sage13 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ας φλασαρει ρομ θα πετύχει εφόσον το κινητό είναι ανοιχτό και κολλημένο σε αυτή την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosss Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) μου εμφανισε αυτο http://www.ultraimg.com/image/y1qU Edited March 19, 2016 by dimosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σόρρυ για τα quotes. 1)Ναι, το 3 είναι χρονισμένο στα 2ghz ενώ το 2 prime στα 2,2 2)Το 2 παίρνει sd card, το 3 οχι, το 3 pro μπορείν να βάλεις αντί για sim μια sd card. 3) Ανάλογα τη ρομ του καθενός 4)Ναι 5)Ναι 6)Ναι 7)Και να μην γράψεις τίποτα, αυτοί ξέρουν τι να κάνουν. 8)Official rom έχει μόνο αγγλικα αλλά παιρνει updates, έχει bloatware( αλλά τα σβήνεις) και περνάς πανεύκολα τα gapps μόνος σε 5 λεπτά. Το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader και μπορείς να περάσεις μόνο ρομ που είναι fastboot . Kάνεις αιτηση για ξεκλειδωμα. 9) Αν χαλάσει πρέπει να το στείλεις Κίνα, δυστυχώς. 10)Δεν ξέρω, πρέπει να σε διαφώτίσει άλλος. Πάντως αν διαβάσει τους οδηγούς στη πρώτη σελίδα θα λυθούν οι απορίες σου. Σορρυ που στα γράφω χονδρικά και περιληπτικά.:) ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ, έτσι χονδρικά και περιληπτικά τα ήθελα κι εγώ... Για το 7 θα ρίξω λίγο (ακόμα) διάβασμα για να σιγουρευτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλημέρα παιδιά, ένας φίλος προσπάθησε να το rootάρει μέσω kingroot apk, το root έγινε με επιτυχία σύμφωνα με την εφαρμογή, το έκανε ένα reboot και κόλλησε στο εικονίδιο της xiaomi. τι κάνουμε τώρα; (όταν λέω κόλλησε εννοώ για κανα 5ωρο :p ) Έχουμε πει πολλες φορές να μην χρησιμοποιούμε εφαρμογές για ρουτ τύπου kingroot. Πάντως το πρόβλημα του φίλου σου λύθηκε.:):) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα πετύχει εφόσον το κινητό είναι ανοιχτό και κολλημένο σε αυτή την οθόνη; Γι'αυτό το λόγο υπάρχει το sp flashtool, για εκτακτες ανάγκες.:) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου εμφανισε αυτο http://www.ultraimg.com/image/y1qU Τελικά το έλυσες το πρόβλημα; Τι ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosss Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τελικά το έλυσες το πρόβλημα; Τι ήταν; Oχι εχω κολλησει σε αυτο ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλημέρα παιδιά , παρήγγειλα το κινητό σήμερα από vickmall, ζήτησα την official rom . Ερώτηση , δουλεύει κανονικά Ελλάδα μ αυτή τη rom και playstore περνώ εύκολα σύμφωνα με τον οδηγό, σωστά ; Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Oχι εχω κολλησει σε αυτο ...:wacko: Σίγουρα εχεις μεταφέρει το MT6795_Android_scatter.txt στο φάκελο signed_bin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Oχι εχω κολλησει σε αυτο ...:wacko: και εγω το χα παθει.Η λυση ειναι αλλη εκδοση του flash tool.Εγω προσωπικα το εκανα με την κινζικη εκδοση απο τον οδηγο του Ninzamoz στο πρωτο ποστ,με τη διαφορα οτι δεν εκανα το τρικ για να την μεταφρασω Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodask Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια χθες μου ηρθε το κινητο ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει στα 160 ευρω (το 16αρι) αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως γινεται να το κανεις root (χωρις ξεκλειδωτο bootloader) αν ναι πως γιατι εχω μπερδευτει Ευχαριστω:D:D:D Edited March 19, 2016 by Geodask Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 φλασαρε μια ρομ ρουταρισμενη και εισαι οκ! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Oχι εχω κολλησει σε αυτο ...:wacko: Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα με την έκδοση 5.1520 (για linux) του flash tool. Δοκίμασα την παλιότερη έκδοση (σε windows) που δίνει o ninjamoz στον οδηγό του και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Oχι εχω κολλησει σε αυτο ...:wacko: This will popped-up when the version of your SP Flash Tool is not compatible... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosss Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 This will popped-up when the version of your SP Flash Tool is not compatible... Θα χρησιμοποιήσω μία παλιότερη έκδοση και θα δω ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsyr Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Παιδιά έχει κάνει κάποιος προσπάθεια να συνδέσει το κινητό με εξωτερικό monitor; Επίσης το bluetooth ποντίκι δεν παίζει. Δείχνει ότι συνδέεται κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται δείκτης. Καμιά ιδέα; Edited March 20, 2016 by emsyr Παράθεση Xiaomi Mi Mix 6/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το ταπεινό που εχω να προσθέσω σε οτι αφορα την παραγγελια μας απο τα κινέζικα sites ειναι οτι το να γραψεις απο κατω ολο το κατεβατο για το τι πρέπει να κανουν, ΔΗΜΟΣΙΟ δεν πρέπει να ειναι για ευνόητους λόγους. Υποχρεωτικό φυσικά και δεν ειναι,με τόσους τόνους τηλεφωνα που εχουν έρθει απο τους ασιάτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά, εγώ (και άλλος ένας ΄φιλος), μετά την τελευταία αναβάθμιση (με official είμαστε), έχει ψιλοχαλάσει το δακτυλικό αποτύπωμα. ΠΟΛΛΕΣ φορές δεν πιάνει και πρέπει συνήθως να πατήσω το κουμπάκι power 2 φορές (να ανάψει κ να σβήσει η οθόνη δλδ) και μετά πιάνει συνήθως Το είχε κανένας άλλος το πρόβλημα, έχετε κάποια ιδέα τι να κάνω? Δοκίμασα να το σβήσω και να το ξαναπροσθέσω το αποτύπωμα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά, εγώ (και άλλος ένας ΄φιλος), μετά την τελευταία αναβάθμιση (με official είμαστε), έχει ψιλοχαλάσει το δακτυλικό αποτύπωμα. ΠΟΛΛΕΣ φορές δεν πιάνει και πρέπει συνήθως να πατήσω το κουμπάκι power 2 φορές (να ανάψει κ να σβήσει η οθόνη δλδ) και μετά πιάνει συνήθως Το είχε κανένας άλλος το πρόβλημα, έχετε κάποια ιδέα τι να κάνω? Δοκίμασα να το σβήσω και να το ξαναπροσθέσω το αποτύπωμα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. αλλος ενας εγω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eustathios4 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου το Redmi note 3 mediatek 32/3gb με την stable Miui 7/7.0.19.0.0 δώστε μου μια συμβουλή να το αφήσω ως είναι η να το ξεκλειδώσω να περάσω τις ελληνικές από το xiaomigr δυστυχώς η σελίδα της mini είναι συνεχώς κάτω και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή?? Χάνω πολλά πράγματα που είμαι με την stable και όχι την ελληνική?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδια αυτο που με πεταει εξω απο εφαρμογες, you tube, games συνεχεια τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?? Το χω με αγγλο κινεζικη ρομ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα redmi note 3 2/16 αγορασμένο από vickmall με multi. Μου παρουσιάζει πρόβλημα με την κάμερα, βγάζει θολές φωτογραφίες, και δεν ανταποκρινετε στα mp του. Το πρόβλημα εντοπίζετε στην πίσω κάμερα. Φανταστείτε η μπροστά κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την πίσω. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων της κάμερας, και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τπτ δεν έλυσε το πρόβλημα. Έχει κανένας καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μπας και εχει καμια ζελατινα στην καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μπας και εχει καμια ζελατινα στην καμερα; Από την μέσα πλευρά? Γιατί από έξω δεν έχει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Από την μέσα πλευρά? Γιατί από έξω δεν έχει τπτ εχεις θηκη συλικονης?Αν ναι η αντανακλαση απο το φλας δημιουργει το προβλημα.Βγαλτην και ξανατραβα φωτο,η δοκιμασε χωρις φλας Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν δεν βγάλεις άκρη, στο τέλος δοκίμασε μια νεότερη multi. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδια με πεταει απο εφαρμογες αγγλο κινεζικη ρομ καμια ΒΟΉΘΕΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts