Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω μια ερωτηση?Εχω αγορασει το zen vision m στο οποιο περασα αρχεια συνολικα σχεδον 16 gb και μετα απο μια βδομαδα αγορας ξαφνικα ενα ωραιο πρωι παγωσε η οθονη:( !Το πηγα πισω στην αντιπροσωπεια και μου το αλλαξαν!Μπορει καποιος να μου πει ποια μπορει να ειναι η πιθανη αιτια που καηκε καθως και τι λειτουργιες μπορω να κανω οταν το συνδεσω με την τηλεοραση?:wacko:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειχα το αντιστοιχο με τα 8 gb και το πουλησα οταν ακουσα πως παιζει ενα ipod....

ισως να ειμαι γεροπαραξενος...παντως δοκιμασε το πριν το αγορασεις...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ωραία αλλά βλέπεις εγώ μένω Θεσσαλονίκη κ είναι κάπως δύσκολα...

Υπάρχει κανένα άλλο καλό σε τέτοια τιμή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

το iriver το x20

ξερει κανεις

αν το βλεπει

το pc, σαν σκληρο;;

κανενα review;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ωραία αλλά βλέπεις εγώ μένω Θεσσαλονίκη κ είναι κάπως δύσκολα...

Υπάρχει κανένα άλλο καλό σε τέτοια τιμή;

den iparxi provlima pou meneis thessaloniki kai egw menw eparxia, etsi ki allios afta einai e-shops apla mpes mesa kai ta paraggelnis kai sta stelnoun me antikatavoli gia perissoteres plirofories rwta...ok?eplizo na voithisa

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παίζει βίντεο;

Oχι βεβαια! υποστηριζομενα format ηχου -->MP3, WMA

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια, συγνωμη για το ΑΣΧΕΤΟ post αλλα εχω ενα 'προβληματακι' και δεν ξερω ποιον (η που) αλλου να ρωτησω... στα γρηγορα λοιπον...

χρησιμοποιω tag&rename3.2 για τα mp3, πηρε το ματι μου λοιπον οτι ενω τα tags αλλαζουν στο T&R (και παραμενουν αλλαγμενα) στο αρχειο οταν το ανοιγω μεσω windows ή παιζουν στον media player ΔΕΝ εχουν αλλαξει

Εχω γραψει το ID3v1+ID3v2 τα εχω κανει refresh 15 φορες και τιποτα, λες και ειναι ξεχωριστα metadata.... καμια ιδεα κανεις???? (ειναι ΠΟΛΛΑ, Δ-Ε-Ν θελω να τα ξαναγραψω!!)

admin....sorry αλλα ειμαι κομματακι σαλταρισμενη με αυτη την κατασταση

Έχει κάποιος το MEGA player της MSI που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν Bluetooth ακουστικό, να μας πει την γνώμη του; Το έχω δει στο e-shop.
Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου

Γεια σας, σκοπευω να αγορασω ενα mp3 player συντομα.

Θελω να εχει τουλαχιστον 30gb χωρητικοτητα και δεν με ενδιαφερει η αναπαραγωγη βιντεο η φωτογραφιων.

Εκτος απο το ipod 80gb υπαρχει κατι αλλο?

Oneplus 6 8/128

Θελω να εχει τουλαχιστον 30gb χωρητικοτητα και δεν με ενδιαφερει η αναπαραγωγη βιντεο η φωτογραφιων.

Ακομη και στα 30gb εκτος του ipod δεν εχω

:blink: κατι.

στα 80 gb αμφιβαλω αν βρεις κατι εκτος apple.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ετσι ειναι...αλλα εχω καιρο να το :blink: στην αγορα κι ετσι υπεθεσα οτι το απεσυραν.παντως και αυτα εχουν την δυνατοτητα αναπαραγωγης βιντεο η φωτογραφιων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σου δώσω μια τρελή απάντηση? Πάρε το Toshiba F40 (40gb) από το Ebay και εγκατέστησε το Rockbox (το έχω και είναι πολύ απλή η εγκατάσταση). Μπορείς να το βρείς με γύρο στα $140 καινούριο.

Με το Rockbox θα έχεις δυνατότητα video/φωτός, πολλά παιχνίδια (doom, πάκμαν κλπ), μεταφορά μουσικής με απλό copy/paste προς και από οποιονδήποτε υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση αλλου προγράμματος... Επίσης θα έχεις parametric equalizer/crossfeed/crossfade και τόσα αλλα που θα σε κουράσω αν αρχίσω να τα αραδιάσω. Γενικά, το Toshiba F40 έχει ένα πολύ μέτριο firmware (πολύ κατώτερο του ipod), αλλα γίνεται κορυφαίο με την εγκατάσταση του Rockbox...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Αν και ειμαι φαν της creative -ειχα το Zen Nx Jukebox και χτυπησε προσφατα ο σκληρος του- τωρα μαλλον θα στραφω στην apple γιατι συμφερει να δωσω 340 ευρω για να παρω 80gb παρα να δωσω 310 για 60.

To play.com γραφει πως στη συσκευασια του ipod υπαρχει και θηκη, υπαρχει καμια φωτογραφια?

Oneplus 6 8/128

Αν και ειμαι φαν της creative -ειχα το Zen Nx Jukebox και χτυπησε προσφατα ο σκληρος του- τωρα μαλλον θα στραφω στην apple γιατι συμφερει να δωσω 340 ευρω για να παρω 80gb παρα να δωσω 310 για 60.

To play.com γραφει πως στη συσκευασια του ipod υπαρχει και θηκη, υπαρχει καμια φωτογραφια?

εχει μια θηκα απλυ.βαζεις το ipod μεσα και για να επιλεξεις καποιο τραγουδι θα πρεπει να το βγαλεις απο την θηκη.ειναι πολυ στενη και μη βολικη.

θα μπορουσαν με τοσα λεφτα να βαζανε μια καλυτερη..:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτη η θηκη μαρεσε αλλα δεν την εχει κανενα ελληνικο καταστημα.

Ηθελα να ρωτησω: υπαρχει remote για το ipod σαν αυτο που βγαζει η apple αλλα χωρις το ραδιοφωνο? Δεν θελω να δωσω 60ευρω μονο και μονο επειδη εχει το σημα της apple.

Oneplus 6 8/128

Η θήκη που έχει η συσκευασία είναι πάρα πολύ απλή και δεν προστατεύει και ιδιαίτερα. Σαν αυτές που σου άρεσαν (ή και τις ίδιες) έχει το fnac. Άλλο radio remote είναι αυτό: http://www.griffintechnology.com/products/ifmdock/ που κοστίζει γύρω στο 60% της τιμής του Apple Radio remote και το έχει σίγουρα ο Παπασωτηρίου.

Αυτη η θηκη μαρεσε αλλα δεν την εχει κανενα ελληνικο καταστημα.

Ηθελα να ρωτησω: υπαρχει remote για το ipod σαν αυτο που βγαζει η apple αλλα χωρις το ραδιοφωνο? Δεν θελω να δωσω 60ευρω μονο και μονο επειδη εχει το σημα της apple.

τετοιες θηκες εχω βρει και αλλου.αλλα τι γινεται..μου φανηκανε καπως ακριβες.αν θυμαμαι καλα 30 ευρο για μια θηκη σιλικονης.

πηγα σε καταστημα germanos και πηρα μια με 5 ευρο και μια χαρα μου εκατσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας..Έχω το X5 mp3 player της cowon το οποίο υποστηρίζει m3u αρχεία. Έχω δημιουργήσει λοιπόν ένα τέτοιο αρχείο, το περνάω στο μηχάνημα αλλά όταν πάω να το ανοίξω δεν το "βλέπει"...:confused: Το περίεργο είναι ότι όταν συνδέσω το player με το pc μου και πάω στον φάκελο που το έχω βάλει το βλέπει κανονικά!:wacko: :wacko: Τι κάνω λάθος;;;; Έχει κανείς καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ....