Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα μακριά από gb δεν είναι απατεώνες αλλά είναι τελείως αφερεγγυοι. Μπορεί να γράφουν από eu store μετά να σου πουν ότι έχει εξαντληθεί και να στο στείλουν.... όταν ευκαιρεσουν από Κίνα. Δεν βγαίνει άκρη μαζί τους.

Επίσης μπορεί να πληρώσεις 30-40 ευρώ για να έρθει γρηγορότερα απο την Ευρώπη και βλέπεις τους άλλους να παραλαμβάνουν απο Κίνα νωρίτερα και φθηνότερα....

Edited by THANKIN

Να κανω και εγω την ερωτηση μου!

θελω να αγορασω το κινητο αλλα απο Eu warehouse του Gearbest

Εχω διαβασει πανω κατω τα χειροτερα για το μαγαζι αυτο αλλα η τιμη του ειναι πολυ δελεαστικη και ειναι και σε χρυσο που το θελω και ειναι το μονο μαγαζι που εχει στοκ Ευ και σε 3 μερες σπιτι με dhl!

Αξιζει λοιπων να το ρισκαρω η να περιμενω καποιο πιο αξιοπιστο μαγαζι πχ vickmall minideal να το βγαλει στοκ σε Ευ?!

Η τιμή του;

O λογος???

Από που να ξεκινήσω μια ώρα το ΄χω στο χέρι..

-ανάλυση/φωτεινότητα

-εικονίδια/γραμματοσειρά (είναι τεράστια λες και έχω μυωπία )

το δε backcover δεν είναι ολοκληρωμένο είναι 3 κομμάτια.

Με μια ματιά πριν μπω παραμέσα..:X

*η δόνηση μπακαλίστικη..

Edited by gblakas

-ανάλυση/φωτεινότητα

*η δόνηση μπακαλίστικη..

Η ανάλυση φαντάζομαι είναι 1920Χ1080 τι παραπάνω περίμενες?

Το backcover δεν ρυθμίζεται να βγαίνει σε μια οθόνη?

Απο πιο κινητό Προέρχεσαι αν επιτρέπεται ? τα εικονίδια όντως είναι τεράστια. Δεν ρυθμίζονται? η γραμματοσειρά νομίζω θα πρέπει να έχει δυο τρεις επιλογές μεγέθους.

Edited by THANKIN

Η ανάλυση φαντάζομαι είναι 1920Χ1080 τι παραπάνω περίμενες?

Το backcover δεν ρυθμίζεται να βγαίνει σε μια οθόνη?

Απο πιο κινητό Προέρχεσαι αν επιτρέπεται ?

*το simtry παίρνει τις κάρτες ανάποδα ..:O

Απο το mi3

-ανάλυση/φωτεινότητα

*η δόνηση μπακαλίστικη..

- εννοείς την μέγιστη φωτεινότητα δεν είναι καλή;

- στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για μέγεθος γραμματοσειράς

- backcover τι εννοεις ;

*το simtry παίρνει τις κάρτες ανάποδα ..:O

Απο το mi3

Σορυ φίλε τι θα πει ανάποδα? τις βάζεις όπως τις θέλει το κλείνεις και τέλος! Τι προβληματισμό μπορεί να σου κάνει αυτό? μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?

Και να πω ότι είσαι άσχετος απο xiaomi? είχες την ναυαρχίδα του 2014. Βέβαια τώρα δεν πήρες το mi4 ή mi5 που αναμένεται αλλά πάλι ένα τηλέφωνο ίδιας φιλοσοφίας.

Πχ στο mi3 τα εικονίδια ήταν πιο μικρά?

- εννοείς την μέγιστη φωτεινότητα δεν είναι καλή;

- στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για μέγεθος γραμματοσειράς

- backcover τι εννοεις ;

back cover(την πλάτη του κινητού που είναι αλουμίνιο αποτελείται απο 3 κομμάτια)

επίσης το λενσς της κάμερας το κάνανε τόσο μεγάλο ώστε να ταιριάζει συμμετρικά με τον αισθητήρα ξεκλειδωματος.

τις βάζεις όπως τις θέλει το κλείνεις και τέλος

τις παίρνει απο την κάτω μεριά.θα πρεπει να κρατάς το κινητό με την οθόνη στη παλάμη.

Edited by gblakas

back cover(την πλάτη του κινητού που είναι αλουμίνιο αποτελείται απο 3 κομμάτια)

επίσης το λενσς της κάμερας το κάνανε τόσο μεγάλο ώστε να ταιριάζει συμμετρικά με τον αισθητήρα ξεκλειδωματος.

Α αυτό εννοούσες backcover? καλά εδώ κινητά των 700 ευρώ , βλέπε iPhone, είναι σε 3 κομμάτια και σε αυτό σε πείραξε? πάντως πάλι θα μου επιτρέψεις να σου πω ούτε αυτός είναι λόγος απογοήτευσης γιατί κανονικά θα έπρεπε να το έχεις δει πριν το παραγγείλεις. Δεν είναι κάτι κρυφό .

δηλαδη εδωσες 200 και νιωθεις απογοητευμενος λογω αναλυσης (fullhd ειναι, οχι 2Κ), εικονιδια/γραμματοσειρα (που βαζεις εναν launcher, αλλαζεις μεγεθος και ειναι οκ), back cover που ειναι 3 κομματια(???), δονηση μπακαλιστικη(ποσο παραπανω θες να ειναι?)

δινω 100 ευρω και το αγοραζω ΤΩΡΑ, για να σε βοηθησω να ανακαμψεις...

τις παίρνει απο την κάτω μεριά.θα πρεπει να κρατάς το κινητό με την οθόνη στη παλάμη.

Με συγχωρεις αλλα τετοιες... ανοησιες... πρωτη φορα ακουω για κινητο! Τι κινητα εχεις δουλεψει και απογοητευτηκες; Εχουν περασει απο τα χερια μου ναυαρχιδες και ******ες και αυτο το κινητο ειναι μακραν το καλυτερο που εχω πιασει! Θες 4Κ αναλυση γιατι δε σε καλυπτει το full hd να φανταστω; Μηπως αν πειραζες τις ρυθμισεις να εβλεπες οτι εχει επιλογες για μεγεθος γραμματοσειρων προτου γραψεις οσα γραφεις;;

Ω ΘΕΟΙ! Τι ειπες τωρα; Πρεπει λεει να το κρατας με την παλαμη το κινητο για να βαλεις αναποδα την σιμ! Ενω στο Note 2 που τις παιρνει απο πισω και πρεπει να βγαλεις καπακι και μπαταρια χρησιμοποιεις τη δυναμη (force) για να τις βαλεις φανταζομαι ε;

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Τι 3 κομμάτια τι εννοεις? Υπάρχει πρόβλημα δηλαδη στο πίσω μέρος?

Μην μας φοβιζεις εμάς που μολις το παραγγειλαμε!

Ελα παιδιά, δεν χρειάζεται να επιμένουμε. Ο καθένας έχει κρίση και κρίνει μονος του. Απογοητευτηκε, τι να κάνουμε ? Δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι :p

Ας απολαύσουμε εμείς τη συσκευή που είμαστε ικανοποιημένοι και ας αφήσουμε το φίλο να ξεκινήσει τη διαδικασία ανεύρεσης άλλης συσκευής καλύτερης ;) Παντα υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα :rolleyes:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Εχετε δίκαιο είμαι υπερβολικός για 200ευρο.

Απλα η αρχική μου εκτίμηση είναι αυτή.

θα τη φτιάξω τη ρομ στις απαιτήσεις μου.

Απογοητευτηκε, τι να κάνουμε ?

Να ξέρεις είμαι fun της χιαομι εχουν περάσει όλες οι συσκευές από τα χερια μου.

καλοπροαίρετα καταθέτω την άποψη μου.

Edited by gblakas

Τι 3 κομμάτια τι εννοεις? Υπάρχει πρόβλημα δηλαδη στο πίσω μέρος?

Μην μας φοβιζεις εμάς που μολις το παραγγειλαμε!

Δλδ δεν είναι ένα κομμάτι. Η αλήθεια ότι εδώ υπάρχει πισωγύρισμα γιατί το note 2 ήταν ένα κομμάτι.

Edited by THANKIN

Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.

Φίλε Κώστα συγχαρητήρια.Θα ήθελα μια χάρη, αν μπορείς να γράψεις την διαδικασία-οδηγο στα Ελληνικά, διότι δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε.

Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.

Που κάνουμε αίτηση για αυτό ρε παιδιά;

EDIT: το βρήκα. Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/ , κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html

Νομίζω πως τα έγραψα σωστά..

Edited by mikelostre

"let's tear this shit apart

let's tear the f@ckin' house apart

let's tear our f@ckin' bodies apart

but let's just have some fun"

Of Montreal - The past is a grotesque animal

EDIT: το βρήκα. Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/ , κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html

Στο πρώτο link τι γράφουμε στο πεδίο που ανοίγει; γιατί από κινέζικα δεν ξέρω Κ πολλα

EDIT: το βρήκα. Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/ , κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ http://en.miui.com/thread-202290-1-1.htmlΝομίζω πως τα έγραψα σωστά..

Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ......

http://i.imgur.com/WBXAkQd.jpg

Μπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? :confused:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

φααααααααακ και δεν το αναφερουν πουθενα οι αλητες :lol::lol: πραγματικα πρεπει να ναι η πιο γκει παρατηρηση εβερ. φιλε μου κανε ενα βιντεροριβιου το κινητο σε παρακαλω :lol:

Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ......

http://i.imgur.com/WBXAkQd.jpg

Μπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? :confused:

Όνομα πρώτα

+30 μετά

τον αριθμό του κινητό σου

και μετά γράφεις το λόγο που θέλεις να κάνεις unlock

αυτά από το google translate ....

Edited by User_32

Είμαι ένα βήμα πριν το πάρω από vickmall. Αλλά χρειάζομαι βοήθεια σε κάτι!

Ως μέσος χρήστης, θέλω μόλις το παραλάβω, να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά από άποψη λειτουργικότητας, σε ένα οποιοδήποτε από αυτά που θα αγόραζα από Ελλάδα. Αν και δεν είμαι παντελώς άσχετος με τα τεχνολογικά, δεν θέλω να μπω σε χρονοβόρες διαδικασίες με online οδηγούς και επεμβάσεις μέσω του pc μου, ώστε να το κάνω λειτουργικό.

Με ενδιαφέρει να μπορεί να πάρει αναβαθμίσεις (χωρίς να καίγομαι), και αν δεν γίνεται να είναι το μενού στα ελληνικά (δεν με νοιάζει, τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά), τουλάχιστον φυσικά να μπορώ να γράψω στα ελληνικά. Και να μπορώ να εκμεταλλευτώ το Google Play Store. Αυτά τα ολίγα.

Άρα τι να ζητήσω από το vickmall;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ!

Edited by mousikofilos_22

Παντως, κι εγω που δοκιμασα μολις τωρα, δε μπορω να περασω το αιτημα, κατι για 10 χαρακτηρες γραφει και σε μενα. Εχει κανεις καποια βοηθεια να προτεινει??:(

Παντως, κι εγω που δοκιμασα μολις τωρα, δε μπορω να περασω το αιτημα, κατι για 10 χαρακτηρες γραφει και σε μενα. Εχει κανεις καποια βοηθεια να προτεινει??:(

και εμένα αυτό έβγαζε και έκανα copy paste αυτό που γράφει σαν σφάλμα και μου πέρασε :lol: