bujinkan Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 να ρωτησω κατι?στο προγραμα του Ipod(itunes δεν λεγεται?) οταν βαζεις ενα cd για να κανεις rip σε mp3 εχει επιλογη ποσο συμπιεση να κανεις? 128,196 κλπ? ρωτησα ενα φιλο μου που εχει Ipod και μου ειπε οχι πραγμα που μου φανηκε απιθανο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 τι λετε για αυτο? http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=4 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4102 Υστερα από αρκετό καιρό ενθουσιάστικα τόσο πολύ με το σχεδιασμό μίας συσκευής. Η τιμή 200€ για 15 (ή μήπως 12; Για τσέκαρέ το) γίγα δεν είναι καθόλου άσχημη. Μόνο μειονέκτημα -αν βέβαια σε ενδιέφερε- είναι η απουσία ραδιοφώνου. Θα υπάρξουν, σύμφωνα με το site, αργότερα αξεσουάρ που θα προσθέτουν ράδιο. Αυτό βέβαια σημαίνει επιπλέον κόστος αλλά και βάρος. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ontos file muck smith kai oraio shediastika einai alla kai i shesi timis - gigabytes einai episi polu kali. pantos ap' oti ida sto ena site to dinei se ekdoseis ton 8 kai 12 giga kai sto allo ton 15 :wacko: . Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 να ρωτησω κατι?στο προγραμα του Ipod(itunes δεν λεγεται?) οταν βαζεις ενα cd για να κανεις rip σε mp3 εχει επιλογη ποσο συμπιεση να κανεις? 128,196 κλπ? ρωτησα ενα φιλο μου που εχει Ipod και μου ειπε οχι πραγμα που μου φανηκε απιθανο Από το iTunes πας Preferences/Advanced/Importing και εκεί έχει αυτή την επιλογή, μαζί με πολλές άλλες για το πως θα κάνεις import ένα cd. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Από το iTunes πας Preferences/Advanced/Importing και εκεί έχει αυτή την επιλογή, μαζί με πολλές άλλες για το πως θα κάνεις import ένα cd. thnks:rolleyes: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Κανείς να με βοηθήσει; Τοσo παράλογα ζητώ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Δέστε το καινούργιο Mp3 player της iAUDIO. Storage Capacity: 2GB, 4GB Display Capability: 2.5'' Wide Screen 24bit Over 16 Million Color Samsung LCD Display with MagicBright Technology Memory Type: Flash + Memory Slot Compatible Memory: Secure Digital High Capacity (SDHC) Up to 32GB & 36GB with Internal Flash Memory, Multimedia Card (MMC), Secure Digital (SD) Brand: Cowon iAudio PC Interface: USB 1.0/1.1, USB 2.0 Additional Features: Card Reader, FM Stereo Tuner, Folder Support, Radio Recorder, Video Playback, Voice Recorder, Electronic Dictionary, Virtual Keyboard, Virtual Click & Motion, TouchScreen Playback format MP3 : MPEG 1/2/2.5 Layer 3, ~320kbps, ~48khz, mono/stereo WMA : ~256kbps, ~48khz, mono/stereo OGG : ~Q10, ~44.1khz, mono/stereo FLAC : Compression Level 0 ~ 8, ~44.1khz, mono/stereo WAV : ~48khz, 16bit, mono/stereo APE* : TBD Video File up to 320x240(QVGA), 30fps JPG, TXT Folder Limit 500 folders and 5,000 files RADIO support FM RADIO : 76Mhz ~ 108Mhz, 87.5Mhz ~ 108Mhz WMA : 32~256kbps recording support Display 2.5 inch 16 million color(24bit) TFT-LCD : QVGA (320x240) Touch Screen support. Built-in memory 2GB, 4GB External Memory (SD, MMC) Card Slot PC interface USB 2.0 High Speed File transfer speed Max. 35Mbps (Upload 40Mbps) Power Built-in Rechargeable Lithium Polymer Battery Playback time ** Music : Max. 52 Hours Continuous Playback Movie : Max. 10 Hours Continuous Playback Charge time About 3.5 hours by adapter, About 7 hours by USB button 3 Button(MENU, VOL-, VOL+), POWER & HOLD Switch SNR 95dB (A-Weighted) Frequency Range 20Hz~20KHz Max Output 16 Ohm earphone : 37mW + 37mW Size 78.0 X 55.4 X 16.6 mm (W x H x D) Weight 91g (Include Lithium Polymer battery) Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Στα πόσα βγαίνει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Έγω πάντως έχω βαρεθεί να ακούω για flash based mp3 players. Κανένα σοβαρό με HDD δεν βγάζουν... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Δέστε το καινούργιο Mp3 player της iAUDIO.... όλα πολύ καλά, αλλά δεν έχει line-in; Επίσης -προσωπικό κόλλημα- μου τη σπάει που ηχογραφεί σε wma. Aν είχε line-in και μνήμη 30GB θα έθετε βάσιμες υποψηφιότητες αντικατάστασης του Samsung J70 μου. Από την άλλη, δεν θυμάμαι άλλο mp3 player που να υποστηρίζει flac αρχεία! Επίσης προσέξτε το συνδυασμό touch screen κι ενσωματωμένο virtual keyboard ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Στα πόσα βγαίνει αυτό; Στο ebay που υπάρχει ένα αυτή τη στιγμή (22 ώρες και 38 λεπτά πριν το τέλος) η τιμή είναι 131,00 Λίρες. Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 geia xara paidia.. xreiazomai epeigontos ena mp3 2gb k me dinatotita epektasis mnimis sd.. de me noiazei i poiotita.. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 geia xara paidia.. xreiazomai epeigontos ena mp3 2gb k me dinatotita epektasis mnimis sd.. de me noiazei i poiotita.. thnx Απο μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα κατι τετοιο,μονο με χωρητικοτητα 1gb βρηκα.αλλα δεν νομιζω να σε συμφερει η τιμη..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Απο μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα κατι τετοιο,μονο με χωρητικοτητα 1gb βρηκα.αλλα δεν νομιζω να σε συμφερει η τιμη..:cool: to thelo gia to strato gmt.to allo me ta 20gb fovamai mi to klepsoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδιά είμαι ανάμεσα στο ipod nano και creative zen v.Κλίνω προς το creative αλλά φοβάμαι μήπως η διαφορά στη ποιότητα του ήχου είναι μεγάλη.Το μόνο δείλημμα μου είναι αυτό.Εσείς τι λέτε?Τα έχετε δοκιμάσει?Πιο θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Αν είναι αυτό το μόνο που σε προβληματίζει, πάρε zen, η ποιότητα είναι ίδια... Απλά το zen το νιώθεις οταν το χεις πάνω σου ενώ το nano λόγω πάχους δεν το καταλαβαίνεις καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Αν είναι αυτό το μόνο που σε προβληματίζει, πάρε zen, η ποιότητα είναι ίδια... Απλά το zen το νιώθεις οταν το χεις πάνω σου ενώ το nano λόγω πάχους δεν το καταλαβαίνεις καν. Σίγουρα?Δηλαδή να μη το σκέφτομαι και πολύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Διαθέτω ένα Mp3 ραδιοCD αυτοκινήτου και όταν γράφω ένα cd με τραγούδια mp3 δεν βγάζει όσα είναι με ελληνικούς χαρακτήρες παρά μόνο αυτά με τους ξένους.¨Εχω κάνει Rename με αγγλικούς χαρακτήρες τα τραγούδια αλλά σε αρκετά απο αυτά το πρόβλημα παραμένει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται όλα έστω και με αγγλικούς χαρακτήρες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Διαθέτω ένα Mp3 ραδιοCD αυτοκινήτου και όταν γράφω ένα cd με τραγούδια mp3 δεν βγάζει όσα είναι με ελληνικούς χαρακτήρες παρά μόνο αυτά με τους ξένους.¨Εχω κάνει Rename με αγγλικούς χαρακτήρες τα τραγούδια αλλά σε αρκετά απο αυτά το πρόβλημα παραμένει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται όλα έστω και με αγγλικούς χαρακτήρες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πρέπει να αλλάξεις και τα ID3 tags και να τα κάνεις με αγγλικούς χαρακτήρες... Υπάρχουν πολλά freeware ID3 editors για να κάνεις αυτή τη δουλειά (πχ αυτός) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Αυτό πως σας φαίνεται; http://cgi.ebay.co.uk/Sony-Walkman-Sport-Series-NW-S205F-2-GB-2GB-MP3-Player_W0QQitemZ150106773408QQcategoryZ73839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Aπαντήστε please Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Αυτό πως σας φαίνεται; http://cgi.ebay.co.uk/Sony-Walkman-Sport-Series-NW-S205F-2-GB-2GB-MP3-Player_W0QQitemZ150106773408QQcategoryZ73839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Aπαντήστε please Kαλό αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάρει κάτι που δε μπορείς να μετακινήσε μέσα στις λίστες των τραγουδιών.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Δεν μπορώ να μετακινήσω;;; Eξηγείς λίγο???:confused: κ κάτι άλλο, φορτίζει στην μπρίζα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/belkin-auto-kit-ipod/ paidia ti lete giayto gia na akoume ipod apo to aytokinito? πολυ καλο,εγω εδω και 2 χρονια ακουω ipod στο αμαξι,συνδεμενο στην alpine οθονη που εχω στο αμαξι.μια χαρα ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Γίνεται αυτό με το δικό μου; Το sony Walkman? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 πολυ καλο,εγω εδω και 2 χρονια ακουω ipod στο αμαξι,συνδεμενο στην alpine οθονη που εχω στο αμαξι.μια χαρα ειναι. δηλαδη μπορεις να το χεις αυτο σε οποιοδηποτε αμαξι με οποιοδηποτε ραδιο-cd-mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts