Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους ενδιαφέρονται.

Τα iPods του Πλαισίου είναι με εγγύηση rainbow... και τέλειωσαν! Είχαν φέρει συνολικά 'λίγα μαύρα και περισσότερα λευκά'. Μαύρο δεν υπάρχει ούτε ένα, σε κανένα Πλαίσιο και σε καμμιά χωρητικότητα. 30άρια λευκά υπάρχουν λίγα στο Σύνταγμα και στη Στουρνάρη. Δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανά παραλαβή 'εξαρτάται από την αντιπροσωπεία'.

Αυτά μου τα είπαν στο Πλαίσιο Καλλιθέας, όπου επίσης μου είπαν ότι είχανε φέρει συνολικά 3 60άρια και 5 30άρια σήμερα το πρωί. Αυτή τη στιγμή έχουν μόνο δύο λευκά 60άρια, τα άλλα έφυγαν. Οι τιμές όπως τις είπαμε 299 και 399 τελικές, κάνουν και 8 άτοκες δόσεις.

Θέλει κανείς το έγχρωμο 20άρι μου;

:)

ΥΓ Επίσης είχε πολλά μαύρα nano και κανένα λευκό (αλλά δε ρώτησα χωρητικότητες).

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι γιατί το 60άρι έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Και γιατί το Ipod 60gb έχει 64mb memory αντί 32 που έχει το 30άρι.

Btw επειδή ψηλιάστικα την κατάσταση για το πιο πλαίσιο έχει και δίνει το νέο ipod σε μαύρο και άσπρο πήγα στο πλαίσιο του εμπορικού και δεν αντιστάθηκα στην γοητία του και το χτύπησα,οπότε σας ομιλεί ένας κάτοχος του νέου ipod 5g 30gb black :D ευχαριστώ ευχαριστώ(για τις μεγειές :p ).

Φυσικά δεν πρόκειται να το ανοίξω και να το φορμάρω μέχρι να πάρω μακ γιατί δεν θέλω με τίποτα να το φορμάρω σε pc=ntfs. :O

Για όσους ενδιαφέρονται.

Τα iPods του Πλαισίου είναι με εγγύηση rainbow... και τέλειωσαν! Είχαν φέρει συνολικά 'λίγα μαύρα και περισσότερα λευκά'. Μαύρο δεν υπάρχει ούτε ένα, σε κανένα Πλαίσιο και σε καμμιά χωρητικότητα. 30άρια λευκά υπάρχουν λίγα στο Σύνταγμα και στη Στουρνάρη. Δεν ξέρουν πότε θα έχουν ξανά παραλαβή 'εξαρτάται από την αντιπροσωπεία'.

Αυτά μου τα είπαν στο Πλαίσιο Καλλιθέας, όπου επίσης μου είπαν ότι είχανε φέρει συνολικά 3 60άρια και 5 30άρια σήμερα το πρωί. Αυτή τη στιγμή έχουν μόνο δύο λευκά 60άρια, τα άλλα έφυγαν. Οι τιμές όπως τις είπαμε 299 και 399 τελικές, κάνουν και 8 άτοκες δόσεις.

Θέλει κανείς το έγχρωμο 20άρι μου;

ΥΓ Επίσης είχε πολλά μαύρα nano και κανένα λευκό (αλλά δε ρώτησα χωρητικότητες).

Φίλε μου κάπου δεν στα είπαν καλά στο πλαίσιο καλλιθέας μιάς και μόλις γύρισα απο το πλαίσιο του εμπορικού με το νέο μαύρο ipod,επίσης η άτοκες είναι μόνο 6 και όχι 8,τρέχα να προλάβεις μήπως και έχει μείνει κανένα μαύρο. :)

Ούτε _καν_ NTFS, σε FAT 32 το φορμάρει. Βέβαια έτσι έχεις το προσόν ότι μπορεί να το δει μια χαρά και το mac σου και όλα τα windows...

Φίλε μου κάπου δεν στα είπαν καλά στο πλαίσιο καλλιθέας μιάς και μόλις γύρισα απο το πλαίσιο του εμπορικού με το νέο μαύρο ipod,επίσης η άτοκες είναι μόνο 6 και όχι 8,τρέχα να προλάβεις μήπως και έχει μείνει κανένα μαύρο. :)

Για το μαύρο χρώμα δεν ξέρω έτσι μου είπαν (άλλωστε σε άσπρο το προτιμώ). Δόσεις άτοκες πάντως, 8 μου έκαναν!

Και γιατί το Ipod 60gb έχει 64mb memory αντί 32 που έχει το 30άρι.

Btw επειδή ψηλιάστικα την κατάσταση για το πιο πλαίσιο έχει και δίνει το νέο ipod σε μαύρο και άσπρο πήγα στο πλαίσιο του εμπορικού και δεν αντιστάθηκα στην γοητία του και το χτύπησα,οπότε σας ομιλεί ένας κάτοχος του νέου ipod 5g 30gb black :D ευχαριστώ ευχαριστώ(για τις μεγειές :p ).

Φυσικά δεν πρόκειται να το ανοίξω και να το φορμάρω μέχρι να πάρω μακ γιατί δεν θέλω με τίποτα να το φορμάρω σε pc=ntfs. :O

με γεια.. εντυπωσεις..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ούτε _καν_ NTFS, σε FAT 32 το φορμάρει. Βέβαια έτσι έχεις το προσόν ότι μπορεί να το δει μια χαρά και το mac σου και όλα τα windows...

Ούπς ναί σωστά σε fat 32 :O μπά δεν θέλω να φορμαριστεί για να το βλέπουν τα πισιά :p ,8 σου κάνανε? :blink: χμμ τι μέσον έβαλες βρέ ΜΙΛΑ :X δεν ξέρω εμένα 6 μου είπαν τέσπα δεν πειράζει 48 ευρώ το μήνα μια χαρά είναι.

Θύμισε μου κάτι αν το φορμάρεις σε fat 32 μετά μπορείς να το φορμάρεις ξανά σε μάκ?(δλδ να το ξέ-φορμάρεις και φορμάρεις). :O

Θύμισε μου κάτι αν το φορμάρεις σε fat 32 μετά μπορείς να το φορμάρεις ξανά σε μάκ?(δλδ να το ξέ-φορμάρεις και φορμάρεις). :O

Ναι, αλλά θα χάσεις τα πάντα στο iPod, θα είναι σα να το πήρες μόλις. Άσε που απορώ πως αντέχεις να μη το ανοίξεις!!!

Έχω να πω ότι είναι απίστευτο. Δεν περίμενα η ποιότητα των video να είναι ΤΟΣΟ καλή. Ελικρινά έχω ενθουσιαστεί. Και στην τηλεόραση ακόμα όταν το βάλεις να παίξει, μια χαρά είναι (όχι τέλεια, αλλά παραπάνω από καλά).

Αυτά τα δοκίμασα με video από το iTunes Music Store και με video podcasts. Τώρα μετατρέπω ένα άσχετο video σε format iPod και θα σας πω σε λίγο τα αποτελέσματα καθώς και άλλες εντυπώσεις.

Ναι, αλλά θα χάσεις τα πάντα στο iPod, θα είναι σα να το πήρες μόλις. Άσε που απορώ πως αντέχεις να μη το ανοίξεις!!!

Έχω να πω ότι είναι απίστευτο. Δεν περίμενα η ποιότητα των video να είναι ΤΟΣΟ καλή. Ελικρινά έχω ενθουσιαστεί. Και στην τηλεόραση ακόμα όταν το βάλεις να παίξει, μια χαρά είναι (όχι τέλεια, αλλά παραπάνω από καλά).

Αυτά τα δοκίμασα με video από το iTunes Music Store και με video podcasts. Τώρα μετατρέπω ένα άσχετο video σε format iPod και θα σας πω σε λίγο τα αποτελέσματα καθώς και άλλες εντυπώσεις.

Μεγια φιλε μου! :D

Το δικο μου μαυρο 30GB το παραλαμβανω αυριο-μεθαυριο απο φιλο μου που γυρισε απο ΝΥ ! ;)

Τιμές για το ipod 60 gb video (αλλάζουν καθημερινα γι'αυτο και οι ημερομηνιές):

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 475Ε, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11

MEDIA MARKT 465Ε, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (MALL) ΤΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, 435Ε(ενώ η ταμπέλα έγραφε 400Ε), ΤΡΙΤΗ 29/11

ΠΛΑΙΣΙΟ (MALL) 399Ε, ΤΡΙΤΗ 29/11

Το πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ που ήταν και το μόνο που το είχε σε μαύρο

Ήμουν σήμερα στο The Mall και είδα από κοντά το 30άρι Video...

Άλλη αίσθηση (τόσο το μαύρο όσο και το άσπρο)...αν δεν έβγαινε την παρασκευή το ΧΒΟΧ 360 σίγουρα θα το χτύπαγα επιτόπου...

BTW, πόσο νομίζετε ότι θα έπιανε στην αγορά μεταχειρισμένων ένα mini 4άρι;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Τιμές για το ipod 60 gb video (αλλάζουν καθημερινα γι'αυτο και οι ημερομηνιές):

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 475Ε, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11

MEDIA MARKT 465Ε, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (MALL) ΤΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, 435Ε(ενώ η ταμπέλα έγραφε 400Ε), ΤΡΙΤΗ 29/11

ΠΛΑΙΣΙΟ (MALL) 399Ε, ΤΡΙΤΗ 29/11

Το πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ που ήταν και το μόνο που το είχε σε μαύρο

Αντε μεγειές σε όλους μας και καλοδούλευτα :D .

...

...

νομίζω ότι κάποιος υπάλληλος θα τα άκουσε χοντρά στον Κωτσόβολο :lol:

Βρήκα τα παρακάτω links με tutorials για μετατροπή video και DVD σε μορφή που να μπορεί να την παίξει το iPod 5G και σκέφτηκα ότι μπορεί να φανούν και σε άλλους χρήσιμα:

για windows:

http://www.videora.com/en-us/Converter/guides.html#1000

gia mac:

http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/the-complete-guide-to-converting-video-to-ipod-format-mac/

http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/the-complete-guide-to-converting-dvds-to-ipod-format-mac/

specs:

http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/the-complete-guide-to-ipod-video-formats-and-display-resolutions/

Γιατι να παιδευεσαι ?

Υπαρχει το Xilisoft iPod Video Converter ! http://www.xilisoft.com/ ;)

http://www.xilisoft.com/ipod-video-converter.html

Xm... kati allo?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Γιατι να παιδευεσαι ?

Υπαρχει το Xilisoft iPod Video Converter ! http://www.xilisoft.com/ ;)

http://www.xilisoft.com/ipod-video-converter.html

Α δεν το γνώριζα, thanks! (Αν και δεν παίζει σε mac...)

Α δεν το γνώριζα, thanks! (Αν και δεν παίζει σε mac...)

:D Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει και σε mac ! :cool:

:D Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει και σε mac ! :cool:

Ναι, ήδη λύθηκε το πρόβλημα!

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις. Είναι πολύ ωραίο και εύχρηστο, πιο ελαφρύ και μικρό από το 4G, χαίρεσαι να το κρατάς.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή, τα artworks και οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ ωραία. Σε εξωτερικό χώρο και φωτισμό δεν τα πάει τόσο καλά όσο θα ήθελα, κυρίως επειδή γυαλίζει αρκετά (πολλές φορές περισσότερο έβλεπα τον εαυτό μου παρά το video που έπαιζε).

Η αναπαραγωγή video είναι πάρα πάρα πολύ καλή και ξεκούραστη. Ακόμα και οι υπότιτλοι φαίνονται και διαβάζονται άνετα. Μετέτρεψα και άλλα video σε format iPod (μου πήρε μια ώρα για ένα clip 6 λεπτών! αλλά είμαι ακόμα άπειρος σε αυτά οπότε μπορεί να ακολούθησα λάθος διαδικασία) και έπαιζε και αυτό εξίσου καλά ΚΑΙ στην τηλεόραση.

Μια αλλαγή που παρατήρησα και μου κακοφάνηκε είναι ότι ο ήχος click click που κάνει όταν περιστρέφεις το click wheel πλέον έχει μόνο δύο επιλογές, on και off. Και στο on ακούγεται και από τα ακουστικά :/

Επίσης η θήκη που δίνουν μαζί είναι όμορφη αλλά όχι τόσο καλή όσο οι παλαιότερες.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τελικά stereo ποιο πήρες το 30άρι ή το 60άρι;

To FM radio κάνει ΚΑΙ για το Ipod 5G τέλεια!

http://www.griffintechnology.com/products/ifmdock/

:D :D :D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Τελικά stereo ποιο πήρες το 30άρι ή το 60άρι;

Το 30άρι σε άσπρο. Στο τσακ ήμουνα για το 60άρι αλλά σκέφτηκα ότι σιγά μη το γεμίσω και κυρίως ότι προτιμώ τις μικρότερες διαστάσεις του άλλου.

Επίσης το iFM κάνει αλλά μέχρι να βγει και να αξιωθεί και κάποιος να το φέρει εδώ, μάλλον θα έχει βγει νέο iPod :)

Πώς κατέβασες video από το iTunes Music Store? Η υπηρεσία δεν διατίθεται στην Ελλάδα... Έχεις πιστωτική σε διευθυνση εξωτερικού;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Πώς κατέβασες video από το iTunes Music Store? Η υπηρεσία δεν διατίθεται στην Ελλάδα... Έχεις πιστωτική σε διευθυνση εξωτερικού;

Όχι! Μερικά albums όμως (όπως τα νέα Depeche Mode, Madonna κλπ) έρχονται μαζί με videos.

Ξέχασα πριν να αναφέρω ότι η ένταση του ήχου που βγάζει είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με το 4G. Χρειάστηκε να ξαναγυρίσω όλα τα τραγούδια σε flat αύξηση από το iTunes για να μην κουφαθώ. Επίσης μου φάνηκε ότι ήταν και λίγο καλύτερη η ποιότητα αλλά μπορεί να μπερδεύτηκα λόγω έντασης. Επίσης το 4G έχει αγοραστεί από τη Γερμανία και δεν ξέρω μήπως ήταν από αυτά που επίτηδες είχαν τη μέγιστη ένταση του ήχου χαμηλότερα σε σχέση με τα εξ Αμερικής.

@Stereo Από εδώ πάντως μπορείς να το παραγγείλεις

και μαζί με τα μεταφορικά πάει κάπου στα 83 ευρώ.

(κάνει 50 ευρώ + τα μεταφορικά)

Πάντως από ότι διάβασα στο review είναι αρκετά καλό όσο

αναφορά την λήψη αλλά δεν γράφει τόσο καλά από το ράδιο.

Γράφει σε wav και όχι σε mp3.

Επίσης, είναι πολύ καλό το μικρόφωνο που έχει πάνω.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι είναι ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα

και η τιμή είναι για pre-order...

Μεγειά να το χαίρεσαι!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

μια ερωτηση για το nano,οταν το συνδεω με το pc για να βαλω τραγουδια μου βγαζει την ενδειξη φωρτισης.ειναι καλο αυτο για την μπαταρια?γινεται να το κανω χειροκινητα και οχι αυτοματα,δηλαδη να φορτιζει οταν θελω και οχι με το που το βαζω.

Thanks a lot!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg