sot20 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχει πολύ δυνατό ήχο . Δίπλα δίπλα το τσεκαρα και με galaxy Note 3 και με Jiayu S3 και παίζανε πολύ δυνατά. Μήπως πρέπει να ρυθμισω κάτι με άλλο τρόπο; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδες, μετα την αναβαθμιση σε 5.0.2LRX22G CHINA STABLE , σε καποιες εφαρμογες πχ Facebook, τα ελληνικα φαινονται αραιά και καποια γραμματα εχουν κοπει. Εχει συμβει και σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδες, μετα την αναβαθμιση σε 5.0.2LRX22G CHINA STABLE , σε καποιες εφαρμογες πχ Facebook, τα ελληνικα φαινονται αραιά και καποια γραμματα εχουν κοπει. Εχει συμβει και σε αλλους; Nαι. Βάλε το font απο roboto zawgyi . Μια χαρά μετά απο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Nαι. Βάλε το font απο roboto zawgyi . Μια χαρά μετά απο αυτό. Ποιο από όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ποιο από όλα; Υπάρχουν δύο σκετα Roboto Zawgi - αυτό με τα 253 comments. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Υπάρχουν δύο σκετα Roboto Zawgi - αυτό με τα 253 comments. Ωραίο,το έχωσα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Nαι. Βάλε το font απο roboto zawgyi . Μια χαρά μετά απο αυτό. Παρακαλώ λίγο πιο λιανά γιατί δεν καταλαβαίνω. Κάνα link θα βοηθούσε......:dizzy: Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν ξέρω αν αντιμετώπιζε κανείς πρόβλημα με το Pokemongo ή λύση ειναι να δώσεις πρόσβαση στο GPS στο Google play services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παρακαλώ λίγο πιο λιανά γιατί δεν καταλαβαίνω. Κάνα link θα βοηθούσε......:dizzy: Πήγαινε ρυθμίσεις, μετά γραμματοσειρά/font . θα σε βγάλει στo κινέζικo market. Γράψε στο search Roboto Zawgi . Eχει 2 αποτελεσματα σαν ''Roboto Zawgi '' και 1 σαν " Roboto Zawgi Global" Πήγαινε στα σκέτα, νομίζω το δεύτερο είναι αυτό (έχει 250κάτι comments) -> download -> apply. Εχεις global ομως έτσι ? Γιατί διάβασα αυτό "Please note that, font change option was removed officially by Xiaomi from Global ROMs. If you want to change fonts then flash China Developer ROM in your Redmi Note 3" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Πήγαινε ρυθμίσεις, μετά γραμματοσειρά/font . θα σε βγάλει στo κινέζικo market. Γράψε στο search Roboto Zawgi . Eχει 2 αποτελεσματα σαν ''Roboto Zawgi '' και 1 σαν " Roboto Zawgi Global" Πήγαινε στα σκέτα, νομίζω το δεύτερο είναι αυτό (έχει 250κάτι comments) -> download -> apply. Εχεις global ομως έτσι ? Γιατί διάβασα αυτό "Please note that, font change option was removed officially by Xiaomi from Global ROMs. If you want to change fonts then flash China Developer ROM in your Redmi Note 3" Δούλεψε έχω την Stable Αγγλοκινέζικη ευχαριστωωωωωώ... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδια εχει καταφερει κανεις να βαλει Xposed?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Παιδια εχει καταφερει κανεις να βαλει Xposed?? Μπορείς να το βάλεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορείς να το βάλεις από εδώ. Το εχεις δοκιμασει δουλεψε σε εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορείς να το βάλεις από εδώ. Να σαι καλα! Δοκιμασα πολλα Xposed απο Official μεχρι και MIUI κανενα δεν δουλεψε εκτος απο αυτα στο Link ευχαριστω πολυ πεδευετηκα με την *******! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Να σαι καλα! Δοκιμασα πολλα Xposed απο Official μεχρι και MIUI κανενα δεν δουλεψε εκτος απο αυτα στο Link ευχαριστω πολυ πεδευετηκα με την *******! Να σαι καλά φίλε. Να σου πω, μιας και λες δοκίμασες και official, λέει ότι από την v86 και μετά θα δούλευε και για τις MIUI. Τελικά δε σου δούλεψε, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Οχι ειχε κολλησει το κινητο μετα απο την μπαρτα που φορτωνει κατω απο το Mi logo το ειχα αφησει 20 λεπτα και δεν ανοιξε οποτε μαλλον δεν δουλευει.. Παρολα αυτα μην εμπιστευεσαι τον λογο μου δοκιμασε το μπορει να σου περασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Λοιπόν παλικάρια μόλις αγόρασα ένα κινητό από έναν φίλο μου γιατί πήρε το mi5 . Το κινητό ήρθε με αυτήν την rom από το κινέζομάγαζο και κολλάει απίστευτα επειδή θέλω να αλλάξω και να βάλω την καλύτερη rom μπορείτε να μου πείτε τι βήματα ακολουθώ γιατί είχα άλλο κινητό πρώτα και δεν έχω διαβάσει το νήμα το μόνο που ξέρω είναι οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Λοιπόν παλικάρια μόλις αγόρασα ένα κινητό από έναν φίλο μου γιατί πήρε το mi5 . Το κινητό ήρθε με αυτήν την rom από το κινέζομάγαζο και κολλάει απίστευτα επειδή θέλω να αλλάξω και να βάλω την καλύτερη rom μπορείτε να μου πείτε τι βήματα ακολουθώ γιατί είχα άλλο κινητό πρώτα και δεν έχω διαβάσει το νήμα το μόνο που ξέρω είναι οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος μολις βρω χρόνο θα σε φτιαξω. ρίξε μια ματιά στις οδηγίες για φλασάρισμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 μολις βρω χρόνο θα σε φτιαξω. ρίξε μια ματιά στις οδηγίες για φλασάρισμα ρομ Εγινε φιλαράκι μην με ξεχάσεις όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εγινε φιλαράκι μην με ξεχάσεις όμως Στην πρωτη σελιδα εχεις οτι χρειαζεσαι αν παρολα αυτα δεν βγαζεις ακρη η κολλησεις καπου ρωτας.. Το παρακατω Link ειναι Custom Recovery το κανεις εγκατασταση με αυτον τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10062-%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-Custom-Recoveries-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ Εαν δεν στο κανει εγκατασταση ρωτα για βοηθεια η ψαξε να δεις πως θα κανεις Root την συσκευη και μετα κανεις install το TWRP μεσω ADB Commands.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Γιατί έχουν εξαφανιστεί από παντού τα silver χρώματα; Είναι λόγω της χαοτικής διαφοράς των 5 δολαρίων; Μιλάω για τα ευρωπαϊκά warehouses Edited July 24, 2016 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εγινε φιλαράκι μην με ξεχάσεις όμως οταν εισαι ετοιμος πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Xiaomi Redmi Note 3 VS Huawei Honor Play 5X Game Loading Time Test - Redmi Note 3 Win https://www.youtube.com/watch?v=cI1J5YTvrlA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 οταν εισαι ετοιμος πες μου Εντάξει θα στείλω αίτημα να ξεκλείδωθεί ο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Το μόνο που με ανησυχεί είναι η αβεβαιότητα για 6 Android. Κατά τα άλλα πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts