megawatt Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έχει κάνει άλματα το Android και δεν χρειάζεται κάτι ακόμα και σε pure μορφή. Εγω το μόνο που έχω είναι ο Nova και αυτο γτ τον είχα πληρώσει και δεν μου πάει η καρδιά να μην το χρησιμοποιώ :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλησπέρα σας! :help: ...Μπας και ξέρει κανένας να μου δώσει ένα e-mail επικοινωνίας με Amazon ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έχει κάνει άλματα το Android και δεν χρειάζεται κάτι ακόμα και σε pure μορφή. Εγω το μόνο που έχω είναι ο Nova και αυτο γτ τον είχα πληρώσει και δεν μου πάει η καρδιά να μην το χρησιμοποιώ :-p Εγώ πάλι βλέπω ότι χρειάζονται εφαρμογές που πρέπει να προσθέσω. Για παράδειγμα, βλέπω ότι η εφαρμογή της κάμερας είναι πολύ φτωχή. Χρησιμοποιείτε την μαμά, ή προτιμάτε κάποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έχω δοκιμάσει και άλλες κυρίως για να παίξω με το raw. Δεν πολυβγαζω φωτογραφίες με το κινητό οπότε η μαμά μου αρκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ως μέτριας εμπειρίας χρήστης Android, σκέφτομαι ότι η σειρά είναι: root, recovery, και κατόπιν μπορώ να παίξω με custom roms...σωστά; Όλα τα κάνω με το εργαλείο που είδα σε κάποιο από τα αρχικά ποστ; χάνεται η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ή σειρά είναι unlock bootloader custom recovery root , και όχι δεν χάνεται καμια εγγύηση συν των άλλων μπορείς οποία στιγμή θέλεις να επανέλθεις σε στοκ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι όλα γίνονται με το toolkit όπως διάβασα στο φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι όλα γίνονται με το toolkit όπως διάβασα στο φόρουμ... Ακριβώς έτσι. Έχω ξαναπεί βέβαια από τα thread του Nexus S και μετά (μιας και τα είχα όλα εκτός από το 6) ότι για να καταλάβεις τι γίνεται και να ξέρεις τι να κάνεις, το καλύτερο είναι να κατεβάσεις, εγκαταστήσεις το Android SDK και μέσω τερματικού να δίνεις τις εντολές. Το Toolkit σου λύνει τα χέρια με την αυτοματοποίηση αλλά αν δεν ξέρεις τι κάνει ακριβώς από πίσω, όταν βρεθείς σε αδιέξοδο δεν θα ξέρεις τι να κάνεις όντας αρχάριος και θα παιδεύεσαι. Αυτό μόνο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Προφανώς θα είναι εντολές τύπου dos, κάτι που δεν νομίζω ότι έχω την εμπειρία να κάνω. Διάβασα για αλλαγή kernel που κάποιος άλλαξε μαζί με την pure nexus Rom. Να ρωτήσω τι κάνει και πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Προφανώς θα είναι εντολές τύπου dos, κάτι που δεν νομίζω ότι έχω την εμπειρία να κάνω. Διάβασα για αλλαγή kernel που κάποιος άλλαξε μαζί με την pure nexus Rom. Να ρωτήσω τι κάνει και πως γίνεται? Για να το πειράζεις όμως πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα. Αλλιώς θα σε ταλαιπωρήσει. Δες εδώ μια http://www.androidauthority.com/what-is-a-kernel-gary-explains-681744/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Xposed δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Xposed δουλεύει κανονικά; Ναι κανονικά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Ευχαριστώ. Φλασάρω το arm64.zip με twrp recovery; Edit: το βρήκα και το εγκατέστησα. Edited March 31, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μετά απο δύο Samsung έγινε η μετάβαση σε Lg Nexus 5X 32GB και απο μένα. Για να δούμε την LG και την Google τι έχουν να προσφέρουν. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Συγγνώμη για την χαζή ερώτηση... Notification led δεν έχει, ή δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Συγγνώμη για την χαζή ερώτηση... Notification led δεν έχει, ή δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω... Φυσικά και έχει. Είναι στους ήχους και ειδοποιήσεις. Πρέπει να το ενεργοποίησες. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Εγκατέστησα το lucky patcher και το ενεργοποίησα στο xposed. Στο reboot άργησε τόσο πολύ, που νόμιζα ότι έπεσε σε bootloop. Όταν τελικά άνοιξε, κράσαρε το σύστημα, ξανά reboot και τελικά, όταν λειτούργησε, το τηλέφωνο κυριολεκτικά σερνόταν. Φυσικά το απεγκατάστησα αμέσως. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Τι μπορεί να φταίει; Edited April 3, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν είναι EU το τηλέφωνο δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας? Δηλ. δεν γίνεται αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση βλάβης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν είναι EU το τηλέφωνο δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας? Δηλ. δεν γίνεται αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση βλάβης? Αν είναι EU δε το αντικαθιστούν, σου το φτιάχνουν μέχρι να τελειώσει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μπορεί κάποιος που προέρχεται από G3/G4 να μου πει τη γνώμη του; Είχα και τα 2 και ξέρω πάνω κάτω από επεξεργαστική ισχύ, αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η μπαταρία, η οθόνη, η κάμερα και τα ηχεία. Βλέπω πολλά αρνητικά στο Skroutz και αρχίζω να κοιτάω αλλού. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μπορεί κάποιος που προέρχεται από G3/G4 να μου πει τη γνώμη του; Είχα και τα 2 και ξέρω πάνω κάτω από επεξεργαστική ισχύ, αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η μπαταρία, η οθόνη, η κάμερα και τα ηχεία. Βλέπω πολλά αρνητικά στο Skroutz και αρχίζω να κοιτάω αλλού. Από μπαταρία είναι χειρότερο από αυτά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Από μπαταρία είναι χειρότερο από αυτά. Οπότε, μετά και την απογοήτευση με την απουσία FM radio πάμε παρακάτω. Thnx :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 αν κανουμε ροοτ μπορουμε να το επαναφερουμε μην χασουμε την εγγυηση Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μπορούμε άνετα και γρήγορα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλησπερα παιδια σημερα πηγα να παρω handsfree και οτι και αν βαλαμε πανω στο κινητο δεν επαιζε και δεν εβλεπα να βγαζει καποιο εικονιδιο οτι συνδεθηκε κατι πανω του.. Μου εκανε εντυπωση γυρισα σπιτι και δοκιμασα κατι samsung παλια της γυναικας μου και επαιζε και απο τα handsfree και απο το ηχειο του κινητου.. δεν θα επρεπε κανονικα απο την στιγμη που βαζω τα ακουστικα να μην παιζει το ηχειο του κινητου? καποια βοηθεια παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts