ulvergr Δημοσιεύτηκε November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2015 εχετε να προτεινεται κατι καλο μεχρι 160 $ με καλη καμερα? σκεφτομαι για lenovo k3 note,XIAOMI RedMi Note 2,doogee f5... κλεινω προς το lenovo μιας και εχει πληθωρα ρομ για αλλαγη(ειμαι μαζοχας,χαχα) εχετε καποια προταση? καμερα ,μπαταρια,sd,μεγαλο μεγεθος τα ζητουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi ως μη μαζόχας με τις πληθώρες ρομ :p ( μου φτάνει μία σταθερή με συνεχή updates :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αν θες κάμερα το doogee το απορρίπτεις. Αν είσαι sportsman και θες να αλλάζεις rom κάθε εβδομάδα πας για lenovo. Το ζήτημα όμως να δουλεύει το κινητό σύμφωνα με τις δυνατότητες του, οπότε πας σε xiaomi. Επίσης, αν θες κάμερα κοίτα κάποιο letv, όλοι λένε τα καλύτερα για το κινητό αυτό και την κάμερα του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Επειδη ειμαι κατοχος του Redmi Note 2 και τυχαινει να εχω πάρει και το Lenovo K3 Note για τον αδερφό μου απο θέμα κάμερας καλύτερη ειναι του redmi note 2. Θεμα rom δε το συζητω και στα 2 εχεις επιλογές άφθονες. Good luck στη επιλογή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Είμαι έτοιμος να πάρω το xiaomi redmi note 2 (prime) αλλά δεν ξέρω από που να το παραγγείλω (gearbest,vickmall κ.τ.λ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Είμαι έτοιμος να πάρω το xiaomi redmi note 2 (prime) αλλά δεν ξέρω από που να το παραγγείλω (gearbest,vickmall κ.τ.λ.) Vickmall προτιμότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 αν δεν εισαι κολλημενεος με αντροιντ και με το play store σκεψου LUMIA XL την εκδοση με ZEISS φακους και καλη αυτονομια. Σιγουρεψε οτι στο MS στορ υπαρχουν οι εφαρμογες που θεωρεις απαραιτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Vickmall προτιμότερο. Το vickmall είναι πιο αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το vickmall είναι πιο αξιόπιστο; Το πιο αξιόπιστο , αλλά έχει μια ελάχιστη διαφορά στην τιμή αν θυμάμαι καλά ( στα περισσότερα τουλάχιστον έχει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) jiayu s3 υπεροχη καμερα, ακομα κ αντο note2 εχει καλυτερη δεν φοβασαι τπτ με το jiayu s3.. καμερα μπαταρια,λεπτο,ανθεκτικο,εξαιρετικο.. καλα χελιος δεν εχει αλλα στα bench τι χελιος..γελιος γελα ο κοσμος με την υλοποιηση του νοτε2 επι του χελιος για την ωρα.. εδιτ βλεπω για ολιγα ευρω ξεπερνα τον προυπολογισμο σου.. τεσπά εγώ πέρα από m1 note,jiayu s3 δεν ακουμπαγα κάθε ένα για συγκεκριμενους λογους, το νοτε 1 για παραδειγμα γελαγα με την ρομ επί του 6592..οποτε νοτε 2 δεν θα παιρνα Edited November 15, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 4.4 τρέχει ή έχει αναβαθμιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts