλέπουμε. Εγώ έχω κάτι παρόμοιο αλλά με την φόρτιση, ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση για να δει τον φορτιστή. Κακά τα ψέματα αλλά και το καλύτερο κινεζικό προς το παρόν είναι "κινέζικο" Σε ένα Samsung δεν θα συναντουσες τέτοια κουλά!! Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την φόρτιση. Εκτός από αυτό που ανέφερα παραπάνω. Το κινητό το χω 1 χρόνο + 2 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν είμαι φαν της Samsung. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο MTK επεξεργαστής του και η παραμονή σε Lollipop. Τίποτα άλλο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Κ εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το ακουστικό που έχεις εσύ. Κ εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Αλλά τα κινέζικα κακά τα ψέματα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμα κινητά. Μάλλον δεν είχες ποτέ ένα καλό κινητό της Samsung γιαυτό λες δεν είσαι φαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Κ εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το ακουστικό που έχεις εσύ. Κ εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Αλλά τα κινέζικα κακά τα ψέματα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμα κινητά. Μάλλον δεν είχες ποτέ ένα καλό κινητό της Samsung γιαυτό λες δεν είσαι φαν! Τα κινητά είναι θέμα γούστου και ναι δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ Samsung για την τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που δίνει. Αυτή είναι η γνώμη μου value for money. Γενικά οταν έβλεπα τον launcher και το μενού της Samsung έβγαζα σπυράκια. Βέβαια αν πάμε σε κινητά 500+ εκεί δεν ξέρω τι γίνεται και δεν θέλω να μάθω. Ο launcher του S8 νομίζω άλλαξε προς το καλύτερο. Όσον αφορά το κινητό αυτό στα ίδια χρήματα δεν παίρνεις κάτι στα ίδια χαρακτηριστικά όσον αφορά μάρκα Samsung. Οπότε θα αφήσω τα Samsung για αυτούς που έχουν χρήματα για πέταμα σε κινητά. Καθώς εγώ κινητό αλλάζω κάθε 2 ή 3 χρόνια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ουδέν σχόλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captainspyrous Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 καλησπερα παιδια. εω το κινητο εδω και περιπου δυο χρονια την 16gb εκδοση. προσφατα εκανα update την τελευταια εκδοση της stable rom οπου και ειχε το κινητο και μετα απο το update δεν αναβει το led flash απο πισω. δεν αναβει σε καμια λειτουργια ουτε οταν παω να χρησιμοποιησω τον φακο ουτε οταν παω για παραδειγμα να χρησιμοποιησω flash στην καμερα. αρχικα ειμαι ο μονος που αντιμετωπιζω το προβλημα η ωφειλεται στο update της rom . ενα εβαζα καποια παλαιοτερη εκδοση της rom ισως λυνοταν το προβλημα αλλιως που μπορει να οφειλεται μπορει πχ να ειναι καποια βλαβη hardware στο flash και πως μπορω να βρω λυση???ευχαριστω εκ των προτερων!!:D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Κάνε αντιγραφή τον ακόλουθο κωδικό και κάνε επικόλληση στο αριθμολογία όπου παίρνεις τηλέφωνο.μετέπειτα κατέβα στο led τεστ. * # * # 64663 # * # * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captainspyrous Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Κάνε αντιγραφή τον ακόλουθο κωδικό και κάνε επικόλληση στο αριθμολογία όπου παίρνεις τηλέφωνο.μετέπειτα κατέβα στο led τεστ. * # * # 64663 # * # * τα εκανα τα τεστ και παλι δεν αναβει το led τι μπορει να φταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Βγήκε σήμερα Miui 8.5.1. China. Αρκετά καλή φαίνεται να δούμε και μπαταρία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Βγήκε σήμερα Miui 8.5.1. China. Αρκετά καλή φαίνεται να δούμε και μπαταρία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Και εγώ την έβαλα. Ναι, καλή φαίνεται, αν εξαιρέσεις οτι είχα σκούρο θέμα, και τώρα το γύρω-γύρω των εικονίδιων είναι λευκό και μου κακοφαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μου βγάζει <error 492> το playstore. Εχω 7.7.20 global beta. Ίσως μετά το τελευταίο update να παρουσιαστηκε. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) εχω στα χερια μου ενα redmi 3 ,ενος φιλου. https://www.dropbox.com/s/4kwjwh6uf7cvldc/Screenshot_2017-09-26-15-54-51_com.android.settings.png?dl=0 δεν μπορω με τιποτα να κανω το unlock μεσω του mi unlock . ενω εχω λαβει τον κωδικο , την ωρα που παει να κανει το unlock (φτανει μεχρι εκει δηλαδη) μου βγαζει οτι δεν γινεται , να παω στις ρυθμισεις , επιλογες για προγραμματιστες και να ενεργοποιησω το oem unlock και μια επιλογη σχετικα με mi unlock (ή καπως ετσι). το προβλημμα ειναι αυτη την τελευταια δεν την βγαζει πουθενα μεσα στις ρυθμισεις. χρειαζομαι βοηθεια Edited September 26, 2017 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Καλησπέρα, έχω στα χέρια μου ένα Xiaomi Redmi note 3 αγορασμένο από tinydeal του πεθερού το οποίο έχει ¨βιαστεί¨ και κολλάει, το οποίο λέω να περάσω την Ελληνική ρομ. Παραθέτω screenshot απο τα specs να δείτε οι έμπειροι πιο μοντέλο είναι και ποια ρομ μπορεί να μπει, μην κάνουμε καμιά μλκ. Το ξεκλείδωμα του bootloader γίνεται με application πλέον? Μετά την εγκατάσταση της rom θα έχει κλειδωμένο το google account? θα πρέπει να γίνουν κινήσεις απενεργοποίησης του account πριν το flash? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited September 28, 2017 by Saloufas17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα, έχω στα χέρια μου ένα Xiaomi Redmi note 3 αγορασμένο από tinydeal του πεθερού το οποίο έχει ¨βιαστεί¨ και κολλάει, το οποίο λέω να περάσω την Ελληνική ρομ. Παραθέτω screenshot απο τα specs να δείτε οι έμπειροι πιο μοντέλο είναι και ποια ρομ μπορεί να μπει, μην κάνουμε καμιά μλκ. Το ξεκλείδωμα του bootloader γίνεται με application πλέον? Μετά την εγκατάσταση της rom θα έχει κλειδωμένο το google account? θα πρέπει να γίνουν κινήσεις απενεργοποίησης του account πριν το flash? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είσαι σε λάθος thread, έχεις το RN3 το pro εδώ είναι για το απλό , με τον οκταπύρηνο Mediatek επεξεργαστή, εσύ έχεις τον εξαπύρηνο Qualcomm Snapdragon. Δες το thread για το pro Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Να σαι καλά φίλε μου, πάλι καλα ρωτάω γιατί συνήθως παίζει να κάνω μλκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας την Dev 7.9.21 Miui 9 για το κινητάκι μας; Κάνα screenshot κλπ.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εγώ έχω την 7.9.21 Dev GR. Όλα καλά αλλά προσοχή βάλε αυτή που λέει fixed όχι την πρώτη που βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts