sokonik Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 εγω εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιω το RegSupreme και απο το καλοκαιρι χρησιμοποιω το RegSupreme Pro που εχει πιο πολλες λειτουργιες ελεγχο startup των windows κλπ πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Εγω αρχικα ειχα αυτο του Norton.Στη συνεχεια εβαλα το Tune-up utilities και τελευταια κατεβασα το register rescue.Οταν κανω ελεγχο το Norton δεν βρισκει τιποτε,το Tune-up βρισκει 2 προβληματα και το register rescue 31.Χρησιμοποιω αυτο του Tune-up και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα.Φοβαμαι να χρησιμοποιησω το register rescue. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Επίσης πολύ καλό και ελαφρύ όμως αποδοτικό είναι αυτό TweakNow RegCleaner 2.0. Το έχω δοκιμάσει και τελικά αποφάσισα να το έχω μόνιμα στο πισί μου. Το κατεβάζεται από εδώ http://www.tucows.gr/preview/355220.html Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Jv16 PowerTools Εγώ χρησιμοποιώντας το είχα πρόβλημα με αρκετά προγράμματα που σταμάτησαν να λειτουργούν και αναγκάστηκα να κάνω restore ό,τι είχα καθαρίσει. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBorN Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 To jv16 PowerTools v1.4.1.248 exw ws twra pou k sto parel8on me tin palia onomasia registry cleaner apla, den eixe dimiourgisei kapio problem pote.apo filous mou xoun pei oti kai o Norton systemWorks kanei douleia..autoi vevaia ka8e vdomada vazan k bgazan apo ta pc tous 3-4 games e kai na to katalavainw.alla edw pou ta leme de nnomizw na einai toso aparaitito to programma.ekana format sta mesa Dekemvri kai ws twra den to xw stisei kan...8a lega pws 1 fora to mina kala einai. Παράθεση The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBorN Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 AKURO gia to Norton Systemworks... (stio parapanw post mou) to Tweak XP Pro exei mesa registry cleaner to opoio omws den to xw dokimasei akoma Παράθεση The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Όταν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε ένα υπάρχον post, μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 to regcleaner den to vriskw pouthena kai sto link pou mas edwse o geogre_kont den vriskw to dowload. to mono programa pou vrika einai TweakNow RegCleaner 2.0.7. einai kalo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ναι κατέβασέ το. Οσο για το άλλο που αναφέρεις θα το δώ. :!: [EDIT]. Εδώ είναι το RegCleaner http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ναι κατέβασέ το. Οσο για το άλλο που αναφέρεις θα το δώ. :!: [EDIT]. Εδώ είναι το RegCleaner http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παιδια επειδη ο υπολογιστης μου ολο και αργει και αρχισει καθε φορα καθαριζοντας τη registry θα βελτιωθει το προβλημα? (Εχω σβησει και οτι μπορω απο το msconfig). Επειδη ειμαι λιγο αρχαριος και ξερω οτι κατι τετοιο θελει προσοχη και φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια ποιο προγραμμα μου προτεινετε? :O Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εγω εχω το register cleaner απο το Tune up Utilities και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αλλα στο Forum υπαρχουν παρα πολλοι εμπειροι που με χαρα θα σου δωσουν οτι πληροφορια θελεις.Αν εχεις Norton στον υπολογιστη σου να ξερεις οτι ενα μερος της αργοποριας οφειλεται και σ΄αυτο. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Το αλλαξα και εβαλα το panda.Ευτυχως.... Οποτε περιμενω αποψεις.Θελω να ξανατονισω οτι φοβαμαι μη χαλασω τπτ. ;) Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Wirelessly posted (SonyEricssonT200/R101) Gia 100% asfaleia k freeware Easycleaner Borei na mh katharizei ta paaaanda ala pote edw k 3 xronia de prokalese to paramikro Ενώ στην αρχική σελίδα λέει ότι είναι freeware, αφού εγγραφώ, μου ζητάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας... :worry: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ενώ στην αρχική σελίδα λέει ότι είναι freeware, αφού εγγραφώ, μου ζητάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας... :worry: Πάρτο από το http://www.tucows.gr Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 re paidia ti ennoeite otan lete katharizei to tade programma tin registry?? giati ego ebala Registry Mechanic kai moy afoirese kai diorthose giro sta 270!! den nomizo na to g..misa ton pc?? giati egrapsa stin ektelesi msconfig kai stin ekkinisi ta pio polla exoyn diakopi?? ti ginetai re paidia?? ta fota sas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Αχχχ 500 φορές τα έχουν πει για το registry mecanic, αλλά πάλι τα ίδια. Θα γίνω απόλυτος και ας υπάρξουν αντιδράσεις. Registry cleaner και αφήστε τα υπόλοιπα. Αγαπητέ GEORGEGX20VF προσπάθησε να κάνεις επαναφορά των διορθώσεων, από το back up που κρατάει το registry mechanic. Αν τα καταφέρεις τότε όταν τελειώσει κάνε unistall το Registry Mecanic και βάλε το registry cleaner να ξενιάσεις. ΥΓ μπορεί σε κάποιους να μην έχει κάνει προβλήματα το Registry Mechanic αλλά είναι γεγονός ότι αρκετοί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν κάνει μαντάρα το PC τους και εγώ σε αυτούς. Σε αντίθεση με το Registry Cleaner που ποτέ δεν άκουσα τίποτα τέτοιο και βέβαια εμένα ποτέ δεν μου έκανε ζημιά ........over and out ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Αχχχ 500 φορές τα έχουν πει για το registry mecanic, αλλά πάλι τα ίδια. Θα γίνω απόλυτος και ας υπάρξουν αντιδράσεις. Registry cleaner και αφήστε τα υπόλοιπα. Αγαπητέ GEORGEGX20VF προσπάθησε να κάνεις επαναφορά των διορθώσεων, από το back up που κρατάει το registry mechanic. Αν τα καταφέρεις τότε όταν τελειώσει κάνε unistall το Registry Mecanic και βάλε το registry cleaner να ξενιάσεις. ΥΓ μπορεί σε κάποιους να μην έχει κάνει προβλήματα το Registry Mechanic αλλά είναι γεγονός ότι αρκετοί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν κάνει μαντάρα το PC τους και εγώ σε αυτούς. Σε αντίθεση με το Registry Cleaner που ποτέ δεν άκουσα τίποτα τέτοιο και βέβαια εμένα ποτέ δεν μου έκανε ζημιά ........over and out ! Θα ήθελα να μου πεις αν το Registry Cleaner είναι το ίδιο με το Supreme και αυτό το δεύτερο μου αναφέρει ότι δοκιμαστική περίοδο για τριάντα μέρες. Και αν θέλω να κατεβάσω τα WINDOWS XP το Service pack 2 μήπως το πρόγραμμα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα γιατί έτσι αναφέρει ότι μπορεί να συμβεί. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 παιδες ριξτε και μια ματια σε αυτό το συγκριτικο: http://registry-repair-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=registry+cleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Θα ήθελα να μου πεις αν το Registry Cleaner είναι το ίδιο με το Supreme και αυτό το δεύτερο μου αναφέρει ότι δοκιμαστική περίοδο για τριάντα μέρες. Και αν θέλω να κατεβάσω τα WINDOWS XP το Service pack 2 μήπως το πρόγραμμα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα γιατί έτσι αναφέρει ότι μπορεί να συμβεί. To RegSupreme είναι η νεότερη έκδοση του RegCleaner, που βέβαια την πληρώνεις. Εγώ χρησιμοποιώ την παλιότερη που είναι free έχει Ελληνικά και δουλεύει μία χαρά με SP2 To link για το RegCleaner : http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 paidia egw xrisimopio to RegistryRepair2006 xori na exw kanena paramikro provlima..dokimase to pisteuw tha se ikanopiisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ena apo ta kalitera pou exo xrisimopioisei mexri tora einai to ADVANCED UNINSTALLER PRO2005(version 7). distixos den einai free alla uparxei se trial gia 30 imeres gia opoion thelei na to dokimasei. einai poli kalo ston katharismo tis registry, kai episeis periexi kai mia plithora allon dinatotiton, opos apegatastasi programmaton ,katharismo cookies, katharismo temp.internet files,diaxirisi start up, kai polla alla pou tha ta dite. ego idi to exo paragilei,giati me exei volepsei poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Έβαλα το Registry Mechanic 5.0 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος,μου βρήκε με την μια 270 σφάλματα και απο κείνη την ώρα έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά στο pc. Κάτι διάβασα για προβλήματα με το SP2,μιας και πρόκειται να το βάλω σε λίγες μέρες,τι ακριβώς συμβαίνει με το R.M;θα δουλεύει σωστά μετά ή είναι καλύτερα να το βγάλω λόγω SP2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Έβαλα το Registry Mechanic 5.0 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος,μου βρήκε με την μια 270 σφάλματα και απο κείνη την ώρα έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά στο pc. Κάτι διάβασα για προβλήματα με το SP2,μιας και πρόκειται να το βάλω σε λίγες μέρες,τι ακριβώς συμβαίνει με το R.M;θα δουλεύει σωστά μετά ή είναι καλύτερα να το βγάλω λόγω SP2; Κανένα πρόβλημα με το sp2 φίλε μου. Μιλάω για μένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Ουτε και εγω εχω παρατηρησει κατι.Κατα τα αλλα πολυ καλο προγραμμα αλλα συνεχιζω να χρησιμοποιω με ικανοποιηση και αυτο του System mechanic 6.0n Pro... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts