Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tsoump αν έχεις αυτό

http://pan.fotovista.com/dev/9/9/00043799/l_00043799.jpg

τότε κανονικά πρέπει να παίζει και divx και xvid και φυσικά να έχει και ραδιόφωνο. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Αν όντως έχεις αυτό και παρ' όλα αυτά δεν έχει ραδιόφωνο μήπως να το πας πίσω απο εκεί που το πήρες και να τους τα χώσεις; Η επίσημη ανακοίνωση της Creative τους δεσμεύει για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει συμβεί και να μην έχει το δικό σου επίσημα υποστηριζόμενη λειτουργία. Επίσης σε μένα που έχω το ZEN Vision M 30GB που υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια format video, η μεταφορά video είναι πολύ απλή, λογικά και σε σένα το ίδιο είναι.

Δηλαδή :

άνοιξε το Creative Media Explorer, εκεί εκτός των άλλων έχει δυο εικονίδια, το ένα λέει "Add media" απο εκεί προσθέτεις τα video σου, και το άλλο λέει "Convert video" απο εκεί μετατρέπεις τα video που έχεις στο format που πρέπει, εμένα πάντως τα μετατρέπει κατά (πριν για την ακρίβεια) τη μεταφορά τους στο ZEN. Για δοκίμασε τα αυτά.

Επίσης το CD με τα προγράμματα της Creative το έκανες εγκατάσταση; Εκεί μέσα είναι ότι χρειάζεσαι συμπεριλαμβανομένου και του Creative Media Explorer που σου είπα παραπάνω και μέσω του οποίου εγω προσθέτω τα πάντα mp3, photo, video ...

εχω αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661138

ν το εχω αγκαταστησει!!αφου σ ειπα, οτι μπαινει μεσα στο κεντρικο μενου!!

και την επιλογη convert video δεν μπορεις να την επιλεξεις!! μονο αυητν!! γτ??

~~~

spiderg ευχαριστω!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες πηγα για δουλειες στη Θεσσ/νικη και περασα μια βολτα απο το cosmos (ο χαμος ρε παιδια). Εριξα μια ματια στα μαγαζια και πριν φυγω μπηκα και στο expert. Ειχε πολυ μικρη ποικιλια απο mp3 αλλα το ματι μου επεσε σε μια προσφορα που δεν το πιστευα! το πηρα και εφυγα. ειναι το SONY NW-A808 8GB White με μονο 129 ευρω :D

ειναι αυτο αλλα σε ασπρο

http://www.megamarket.gr/sonynwa808-p-50742.html?filter_id=71&lst=d

Μαλλον η προσφορα ειναι μονο για τα ασπρα που δε φευγουν. εμενα παντος δε με πειραξε καθολου! ειναι πανεμορφο!:D

Το εχει καποιος να μου πει τη γνωμη του;

Παίδες,αγόρασα ένα MP3 της Sandisk,το Sansa C250...Και μια φίλη το C240...Θα ήθλεα να ρωτήσω το 240 μέχρι τι χωρητικότητα κάρτας μνήμης παιρνει;Γιατί του βάλαμε μια 1GB και δεν έγινε τίποτα,ενώ με μια 128 κανονική αναγνώριση...

Το c240 το έχω σχεδόν 1 χρόνο και πλέον δεν το συνιστώ... πολλά προβλήματα, ίσως γι'αυτό δεν το αναγνωρίζει το 128. Πάντως παίρνει μέχρι 2giga (υποτίθεται)

Χθες πηγα για δουλειες στη Θεσσ/νικη και περασα μια βολτα απο το cosmos (ο χαμος ρε παιδια). Εριξα μια ματια στα μαγαζια και πριν φυγω μπηκα και στο expert. Ειχε πολυ μικρη ποικιλια απο mp3 αλλα το ματι μου επεσε σε μια προσφορα που δεν το πιστευα! το πηρα και εφυγα. ειναι το SONY NW-A808 8GB White με μονο 129 ευρω :D

ειναι αυτο αλλα σε ασπρο

http://www.megamarket.gr/sonynwa808-p-50742.html?filter_id=71&lst=d

Μαλλον η προσφορα ειναι μονο για τα ασπρα που δε φευγουν. εμενα παντος δε με πειραξε καθολου! ειναι πανεμορφο!:D

Έκανες καλή επιλογή είναι μακράν καλύτερο απο το αντίστοιχο iPod nano 8gb σε όλους τους τομείς, ποιότητα ήχου, video playback, μπαταρία, οθόνη.

Μπορείται να μου προτείνεται τπτ κοντά στα 250Ε??Θέλω χώρο από 30 γιγα και πάνώ.Σκεφτόμουνα για τα ipod στα 80γίγα.τι λέτε..?Θέλω όμως πολύ καλύ ποιότητα ήχου..ήδη έχω ένα ipod στα 2 γίγα το οποίο πήρα πέρυσι αλλά δν μου φτάνει ο χώρος.Σκέφτόμουνα το ipod touch 16GB αλλά από τη μία έχει μικρό χώρο στον δίσκο αλλά από την άλλη έχει internet..τα ακουστικά EP-635 της Creative σκέφτομαι να τα αγοράσω για να τα ταιριάξω με το mp3..είναι καλά?

Αν θελεις μεγαλυτερο απο 30gb τοτε εδω Ελλάδα δεν εχεις πολλές επιλογες, ipod 80gb, αλλά αφου οπως λες σε αποσχολει κυριως η ποιοτητα του ηχου σου προτεινω τα παλια ipod video των 80gb και οχι τα καινουργια ipod classic 80gb γιατι διαπιστωθηκε οτι εχουν προβλημα αποκρισης στις μεσες συχνότητες. Για ακουστικα, μηπως εννοεις τα creative ep630? Αν ναι στα συστηνω ανεπιφυλακτα οπως και τα sennheiser cx300, μοιαζουν εμφανισιακα αλλα δεν ειναι ιδια, αυτα ειναι οικονομικες λυσεις, αν θες κατι ακομη καλυτερο εχεις πολλές επιλογες οπως Audio Teknica,Etymotic, Ultimate Ears, Shure .

To Archos MP4 605 (30GB) Wi-Fi λέει τπτ??Έχει μεγάλο χώρο κτλ,Internet,αλλά δν ξέρω από πιότητα.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1029169

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977639&product=925535

Παίδες,αγόρασα ένα MP3 της Sandisk,το Sansa C250...Και μια φίλη το C240...Θα ήθλεα να ρωτήσω το 240 μέχρι τι χωρητικότητα κάρτας μνήμης παιρνει;Γιατί του βάλαμε μια 1GB και δεν έγινε τίποτα,ενώ με μια 128 κανονική αναγνώριση...

Κάποιος ρε παιδιά;;;

To Archos MP4 605 (30GB) Wi-Fi λέει τπτ??Έχει μεγάλο χώρο κτλ,Internet,αλλά δν ξέρω από πιότητα.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1029169

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977639&product=925535

Αν θες 30gb το καλυτερο με διαφορα για μενα ειναι το creative zen vision m, αυτο εχω τωρα, πριν ειχα ipod 30gb και sony nw hd3 30gb και τα πουλησα. Αν θες πανω απο 30gb τοτε creative zen vision m 60 gb(αν το βρεις) και τα παλια ipod video 80gb. Το archos ειναι πολυ ογκωδες, δε θα σε βολεψει, γενικα δεν εχω διαβασει καποιο review γι αυτο και δε ξερω να σου πω πολλα. Ακουστικα, τα creative που λες μπορει να εχουν τον ιδιο driver unit με αυτα που λεω εγω αλλα ειναι εντελως αβολο το λουρακι-καλωδιο τους(ειναι κυριως για μικρα mp3 flash players για να τα κρεμας στο λεμο),αυτα που σου λεω εγω ειναι με το κλασικο το καλωδιο και τα εχει το multirama, αλλιως παρε τα sennheiser cx300 απο το Νάκκα ή το apothema.gr . Διαβασε τα post μου στη προηγουμενη σελιδα να κατατοπιστεις καλυτερα για θεματα ποιοτητας ηχου.

Στο πλαισιο εχει το 818 159Ε, και εγω αγορασα το 818 σε μαύρο τελικά αλλά 30Ε λιγοτερα είναι δελεαστικη προσφορα. και 60Ε το 808 ακομη παραπανω αλλα το 808 ειναι το παλιο, μακρια. Θα μπλεξεις με τα προγραμματα της σονυ.

Στο ασπρο τα πλαστικα ειναι ματ αλλα εχουν πιο τραχια επιφανεια απο το μαυρο και ο λογος που πηρα το μαυρο ειναι οτι το ασπρο λερωνει, και ασχημα και δεν καθαριζει ευκολα, δεν ειναι σαν τα ipod.

Εχει πολυ καλη ποιοτητα ισαξια με ipod nano και creative zen χωρις τα καλα δικα του ακουστικα μονο το condow w7 και d2 ειναι καλυτερα αλλα και ακριβοτερα.

Τα δικα του ακουστικα ειναι καταπληκτικα και εχουν ανετη εφαρμογη στα αυτια, ειναι ελαφρυ και με στιβαρη κατασκευη, το μεταλλικο φινιρισμα σε ειναι απλως βαμμενο αλλα μεταλικο.

Και φυσικα με 33 ωρες αυτονομια και 8 βιντεο.

Αλλα

Συγχρονιζεται ευκολα με το WMP11 αλλα και εχει drag n drop.

Με το WMP11 βαζεις ευκολα tags και εξωφυλλα.

Εχει ισαξια οθονη με το nano με καταπληκτικη αντιθεση.

Το menu ειναι λειτουργικο αλλα δεν μπορει να κανει λιστες αναπαραγωγης χωρις pc και αν κανει add κομματια (δυστηχως), το w850 μου το κανει.

Η ποιοτητα του ηχου ειναι λιγο πιο κατω απο το W7, D2 αλλα με τα ακουστικα που εχει δεν χρειαζεται να παρεις αλλα, ειναι μια ολοκληρωμενη λυση (χωρις ραδιοφωνο ομως).

Ειναι στην κατηγορια των μινι mp3 με βιντεο player.

Ειναι μια διαφορετικη προταση απο το ipod nano.

το 818 ειναι ελευθερο, και μια πιο φτηνη και πληρης λυση απο τα condow, που δεν τα βρισκεις στα καταστηματα ευκολα.

Εν κατακλειδι δεν ειναι η οικονομικοτερη αγορα (πλην του ασπρου)

αλλα εχει νεες τεχνολογιες cleat audio, DSEE(sound enhancer) και VPT(surround), time suffle και με καλη ενταση στο στο 100% δεν παραμορφωνει, αλλα και δεν θα σε δημιουργησει προβληματα στην ακοη.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Αν θες 30gb το καλυτερο με διαφορα για μενα ειναι το creative zen vision m, αυτο εχω τωρα, πριν ειχα ipod 30gb και sony nw hd3 30gb και τα πουλησα. Αν θες πανω απο 30gb τοτε creative zen vision m 60 gb(αν το βρεις) και τα παλια ipod video 80gb. Το archos ειναι πολυ ογκωδες, δε θα σε βολεψει, γενικα δεν εχω διαβασει καποιο review γι αυτο και δε ξερω να σου πω πολλα. Ακουστικα, τα creative που λες μπορει να εχουν τον ιδιο driver unit με αυτα που λεω εγω αλλα ειναι εντελως αβολο το λουρακι-καλωδιο τους(ειναι κυριως για μικρα mp3 flash players για να τα κρεμας στο λεμο),αυτα που σου λεω εγω ειναι με το κλασικο το καλωδιο και τα εχει το multirama, αλλιως παρε τα sennheiser cx300 απο το Νάκκα ή το apothema.gr . Διαβασε τα post μου στη προηγουμενη σελιδα να κατατοπιστεις καλυτερα για θεματα ποιοτητας ηχου.

και εγω τα Vision M προτεινω με τιμη/αποδωση/μεγεθος την καλυτερη στην αγορα. Τα ακουστικα ειναι καλα απλως δοκιμαστε γιατι δεν βολευουν σε ολους.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Το c240 το έχω σχεδόν 1 χρόνο και πλέον δεν το συνιστώ... πολλά προβλήματα, ίσως γι'αυτό δεν το αναγνωρίζει το 128. Πάντως παίρνει μέχρι 2giga (υποτίθεται)

Την 128αρα καρτα την αναγνωριζει κανονικα.την 1gb δεν :worry:

αυτο λεει ο φιλος παραπανω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την 128αρα καρτα την αναγνωριζει κανονικα.την 1gb δεν :worry:

αυτο λεει ο φιλος παραπανω :)

ακριβώς...

Δηλαδη φιλε Feanor83 ηταν τελικα μια καλη αγορα η οχι κατα την γνωμη σου; τι εννοεις οτι θα μπλεξω με τα προγραμματα της σονι; τα ακουστικα να μην τα αλλαξω;

Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη θηκη και αλλα εξτρας;

Δηλαδη φιλε Feanor83 ηταν τελικα μια καλη αγορα η οχι κατα την γνωμη σου; τι εννοεις οτι θα μπλεξω με τα προγραμματα της σονι; τα ακουστικα να μην τα αλλαξω;

Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη θηκη και αλλα εξτρας;

Θα σε πω τα συν και πλην.

+ενα απο τα καλυτερα μινι μπ3, editor choice στο cnet.com

+πολυ καλη οθονη αλλα 2''

+πολυ καλη αυτονομια 33Η/8Η

+μικρο μεγεθος, μικροτερο απο ολους τους αναγωνιστες

+τα ακουστικα ειναι υπεραρκετα εαν δεν εχεις σκοπο να ξοδεψεις 100Ε σε ακουστικα, κατ'εμε δεν θα χρειαστεις αλλα, αν και ειναι λιγο κοντα οπως ολα τα high-end ακουστικα.

+ευχρηστο με πολλα καλουδια, βιντεο, φωτος, και επιλογες ηχου

+σε σχεση με τα 800 τα 810 παιρνανε πανευκολα και τελεια συνεργασια με τον WMP11

+καλη κατασκευη

-ειναι λιγο ακριβο (πλην το ασπρου για προφανεις λογους), αλλα σε αυτο μεγεθος και τα καλα ακουστικα του το κανουν καλη αγορα

-δεν κανει playlists και add to playlist οπως κανουν τα Walkman κινητα, αλλα κατηγοριοποιει τα κομματια ανα artist/album/gentre/year

και με φακελους και εχει shuffle με τυχαια χρονιά και μπορεις να κανεις playlist με το WMP11 πανευκολα.

-Βιντεο μονο mp4, m4p με H.264 και AVC codec και ηχο aac αλλα υπαρχουν πολλα free προγραμματα για αυτο.

-δεν εχει ac φορτιστη σαν ολα τα μπ3 player.

-δεν εχει ραδιοφωνο, ηχογραφιση φωνης, και ζουμ στις φωτογραφιες, αν και τα κινητα τα κανουν ολα αυτα.

Εν κατακλειδι.

αμα παρεις το NWZ-A να προτημισεις την σειρα 810

αμα πας σε ενα πλαισιο (για θεσσαλονικη καλυτερα στην καλαμαρια) θα τα δεις απο κοντα και θα τα παιξεις. εγω του ζητησα να μου ανοιξει το ασπρο και το μαυρο για να τα δω.

δηλαδη αμα ψαχνεις κατι διαφορετικο απο το ipod nano με καλες διαστασεις με καλη και στιβαση κατασκευη ειναι οτι καλυτερο.

αμα ψαχνεις κατι με καλυτερο βιντεο και μεγαλυτερη οθονη αλλα με την ιδια ποιοτητα ηχου

το creative zen 8gb 2.5'' πιο πλαστικοποιημενο απο το σονυ αλλα εχει και μεγαλυτερο μεγεθος.

Για μενα ειναι καλη αγορα, αλλα εγω ηθελα μια mini συσκευη με πολλες δυνατοτητες, και να ξερεις οτι το πληρωνεις αναλογα.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Καταρχην σ'ευχαριστω! ησουν αναλυτικοτατος. Εγω το εχω παρει ηδη το 808 με 129 ευρω. το 818 ποσο το πηρες; θηκη του πηρες; το WMP11 τι ακριβως ειναι; Σε εχω ταραξει στις ερωτησεις ε; Σορι φιλε αλλα ειμαι πρωταρης με τα mp3!:)

Καταρχην σ'ευχαριστω! ησουν αναλυτικοτατος. Εγω το εχω παρει ηδη το 808 με 129 ευρω. το 818 ποσο το πηρες; θηκη του πηρες; το WMP11 τι ακριβως ειναι; Σε εχω ταραξει στις ερωτησεις ε; Σορι φιλε αλλα ειμαι πρωταρης με τα mp3!:)

WMP11= windows media player 11

808= θα μπλεξεις με το sonystage και το atrac της σονυ, δεν εχω ακουσει καλα λογια, αλλα 129Ε ειναι ευκαιρια.

Εγω το πηρα το 818 σε μαυρο 189Ε αν και ειχε το ασπρο 159Ε

και ειμαι ευχαρηστημενος και να σκεφτεις οτι εχω το W850 με 4GB καρτα μνημης και αυτο ειναι το πρωτο καθαρο μπ3 που παιρνω.

Θηκη εχει απο την σονυ, ειναι πολυ καλης ποιοτητας αλλα τσιμπιμενα αρκετα πανω απο 20Ε θα τα δεις στο σαιτ της σονυ δεν τα βρεις ευκολα στα καταστηματα, μονο μεσω σονυ, εγω προς το παρον θα του βαλω μια προστατευτικη ζελατινα (δεν εχει στις 2'' θα αναγκαστω να την προσαρμοσω στα μετρα μου).

Αμα θες να παρεις φορτιστη εχει στο πλαισιο με 9Ε ενα καλο με το ειδικο αναπτορακι θα φορτιζει απο την μπριζα.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

me to M3 kai rithmiseis gia to ipod, paizoun kanonika kai einai free gia video sta sony walkman

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

παιδια,σε ενα mp3 sandisk sansa c240 μπορώ να το κάνω να φαίνεται απλά πως έχει χωρητικότητα 2gb??????όχι να αυξηθεί,απλώ να δείχνει...είναι 1gb..

παιδια,σε ενα mp3 sandisk sansa c240 μπορώ να το κάνω να φαίνεται απλά πως έχει χωρητικότητα 2gb??????όχι να αυξηθεί,απλώ να δείχνει...είναι 1gb..

Δε γίνεται κάτι τέτοιο. Γιατί; Σκοπεύεις να το πουλήσεις σε κανά κορόιδο; Ότι πατέντα και να βρείς πάντως είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τη πραγματική του χωρητικότητα.

Δε γίνεται κάτι τέτοιο. Γιατί; Σκοπεύεις να το πουλήσεις σε κανά κορόιδο; Ότι πατέντα και να βρείς πάντως είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τη πραγματική του χωρητικότητα.

όχι,δε σκοπεύω να το πολυήσω σε κάποιο κορόιδο...Το mp3 δεν είναι καν δικό μου..Έχω το Sansa C250...Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι?

όχι,δε σκοπεύω να το πολυήσω σε κάποιο κορόιδο...Το mp3 δεν είναι καν δικό μου..Έχω το Sansa C250...Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι?

Σου απάντησα ότι δε γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμη και να γινόταν, ποίος ο λόγος δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά αφού δεν είναι και δικό σου !; Τι σε νοιάζει εσένα τι δείχνει το mp3 κάποιου άλλου; Εκτός και άν σκοπεύεις να το αγοράσεις ...

Σου απάντησα ότι δε γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμη και να γινόταν, ποίος ο λόγος δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά αφού δεν είναι και δικό σου !; Τι σε νοιάζει εσένα τι δείχνει το mp3 κάποιου άλλου; Εκτός και άν σκοπεύεις να το αγοράσεις ...

Δεν είμαι βλάκας ώστε να διαβάζω τα μισά από τα γραφόμενά σου...Έχω τους λόγους μου που νοιάζομαι...Σε νοιάζει εσένα;

Ποιό πιστεύεται ότι είναι πιο ανθεκτικό?:)

Πιο γρήγορο?:)

Πιό όμορφο?:happy:

Καλύτερη ακουστική?:rolleyes:

Γενικά πιστεύεται ότι το νέο ipod nano είναι καλύτερο?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Για θεμα ανθεκτικότητας δεν ξέρω να σου πω αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες ανθεκτικότητα.

Κ τα 2 γρήγορα είναι γιατι χρησιμοποιούνε μνήμη flash.

Πιο όμορφο εγώ βρίσκω το 3g nano καθώς είναι πιο μικρό, με

μεγαλύτερη οθόνη και παίζει κ video.

Ακουστική έχουν όλα τα iPod την καλύτερη.

Καλύτερο απο τι; Αν θες ένα player με μνήμη για 1,500 τραγούδια και καμια ταινιούλα και τπτ παραπάνω, τότε go get it :D