swiffer Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Οταν βαλεις καποιον στην λιστα αγνοησης, δεν εμφανιζεται το μηνυμα του. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 και η λιστα φιλων τι κανει; ευχαριστω για τις απαντησεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 kκα8όλου δεν φαίνεται ? σε αυτον φαίνεται όμως ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 dn iparxei ayti ti stigmi karma sto forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 giati epireazei se kati thn leitourgia tou forum h uparksh h oxi tou karma? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 κάνουμε και χωρίς αυτό... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εγώ πάλι δεν το θέλω. Θα μου πείτε, γιατί να μην το απενεργοποιήσω όταν μπει? Αυτό θα κάνω, αλλα μια που λετε όσοι το θέλετε την άποψη σας, είπα να την πω κι εγώ :p (κι όσοι δεν το θελουνε επίσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Εγω παντως θελω να οταν (η μαλλον αν :blink: ) με το καλο ξαναμπει το καρμα , να εχει την επιλογη του αρνητικου , και να ειναι σε μορφη με καρμοσφαιρες και οχι +1 +15 κτλ Οι σφαιρες εχουν ενα μυστηριο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Παλιά, πολύ παλιά υπήρχε το κάρμα που ήταν ένας τρόπος θετικής/αρνητικής αξιολόγισης των μελών. Μετά έγινε κάποια αναβάθμιση στο forum script και από τότε αγνοείται η τύχη του.... :p Υπάρχει κάποια πιθανότητα να ξαναγυρίσει; {Υπήρχε και παλαιότερα θέμα που χάθηκε με τον καθαρισμό του Σχολιασμό} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Νομίζω δεν είχα αναφέρει ποτέ ότι το karma θα εξαφανιστεί οριστικά... Ίσως λοιπόν να έφθασε η ώρα για μια ψηφοφορία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ναί,γιατί όχι...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 nai apo mena :) soz gia ta greeklish, pda posting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μήπως να μεταφερθεί η ψηφοφορία στο CnF για να τη δουν περισσότεροι? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μήπως να μεταφερθεί η ψηφοφορία στο CnF για να τη δουν περισσότεροι? Φυσικά και όχι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Με αφήνει αδιάφορο...για μένα δεν υποδηλώνει κάτι για αυτό και στην πρώτη του λειτουργία του το είχα απενεργοποιήσει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι το απενεργοποιούσαν μόνο όσοι είχαν αρνητικό; :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εάν αναφέρεσαι σε εμένα το απενεργοποίησα από την πρώτη μέρα. Δεν είχα τίποτε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Κατα τη γνώμη μου το κάρμα χρησιμοποιήτε για να υποδεικνύει τη συμπεριφορά/χαρακτήρα των μελών του myphone,εντός του forum.Οποιεσδήποτε αντιπαλότητες,ιδιωτικές και μη,που δεν αφορούν το forum άμεσα ή έμμεσα δεν πρέπει να είναι αφορμές το να κοκκινίζει το κάρμα κάποιου.Εφόσον λοιπόν,υπάρχουν οι απαραίτητες δυκλίδες ασφαλείας που εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα την αρνητική ή θετική ψήφο κάποιου,το θεωρώ ένα ωραίο σύν στα του χρήστη στατιστικά. Επίσης δεν θεωρώ σωστό το να έχει κάποιος καταπράσινο κάρμα επειδή όλοι του οι κολλιτοί και η οικογενειά του,βρίσκονται στο forum..:rolleyes: . Τώρα αν κάποιου δεν του αρέσει το κάρμα ή δεν το θεωρεί ενα μέτρο σωστό ως προς εκείνον (πάντα εντός του forum),απόλυτο και σεβαστότατο δικαίωμα του να μη το αποδεχτεί.Δε σημαίνει απολύτος τίποτα. Αυτά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εάν αναφέρεσαι σε εμένα το απενεργοποίησα από την πρώτη μέρα. Δεν είχα τίποτε.Όχι, γενικά αναφέρομαι. Άλλωστε μπορεί να είχες (δεν ξέρω για εσένα, μια υπόθεση κάνω) «κόντρες» με πολλούς πριν προλάβουν να σε «μαυρίσουν». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Όχι, γενικά αναφέρομαι. Άλλωστε μπορεί να είχες (δεν ξέρω για εσένα, μια υπόθεση κάνω) «κόντρες» με πολλούς πριν προλάβουν να σε «μαυρίσουν». -> bold -> βλέπεις γιατί είναι ουτοπία το κάρμα...γίνεται εργαλείο εκδίκησης.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Γι' αυτό κι εγώ ψήφισα τη δέυτερη επιλογή. Σκοπός είναι να επιβραβεύεις και να ξεχωρίζεις από τους καλούς τους καλύτερους και όχι να θάβεις κάποιον με αρνητικό κάρμα, για κάτι που σου "έχει κάνει". Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Ναι, να επιστρέψει αλλά μόνο με θετική αξιολόγηση. Το κάρμα εκτός από το γενικό χαρακτήρα, στον οποίον αναφέρθηκε ο 7th heaven, μπορεί να λειτουργήσει ως rep. Τι είναι αυτό: ένας χρήστης ποστάρει πληροφορίες οι οποίες βοήθησαν κάποιον να κάνει κάτι, πχ ο Aquasonic με βοήθησε να αλλάξω τα εικονίδια στο S65 μου. Αυτόν το χρήστη λοιπόν θέλω να τον αξιολογήσω θετικά για τη βοήθεια που μου προσέφερε άρα και για την προσφορά του στο forum, γιατί αυτό που έγραψε θα βοηθήσει κι άλλους. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, το συγκεκριμένο σύστημα το έχω δει να δουλεύει και πηγαίνει μια χαρά σε αυτοκινητιστικό forum του εξωτερικού. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 -> bold -> βλέπεις γιατί είναι ουτοπία το κάρμα...γίνεται εργαλείο εκδίκησης.:rolleyes:Αν ο άλλος είναι... ενοχλητικός (για να μην πω κάτι άλλο, παραδείγματα έχω αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να παραθέσω usernames) για την πλειοψηφία του forum, κάπως πρέπει να «τιμωρείται». Γι' αυτό κι εγώ ψήφισα τη δέυτερη επιλογή. Σκοπός είναι να επιβραβεύεις και να ξεχωρίζεις από τους καλούς τους καλύτερους και όχι να θάβεις κάποιον με αρνητικό κάρμα, για κάτι που σου "έχει κάνει".Σε αυτή την περίπτωση το να μην έχεις θετικό κάρμα δεν θα είναι αρνητικό; Είναι σαν να μεταφέρουμε την κλίμακα π.χ. από το -5 με 5 στο 0 με 10. :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Αν ο άλλος είναι... ενοχλητικός (για να μην πω κάτι άλλο, παραδείγματα έχω αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να παραθέσω usernames) για την πλειοψηφία του forum, κάπως πρέπει να «τιμωρείται». Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να τιμωρηθεί κάποιος [προσωρινό ή μόνιμο ban]. Θεωρείς εσύ ότι κάποιος σαν αυτόν που περιγράφεις θα δώσεις δεκάρα για το αρνητικό karma?:shifty: think of it... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Ω, ναι. θα δώσει και θα παραδώσει. Το έχουμε δει το έργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts