kodorevi8ulis Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ninja κάνεις που κάνεις την δουλειά κάνε και ένα γενικό για την Miui γιατί όλοι ψάχνουν για keyboard / gapps installer / πως να κατεβάσουν από το store μεγάλα αρχεία κλπ :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδες με aosp εχει ασχοληθει κανεις? Λεω να φλασαρω μια να την δουλεψω αλλα εχω ερωτηση! Μετα πως γυρναω στην ελληνικη gtv? Απλα φλασαρω το ζιπακι της η πρεπει να πατησει στην official dev ??? Απο εδώ και πέρα όλα τα κάνεις από το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_ttg Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλησπέρα. Έχω το κινητό 1 μήνα τώρα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος!! Είναι το καλύτερο κινητό από όλα όσα έχω δει με τιμή κάτω των 300€ !! Έχω ένα προβληματάκι: Όταν ενεργοποιώ το hotspot για να χρησιμοποιήσω τα MB μου σε άλλη συσκευή, ενώ δίνει κανονικά σήμα wifi στην άλλη συσκευή και συνδέομαι, δεν δίνει ίντερνετ. (Εκείνη την στιγμή όμως μπορώ να μπω ίντερνετ από το redmi note 3). Μήπως πρέπει να ρυθμισω κάτι για να δίνει ίντερνετ στο hotspot? (Να επισημάνω πως δοκίμασα να πάρω MB καιαπό δύο διαφορετικές κάρτες sim vf,q και οι δύο όμως είχαν τι ίδιο αποτέλεσμα..) Ευχαριστώ! Παράθεση Στάλθηκε από MiNote 2 μου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μόλις το έπιασα στα χέρια μου... Το παρείγγηλα από etotalk, 19/2 και μου ήρθε σήμερα 3/3. Αρχικές εντυπώσεις άριστες, αλλά τώρα αρχίζει το πάρτυ. Φοράει την dev 66.1.14, και είναι εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά. Φυσικά και θα φλασάρω στην original 7.1.6 By the way, εκπληκτικό το χρώμα Gold, δίνει άλλη υφή στο τηλέφωνο, ειδικά με το μεταλλικό πλαισιο! Σας κρατάω ενήμερους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ΟΔΗΓΟΣ για να ξεκλειδωσει ο Bootloader? και μετα πως βαζουμε οποια ρομ θελουμε? (επισημη , ελληνικη MIUI , custom Κλπ) 250 σελιδες thread και στην 1η σελιδα δεν υπαρχει τιποτα...αυτο στο Myphone ειναι απαραδεκτο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ninja κάνεις που κάνεις την δουλειά κάνε και ένα γενικό για την Miui γιατί όλοι ψάχνουν για keyboard / gapps installer / πως να κατεβάσουν από το store μεγάλα αρχεία κλπ :)))) ρε φιλε φωτογραφος ειμαι δεν ειμαι συγγραφεας :lol:. απλα συμπασχω με οσους ξενερωσανε οπως εγω με τον κινεζο και με οσους φαγανε παντοφλα απο την σύζυγο οπως εγω :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΔΗΓΟΣ για να ξεκλειδωσει ο Bootloader? και μετα πως βαζουμε οποια ρομ θελουμε? (επισημη , ελληνικη MIUI , custom Κλπ) 250 σελιδες thread και στην 1η σελιδα δεν υπαρχει τιποτα...αυτο στο Myphone ειναι απαραδεκτο... φιλε δωσ μου λογαριασμο να σου επιστρεψω τα λεφτα :lol: μη σου πω κανε μυνηση και στον admin.... αν και τωρα που κοιταω εχει οδηγιες για ξεκλειδωμα στον πρωτο οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 ρε φιλε φωτογραφος ειμαι δεν ειμαι συγγραφεας :lol:. απλα συμπασχω με οσους ξενερωσανε οπως εγω με τον κινεζο και με οσους φαγανε παντοφλα απο την σύζυγο οπως εγω :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε δωσ μου λογαριασμο να σου επιστρεψω τα λεφτα :lol: πωπω..τι καψιμο εφαγα...:wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Γνωρίζει κανείς γιατί έχω αυτή την απόκλιση στις ενδείξεις της μπαταρίας; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160303/bd22208b6bb645e9e62e60eb3834059f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160303/3832b5805268b24d149e04661127e804.jpg Εχω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 LRX22G, 7.0.19.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλησπέρα. Έχω το κινητό 1 μήνα τώρα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος!! Είναι το καλύτερο κινητό από όλα όσα έχω δει με τιμή κάτω των 300€ !! Έχω ένα προβληματάκι: Όταν ενεργοποιώ το hotspot για να χρησιμοποιήσω τα MB μου σε άλλη συσκευή, ενώ δίνει κανονικά σήμα wifi στην άλλη συσκευή και συνδέομαι, δεν δίνει ίντερνετ. (Εκείνη την στιγμή όμως μπορώ να μπω ίντερνετ από το redmi note 3). Μήπως πρέπει να ρυθμισω κάτι για να δίνει ίντερνετ στο hotspot? (Να επισημάνω πως δοκίμασα να πάρω MB καιαπό δύο διαφορετικές κάρτες sim vf,q και οι δύο όμως είχαν τι ίδιο αποτέλεσμα..) Ευχαριστώ! Φίλε κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδια, τελικα με το mi account μας μπορουμε να ξεκλειδωσουμε και τηλέφωνα φίλων, τσεκαρισμένο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 By the way, εκπληκτικό το χρώμα Gold, δίνει άλλη υφή στο τηλέφωνο, ειδικά με το μεταλλικό πλαισιο! Σας κρατάω ενήμερους! Δεν είναι υπερβολικό το Gold δηλαδή λες ε? Αξίζει αρκετά σαν χρώμα ? έναντι του μαύρου ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader/ Ξεκλειδωμα του Bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γεια σας παιδιά. Λίαν συντόμως θα έχω τη συσκευή στα χέρια μου. Θα επιλέξω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη ελαφρώς. Να επιλέξω με ελληνική rom ή την αγγλοκινεζικη? Τι σημαίνει η κάθε επιλογή ? Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις. Πρέπει να προσέξω κάτι? Επίσης είμαι στη Vodafone. Λειτουργεί κανονικά στην συγκεκριμένη μπάντα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γειά σου παιδί. Διαβασε τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γειά σου παιδί. Διαβασε τον οδηγό. Μπορείς να μου στείλεις το λινκ που οδηγεί στον οδηγό? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Καλημερα σε ολους!!!! Πριν 1 βδομαδα, μου ηλθε το approvement για ξεκλειδωμα του bootloader, επιτελους, μετα απο 2 προσπαθειες!!! Αφου παιδευτηκα αρκετα, μαλλον λογω δικων μου λαθων, κατα την 1η εγκατασταση (κολλησε κατα τη διαρκεια φλασαρισματος της ελληνικης ROM στο TWRP, μετα απο λαθος επιλογη wipes), καταφερα να περασω την τελευταια ελληνικη ROM, απο το miui.gr. Χρειαστηκε πρωτα,να χρησιμοποιησω SP Flash Tools, να ξαναπερασω την China Dev και να ξαναρχισω απο την αρχη, το τονιζω ομως, λογω δικου μου λαθους. Θα σημειωσω εδω, πως οποιος εχει το approvement για unlock του bootloader, πρεπει υποχρεωτικα, να περασει πρωτα την China Dev, πριν ξεκινησει. Σε διαφορετικη περιπτωση (με Stable, Multilanguage κ.λ.π.), η διαδικασια ξεκλειδωματος, θα κολλησει στο 50%, και δε θα προχωρησει, εκ πειρας μιλαω. Οσον αφορα τις πρωτες εντυπωσεις απο την ελληνικη ROM, αναμεικτες. Χαιρομαι που το τηλεφωνο ειναι στη μητρικη μου γλωσσα, στα σιγουρα. Δε βλεπω καποια σημαντικη διαφορα στην αποκριση απο πριν, που ημουν με Stable 7.1.8.0, ουτε και στην ταχυτητα. Αντιθετως, ειδα πολυ μεγαλη πτωση της μπαταριας στην αναμονη (βγηκε απο το φορτιστη στις 23:00' χθες βραδυ, και σημερα στις 07:30', το ποσοστο μπαταριας ηταν στο 83%, κι ολο αυτο με απλη αναμονη κι ενεργο WiFi). Θα κανω 2-3 κυκλους φορτισεων ακομη, πριν καταληξω σε οριστικο συμπερασμα, σχετικα με το αν αξιζε η μεταβαση, απο την Αγγλο-Κινεζικη, στην Ελληνικη ROM.:) Edited March 4, 2016 by alexyari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Καλημερα σε ολους!!!! Πριν 1 βδομαδα, μου ηλθε το approvement για ξεκλειδωμα του bootloader, επιτελους, μετα απο 2 προσπαθειες!!! Αφου παιδευτηκα αρκετα, μαλλον λογω δικων μου λαθων, κατα την 1η εγκατασταση (κολλησε κατα τη διαρκεια φλασαρισματος της ελληνικης ROM στο TWRP, μετα απο λαθος επιλογη wipes), καταφερα να περασω την τελευταια ελληνικη ROM, απο το miui.gr. Χρειαστηκε πρωτα,να χρησιμοποιησω SP Flash Tools, να ξαναπερασω την China Dev και να ξαναρχισω απο την αρχη, το τονιζω ομως, λογω δικου μου λαθους. Θα σημειωσω εδω, πως οποιος εχει το approvement για unlock του bootloader, πρεπει υποχρεωτικα, να περασει πρωτα την China Dev, πριν ξεκινησει. Σε διαφορετικη περιπτωση (με Stable, Multilanguage κ.λ.π.), η διαδικασια ξεκλειδωματος, θα κολλησει στο 50%, και δε θα προχωρησει, εκ πειρας μιλαω. Οσον αφορα τις πρωτες εντυπωσεις απο την ελληνικη ROM, αναμεικτες. Χαιρομαι που το τηλεφωνο ειναι στη μητρικη μου γλωσσα, στα σιγουρα. Δε βλεπω καποια σημαντικη διαφορα στην αποκριση απο πριν, που ημουν με Stable 7.1.8.0, ουτε και στην ταχυτητα. Αντιθετως, ειδα πολυ μεγαλη πτωση της μπαταριας στην αναμονη (βγηκε απο το φορτιστη στις 23:00' χθες βραδυ, και σημερα στις 07:30', το ποσοστο μπαταριας ηταν στο 83%, κι ολο αυτο με απλη αναμονη κι ενεργο WiFi). Θα κανω 2-3 κυκλους φορτισεων ακομη, πριν καταληξω σε οριστικο συμπερασμα, σχετικα με το αν αξιζε η μεταβαση, απο την Αγγλο-Κινεζικη, στην Ελληνικη ROM.:) περιεργο αυτο. δεν το ξαναριχνεις μια απο την αρχη. κατι δεν δουλευει σωστα. εγω το εβγαλα απο τον φορτιστη 7 το πρωι εχω ηδη μιση ωρα οθονη με ανοιχτο wifi και ειμαι στο 90% . εχεις βαλει stable ή develop? Edited March 4, 2016 by ninjamoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Δεν είναι υπερβολικό το Gold δηλαδή λες ε? Αξίζει αρκετά σαν χρώμα ? έναντι του μαύρου ας πούμε Καθόλου υπερβολικό, κάθε άλλο! Φαντάσου ξεθωριασμένο gold στο χρώμα της σαμπάνιας ας πούμε. Πολύ καλό. Με το μαύρο θα ξενέρωνα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γι ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω για τους οδηγούς. Η διαδικασία φλασαρίσματος έγινε παιχνιδάκι, αρκεί να πας βήμα προς βήμα. Τώρα ασχολούμαι με το τηλέφωνο, ώστε να το φέρω σε μια τάξη. Θέλει δουλειά... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχουν συγχρονίσει οι επαφές απο το gmail account μου. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καθόλου υπερβολικό, κάθε άλλο! Φαντάσου ξεθωριασμένο gold στο χρώμα της σαμπάνιας ας πούμε. Πολύ καλό. Με το μαύρο θα ξενέρωνα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γι ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω για τους οδηγούς. Η διαδικασία φλασαρίσματος έγινε παιχνιδάκι, αρκεί να πας βήμα προς βήμα. Τώρα ασχολούμαι με το τηλέφωνο, ώστε να το φέρω σε μια τάξη. Θέλει δουλειά... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχουν συγχρονίσει οι επαφές απο το gmail account μου. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; αυτο το περασες https://miapple.me/wp-content/uploads/2015/02/Google-Contacts-icon-new.png μετας πατας τι ρυθμισης στις επαφες/ προβολη προτιμησεων επαφων/διαμορφωση λιστας επαφων και επιλεγεις πιο λογαριασμο θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 περιεργο αυτο. δεν το ξαναριχνεις μια απο την αρχη. κατι δεν δουλευει σωστα. εγω το εβγαλα απο τον φορτιστη 7 το πρωι εχω ηδη μιση ωρα οθονη με ανοιχτο wifi και ειμαι στο 90% . εχεις βαλει stable ή develop? Γι' αυτο και μιλησα για 2-3 φορτισεις ακομη, και βλεπουμε!!:D Dev εχω βαλει, νομιζω πως δεν υπαρχει ελληνικη Stable. Η μηπως εχω χασει επεισοδια??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αφιερωμένο στον φιλο ninjamoz. Δεν παίζεσαι! Σε περιμένω Θασο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 αυτο το περασες https://miapple.me/wp-content/uploads/2015/02/Google-Contacts-icon-new.png μετας πατας τι ρυθμισης στις επαφες/ προβολη προτιμησεων επαφων/διαμορφωση λιστας επαφων και επιλεγεις πιο λογαριασμο θες Προσπαθώ αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι Incompatible με τη συσκευή μου...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Προσπαθώ αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι Incompatible με τη συσκευή μου...:( το κατεβασες με το google installer το προγραμματακι για τις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 το κατεβασες με το google installer το προγραμματακι για τις επαφες? Δε νομιζω. Μόνο το Playstore και καποια προγράμματα google.. Σε ποιό αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Δε νομιζω. Μόνο το Playstore και καποια προγράμματα google.. Σε ποιό αναφέρεσαι; http://postimg.org/image/qwwyxpkr7/ το δεύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts