stereo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 giati otan vazo to mp3 gia fortisi kai otan to syndeo me ton ypologisti diagrafontai ola ta arxeia???????? Ποιό έχεις; Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ραδιο δεν εχει...αλλα βιντεο εχει.;) τωρα σε αυτα τα λεφτα που δινεις μην περιμενεις να τα βρεις ολα..αμα θες παρε ενα "μαπα" και μετα μαζεψε κανενα ευρο παραπανω και χτυπα ενα καλυτερο. oντως δεν εχει βιντεο...το μπερδεψα με το ipod video. συγγνωμη για την παραπληροφορηση :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μην ανησυχείς το κατάλαβα.Τελικά κατέληξα στο Χ20 iriver http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=81 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ομορφο ειναι.το 2gb πηρες η το 4gb ?? επισης εχει ενσωματωμένο ηχείο και οτι μπορεις να προσθέσεις και άλλη μνήμη. σε τι τιμη το πηρες? εγω το εχω βρει στα 160 ευρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6360 Πόσα gb παραπάνω μπορεί να πάρει με την κάρτα μνήμης; Κ που μπορώ να βρω κάτι ώστε να φορτίζει στην μπρίζα κ όχι στον Η\Υ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6360 Πόσα gb παραπάνω μπορεί να πάρει με την κάρτα μνήμης; Κ που μπορώ να βρω κάτι ώστε να φορτίζει στην μπρίζα κ όχι στον Η\Υ; Οτι καρτα βρεις! παντως για το θεμα φορτισης...εγω στο δικο μου εχω παρει Φορτιστής USB . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 όσο μεγάλη κ να είναι; Πρέπει να είναι micro sd; ή ότι να'ναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 όσο μεγάλη κ να είναι; Πρέπει να είναι micro sd; ή ότι να'ναι; H συσκευή διαθέτει θύρα επέκτασης microSD!. Τωρα χωρητικοτητα..νομιζω μεχρι 4gb βρισκεις στην αγορα.αλλα καλυτερα πριν το παραγγειλεις ρωτησε'τους για καλυτερη ενημερωση.παντως αν παρεις και εξτρα καρτα μνημης δεν σε συμφερει η αγορα του. Αφου θελεις ολα αυτα...παρε μια και καλη ενα mp3/video player και θα το εχεις μια ζωη.παρε αυτό :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εντάξει ευχαριστώ πολύ αλλά θα πάρω το Χ20.Πάντως υπάρχει κ 8gb κάρτα.Μία τελευταία ερώτηση.Αν βάλω κάρτα μνήμης θα είναι κάπως ξεχωριστή από αυτή του mp3 όπως γίνεται με τα κινητά ή εννοποιείται;Thx:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εντάξει ευχαριστώ πολύ αλλά θα πάρω το Χ20.Πάντως υπάρχει κ 8gb κάρτα.Μία τελευταία ερώτηση.Αν βάλω κάρτα μνήμης θα είναι κάπως ξεχωριστή από αυτή του mp3 όπως γίνεται με τα κινητά ή εννοποιείται;Thx:D Δεν το ξερω αυτο! :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Τέλος πάντων ευχαριστώ για όλα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Τέλος πάντων ευχαριστώ για όλα:) Παρακαλώ πολύ φίλε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Κάτι ποστατευτικό για την οθόνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Κάτι ποστατευτικό για την οθόνη; Υπαρχουν κατι ειδικες ζελατινες που κολλανε πανω στην οθονη. αλλιως καμια θηκη.αλλα πολυ δυσκολο να βρεις γι'αυτο το player που πηρες :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Κάτι ποστατευτικό για την οθόνη; Πάρε από το play247.gr κάποιο αθάνατο brando και κόψε το στις διαστάσεις της οθόνης σου. Τα ηχεία του Χ20 είναι καλά; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolko21 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Γεια σε όλους.Να ρωτήσω κάτι?Το iriver clix2 δεν έχει πολύ μικρή οθόνη?Το είδα σε μια βιτρίνα και μου φαίνεται μιση οθόνη απο το ipod video.και κάτι αλλο.Δικαιολογείται 30 ευρώ μολις διαφορά απο το creative zen vision m 30gb που εχει και 26 gb παραπανω αποθηκευτικο χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ipod nano 2-4-8gbvlrc.ποιες ειναι οι διαφορες τους?(αν υπαρχουν!) επισης εχουν και κανενα παιχνιδι? ξερω οτι το 60gb εχει κατι παιχνιδια. συγνωμη για τις ανοητες αυτες ερωτησεις αλλα δεν ξερω και πολλα απο αυτα και θα ηθελα να μου απαντησει καποιος. Ευχαριστω Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azraelkain Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Παιδια καλημερα.Πήρα ενα mp3 απο eshop ,oled 399I FM RADIO 4gb, αλλα δεν μπορω να βγαλω νοημα ποιο μοντελο ειναι.Τα μικρά που βαφτιζει innovator ειναι τα S1(S1mp3.org).Αυτα τι είναι??? Που μπορώ να βρώ firmware,utilities κλπ??? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Παιδια καλημερα.Πήρα ενα mp3 απο eshop ,oled 399I FM RADIO 4gb, αλλα δεν μπορω να βγαλω νοημα ποιο μοντελο ειναι.Τα μικρά που βαφτιζει innovator ειναι τα S1(S1mp3.org).Αυτα τι είναι??? Που μπορώ να βρώ firmware,utilities κλπ??? Ευχαριστω.. Και η συσκευασια δεν εχει περισσοτερα στοιχεια :blink: Παντως δεν εκανες και την καλυτερη επιλογη :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 σε iriver με σκληρο πανω απο 20αρι, ποιο υπαρχει;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 σε iriver με σκληρο πανω απο 20αρι, ποιο υπαρχει;.. Είσαι σίγουρος; Iriver? Και να μπλέξεις με Digimania? Δεύτερη φορά εγώ ποτέ... http://www.digimania.gr/iHP120.htm http://www.digimania.gr/iHP140_old.htm http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55550803 PS: Τι έπαθε το H320? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 το Η320 καλα ειναι.. και με βοηθαει πολυ σαν USB mass storage για back up.. απλως θελω να δω τι εχει η iriver; πριν παω σε iPod (το οποιο θελω να δουλευω και σαν USB mass storage..) καλα αυτα τα Η120 δεν ειναι παλια;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 το Η320 καλα ειναι.. και με βοηθαει πολυ σαν USB mass storage για back up.. απλως θελω να δω τι εχει η iriver; πριν παω σε iPod (το οποιο θελω να δουλευω και σαν USB mass storage..) καλα αυτα τα Η120 δεν ειναι παλια;.. Βασικά αρχαία είναι απλά πρέπει η digimania που ο θεός να την κάνει αντιπροσωπεία της iriver πρέπει να έφερε μερικά κομμάτι και έπειτα προμήθευσε την αγορά για αυτό έχει το play, το grammi και το πλαίσιο (είχε παλιά). Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε Iaudio όπως το X5? Πόσα διαθέτεις; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 απο δοκιμες που εχω δει.. αν μιλαμε μονο για ηχο το σονυ εχει απιθανα ακουστικα και πολυ καλο ηχο.. απλως τα τραγουδια μπαινουν μονο με το προγραμμα της σονυ.. το ιποντ με αλλα ακουστικα, εχει καλυτερο ηχο.. δεν παιζει βιντεο και η μουσικη μπαινει μονο με το itunes το οποιο ειναι πολυ ευκολο και απλο.. προσωπικα θα επαιρνα το ιποντ, αλλα μαλλον με σκληρο.. Επειδή τυχαίνει να έχω και τα 2 για σύγκριση, το Sony έχει καλύτερο ήχο από το nano ανεξαρτήτως ακουστικών (αρκεί να περαστεί το τελευταίο Firmware 1.02 που διορθώνει κάποια προβλήματα του Equalizer που η χρήση του πρόσθετε παραμόρφωση). Επιπλέον το Sony σαν ολοκληρωμένο πακέτο είναι καλύτερη αγορά. Περιλαμβάνει εξαιρετικά ακουστικά (με το nano θα χρειαστεί κάποιος να αγοράσει καλύτερα ακουστικά αν θέλει σοβαρό ήχο), παίζει βίντεο, έχει μεγάλη οθόνη, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αυτονομία, ανώτερες ρυθμίσεις ήχου κ.α.... Βέβαια το μειονεκτημά του είναι το Sonicstage (προσωπικά είχα παλιότερα NetMD και το είχα μάθει καλά), που είναι δύσχρηστο και αργό. Για μένα ίσως είναι το πρώτο iPod nano Killer, έπειτα από πολλές προσπάθειες από διάφορους κατασκευαστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδιά μου έφερε δώρο ένα iPod μια θεία μου, το σύνδεσα στο PC και τι βλέπω; Ότι το ipod κατά ένα περίεργο τρόπο λέγεται gianna ipod! (και όχι τη θεία μου δε τη λένε Γιάννα). Το αγόρασε απ' το Γερμανό. Μπορώ να πάω και να απαιτήσω καινούργιο έτσι δεν είναι; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts