dbal Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Χμμμ... Εγώ πάντως που προσπάθησα να ξαναπροκαλέσω το πρόβλημα αλλάζοντας όνομα ή φωτό σε κάποια επαφή, δεν βρήκα λύση με τους πρωτεύοντες αριθμούς... Κατα τα γνωστά μου εξαφανίστηκε το ένα από τα 2 τηλέφωνα π.χ. το σταθερό και στο ένα που απέμεινε, μπήκα στον καθορισμό πρωτεύοντος και υπήρχε μόνο αυτό που είχε μείνει - το άλλο νούμερο δηλ. της καταχώρησης είχε διαγραφεί οριστικά και αμετάκλητα :mad: Ελπίζω να είμαι πάντως σαφής οτι το φαινόμενο δεν εμφανίζεται στην δημιουργία επαφής αλλά στην επεξεργασία επαφών (συνήθως αλλαγή ονόματος π.χ. Κώστας σε Κωνσταντίνος και πείραγμα γενικά του καταλόγου) με πολλαπλά πεδία. Δες το λίγο ξανά αν θέλεις γιατί νομίζω οτι δεν αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Καλημέρα! Μάλλον δεν είχα κατανοήσει καλά το πρόβλημα…:O νόμιζα ότι μετά από τροποποίηση επαφής απλός χωρίζει τα νούμερα της και φαίνονται όλα και όχι μόνο τα πρωτεύοντα όπως είχαμε προεπιλεγμένο (πράγμα που συμβαίνει και η λύση είναι αυτή που έγραψα παραπάνω) αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο!!!:cry: Όντως συμβαίνει ακριβός αυτό που γράφεις και απορώ πως κάποιος άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα???? :blink: Η έχουν άλλη έκδοση λογισμικού η έχουν όλες της επαφές τους στην κάρτα.. το θέμα είναι ότι το BUG αυτό είναι πολύ σοβαρό για εμένα γιατί δεν μπορώ να έχω τις επαφές μου στην κάρτα.:angry: Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση (στην Μotorola) αλλά το V3 μου έχει την τελευταία έκδοση R374_G_OE.42.OER λογισμικού με την λήψη video ενεργοποιημένη και μάλλον πρέπει να κάνω υποβάθμιση..:dizzy: γίνεται αυτό? Μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν παλαιότερη έκδοση? (δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσω το video, ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι πολύ ποιο σημαντικός!!!) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Aν εχω καταλαβει καλα... Πηγα σε μια επαφη με δυο τηλεφωνα και αλλαξα το ονομα απο ''Γιαννης'' σε ''Γιαννακης''.Αυτο που συνεβη ηταν να δημιουργηθει νεα επαφη με το ενα τηλεφωνο και να παραμεινει η παλια με το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Και αυτό γίνεται αλλά εξαφανίζονται και απροειδοποίητα αριθμοί πολλαπλών επαφών η και ολόκληρες οι επαφές!:mad: Έχεις αυτήν την έκδοση λογισμικού R374_G_OE.42.OER ?πήγα σε αντιπροσωπία της Μotorola και τους ανέφερα το πρόβλημα ο νεαρός τεχνικός επέμενε να ξαναπεράσουμε το λογισμικό που έχω (R374_G_OE.42.OER) γιατί λέει μπορεί να μην κάθισε καλά και να κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο που έχω πρόβλημα! Και μου είπε ότι αν ξαναπεραστεί μπορεί να μην το έχει πλέον!:wacko: Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά μου είπε σε άλλων ειδών προβλήματα καθώς το συγκεκριμένο το έχει ακούσει αλλά δεν του έχει παρουσιαστεί live.. εάν δεν διορθωθεί μου είπε τότε θα το υποβαθμίσουμε στην αμέσως ποιο κάτω έκδοση!! Μπορεί να έχει δίκιο ο πωλητής????? :cry: Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί έτσι το πείρα το κινητό πως δεν κάθισε καλά το λογισμικό της μαμάς του?? Και τώρα θα κάτσει δηλαδή?? Τσάμπα ταλαιπωρία μου μυρίζει… :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Και αυτό γίνεται αλλά εξαφανίζονται και απροειδοποίητα αριθμοί πολλαπλών επαφών η και ολόκληρες οι επαφές!:mad: Έχεις αυτήν την έκδοση λογισμικού R374_G_OE.42.OER ?πήγα σε αντιπροσωπία της Μotorola και τους ανέφερα το πρόβλημα ο νεαρός τεχνικός επέμενε να ξαναπεράσουμε το λογισμικό που έχω (R374_G_OE.42.OER) γιατί λέει μπορεί να μην κάθισε καλά και να κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο που έχω πρόβλημα! Και μου είπε ότι αν ξαναπεραστεί μπορεί να μην το έχει πλέον!:wacko: Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά μου είπε σε άλλων ειδών προβλήματα καθώς το συγκεκριμένο το έχει ακούσει αλλά δεν του έχει παρουσιαστεί live.. εάν δεν διορθωθεί μου είπε τότε θα το υποβαθμίσουμε στην αμέσως ποιο κάτω έκδοση!! Μπορεί να έχει δίκιο ο πωλητής????? :cry: Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί έτσι το πείρα το κινητό πως δεν κάθισε καλά το λογισμικό της μαμάς του?? Και τώρα θα κάτσει δηλαδή?? Τσάμπα ταλαιπωρία μου μυρίζει… :cry: :cry: :cry: O πωλητης λεει βλακειες... Εγω εχω την 10R.Οποτε το προβλημα ειναι μαλλον γενικο και δεν αφορα καποια συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου. Ας ελπισουμε να το διορθωσει η MotorOla σε καποια επερχομενη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Aν εχω καταλαβει καλα... Πηγα σε μια επαφη με δυο τηλεφωνα και αλλαξα το ονομα απο ''Γιαννης'' σε ''Γιαννακης''.Αυτο που συνεβη ηταν να δημιουργηθει νεα επαφη με το ενα τηλεφωνο και να παραμεινει η παλια με το αλλο. Αυτό είναι ΟΚ, γιατί τα ονόματα είναι διαφορετικά...Το θέμα είναι όμως οτι μπορεί μετά το edit, να βρεις οτι το τηλέφωνο του "Γιάννη" έχει εξαφανιστεί!! Και μιλάμε για οριστική διαγραφή....:cry: Μπορεί να συμβεί και αν π.χ. θέλεις να αλλάξεις το κινητό του "Γιάννη" επειδή άλλαξε...εταιρεία βρε παιδί! Τότε μπορεί το σταθερό της επαφής αυτής ή το τηλ της δουλειάς να χαθούν for ever.... Γενικά, απαγορεύεται δια ροπάλου η επεξεργασία του τηλ. καταλόγου αν δεν έχει εξασφαλιστεί για λόγους ασφαλείας backup σε χαρτί ή computer :mad: Πολύ σοβαρό, δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Και αυτό γίνεται αλλά εξαφανίζονται και απροειδοποίητα αριθμοί πολλαπλών επαφών η και ολόκληρες οι επαφές!:mad: Έχεις αυτήν την έκδοση λογισμικού R374_G_OE.42.OER ?πήγα σε αντιπροσωπία της Μotorola και τους ανέφερα το πρόβλημα ο νεαρός τεχνικός επέμενε να ξαναπεράσουμε το λογισμικό που έχω (R374_G_OE.42.OER) γιατί λέει μπορεί να μην κάθισε καλά και να κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο που έχω πρόβλημα! Και μου είπε ότι αν ξαναπεραστεί μπορεί να μην το έχει πλέον!:wacko: Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά μου είπε σε άλλων ειδών προβλήματα καθώς το συγκεκριμένο το έχει ακούσει αλλά δεν του έχει παρουσιαστεί live.. εάν δεν διορθωθεί μου είπε τότε θα το υποβαθμίσουμε στην αμέσως ποιο κάτω έκδοση!! Μπορεί να έχει δίκιο ο πωλητής????? :cry: Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί έτσι το πείρα το κινητό πως δεν κάθισε καλά το λογισμικό της μαμάς του?? Και τώρα θα κάτσει δηλαδή?? Τσάμπα ταλαιπωρία μου μυρίζει… :cry: :cry: :cry: Κι εγώ χάρηκα διαβάζοντας το αρχικό Post σου αλλά είχα και τον φόβο οτι δεν είχαμε συνεννοηθεί καλά...:O Τώρα που έχουμε βουτήξει όλοι για τα καλά στο πρόβλημα η ελπίδα είναι όπως πολύ σωστά το έθεσε ο bomber, σε μια αναβάθμιση απο την ΜΟΤΟ γιατί το πρόβλημα έχει ξεκάθαρα τη ρίζα του στο software. Μέχρι τότε: α. Stay away από άσχετους πωλητές και μίλα μόνο με τεχνικό αν ξέρεις οτι πρόκειται για άνθρωπο που θα ενδιαφερθεί να ακούσει και δεν τα ξέρει όλα εκ των προτέρων. Εγώ θα το κάνω γιατί οι αναβαθμίσεις περιέχουν λύσεις σε bugs που η κάθε εταιρεία μαθαίνει μέσω των service points ή του customer care αν το πρόβλημα πάρει διαστάσεις επιδημίας. Τώρα πως γίνεται αυτό το thread να το έχουν διαβάσει δεκάδες άνθρωποι και να μιλάμε οι τρείς μας.... Όλοι και όλα στη SIM μάλλον όπως 1993...:X β. Δεν παίζουμε με τον κατάλογο ανευ λόγου και αιτίας...Πριν από κάθε edit έχουμε ενν. εξασφαλισμένο backup με κάποιο τρόπο γ. Super σημαντικά τηλέφωνο που μας δίνουν on the fly τα περνάμε προσωρινά στη sim και αφού φτάσουμε σπίτι ή γραφείο, κάνουμε απόπειρα για σωστή καταχώρηση στο τηλέφωνο δ. Ελπίζω να ασχοληθούν και άλλοι χρήστες του forum με το θέμα - και λύση μήπως υπάρχει (δεν είμαστε φωστήρες, διάγνωση κάναμε) και το θέμα να γίνει γνωστό μήπως και σε επερχόμενο επίσημο update (αν προβλέπεται για παλιό μοντέλο όπως το V3) το λύσει εκ βάθρων η μαμά... ε. Μην ασχολείστε με αναβαθμίσεις προς τα πάνω ή κάτω (εφικτό αλλά δεν χρειάζεται) σε κάποιο από τα διαθέσιμα software. Αφού ακόμα και η τελευταία ανεπίσημη 42.10R δεν λύνει το πρόβλημα όπως κατάλαβα (bomber περιμένω επιβεβαίωση), τότε απλά υπόμονή για νεότερο official firmware update γιατί το μόνο κέρδος που θα έχετε είναι τζάμπα ταλαιπωρία....Αν δεν τα έχουμε πουλήσει όλοι ως τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 ε. Μην ασχολείστε με αναβαθμίσεις προς τα πάνω ή κάτω (εφικτό αλλά δεν χρειάζεται) σε κάποιο από τα διαθέσιμα software. Αφού ακόμα και η τελευταία ανεπίσημη 42.10R δεν λύνει το πρόβλημα όπως κατάλαβα (bomber περιμένω επιβεβαίωση), τότε απλά υπόμονή για νεότερο official firmware update γιατί το μόνο κέρδος που θα έχετε είναι τζάμπα ταλαιπωρία....Αν δεν τα έχουμε πουλήσει όλοι ως τότε... Συμβαινει και στην 10R.Μολις το διαπιστωσα! :) Εγω δεν το πουλαω ποτε! :D:love::love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Το χαμόγελο σου για την ανακάλυψη μου άρεσε πιο πολύ από όλα βρέ! Όσο για την δήλωση αιώνιας αγάπης, τι να κάνουμε, βίτσια είναι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 :) Καλησπέρα! :p επειδή στη ΜΟΤΟ μου είπαν ότι λίγοι έχουμε την R374_G_OE.42.OER σκέπτομαι να τους πω να περάσουν την αμέσως ποιο κάτω έκδοση μια που δεν φαίνεται η παλαιότερη και ποιο συχνή έκδοση να έχει πρόβλημα… εσεις τι λετε? θα ήθελα για το υπόλοιπο σκέλος της ερώτησης μου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Για το downgrade που σκέφτεσαι, θέλεις να σου στείλω στο email σου το επίσημο document της MOTO για τα bug fixes από την 40.79 στην 42.0ER να δεις πόσα περισσότερα θα αποκτήσεις?? Άσε που από όσο θυμάμαι, γιατί προχώρησα άμεσα στην αναβάθμιση τότε, και η συγκεκριμένη υποφέρει το ίδιο, απλά νόμιζα οτι είχα εγώ σβήσει κάποια επαφή κατά λάθος και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα... Τι πιο ασφαλές βέβαια απο το να συμμετείχε στην συζήτηση και κάποιος χρήστης με την παλιότερη επίσημη έκδοση για να επιβεβαιώσω την μνήμη μου...Αν όντως δεν υπήρχε το πρόβλημα, τότε σταθμίζει ο καθένας τα υπερ και τα κατά και πράττει αναλόγως αν και για μένα δεν τίθεται ζήτημα οπισθοδρόμησης (video, 3MB μνήμης λιγότερα, άλλα bugs κλπ.) γιατί περί αυτού πρόκειται, παρά μόνο ατυχούς επιλογής τηλεφώνου, χωρίς εγώ να φέρω καμία ευθύνη που αυτό δεν ανταποκρίθηκε σε όσα υπόσχοταν τα χαρακτηριστικά του...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Καλησπέρα! :p επειδή στη ΜΟΤΟ μου είπαν ότι λίγοι έχουμε την R374_G_OE.42.OER σκέπτομαι να τους πω να περάσουν την αμέσως ποιο κάτω έκδοση μια που δεν φαίνεται η παλαιότερη και ποιο συχνή έκδοση να έχει πρόβλημα… εσεις τι λετε? Kαντο...Δεν εχεις τιποτα να χασεις... Το χαμόγελο σου για την ανακάλυψη μου άρεσε πιο πολύ από όλα βρέ! Όσο για την δήλωση αιώνιας αγάπης, τι να κάνουμε, βίτσια είναι αυτά! Θα αλλαξοπιστησω μονο αμα βγει V3i KATAMAYΡΟ! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Αλήθεια μια που το ανέφερες, ξέρουμε αν το μεγάλο αδελφάκι V3i πάσχει από το ίδιο πρόβλημα?? Δεν το αποκλείω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Για το downgrade που σκέφτεσαι, θέλεις να σου στείλω στο email σου το επίσημο document της MOTO για τα bug fixes από την 40.79 στην 42.0ER να δεις πόσα περισσότερα θα αποκτήσεις?? Άσε που από όσο θυμάμαι, γιατί προχώρησα άμεσα στην αναβάθμιση τότε, και η συγκεκριμένη υποφέρει το ίδιο, απλά νόμιζα οτι είχα εγώ σβήσει κάποια επαφή κατά λάθος και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα... Τι πιο ασφαλές βέβαια απο το να συμμετείχε στην συζήτηση και κάποιος χρήστης με την παλιότερη επίσημη έκδοση για να επιβεβαιώσω την μνήμη μου...Αν όντως δεν υπήρχε το πρόβλημα, τότε σταθμίζει ο καθένας τα υπερ και τα κατά και πράττει αναλόγως αν και για μένα δεν τίθεται ζήτημα οπισθοδρόμησης (video, 3MB μνήμης λιγότερα, άλλα bugs κλπ.) γιατί περί αυτού πρόκειται, παρά μόνο ατυχούς επιλογής τηλεφώνου, χωρίς εγώ να φέρω καμία ευθύνη που αυτό δεν ανταποκρίθηκε σε όσα υπόσχοταν τα χαρακτηριστικά του...:( Ναι αν σου είναι εύκολο θα το ήθελα!:food: ( panagiotispetridis1980@yahoo.gr ) παντός θα άλλαζα και το video rec και τα 3ΜΒ μνήμης για να μην είχε αυτό το BUG.. :( θα περιμένω με ανυπομονησία το νέο λογισμικό! :cry: Το κακό είναι ότι είχα περάσει τα πάντα μέσα χειροκίνητα το είχα διαμορφώσει όπως ήθελα και τώρα άντε πάλι από την αρχή..:cry: και το χειρότερο ότι μόλις βγει το νέο ξανά τα ίδια.. έχω και νέα όμως, μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά της ΜΟΤΟ ( 2106800009 ) και αφού τους ανέφερα το πρόβλημα μου είπαν ότι πρώτη φορά το ακούνε! :shock: Σε ερώτηση για το ποτέ να περιμένουμε νέο λογισμικό μου είπαν ότι αυτοί δεν γνωρίζουν και ότι θα πρέπει να απευθυνθώ σε ΜΟΤΟ service!:blink: Στο MOTO Service Θεσσαλονίκης ( 2310501566 ) όπου αναπαύεται τώρα το V3 μου.. :p μου είπαν ότι μπορεί να τους έρθει το νέο αύριο η και σε ένα μήνα.. παντός δεν είπαν ότι μπορεί και να μην έρθει! :happy: Επίσης μου είπαν ότι υποβάθμιση δεν γίνετε γιατί εφόσον είχε νεότερο λογισμικό μπορεί το κινητό να νεκρώσει!:wacko: Ουφ.. αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Καλά ας είχα εγώ το κινητό σου σπίτι μου και θα κάναμε μια χαρά downgrade στην 40.79 σε 10 λεπτά....Anyway, εγώ σου εξήγησα το σκεπτικό μου οτι δεν έχει νόημα και αξία, εκτός αν τουλάχιστον 2-3 χρήστες του συγκεκριμένου firmware μας επιβεβαιώσουν οτι δεν αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο bug. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έχεις αφήσει το κινητό στο service, απλά για να ψάξουν το πρόβλημα? Αφού downgrade δεν θα σου κάνουν... ΥΓ: Όσον αφορά το λογισμικό, που ο καθένας μπορεί να λεει οτι θέλει σχετικά με την άφιξή του, εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος....Το V3 μας έχει παλιώσει πολύ πλέον για κινητό τηλέφωνο.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Eχει παλιωσει οντως αλλα η Moto βγαζει πολυ συχνα νεο fw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για το E-mail!:) Το είχα στο service για να μου ξαναπεράσουν 42.0ER μια και μου είπαν ότι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα πράγμα που δεν πιστεύω αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..:cry: το θέμα είναι ότι από χθες το έχω στα χέρια μου και προσπαθώ να εξαφανίσω κάποιο αριθμό η επαφή με τον γνωστό τρόπο, από τις δέκα δοκιμαστικές επαφές (με τρία-τέσσερα νούμερα η κάθε μια Φώτο και ήχο) που έχω καταχωρίσει αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα..:p ευελπιστώ όμως σήμερα που θα έχω περισσότερο χρόνο να τα καταφέρω..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Για να δούμε τα αποτελέσματα σου....Αυτό που θα ήθελα, επειδή πρόκειται για την ίδια έκδοση αλλά περασμένη σε service, είναι να μας δώσεις την έκδοση flex που φοράει το κινητό να την συγκρίνουμε, γιατί οι Αμερικάνοι κατέληγαν οτι το πρόβλημα ίσως να εντοπίζεται εκεί σε οτι αφορά το firmware. ΥΓ: Φαντάζομαι ξέρεις καλά πλέον να αναπαράγεις το πρόβλημα ε? Μη βγάλουμε false συμπεράσματα....Αν και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τώρα για 2-3 ημέρες είναι όλα ΟΚ και ξαφνικά μετά από Χ μέρες δεις πάλι κανένα παλαβό του καταλόγου - σου έυχομαι πάντως τα καλύτερα! ΥΓ2: Όλη αυτή η ιστορία στο service ήταν δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Για να δούμε τα αποτελέσματα σου....Αυτό που θα ήθελα, επειδή πρόκειται για την ίδια έκδοση αλλά περασμένη σε service, είναι να μας δώσεις την έκδοση flex που φοράει το κινητό να την συγκρίνουμε, γιατί οι Αμερικάνοι κατέληγαν οτι το πρόβλημα ίσως να εντοπίζεται εκεί σε οτι αφορά το firmware. ΥΓ: Φαντάζομαι ξέρεις καλά πλέον να αναπαράγεις το πρόβλημα ε? Μη βγάλουμε false συμπεράσματα....Αν και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τώρα για 2-3 ημέρες είναι όλα ΟΚ και ξαφνικά μετά από Χ μέρες δεις πάλι κανένα παλαβό του καταλόγου - σου έυχομαι πάντως τα καλύτερα! ΥΓ2: Όλη αυτή η ιστορία στο service ήταν δωρεάν? Ισως να εχεις δικιο! Ποιο flex εχεις referee? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Επίσης, μετά την εξέλιξη με το νέο update που δημοσίευσε ο mythos, ας μας πει και την software version, μήπως τυχόν του βάλανε την 42.0ER_A που το θεωρώ πολύ πιθανό αν έχει βγει εδώ και ένα μήνα και το συγκεκριμένο service point είναι ενημερωμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Λοιπόν παιδία :!: έκδοση flex (SE8604MXXG1133) έκδοση software (R374_G_OE.42.OER) έκδοση DSP (62343400) λίστα γλωσσών (0031).:!: Όλη αυτή η ιστορία στο service ήταν εντελώς δωρεάν!:happy: Μέχρι στιγμής έχοντας περάσει όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο στη μνήμη τηλεφώνου και πειράζοντας εσκεμμένα κάποιες επαφές δεν είχα καμία εξαφάνιση αριθμού παρά μόνο την κλασική πλέον διαχώριση της επαφής σε όσους αριθμούς της αντιστοιχούν που λύνετε όπως έχω αναφέρει παλαιοτέρα ορίζοντας την κάθε μια ξεχωριστά ως προεπιλεγμένο αριθμό!:happy: Τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω(flex-έκδοση software-έκδοση DSP-λίστα γλωσσών) ταιριάζουν με τα δικά σας η όχι? αν δεν ταιριάζουν θα είναι ένα θετικό βήμα.. Επίσης έκανα μια σκέψη με βάση ότι το κινητό βλέπει κάθε πολλαπλή επαφή ξεχωριστά και της δίνει ξεχωριστό αριθμό μνήμης, μήπως όταν επεξεργαζόμαστε ένα αριθμό το τηλ. Του δίνει νέο αριθμό μνήμης άσχετος αν είναι ήδη κατειλημμένος και τον περνάει από πάνω χωρίς μας ρωτήσει αν θέλουμε αντικατάσταση..? είναι μια σκέψη.. θα συνεχίσω την προσπάθεια παιδία και θα σας κρατάω ενήμερους.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Χμμμ....πολύ ενδιαφέρον - η flex version όχι μόνο είναι διαφορετική από την δική μου (8617ΜΧΧF1126_1FF) αλλά δεν υπάρχει και στα αρχεία flexflash του MotoX. Οπότε, αν δεν εμφανιστεί το πρόβλημα στον φίλο referee και συμπεράνουμε οτι ήταν στο flex, πως μπορεί να την κάνει extract και share κάπου στο internet?? Bomber brother καμία ιδέα?? Δύσκολο ξέρω, αλλά ίσως να φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Χμμμ....πολύ ενδιαφέρον - η flex version όχι μόνο είναι διαφορετική από την δική μου (8617ΜΧΧF1126_1FF) αλλά δεν υπάρχει και στα αρχεία flexflash του MotoX. Οπότε, αν δεν εμφανιστεί το πρόβλημα στον φίλο referee και συμπεράνουμε οτι ήταν στο flex, πως μπορεί να την κάνει extract και share κάπου στο internet?? Bomber brother καμία ιδέα?? Δύσκολο ξέρω, αλλά ίσως να φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα....:confused: To extract του flex απο το monsterpack μπορει να το κανει ο mythos_bt ο οποιος πχ εκανε extract μονο το reflash οπως του ζητησα.Αλλα με το flex θα χασεις ολα τα αρχεια σου οποτε δε βλεπω τη διαφορα απο το να μην περασεις το monsterpack με τη μια. ;);) Για οποιον ενδιαφερεται,εχω γραψει και στα ελληνικα εναν οδηγο flashing/flexing με screenshots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 I know αλλά εγώ εννοούσα πως θα γίνει να πάρουμε το "εργοστασιακό" flex του Referee που δεν φαίνεται να έχει προβλήματα και αν παραμείνει έτσι μετά από ημέρες δοκιμών. Για τον mythos είναι προφανώς εύκολο, αλλά ο Referee που το έχει στα χέρια του τι θα μπορούσε να κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση.. τι είναι το flex και τι διάφορα έχει από το software?:O Επίσης dbal γράψε μου τι να κάνω ακριβός για να βεβαιώσουμε αν υπάρχει το bug? Διαγράφω αριθμούς μιας επαφής βάζω νέους τροποποιώ τους ήδη υπάρχοντες βάζω-βγάζω ήχους-εικόνες υπάρχει κάτι άλλο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts