Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σημαίνει καινούριο media player iPod;

lol

simenei ena ipod pou tha einai media player -p.m.p-(to ipod 5hs genias den thewrite episima media player:))

kati san afta:

http://img.epinions.com/images/opti/38/c7/Archos_AV_500_100_GB_MP3_Player-resized200.jpg

http://www.uncrate.com/men/images/archos-av700.jpg

genika ti kainourgio ipod anamenoume?

Κανείς δεν ξέρουμε τι θα δούμε (κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη Σεπτέμβρη το ενωρίτερο) αλλά δε νομίζω ότι θα δούμε κάτι τέτοιο. Κατ'αρχάς αυτά έχουν πολλά κουμπιά...

Ap' oti eixa diabasei h apple sthrizei thn strathgikh ths panw sto gegonos oti opoios pernei mp3 player to pairnei gia na akouei ta kommatia pou 8a balei mesa kai oxi radio.Eixan kanei malista kai dhmoskophsh.

asd*

στρατηγικη ειναι αυτη?χμ δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο υπερ της το να μην βαλουν ραδιο μεσα στο καινουριο ipod.οσο για το εξωτερικο ραδιο τι να το κανω,μπορουν να τα χουν ολα ενσωματομενα?στυλ creative zen εννοω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πωλήσεις mp3 players από Απρίλιο μέχρι και Ιούνιο 2006:

Apple 75.6%

Sandisk 9.7%

Creative 4.6%

Samsung 2.5%

Sony 1.9%

οι υπόλοιποι τα ψιλά.

Οπότε μάλλον κάτι καλό κάνουν στη στρατηγική τους.

φιλε μου ειμαι ipodakias σχεδον απο οταν εσκασαν μυτη στην ελλαδα και τα υποστηριζω ομως δεν μπορει καθε ενα χρονο να κυκλοφορει ενα μοντελο που στην ουσια να μην προσφερει καποια ριζικη αλλαγη πχ ραδιο.

δυσκολο το βλεπω να αλλαξω το ipod video με το καινουριο ipod αν δεν εχει και ραδιο.

το πηρα στις διακοπες δεν το ευχαριστηθηκα κ πολυ,γιατι δεν εκανα Update τα τραγουδια με αποτελεσμα να εχω καποια που δεν μ αρεσαν κ τοσο,και στην τελικη να χρησιμοποιησω το ipod ελαχιστα,για να μην πω 4 φορτισεις ΜΑΧ..

τωρα τον χειμωνα σε τι θα σου χρειαστει ενα mp3 player???

Guest valeria
το πηρα στις διακοπες δεν το ευχαριστηθηκα κ πολυ,γιατι δεν εκανα Update τα τραγουδια με αποτελεσμα να εχω καποια που δεν μ αρεσαν κ τοσο,και στην τελικη να χρησιμοποιησω το ipod ελαχιστα,για να μην πω 4 φορτισεις ΜΑΧ..

τωρα τον χειμωνα σε τι θα σου χρειαστει ενα mp3 player???

Εγώ το χρησιμοποιώ στο αμάξι,στον δρόμο όταν δεν είμαι με αμάξι,στο σπίτι με τα ηχεία που έχω αγοράσει,επίσης σε όποιο σπίτι φίλου πάω το χρησιμοποιώ για να τραβήξω τραγούδια από τη συλλογή του.Είναι πολλές οι χρήσεις του!:)

αμαξι δεν εχω..σπιτι εχω Hi-Fi κ 5.1 ηχεια :p

τι να το κανω?

απο τους φιλους μου,ελαχιστοι κατεβαζουν τραγουδια,οποτε πολυ σπανια θα μου χρειαστει για να παρω κατι απο αυτους..και αν θελω κατι πολυ το χω στο pc μου ,η το κατεβαζω :)

πουλημα?:D

Guest valeria
αμαξι δεν εχω..σπιτι εχω Hi-Fi κ 5.1 ηχεια :p

τι να το κανω?

απο τους φιλους μου,ελαχιστοι κατεβαζουν τραγουδια,οποτε πολυ σπανια θα μου χρειαστει για να παρω κατι απο αυτους..και αν θελω κατι πολυ το χω στο pc μου ,η το κατεβαζω :)

πουλημα?:D

Και του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνεις άλλο; :p Δεν χρησιμοποιείς μέσα μεταφοράς αφού δεν έχεις αμάξι;Μου είναι αδύνατον να φανταστώ τον εαυτό μου να διανύει διαδρομές χωρίς μουσική :confused: Επίσης μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που πήρε ipod και δεν κόλλησε και θέλει να το πουλήσει :lol:

Αντίθετα υπάρχει άνθρωπος που πήρε το nano και θέλει να το δώσει για να πάρει το video (αφού η μουσική συλλογή έχει πάρει τους δρόμους και πάει)...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μου είναι αδύνατον να φανταστώ τον εαυτό μου να διανύει διαδρομές χωρίς μουσική :confused:

Αυτό πες το ξανά! Αφού μερικές φορές που έχω ξεχάσει να το φορτίσω και ψοφάει στα μέσα της διαδρομής παθαίνω κάτι (για να μη σχολιάσω την εποχή των walkmans που άφηνα τις μπαταρίες μέσα μέχρι το τέλος τέλος, ακόμα και αν μερικές φορές τα τραγούδια ακούγονταν ποολυυυυυύ ααααργααααααααααά :))

Guest valeria
Αντίθετα υπάρχει άνθρωπος που πήρε το nano και θέλει να το δώσει για να πάρει το video (αφού η μουσική συλλογή έχει πάρει τους δρόμους και πάει)...
Σε αυτό συμπάσχουμε αγαπητέ συμφορουμίτη,με τη διαφορά ότι εγώ θα περιμένω να δω αν θα ανακοινωθεί καινούριο μοντέλο το Σεπτέμβρη για να κάνω μια και καλή τη μετάβαση :p

ναι γιατι με τα ιδια λευτα θα παιρνω κατι καλυτερο ;)

χρησιμοποιω αλλα συνηθως οταν εχω εξοδο με φιλους η προπονησεις η τετοια ψιλα,ποση ωρα θα ειμαι μεσα στο αμαξι-λεοφωρειο??αντε σε κανα ταξιδι!!

το λεωφορειο απο το σπιτι μου στο κεντρο κανει 25' και στην καλαμαρια 7' ΜΑΧ οποτε ποσο θα το χρησιμοποιησω..?

:p

ναι γιατι με τα ιδια λευτα θα παιρνω κατι καλυτερο ;)

χρησιμοποιω αλλα συνηθως οταν εχω εξοδο με φιλους η προπονησεις η τετοια ψιλα,ποση ωρα θα ειμαι μεσα στο αμαξι-λεοφωρειο??αντε σε κανα ταξιδι!!

το λεωφορειο απο το σπιτι μου στο κεντρο κανει 25' και στην καλαμαρια 7' ΜΑΧ οποτε ποσο θα το χρησιμοποιησω..?

Αχχ....ωραια περνατε εσεις Θεσσαλονικη :happy:

Εγω μεχρι την Cosmoline θελω 1 ωρα και 15' με 4 ΜΜΜ

Αν δεν ειχα και mp3 player...:cry:

Σε αυτό συμπάσχουμε αγαπητέ συμφορουμίτη,με τη διαφορά ότι εγώ θα περιμένω να δω αν θα ανακοινωθεί καινούριο μοντέλο το Σεπτέμβρη για να κάνω μια και καλή τη μετάβαση :p

Μα κι εγώ αυτό θα κάνω! :) Το αργότερο πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα...

Guest valeria
Αυτό πες το ξανά! Αφού μερικές φορές που έχω ξεχάσει να το φορτίσω και ψοφάει στα μέσα της διαδρομής παθαίνω κάτι (για να μη σχολιάσω την εποχή των walkmans που άφηνα τις μπαταρίες μέσα μέχρι το τέλος τέλος, ακόμα και αν μερικές φορές τα τραγούδια ακούγονταν ποολυυυυυύ ααααργααααααααααά :))
Σε καταλαβαίνω απόλυτα,κι εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο να με εγκαταλείπει το ipod όταν έχω μπροστά μου κανά μισάωρο δρόμου.Οπότε σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει δουλειά ο αντάπτορας για ακουστικά 3.5 mm που έχω αγοράσει για το 6280.Και για σπάσιμο βάζω και το ίδιο τραγούδι που άκουγα στο ipod.Όχι που θα τ'άφηνα! :lol:

Καλά να μείνει το iPod, αλλά χωρίς κινητό δεν κυκλοφοράμε ποτέ(ς). :p

Guest valeria
Καλά να μείνει το iPod, αλλά χωρίς κινητό δεν κυκλοφοράμε ποτέ(ς). :p
Αν κατάλαβα καλά εννοεί τι θα κάνω εαν δεν έχω στο κινητό το τραγούδι που άκουγα στο ipod :p

Ε κοίτα,έχω 2 καρτούλες των 2 Gb για το κινητό και ένα Ipod 4 Gb οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν παίζει!!!Είμαι λίγο psycho,I know :lol:

Θα το χρησιμοποιείς 32 λεπτά (max) :)

Εγώ το χρησιμοποιώ στο αμάξι,στον δρόμο όταν δεν είμαι με αμάξι,στο σπίτι με τα ηχεία που έχω αγοράσει,επίσης σε όποιο σπίτι φίλου πάω το χρησιμοποιώ για να τραβήξω τραγούδια από τη συλλογή του.Είναι πολλές οι χρήσεις του!:)

ακριβως τα ιδια κανουμε:) δεν μπορω χωρις το ipod μου.

Πρώτες εικόνες από το zunointerface εδώ: http://backstage.ilounge.com/index.php/backstage/comments/zune-interface-blown-out-and-skinned/

Que-stion: η creative τώρα θα κάνει μήνυση και στη microsoft;

:D

εχει και ραδιο???