Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το σονυ s754 δεν εχει αρνητικα <κανενα τωρα που το ξανασκεφτομαι>.Το πηρα 100 ευρω που το χε προσφορα ενα καταστημα και οπως ανεφερα εχει το πιο σεχι ντισαιν που εχω δει σε σονυ ,φοβερη ποιοτητα ηχου ,σμαρτ features ,radio ,noice canselattion podcasts sense me channels και οθονη εντυπωσιακη για να βλεπεις βιντεο.<αν και μικρη βεβαια αλλα δε με ενδιαφερει γιατι το πηρα για μουσικη>σε αυτα τα λεφτα πιστευω σαν μπ3 δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο και με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει.:p

Απλα απο κει που το πηρα μου εδωσαν αυτο που δειχνουν στις βιτρινες καταλαθος με αποτελεσμα το μπ3 να εβγαζε τη λεξη ντεμο οταν το ανοιγα και πολλες λειτουργιες να ταν κλειδωμενες.Το εδωσα στη σονυ και μου το επανεφεραν στην αρχικη του κατασταση αλλα σιγουρα δεν θα ξαναψωνισω ποτε απο κεινο το καταστημα <δεν θα θελα να αναφερω ονομα γιατι δε με αρεσουν οι κατινιες ονλαιν>>

Τωρα για το cown j3 ναι μεν ειναι εντυπωσιακο αλλα και παλι προτειμω το σονυ χ σιριες γουοκμαν ακομα να συνελθω απ το sound quality:p οταν το χα ακουσει παλια σε καταστημα σε εξωτερικο.

και αυτο που λες οτι οσα πληρωνεις περνεις δεν ειναι και απολυτο.εχω ακομα ενα σονυ που το πηρα απο εξω σε μια καλη τιμη και ο ηχος τα σπαει και ειναι και δυνατος.....Αυτα γιατι ok γουστα ειναι αυτα αλλα η σονυ ξερει πως να κανει γουοκμαν

Βρε, δεν αντιλέγω. SONY EIXA πάντα!... Και φθηνά ΚΑΙ ακριβά.

Αλλά, το Cowon J3 δεν συγκρίνεται. Ειδικά με κάτι updates και tweaks που 'χω κάνει (από φόρουμ για τα Cowon) και αλλαγή UCI (interface) πλήρως, το Cowon J3 είναι "έτη φωτός" καλύτερο. Και στο sound quality, που μ' ένα ακριβούτσικο ζευγάρι ακουστικά έχει απογειωθεί!

Τέλος πάντως, γούστα είναι αυτά. Καλή διασκέδαση με το Sony σου.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.sony.gr/product/nws-s-series/nwz-s616f

τι εχετε να πειτε γι αυτο το μαραφετι?το εχει/ειχε κανεις?

Vamos Aris

Τσέκαρε και αυτά εδώ που έχουν πολλή καλή απόδοση! http://www.skroutz.gr/c/776/hxeia-mp3.html?keyphrase=x-mini+max

πολύ καλά. τα αγόρασα. tnx για την συμβουλη

• 3 weeks later...

καλημερα παιδια! αν και δεν το πηρε το ματι μου, ηθελα την γνωμη σας σε ενα gadget που εγω προσωπικα χρησιμοποιω πολυ. Εχω το Νοκια Ν8 που χει πομπο fm και μεσω αυτου παιζω στο αυτοκινητο μου οτι Playlist θελω, μιας και εχω πανω απο 8GB μουσικη . Το κακο ειναι πως ο πομπος το Ν8 δεν ειναι αρκετα δυνατος, και μιας και ζουμε στην Ελλαδα οπου απο 87.5 ως 108.00 εχουμε σταθμους ανα 0.2!! δεν μπορω να βρω τελειως καθαρη συχνοτητα και κανει πολλες παρεμβολες και η ποιοτητα ηχου εντος πολης ειναι απαραδεκτη. Εκτος πολης (τις περισσοτερες φορες) ακουω διχως προβληματα. Επισης , το Mp3 του αυτοκινητου μου ειναι εργοστασιακο (και ειναι μεσα στο καντραν, για να αλλαξω πρεπει να το ξηλωσω ολο και δεν μου παει η καρδια αν και πιστευω γινεται) δεν εχει ουτε aux out/in ουτε usb cable να ενωσω. Συνεπως ο πομπος fm ειναι η καλυτερη λυση για να παιζω κομματια, γιατι απο τα 8GB δεν μπορω σιγουρα να τα περασω σε καμια 16cd!!

Εψαξα και βρηκα πολλους πομπους σε τιμες απο 3 εως και 90 ευρω(μεσω ebay) . Γνωριζει κανεις επι του θεματος να του στειλω λινκ με καποια που βρηκα και μου αρεσαν να μου προτεινει ενα απο αυτα ? Οι τιμες μην ξεγελανε, εως και 20ευρω, ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια ολα, απλα προφανως ο καθε πωλητης θετει και αλλη τιμη. :) .

Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ :) .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

η καλυτερη λυση ειναι να βγαλεις ενα καλωδιακι απο τον Line του radiocd και να συνδεεις εκει το N8.

εαν δεν εχει απο line in πιθανοτα εχει υποδοχη για cdερια, υπαρχουν ανταπτορες (μερικες φορες πολυ ακριβοι ομως).

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

η καλυτερη λυση ειναι να βγαλεις ενα καλωδιακι απο τον Line του radiocd και να συνδεεις εκει το N8.

εαν δεν εχει απο line in πιθανοτα εχει υποδοχη για cdερια, υπαρχουν ανταπτορες (μερικες φορες πολυ ακριβοι ομως).

δεν έχει φίλε μου τίποτα από αυτα :) . Honda civic εχω του 07 , μονο υποδοχή για cd mp3 .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλημερα παιδια! αν και δεν το πηρε το ματι μου, ηθελα την γνωμη σας σε ενα gadget που εγω προσωπικα χρησιμοποιω πολυ. Εχω το Νοκια Ν8 που χει πομπο fm και μεσω αυτου παιζω στο αυτοκινητο μου οτι Playlist θελω, μιας και εχω πανω απο 8GB μουσικη . Το κακο ειναι πως ο πομπος το Ν8 δεν ειναι αρκετα δυνατος, και μιας και ζουμε στην Ελλαδα οπου απο 87.5 ως 108.00 εχουμε σταθμους ανα 0.2!! δεν μπορω να βρω τελειως καθαρη συχνοτητα και κανει πολλες παρεμβολες και η ποιοτητα ηχου εντος πολης ειναι απαραδεκτη. Εκτος πολης (τις περισσοτερες φορες) ακουω διχως προβληματα. Επισης , το Mp3 του αυτοκινητου μου ειναι εργοστασιακο (και ειναι μεσα στο καντραν, για να αλλαξω πρεπει να το ξηλωσω ολο και δεν μου παει η καρδια αν και πιστευω γινεται) δεν εχει ουτε aux out/in ουτε usb cable να ενωσω. Συνεπως ο πομπος fm ειναι η καλυτερη λυση για να παιζω κομματια, γιατι απο τα 8GB δεν μπορω σιγουρα να τα περασω σε καμια 16cd!!

Εψαξα και βρηκα πολλους πομπους σε τιμες απο 3 εως και 90 ευρω(μεσω ebay) . Γνωριζει κανεις επι του θεματος να του στειλω λινκ με καποια που βρηκα και μου αρεσαν να μου προτεινει ενα απο αυτα ? Οι τιμες μην ξεγελανε, εως και 20ευρω, ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια ολα, απλα προφανως ο καθε πωλητης θετει και αλλη τιμη. :) .

Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ :) .

Φιλε πριν 2 μηνες περιπου αγορασα αυτον τον fm transmitter απο ebay στα 6 ευρω περιπου . O συγκεκριμένος παιρνει USB flash και καρτα μνημης SD και επισης εχει και bluetooth , το οποιο συνεργαζεται μια χαρα με το κινητο μου. Απο ποιοτητα ηχου ομως μην περιμενεις και πολλα , μπορω να πω οτι ειναι απλως ικανοποιητικη . Εγω το εχω συνδεσει μεσω του aux , που εχει λιγο καλυτερη ποιοτητα ηχου απο την μεταδοση στα fm. Τωρα στα αρνητικα του ειναι οτι καποιες φορες αλλαζει τραγουδια μονο του χωρις να το πειράξω , και ο ηχος του bluetooth ειναι λιγο χαμηλος, αλλα εντάξει για 6 ευρω νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

• 3 weeks later...
Παιδια εχετε να μου κανετε καμια προταση σε mp3 το οποιο να εχει οσο το δυνατον περισσοτερη μνημη (τουλαχιστον πανω απο 10gb) ,να κραταει μπαταρια και να εχει σχετικα δυνατη ενταση.Δεν με νοιαζει αν ειναι αφης ή με κουμπια ουτε αν εχει μονοχρωμη οθονη ή με 16 εκατομμυρια χρωματα.Επισης δεν εχω προβλημα και να ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο αρκει να μπορω να το βρω καπου.Τελος η τιμουλα θα ηθελα να εχει ταβανι στα 100 ευρα περιπου,αν ειναι δυνατον και λιγοτερα.Ευχαριστω εκ των προτερων.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια εχετε να μου κανετε καμια προταση σε mp3 το οποιο να εχει οσο το δυνατον περισσοτερη μνημη (τουλαχιστον πανω απο 10gb) ,να κραταει μπαταρια και να εχει σχετικα δυνατη ενταση.Δεν με νοιαζει αν ειναι αφης ή με κουμπια ουτε αν εχει μονοχρωμη οθονη ή με 16 εκατομμυρια χρωματα.Επισης δεν εχω προβλημα και να ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο αρκει να μπορω να το βρω καπου.Τελος η τιμουλα θα ηθελα να εχει ταβανι στα 100 ευρα περιπου,αν ειναι δυνατον και λιγοτερα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μάλλον το Sansa® Clip+ σου κάνει... Αλλά, εγώ προτείνω το (λίγο ακριβότερο) Cowon J3 μου, το οποίο ΣΚΙΖΕΙ!

(Βέβαια, όπως πολλοί θα σου πουν, ο φοβερός ήχος έχει σχέση με τα ΦΟΒΕΡΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ που θα πάρεις - γιατί κανένα απ' τα "μαμίσια" δεν είναι φοβερά - όπως τα Sennheiser IE7 Pro που πήρα και "πετά" το Cowon J3).

Μάλλον το Sansa® Clip+ σου κάνει... Αλλά, εγώ προτείνω το (λίγο ακριβότερο) Cowon J3 μου, το οποίο ΣΚΙΖΕΙ!

(Βέβαια, όπως πολλοί θα σου πουν, ο φοβερός ήχος έχει σχέση με τα ΦΟΒΕΡΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ που θα πάρεις - γιατί κανένα απ' τα "μαμίσια" δεν είναι φοβερά - όπως τα Sennheiser IE7 Pro που πήρα και "πετά" το Cowon J3).

Το cowon ξερεις που μπορω να το βρω σε καλη τιμη;

Ηχειακια εχω της AKG πολυ καλα,οποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Το cowon ξερεις που μπορω να το βρω σε καλη τιμη;

Ηχειακια εχω της AKG πολυ καλα,οποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα.

Γενικά, από Ελλάδα εγώ ΔΕΝ ψωνίζω. Αγοράζω από Ευρώπη - μέσω online stores ή eBay.

Eγώ, ΑΠΟ ΕΔΩ το αγόρασα (τους ξέρω):

http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/advanced_search_result.php?keywords=cowon+j3&amp3sid=k6ochp31cau4iv3cqvvi9bhib3

Και εδώ, μερικές άλλες διευθύνσεις/λινκς για αγορά Cowon J3:

http://www.ebay.co.uk/itm/Cowon-J3-Portable-Media-Player-16GB-White-NEW-/260837735195?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3cbb23fb1b

http://www.ebay.co.uk/itm/Cowon-J3-16-GB-Digital-Media-Player-/320753483395?pt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&hash=item4aae65be83

http://www.ebay.co.uk/itm/COWON-IAUDIO-J3-MP3-player-16-GB-Black-/320728481965?pt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&hash=item4aace840ad

Το έχω πεί πολλές φορές.

Τα cowon (αλλιώς i-audio είναι η ευρωπαική ονομασία της Κορεάτικης φίρμας) δεν παίζονται στην ποιότητα του ήχου. (και την ποιότητα γενικά).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια το J3 ξεφευγει ασχημα απο τιμη.Ειμαι αναμεσα σε cowon i9 16 gb και sony NWZ-S765.

Τι λετε;

Το έχω πεί πολλές φορές.

Τα cowon (αλλιώς i-audio είναι η ευρωπαική ονομασία της Κορεάτικης φίρμας) δεν παίζονται στην ποιότητα του ήχου. (και την ποιότητα γενικά).

Φίλε, εσένα και μερικούς άλλους άκουσα... και ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ούτε 0.0000001 φορά! "Cowon J3 και ξερό ψωμί"!

(Αφήστε δε, που 'ναι κάνα... ΜΗΝΑ, δίχως επαναφόρτιση, μέσα στο τσαντάκι μου!)

εγω θα εδινα ενα 250αρι για το ipod touch 4g

αλλα αμα δεν μπορεις παρε αυτα που σου προτεινουν απο πανω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδια το J3 ξεφευγει ασχημα απο τιμη.Ειμαι αναμεσα σε cowon i9 16 gb και sony NWZ-S765.

Τι λετε;

Απ' τα λινκς που σου είδα, πως είδες ότι ξεφεύγει πολύ;

Απ' το κατάστημα που σου είπα ότι το πήρα, το αγοράζεις ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ άμα θες. Επικοινώνησε μαζί τους (στα αγγλικά, εννοείται!)...

Φίλε, εσένα και μερικούς άλλους άκουσα... και ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ούτε 0.0000001 φορά! "Cowon J3 και ξερό ψωμί"!

(Αφήστε δε, που 'ναι κάνα... ΜΗΝΑ, δίχως επαναφόρτιση, μέσα στο τσαντάκι μου!)

Κοιτα εγω μεχρι τωρα ειχα ενα iriver H120.Αψογος ηχος και το μηχανημα ειναι το κατι αλλο.Το ειχα παρει δε ξερω και εγω πριν ποσα χρονια και ειχε οπτικη εισοδο/εξοδο, mode για ηχο SRS και ενα σορο αλλα καλουδιου ενω ακομα σημερα λιγα αυτα που εχουν τετοιες λειτουργιες.Οποτε δε νομιζω οτι χρειαζομαι μια υπερσυσκευη για ηχο.Το iriver αυτο ομως ειναι λιγο βαρυ και εγω θελω κατι μικρο και ελαφρυ να το χω στο τρεξιμο.Το j3 αξιζει να το ψαξω σε μεταχειρισμενο ή θα εχει ξεκιλιασμενη μπαταρια ή να μη το σκεφτω καθολου και να παω για ενα απο τα δυο που προανεφερα;

Edited by nikos92

Κοιτα εγω μεχρι τωρα ειχα ενα iriver H120.Αψογος ηχος και το μηχανημα ειναι το κατι αλλο.Το ειχα παρει δε ξερω και εγω πριν ποσα χρονια και ειχε οπτικη εισοδο/εξοδο, mode για ηχο SRS και ενα σορο αλλα καλουδιου ενω ακομα σημερα λιγα αυτα που εχουν τετοιες λειτουργιες.Οποτε δε νομιζω οτι χρειαζομαι μια υπερσυσκευη για ηχο.Το iriver αυτο ομως ειναι λιγο βαρυ και εγω θελω κατι μικρο και ελαφρυ να το χω στο τρεξιμο.Το j3 αξιζει να το ψαξω σε μεταχειρισμενο ή θα εχει ξεκιλιασμενη μπαταρια ή να μη το σκεφτω καθολου και να παω για ενα απο τα δυο που προανεφερα;

Σου είπα... Αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πίσω, θα δεις πότε αποφάσισα να το αγοράσω (πρέπει να 'ταν την άνοιξη που μας πέρασε). Αφού "έπαιξα" για κάνα μήνα μαζί του, μετά ξεκίνησα κανονικά να το χρησιμοποιώ. Το 'χω μόνιμα στο τσαντάκι μου και ακούω περίπου 20 λεπτά την ημέρα, οκ;... Εδώ και ΕΝΑ ΜΗΝΑ περίπου, μόλις σήμερα έφτασε η μπαταρία στην μία μπάρα και άρχισε ΤΩΡΑ το βράδυ ν' αναβοσβήνει!!!

(Σόρρυ, αλλά ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ έχω ξαναδεί!!!)

Και του 'βαλα κι από εδώ ΝΕΟ skin/UI (user interface) και έγινε ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Εδώ:

http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=111

Εγώ είμαι κάτοχος εδώ και 6 χρόνια ενός iRiver iFP895 512mb και σκέφτομαι εδώ και πολύ καίρο για ένα καινούργιο mp3.Με το τωρινό είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο και στη ποιότητα του ήχου του(αν συνδυαστεί με κατάλληλα ακουστικά) με μειονέκτημα την μικρή χωρητικότητα. Παρατηρώ ότι οι Κορεάτες έχουν κάνει "επίθεση" στην αγορά των mp3 όπως Cowon και iRiver και απ' ότι ακούω υπάρχει λόγος γι'αυτό.

Τα Cowon είναι απλησίαστα για μένα αν και τα τωρινά iriver δε με συγκινεί κάποιο μοντέλο και επίσης είναι λίγο τσιμπιμένα στη τιμή τους(πότε δε κατάλαβα γτ αν και Κορεάτικο είναι τόσο ακριβά βλέπε Κορεάτικα αμάξια)αν και το παλιό το είχα πάρει τότε 150ευρώ. Μέτα ήμουν μεταξύ Creative mp4 Zen X-Fi 8gb , SanDisk Sansa Fuze 8GB, Philips GoGear SA2 Ariaz 16GB που είναι στο πλαίσιο τιμών που θέλω(80-100 e)

Ποιά η άποψη για τα παραπάνω όσοι τα γνωρίζετε.

Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

Εγώ είμαι κάτοχος εδώ και 6 χρόνια ενός iRiver iFP895 512mb και σκέφτομαι εδώ και πολύ καίρο για ένα καινούργιο mp3.Με το τωρινό είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο την αντοχή του στη χρήση και στο χρόνο και στη ποιότητα του ήχου του(αν συνδυαστεί με κατάλληλα ακουστικά) με μειονέκτημα την μικρή χωρητικότητα. Παρατηρώ ότι οι Κορεάτες έχουν κάνει "επίθεση" στην αγορά των mp3 όπως Cowon και iRiver και απ' ότι ακούω υπάρχει λόγος γι'αυτό.

Τα Cowon είναι απλησίαστα για μένα αν και τα τωρινά iriver δε με συγκινεί κάποιο μοντέλο και επίσης είναι λίγο τσιμπιμένα στη τιμή τους(πότε δε κατάλαβα γτ αν και Κορεάτικο είναι τόσο ακριβά βλέπε Κορεάτικα αμάξια)αν και το παλιό το είχα πάρει τότε 150ευρώ. Μέτα ήμουν μεταξύ Creative mp4 Zen X-Fi 8gb , SanDisk Sansa Fuze 8GB, Philips GoGear SA2 Ariaz 16GB που είναι στο πλαίσιο τιμών που θέλω(80-100 e)

Ποιά η άποψη για τα παραπάνω όσοι τα γνωρίζετε.

Φιλε μου, αν και δεν παρακολουθω στενα την αγορα των mp3 , θα σου πω 2 πραγματα απο την πειρα μου. 1ον, μακρια απο Φιλιπς και 2ον το ΖΕΝ ειναι καλο μηχανημα. Ειχα το πρωτο ΖΕΝ και εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια, δεν ειναι cowon, αλλα ειναι καλο..

Για τα αλλα δεν ξερω να σου πω.

Φιλε μου, αν και δεν παρακολουθω στενα την αγορα των mp3 , θα σου πω 2 πραγματα απο την πειρα μου. 1ον, μακρια απο Φιλιπς και 2ον το ΖΕΝ ειναι καλο μηχανημα. Ειχα το πρωτο ΖΕΝ και εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια, δεν ειναι cowon, αλλα ειναι καλο..

Για τα αλλα δεν ξερω να σου πω.

Καλούτσικο το ΖΕΝ, είχα κι εγώ τέτοιο πριν τον Cowon J3... Απλά, ίσως ήμουν εγώ "τυχεράκιας", άλλαξα (μέσα στην εγγύηση) ΔΥΟ ΖΕΝ πριν πάρω ένα που "κράτησε" 2-3 χρόνια μια χαρά. Τα άλλα δύο, βγήκαν ελλατωματικά. Δεν ξέρω, τι να σου πω. Επίσης, για "καθαρό mp3 βόλτας", είχα κάποια "στικάκια-Sony Ericsson", τα οποία ήταν καλά, δεν λέω. Αλλά, τελικά, "ό,τι δίνεις παίρνεις". Έδωσα κάτι παραπάνω (με δόσεις), πήρα από Αγγλία (ΜΑΚΡΑΝ φθηνότερα από εδώ!) το Cowon J3... και είναι "έτη φωτός" καλύτερο μηχάνημα απ' ό,τι είχα ως τώρα.

(Και μη ξεχνιώμαστε, έτσι; ΔΕΝ κόστιζαν τα άλλα που είχα... 40 ευρώ, το Cowon J3 180 ευρώ, οπότε λες "οκ, τσάμπα κάνουν τα άλλα"! Και τα άλλα, ένα 80άρι θα το δώσεις - για να μη πω ότι πρέπει να "χώσεις" κι ένα 30άρι - τουλάχιστον - για ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ακουστικά. Άρα, σιγά-σιγά, το ποσόν ανεβαίνει... Ε, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε "ΒΑΡΒΑΤΟ" μηχάνημα.)

Καλούτσικο το ΖΕΝ, είχα κι εγώ τέτοιο πριν τον Cowon J3... Απλά, ίσως ήμουν εγώ "τυχεράκιας", άλλαξα (μέσα στην εγγύηση) ΔΥΟ ΖΕΝ πριν πάρω ένα που "κράτησε" 2-3 χρόνια μια χαρά. Τα άλλα δύο, βγήκαν ελλατωματικά. Δεν ξέρω, τι να σου πω. Επίσης, για "καθαρό mp3 βόλτας", είχα κάποια "στικάκια-Sony Ericsson", τα οποία ήταν καλά, δεν λέω. Αλλά, τελικά, "ό,τι δίνεις παίρνεις". Έδωσα κάτι παραπάνω (με δόσεις), πήρα από Αγγλία (ΜΑΚΡΑΝ φθηνότερα από εδώ!) το Cowon J3... και είναι "έτη φωτός" καλύτερο μηχάνημα απ' ό,τι είχα ως τώρα.

(Και μη ξεχνιώμαστε, έτσι; ΔΕΝ κόστιζαν τα άλλα που είχα... 40 ευρώ, το Cowon J3 180 ευρώ, οπότε λες "οκ, τσάμπα κάνουν τα άλλα"! Και τα άλλα, ένα 80άρι θα το δώσεις - για να μη πω ότι πρέπει να "χώσεις" κι ένα 30άρι - τουλάχιστον - για ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ακουστικά. Άρα, σιγά-σιγά, το ποσόν ανεβαίνει... Ε, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε "ΒΑΡΒΑΤΟ" μηχάνημα.)

Ε, σου ετυχε... Εγω το ζεν το εχω απο το 2008 και δουλευει καλα.

Και εγω ειμαι της αποψης οτι καμια φορα το φτηνο ειναι ακριβοτερο απο το ακριβο.(αφου στο τελος να αναγκαστεις, εκτος απο το φτηνο, να παρεις και το ακριβοτερο, γιστι δεν εμεινες ικανοποιημενος απο το φτηνο).

Ε, σου ετυχε... Εγω το ζεν το εχω απο το 2008 και δουλευει καλα.

Και εγω ειμαι της αποψης οτι καμια φορα το φτηνο ειναι ακριβοτερο απο το ακριβο.(αφου στο τελος να αναγκαστεις, εκτος απο το φτηνο, να παρεις και το ακριβοτερο, γιστι δεν εμεινες ικανοποιημενος απο το φτηνο).

Aκριβώς!!! Φίλος στο FaceBook χθες, μου λέει ότι θέλει μόνιτορ γιατί το δικό του τα "φτύνει". Και μου δίνει ένα λινκ ενός Acer, με... 60 ευρώ. Και του βρίσκω ένα LG, ένα NEC & ένα SAMSUNG ("έτη φωτός" καλύτερα μόνιτορ και τα τρία), με 130 ευρώ περίπου. Μου λέει "ρε φίλε, διπλή τιμή"... Του λέω, "καταρχάς ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για ένα απ' τα πιο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ παρελκόμενα ενός υπολογιστή, του μόνιτορ, που εάν δεν πάρεις κάτι ΚΑΛΟ 'κλαις' τα μάτια σου"... και αφ' εταίρου του συνέχισα και του είπα ότι "δίνοντας 60 τώρα, πιθανόν του χρόνου να δώσεις άλλα 60... ή τελικά να πάρεις απόφαση να πάρεις το καλύτερο και να δώσεις τότε 150... οπότε θα σου κοστίσει στο τέλος η αγορά ΠΙΟ ΠΟΛΥ!"...

Πάντως απο τα λεγόμενα σας αν δε δωσεις 200 ευρώ για ενα mp3 player δε κάνεις δουλεία και δεν θα είναι αξιόπιστο.

Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια στο forum και για το SanDisk Clip+ (το ίδιο ισχύει φαντάζομαι Fuze που μου αρέσει περισσότερο) και ισως άν το συνδυάσω με τα ακουστικά που έχω να δημιουργήσω ένα καλό αποτέλεσμα.

Πολλά τα λεφτά για ένα mp3 player αυτους τους δύσκολους καιρούς, μάλλον βλέπω θα μείνω στο αξιόπιστο iRiver και στα 512 mb του. Επίσης τόσα λεφτά για ακουστικά και μάλιστα ψείρες πάλι πολλά τα βρίσκω, εγώ μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα το 3ο ζευγάρι ακουστικά (Philips SHS 3200)για το mp3 μου με 11 ευρώ τα όποια τα αντικατέστησα με ακριβώς τα ίδια(πριν 3 χρόνια είχαν 7 ευρώ) αφου ήμουν πλήρως ευχαριστημένος με το ήχο τους και την ένταση και την ποιότητα αφού τα αγόρασα βάση αντιστοιχίας mW και Οhm σε σχέση με το mp3 μου.

Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

Πάντως απο τα λεγόμενα σας αν δε δωσεις 200 ευρώ για ενα mp3 player δε κάνεις δουλεία και δεν θα είναι αξιόπιστο.

Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια στο forum και για το SanDisk Clip+ (το ίδιο ισχύει φαντάζομαι Fuze που μου αρέσει περισσότερο) και ισως άν το συνδυάσω με τα ακουστικά που έχω να δημιουργήσω ένα καλό αποτέλεσμα.

Πολλά τα λεφτά για ένα mp3 player αυτους τους δύσκολους καιρούς, μάλλον βλέπω θα μείνω στο αξιόπιστο iRiver και στα 512 mb του. Επίσης τόσα λεφτά για ακουστικά και μάλιστα ψείρες πάλι πολλά τα βρίσκω, εγώ μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα το 3ο ζευγάρι ακουστικά (Philips SHS 3200)για το mp3 μου με 11 ευρώ τα όποια τα αντικατέστησα με ακριβώς τα ίδια(πριν 3 χρόνια είχαν 7 ευρώ) αφου ήμουν πλήρως ευχαριστημένος με το ήχο τους και την ένταση και την ποιότητα αφού τα αγόρασα βάση αντιστοιχίας mW και Οhm σε σχέση με το mp3 μου.

Αναλόγως ΤΙ θέλεις και ΠΟΙΕΣ είναι οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ σου, φίλε μου.

Εγώ, δεν είμαι τύπος που 'μαι 20 ώρες την ημέρα με τ' ακουστικά στ' αυτιά, όπως η συμβία μου. Ακούω μουσική περίπου 20' ή το πολύ μία ώρα, όταν οδηγώ, όταν είμαι σε Μ.Μ. οχήματα κτλ. ΟΜΩΣ, όταν ακούω, θέλω να 'χω ό,τι κορυφαίο μπορώ (με την οικονομική μου άνεση)... Γενικά στην ζωή μου, προσπαθώ να ΜΗ κάνω συμβιβασμούς στις απολαύσεις μου. Π.χ. μ' αρέσει πολύ η ροκ/μέταλ κτλ. μουσική, οκ; ΔΕΝ θα ακούσω τα ελληνικά συγκροτήματα, διότι μπορεί ως μουσική να παίζουν καλά, αλλά σε στοίχους και στα φωνητικά (ιδίως όταν τραγουδούν αγγλικό στοίχο), είναι για τα "μπάζα". Οπότε, ακούω ξένα συγκροτήματα ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για να δω αντίστοιχες συναυλίες... Ή στο θέατρο, που αγαπώ το αρχαίο. ΔΕΝ θα πάω σε "ό,τι να 'ναι" θίασο, σε "ό,τι να 'ναι" θεατρική σκηνή - προτιμώ να μου κοστίσει τα διπλά και να πάω 2ημερο στην Επίδαυρο και να δω ΕΡΓΑΡΑ και ΠΑΡΑΓΩΓΗ που να σκίζει...

Έτσι λοιπόν, επιστρέφω στο θέμα μας, με το Mp3...

Eίτε άκουα 20 ώρες είτε 20 λεπτά, θα 'θελα (και το 'κανα) να 'χω, το ΚΟΡΥΦΑΙΟ για το "βαλάντιό μου" (τα οικονομικά μου).

Επίσης, σου είπα. Τα διακόσια ευρώ, είναι ΤΙΠΟΤΑ, για ένα μηχάνημα που ερεθίζει μια απ' τις 4 βασικές ανθρώπινες αισθήσεις (ακοή). ΕΔΩ, ΔΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ένα τσουβάλι λεφτά, για ένα... τηλέφωνο (π.χ. iPhone, Galaxy S II) ή για ένα ΑΚΡΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ gadget (π.χ. iPad!)..., που στην ουσία, στο περισσότερο της μέρας, ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ το χρησιμοποιείτε... κι όμως, δίνετε οι περισσότεροι ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ για να κάνετε κλήσεις, να στέλνετε SMS/emails και να "σουλατσάρετε" στο διαδίκτυο - που μπορείτε με το 1/3 των χρημάτων αυτών, να πάρετε κάποιο άλλο κινητό και να κάνετε θαυμάσια την δουλειά σας!

(Εγώ τώρα, μετά από 2,5 χρόνια, ΤΩΡΑ πήρα το Leo... και ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ! Δεν υπήρχε περίπτωση ΕΠΟΥΔΕΝΗ να δώσω παραπάνω από 200 ευρώ για κινητό! Το γούσταρα ανέκαθεν το Leo, ήταν ο πόθος μου, αλλά δεν το πήρα τότε. Πήρα το OMNIA i900, που κι εκείνο ακριβό ήταν, αλλά "μου έκατσε" προσφορά απ' την ORANGE στο Λονδίνο με ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ εκείνον τον μήνα... και το πήρα ολοκαίνουργιο - και μετά από ένα χρόνο ύπαρξής του στην αγορά - γύρω στα 180 ευρώ...)

Τα 200 ευρώ, μπορείς να τα δώσεις με ΔΟΣΕΙΣ! Τις δόσεις, δεν τις έχετε ακουστά; Όλα "ντούκου" μετρητά τα δίνετε εσείς; Στην Ευρώπη, από... 8 ετών έχουν χρεοπιστωτικές κάρτες, για αγορές! Αν πάτε κι αγοράσετε "ντούκου" κάτι στην Ευρώπη, θα σας κοιτούν ως... Άλιεν! Ένα ΚΑΛΟ μόνιτορ ή τηλεόραση 20-22'', κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ. ΠΩΣ θα το αγοράσετε, μετρητά όλα; Με δόσεις. Ε, ΠΑΡΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ και σ' αρέσει σε Mp3, βάζοντας 4-6 δόσεις!!! Αν βάλεις για 200 ευρώ 6 δόσεις, γύρω στα 35 ευρώ θα δίνεις τον μήνα - σιγά το ποσό.

Όσο αφορά τα ακουστικά, ΕΠΙΣΗΣ διαφωνώ, διότι μπορεί τα ακουστικά των 11 ευρώ να σου κρατούν για κάνα-δυο χρόνια και μετά να δίνεις άλλα τόσα για να ξαναπάρεις πάλι καινούργια - και να 'σαι μια χαρά με τον ήχο, όμως πρέπει να σκεφθείς ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ο ήχος με τα συγκεκριμένα αυτά φθηνά ηχειάκια. Μπορεί να ακούς καλά τον ήχο όπως λες, αλλά να ΜΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ όσο πρέπει το αυτί σου... ...Εκτός της ποιότητας, υπάρχει και ο παράγοντας ΑΣΦΑΛΕΙΑ.