Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα και δεν κάνει. Τους έχω στείλει mail αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα χρόνου (σκέψου ότι πρέπει να έχουν ένα ευρωπαϊκό iPod για να το περιποιηθούν!). Αν ανεβάσεις την ένταση από το iTunes δεν έχεις πρόβλημα.
Σίγουρα είναι θέμα χρόνου,άλλωστε απ'ότι θυμάμαι,όταν πήρα το 1G nano 1,5 μήνα αφού κυκλοφόρησε,υπήρχε ήδη συμβατή έκδοση.Άρα το βλέπω σύντομα να βγει η καινούρια.Θα ανεβάσω για την ώρα την ένταση όπως λες και βλέπουμε :) Thanks :happy:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις βγήκε software update για τα νέα nanos (v. 1.0.2) και ο ήχος έφτιαξε, δηλαδή είναι στο επίπεδο και του 1ου nano.

Ναι, ΑΝ υπήρχε αμερικάνικο firmware. Πλέον βγάζουν ένα και τη στιγμή του update/restore κοιτάζει settings iPod/μηχανήματος/IP/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, και ανάλογα πράττει!

δεν ξερω για ipod παντως στο creative microphoto που εχω περασα το αμερικανικο firmware.απλως υπαρχει ενα κολπο.δεν το περνας απο πανω σαν update διοτι ετσι κανεις μια τρυπα στο νερο.πρεπει να μπεις στο κρυφο μενου να αφαιρεσεις το παλιο και μετα να περασεις το νεο.

το 20ρι iriver δυστυχως λειτουργει μονο σαν mtp οτι firmware και να του περασεις πανω (το εχω και το ξερω)

οντως αν περασεις τα mp3 με drag&drop δεν αναγνωριζει tags και μπορεις να τα βρεις μονο με browse στα folders

ΕΥΤΥΧΩΣ την κατασταση εσωσε (και δεν απογοητευτηκα πληρως) ενα free προγραμματακι που κυκλοφορει (easyH10) που κανει reconstruct οτι εχεις περασει με drag&drop οποτε ειναι σαν να τα περασες μεσω WMP

παντως μου την εχει σπασει τελειως αυτη η λογικη στις μεγαλες χωρητικοτητες να περνας μεσα απο προγραμμα.... κατι σαν το muovo με σκληρο δισκο δεν υπαρχει????

Έχεις δίκιο, αναφερόμουν στη παλαιότερη σειρά iRiver Η1xx. Σόρρυ δεν το διευκρίνησα.

Συσκευές μεγάλης χωριτικότητας που να δουλεύουν ως ums είναι της Cowon, Samsung, Archos. Επιφυλάσσομαι μόνο για το τελευταίο Archos που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό με το wi-fi και την touch screen, γιατί δεν το ξέρω καθόλου.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω για ipod παντως στο creative microphoto που εχω περασα το αμερικανικο firmware.απλως υπαρχει ενα κολπο.δεν το περνας απο πανω σαν update διοτι ετσι κανεις μια τρυπα στο νερο.πρεπει να μπεις στο κρυφο μενου να αφαιρεσεις το παλιο και μετα να περασεις το νεο.

Μπορεις να μου πεις πως μπαινεις στο κρυφο μενου? Γιατι εχω προβλημα με το creative μου.

Edit: οκ το βρηκα.

Oneplus 6 8/128

Σίγουρα είναι θέμα χρόνου,άλλωστε απ'ότι θυμάμαι,όταν πήρα το 1G nano 1,5 μήνα αφού κυκλοφόρησε,υπήρχε ήδη συμβατή έκδοση.Άρα το βλέπω σύντομα να βγει η καινούρια.Θα ανεβάσω για την ώρα την ένταση όπως λες και βλέπουμε :) Thanks :happy:

εχεις το νεο nano?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Νέο iTunes 7.0.1.

"iTunes 7.0.1 addresses stability and performance issues with Cover Flow, CD importing, iPod syncing, and more."

Λοιπόν παιδιά,έχω στα χέρια μου το νέο nano :) Έχω πάθει πλάκα εντελώς όμως.Πολύ πιο classy από το προηγούμενο!Τώρα το έχω στη φόρτιση και δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου και να του βγάλω τα μάτια :lol:

Λοιπόν παιδιά,έχω στα χέρια μου το νέο nano :) Έχω πάθει πλάκα εντελώς όμως.Πολύ πιο classy από το προηγούμενο!Τώρα το έχω στη φόρτιση και δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου και να του βγάλω τα μάτια :lol:

pote to parigiles?se poses meres sto eferan?exei eliko menou?

a kai megia:lol: :lol:

Zune price and date: $249, November 14th

Τι γνωμη εχετε για το zune? Αξιζει τα λεφτα του?

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: APISTEFTO!DEN perimena toso xamila!

pote to parigiles?se poses meres sto eferan?exei eliko menou?

a kai megia:lol: :lol:

1.Το παρήγγειλα την Τρίτη και ήρθε σήμερα.

2.Ελληνικό μενού φυσικά και έχει,όπως και ο πρόγονός του,άλλωστε :)

3.Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Βασικά τόσο χαμηλά περιμέναμε, διότι 5 $ να έκανε παραπάνω από το iPod δεν θα είχε καμμιά τύχη (άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ενώ η τιμή είχε ανακοινωθεί παλαιότερα, κατά την πρώτη ανακοίνωση την 'ξέχασαν' :))

Zune price and date: $249, November 14th

Τι γνωμη εχετε για το zune? Αξιζει τα λεφτα του?

Θα ήταν ανεδαφικό να κοστίζει έστω και ένα δολάριο πάνω από το iPod. Οπότε καμία έκπληξη.

edit: Με πρόλαβε ο stereo.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Θα ήταν ανεδαφικό να κοστίζει έστω και ένα δολάριο πάνω από το iPod. Οπότε καμία έκπληξη.

edit: Με πρόλαβε ο stereo.

Μα δεν το λέω μόνο εγώ ή εσύ, η ίδια η Microsoft το είπε, και πέραν αυτού δεν είναι και nuclear physics, γιατί άλλωστε η Apple το έριξε το άλλο στα 249;

Quote:

The Redmond, Wash.-based software maker also told the media outlet that it needed to put a comparable price on Zune, even if it meant suffering a loss from the device's sales this holiday season.

"We had to look at what was in the market and offer a competitive price," said Scott Erickson, Microsoft's senior director of product marketing for Zune. "We're not going to be profitable this holiday but the Zune project is a multiyear strategy."

Βασικά τόσο χαμηλά περιμέναμε, διότι 5 $ να έκανε παραπάνω από το iPod δεν θα είχε καμμιά τύχη (άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ενώ η τιμή είχε ανακοινωθεί παλαιότερα, κατά την πρώτη ανακοίνωση την 'ξέχασαν' :))

egw pisteva afou exei polles parapanw dinatotites apo to ipod(min petaxteis stereo:lol: :lol: :p ) na exei kana dekariko parapanw

Δεν πετιέμαι :)

Κοίτα, συμφωνώ μαζί σου, αλλά ο μέσος καταναλωτής δε βλέπει τα ένα δύο features του ενός ή του άλλου, βλέπει: 30 Giga, τιμή. Μόνο κάποιος που νοιάζεται για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία θα την ψάξει περισσότερο.

Valeria, αν σου ζητήσει να κάνει update στο 1.0.2 software, να του κάνεις, είναι καλύτερο.

:)

Valeria, αν σου ζητήσει να κάνει update στο 1.0.2 software, να του κάνεις, είναι καλύτερο.

:)

Θα του κάνω σίγουρα update,γιατί με ενδιαφέρει πολύ η αύξηση της έντασης που έχεις αναφέρει :) Thanks :)

Λοιπόν...

Εντυπώσεις από το νέο μου απόκτημα:

Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ εμφανισιακά!Μέχρι στιγμής το mini κατείχε την πρώτη θέση στην καρδιά μου,αλλά μόλις την έχασε :p

Ο ήχος του εξίσου καλός με το 1ο nano,η οθόνη του πολύύύύ καλύτερη,μ'αρέσει επίσης που το κεντρικό κουμπί κάνει βαθουλωματάκι :p και που το Hold μεγάλωσε αισθητά!

Το Search,αν το μάθω καλά θα μου λύσει τα χέρια :)

Με λίγα λόγια είμαι εντυπωσιασμένη :yahoo:

Εψαξα λιγο αλλα σας βρικα! Τι λετε για το καινουριο ipod 80Gb σε τι τιμη να ερθει εδω μολις χτες αρχισα να ψαχνω για τα ipod και νομιζα οτι το ipod video 60Gb που εχει το πλαισιο ηταν το καλυτερο και το τελευταιο και τωρα κουφαθικα τι λετε εσεις οι πιο ψαγμενοι απο εμενα help:wacko: :wacko: