Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες daily apps τι εννοείς; Βασικά ό,τι και να εννοείς, μου φαίνεται παράλογο.

Θα μπορούσα ίσως να το αποδώσω στους υψηλότερους χρονισμούς των πυρήνων του 5, αλλά και πάλι, δε μιλάμε για διαφορετική αρχιτεκτονική;

Επίσης θα μπορούσα να το αποδώσω στο ότι μπορεί η 8.1 να είναι (πιο) βαριά, και ακόμα και το 5 να σερνόταν περισσότερο. Παίζει αυτό το σενάριο όμως;

Εν τω μεταξύ, δεν παρατηρώ καθυστέρηση μόνο στο άνοιγμα των εφαρμογών. Εδώ πατάω κάπου να γράψω κάτι, και καθυστερεί να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο. Η αναζήτηση, είτε στον Chrome, είτε στο Maps, η εμφάνιση αποτελεσμάτων, είτε αλλού, γίνεται πιο αργά.

Γενικότερα μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιον τομέα στον οποίο να είναι πιο γρήγορο το 5Χ, εκτός απ' το άνοιγμα της συσκευής, αλλά είναι και άδεια σε σχέση με το 5 που το είχα φορτωμένο (όχι τόσο με εφαρμογές, όσο με μουσική).

Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ρωτήσω. Μήπως δηλαδή φταίει η 8.1 (αφού κάτι τέτοιο διάβασα πιο πίσω), οπότε να δω μήπως γυρίσω σε προηγούμενη.

Κάμερα δεν έχω τσεκάρει, και να σου πω την αλήθεια τη χρησιμοποιώ ελάχιστα.

Η υποστήριξη από τη Google τελείωσε απ' ότι διάβασα προχθές (λογικό), μόνο security patches λένε θα πάρει το 5Χ μέχρι το Νοέμβρη.

Που κι αυτό δε με απασχολεί και τόοοοσο πολύ, αφού αν με την 7 ή την 8.0 πήγαινε σφαίρα και τώρα με την 8.1 σέρνεται, τι να το κάνω να πάρει και τη 10 και να γίνει πιο αργό κι απ' το replay.

Εσύ που το έχεις λατρέψει, είχες το 5 πριν ή κάποιο άλλο; Γιατί εγώ έχω λατρέψει το 5, το 5Χ βλέπω να με δυσκολεύει να το αγαπήσω.

Το ότι είναι αργό ισχύει και το βλέπω σε συγκριση με το i6 που έχω. Όμως δεν υπάρχουν αυτά τα κολλήματα που γράφεις. Κάνε ένα hard reset μήπως στρώσει.

Το δικό μου το είχε η γυναίκα μου και το πήρα πρόσφατα στα χέρια μου σαν συσκευή ρεζέρβα. Του πέρασα εγώ τις αναβαθμίσεις σε Oreo. Πρώτα κατέβηκε η 8.0 και πριν το πάω στην 8.1 έκαναν κάποιες δοκιμές. Εκεί παρατήρησα αυτά που γράφεις και υπέθεσα ότι δεν είχε κάτσει καλά. Του έριξα καπάκι την 8.1 και του έκανα κατευθείαν ένα hard reset. Έστρωσε απόλυτα απλά δεν είναι γρηγορο όπως όταν κυκλοφόρησε γιατί πλέον έχουν περάσει 2 χρόνια+. Και οι εφαρμογές έχουν εξελιχθεί σύμφωνα με τους νέους επεξεργαστές κλπ.

Είναι όμως πλήρως λειτουργικό και με το hdr+ στην κάμερα να έχει γίνει πολύ καλύτερο. Δεν βγάζει άλλο παρόμοιες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και σου το λέω με βεβαιότητα.

Για μένα το πρόβλημα το 5χ είναι η πλακέτα που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει όταν λήξει η εγγύηση. Με ποσοστά πάνω από 50% στο πρόβλημα της πλακέτας έπρεπε να έχουν κάνει ανάκληση και επιδιόρθωση ανεξάρτητα της εγγύησης.

Δεν θα μπορούσα να βασιστώ σ αυτό σαν μοναδικό τηλέφωνο, όταν ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπρικαρει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δε μπήκα εδώ με σκοπό να το κράξω. Απλά όταν έχω κάνει μετάβαση από το Nexus 4 (που ήταν ήδη γρήγορο για την εποχή του) σε Nexus 5 και είδα όντως διαφορά στην ταχύτητα (ήταν σαφώς ταχύτερο το 5), περίμενα να δω μια παρόμοια διαφορά και τώρα, που πήγα από το 5 στο 5Χ.

Αντ' αυτού, είδα να είναι πιο αργό, ενώ είναι άδειο και από factory reset, ενώ το 5 που έχω είναι το 16άρι, με ~1GB ελεύθερο, το έχω 3½ χρόνια και όπως και να το κάνεις, έχει βαρύνει το λειτουργικό τόσα χρόνια (δεν του έχω κάνει hard/factory reset ποτέ).

Σχετικά με την κάμερα, όπως είπα δε με απασχολεί τόσο πολύ, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Μπορεί σιγά-σιγά ν' αρχίσω να τη δουλεύω περισσότερο αν είναι όντως τόσο καλή.

Αν και είμαι κάπως επιφυλακτικός, τόσα και τόσα έχουν βγει, δηλαδή το 5Χ κοντράρει τα τελευταία Galaxy και iPhones και όποια άλλα;

Τώρα, για το bootloop που λες, όντως είναι ένα θέμα, αλλά:

1. Στο δικό μου έχει αλλαχτεί η μητρική το Σεπτέμβρη του 2017 (μου έδωσε αποδείξεις ο πωλητής), και απ' όσο ξέρω έχει ανανεωθεί η εγγύηση για άλλα δύο (2) έτη.

2. Διάβασα ότι όσο δεν το ζορίζεις πολύ και παράλληλα με πολλές και απαιτητικές εφαρμογές, μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να στο εμφανίσει.

Προσωπικά εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά που διάβασα με το throttling σε mutlitasking καταστάσεις και όταν το ζορίζεις γενικότερα (ή και χωρίς να το ζορίσεις και πολύ), παρά με το ενδεχόμενο να αρχίσει τα bootloop (αφού είμαι καλυμμένος για 1½ χρόνο ακόμα βέβαια).

Και τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι μήπως throttlάρει το δικό μου και είναι έτσι, αν και οι θερμοκρασίες που παρατηρώ στο CPU-Z κυμαίνονται γύρω στους 35°C.

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δε μπήκα εδώ με σκοπό να το κράξω. Απλά όταν έχω κάνει μετάβαση από το Nexus 4 (που ήταν ήδη γρήγορο για την εποχή του) σε Nexus 5 και είδα όντως διαφορά στην ταχύτητα (ήταν σαφώς ταχύτερο το 5), περίμενα να δω μια παρόμοια διαφορά και τώρα, που πήγα από το 5 στο 5Χ.

Αντ' αυτού, είδα να είναι πιο αργό, ενώ είναι άδειο και από factory reset, ενώ το 5 που έχω είναι το 16άρι, με ~1GB ελεύθερο, το έχω 3½ χρόνια και όπως και να το κάνεις, έχει βαρύνει το λειτουργικό τόσα χρόνια (δεν του έχω κάνει hard/factory reset ποτέ).

Σχετικά με την κάμερα, όπως είπα δε με απασχολεί τόσο πολύ, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Μπορεί σιγά-σιγά ν' αρχίσω να τη δουλεύω περισσότερο αν είναι όντως τόσο καλή.

Αν και είμαι κάπως επιφυλακτικός, τόσα και τόσα έχουν βγει, δηλαδή το 5Χ κοντράρει τα τελευταία Galaxy και iPhones και όποια άλλα;

1. Στο δικό μου έχει αλλαχτεί η μητρική το Σεπτέμβρη του 2017 (μου έδωσε αποδείξεις ο πωλητής), και απ' όσο ξέρω έχει ανανεωθεί η εγγύηση για άλλα δύο (2) έτη.

2. Διάβασα ότι όσο δεν το ζορίζεις πολύ και παράλληλα με πολλές και απαιτητικές εφαρμογές, μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να στο εμφανίσει.

Προσωπικά εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά που διάβασα με το throttling σε mutlitasking καταστάσεις και όταν το ζορίζεις γενικότερα (ή και χωρίς να το ζορίσεις και πολύ), παρά με το ενδεχόμενο να αρχίσει τα bootloop (αφού είμαι καλυμμένος για 1½ χρόνο ακόμα βέβαια).

Και τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι μήπως throttlάρει το δικό μου και είναι έτσι, αν και οι θερμοκρασίες που παρατηρώ στο CPU-Z κυμαίνονται γύρω στους 35°C.

Δεν ξέρω τι παίζει σε σχέση με το Ν5.

Σου λέω ότι κι εμένα μου έκανε κακή εντύπωση που το παλαιοτερο κατά ένα έτος IPhone 6 στις περισσότερες εφαρμογές τις ανοίγει πρώτο. Μπορώ να τραβήξω βιντεάκι για όσους δεν το πιστεύουν.

Όταν δεν γυρνάω πίσω και ξανά ανοίγω τις ίδιες εφαρμογές το 5x κάνει στιγμιαίο reload ακόμα και στον dialer, στο ημερολόγιο και γενικά παντού. Στις μόνες εφαρμογές που άνοιξε ένα κλικ πιο γρήγορα ήταν το Facebook και google maps, πάντα στο αρχικό άνοιγμα γιατί μετά έκανε reload.

Και το δικό μου είναι σχεδόν άδειο συν ότι έχω απενεργοποιήσει οσες εφαρμογες της google δεν χρησιμοποιώ. Ενώ το Iphone είναι full από εφαρμογές και από φωτογραφίες μουσική κλπ. Παρόλα αυτά η συλλογή του Iphone φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Αλλά να κάνει και ο dialer reload... μου θύμισε εποχές Samsung galaxy S1.

Αύριο θα το τεστάρω και με το Xiaomi A1 που περιμένω.

Δεν ξέρω ποσό το αγόρασες αλλά νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο ένα Xiaomi A1 έστω στα 32 gb που κοστίζει κάπου 150-160 ευρώ.

EDIT

Ξέχασα να μιλήσω για την αντοχή σε πτώσεις. Όσο το είχε η γυναίκα μου έπεσε αρκετές φορές χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Η κάμερα του είναι καλύτερη μόνο σε ότι αφορά το hdr+. Στις φωτό χαμηλού φωτισμού δεν παίζεται. Είναι όμως αργή σαν κάμερα και δεν έχει τα futures των ακριβών συσκευών.

Διαθέτει όμως μεγάλο μέγεθος pixels με ότι αυτό συνεπάγεται στην συμπεριφορά σε υψηλά iso αλλά και σε ευκρίνεια όταν κανείς crop.

Είναι το μόνο κινητό που εμπιστεύομαι να τραβήξω πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό. Αν δεις την υπογραφή μου υπάρχει ακόμα στο σπίτι το S7 edge του οποίου οι βραδινές σε πρόσωπα είναι σαν να τα έχεις περάσει γυαλοχαρτο από το πολύ ρετούς ακόμα και σε manual.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σου λέω ότι κι εμένα μου έκανε κακή εντύπωση που το παλαιοτερο κατά ένα έτος IPhone 6 στις περισσότερες εφαρμογές τις ανοίγει πρώτο. Μπορώ να τραβήξω βιντεάκι για όσους δεν το πιστεύουν.

Όταν δεν γυρνάω πίσω και ξανά ανοίγω τις ίδιες εφαρμογές το 5x κάνει στιγμιαίο reload ακόμα και στον dialer, στο ημερολόγιο και γενικά παντού. Στις μόνες εφαρμογές που άνοιξε ένα κλικ πιο γρήγορα ήταν το Facebook και google maps, πάντα στο αρχικό άνοιγμα γιατί μετά έκανε reload.

Και το δικό μου είναι σχεδόν άδειο συν ότι έχω απενεργοποιήσει οσες εφαρμογες της google δεν χρησιμοποιώ. Ενώ το Iphone είναι full από εφαρμογές και από φωτογραφίες μουσική κλπ. Παρόλα αυτά η συλλογή του Iphone φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Αλλά να κάνει και ο dialer reload... μου θύμισε εποχές Samsung galaxy S1.

Δεν ξέρω ποσό το αγόρασες αλλά νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο ένα Xiaomi A1 έστω στα 32 gb που κοστίζει κάπου 150-160 ευρώ.

EDIT

Ξέχασα να μιλήσω για την αντοχή σε πτώσεις. Όσο το είχε η γυναίκα μου έπεσε αρκετές φορές χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Η κάμερα του είναι καλύτερη μόνο σε ότι αφορά το hdr+. Στις φωτό χαμηλού φωτισμού δεν παίζεται. Είναι όμως αργή σαν κάμερα και δεν έχει τα futures των ακριβών συσκευών.

Διαθέτει όμως μεγάλο μέγεθος pixels με ότι αυτό συνεπάγεται στην συμπεριφορά σε υψηλά iso αλλά και σε ευκρίνεια όταν κανείς crop.

Είναι το μόνο κινητό που εμπιστεύομαι να τραβήξω πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό. Αν δεις την υπογραφή μου υπάρχει ακόμα στο σπίτι το S7 edge του οποίου οι βραδινές σε πρόσωπα είναι σαν να τα έχεις περάσει γυαλοχαρτο από το πολύ ρετούς ακόμα και σε manual.

CameraNX βασισμένη στην Google Camera και με αρκετά χαρακτηριστικά και από το Pixel / Pixel 2.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ναι, αλλά συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές συσκευές, τόσο από άποψη hardware όσο και software.

Εδώ λέμε ότι το Nexus 5 δείχνει πιο γρήγορο από το 5X, που είναι και δύο χρόνια πιο παλιό αν θες τέτοιου είδους σύγκριση.

120€ το πήρα μετάχειρο, και εμφανισιακά τουλάχιστον είναι σε απίστευτη κατάσταση. Αν εξαιρέσεις κάτι αμελητέα πραγματάκια στην πίσω πλευρά (το πίσω καπάκι λόγω υλικού κατασκευής δύσκολα δείχνει ολοκαίνουργιο ακόμα και μετά από λίγες ώρες χρήσης), εύκολα θα το περνούσες για σφραγισμένο.

Μου είχαν προτείνει και το Mi A1, αλλά όντως ανέβαινε η τιμή, συν ότι δεν το έδιναν και πολλοί (και όχι στα 150-160€).

Hard reset πώς κάνω στο 5X; Υπενθυμίζω ότι έχω ήδη κάνει factory reset.

Ναι, αλλά συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές συσκευές, τόσο από άποψη hardware όσο και software.

Εδώ λέμε ότι το Nexus 5 δείχνει πιο γρήγορο από το 5X, που είναι και δύο χρόνια πιο παλιό αν θες τέτοιου είδους σύγκριση.

120€ το πήρα μετάχειρο, και εμφανισιακά τουλάχιστον είναι σε απίστευτη κατάσταση. Αν εξαιρέσεις κάτι αμελητέα πραγματάκια στην πίσω πλευρά (το πίσω καπάκι λόγω υλικού κατασκευής δύσκολα δείχνει ολοκαίνουργιο ακόμα και μετά από λίγες ώρες χρήσης), εύκολα θα το περνούσες για σφραγισμένο.

Μου είχαν προτείνει και το Mi A1, αλλά όντως ανέβαινε η τιμή, συν ότι δεν το έδιναν και πολλοί (και όχι στα 150-160€).

Hard reset πώς κάνω στο 5X; Υπενθυμίζω ότι έχω ήδη κάνει factory reset.

Hard reset= factory reset. Όχι;

Έλα μου ντε, δεν είμαι σίγουρος.

Απ' ότι διάβασα, γίνεται να κάνεις factory reset με δύο τρόπους:

1. Απ' τις ρυθμίσεις

2. Ενώ είναι κλειστή η συσκευή, πατώντας κρατημένο το power button και το κάτω, και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια η διαφορά μεταξύ τους. Πάντως λέω να το δοκιμάσω τώρα που το έχω φρέσκο και δεν έχω περάσει τίποτα ακόμα.

Θα έχει security updates μέχρι φθινόπωρο και μετά τίποτα. Nexus έχεις, μπορείς να κάνεις πολλά από εκεί και πέρα.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ήμουν στο xda και διάβαζα για το bootloop και μαντέψτε τι έπαθα ακριβώς εκείνη τη στιγμή! Ναι, bootloop :(

Και το είχα άγχος γιατί λήγει η εγγύηση τον Απρίλη και σκεφτόμουν εδώ και μέρες τι θα γινόταν αν το πάθαινα μετά τη λήξη της...

Το έχεις ζορίσει τον τελευταίο καιρό;

Θα έχει security updates μέχρι φθινόπωρο και μετά τίποτα. Nexus έχεις, μπορείς να κάνεις πολλά από εκεί και πέρα.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η επόμενη συσκευή για όσους θέλουν να παραμείνουν σε κάτι παρεμφερές με Nexus.

Το έχεις ζορίσει τον τελευταίο καιρό;

Το θέμα είναι ποια θα είναι η επόμενη συσκευή για όσους θέλουν να παραμείνουν σε κάτι παρεμφερές με Nexus.

Oneplus 5 και 5Τ. Αν θες να είσαι με το δυνατότερο με αντάλλαγμα το υψηλό τίμημα απόκτησης.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εντάξει, εκεί ανεβαίνουμε πολύ και ξεφεύγουμε απ' το πνεύμα των Nexus, τουλάχιστον εκείνων που καθόρισαν τη σειρά (4, 5 και 5Χ), τα οποία ήταν premium (όχι flagships) συσκευές σε ανταγωνιστικότατες τιμές.

Εφόσον μπαίνει recovery προσπάθησε να κάνεις factory reset. Εάν δεν ολοκληρώνει το factory reset μάλλον έχεις boot loop. Σε αυτή την περίπτωση προτείνω εάν έχεις εγγύηση να πάρεις αύριο το πρωί την αντιπροσωπεία.

Σε ευχαριστω για την απανρηση φιλε μου.

Δεν εχει εγγυηση τον κινητο, υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω;

(μετα απο hard reset κανει παλι τα ιδια)

Εντάξει, εκεί ανεβαίνουμε πολύ και ξεφεύγουμε απ' το πνεύμα των Nexus, τουλάχιστον εκείνων που καθόρισαν τη σειρά (4, 5 και 5Χ), τα οποία ήταν premium (όχι flagships) συσκευές σε ανταγωνιστικότατες τιμές.
Αυτό πέθανε μαζί με τη σειρά Nexus. Τώρα ή φθηνό xiaomi (μπλιαχ) ή ακριβότερη συσκευή.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

EDIT

Κωστα συμφωνω σε αυτα που γραφεις για την καμερα.Για την Samsung τα λεμε εδω και χρονια.Το παστελ παει συννεφο.

Εγω προσωπικα τις καλυτερες φωτο ever τις εχω βγαλει με 5x...Μιλαω για προσωπα σε Low light.

Σαν λογισμικο καμερας εχει ελλειψεις σε ρυθμισεις

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Hard reset= factory reset. Όχι;

ισχυει φιλε Βλαση....hard rest και factory reset ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα

Κωστα συμφωνω σε αυτα που γραφεις για την καμερα.Για την Samsung τα λεμε εδω και χρονια.Το παστελ παει συννεφο.

Εγω προσωπικα τις καλυτερες φωτο ever τις εχω βγαλει με 5x...Μιλαω για προσωπα σε Low light.

Σαν λογισμικο καμερας εχει ελλειψεις σε ρυθμισεις

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ισχυει φιλε Βλαση....hard rest και factory reset ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα

Με το software της Samsung πάει χαμένη οποία κάμερα και να βάλουν. Αντιθέτως οι μηχανικοί της google τα έχουν καταφέρει πολύ καλά και συνεχίζουν με τα pixel.

Σε ευχαριστω για την απανρηση φιλε μου.

Δεν εχει εγγυηση τον κινητο, υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω;

(μετα απο hard reset κανει παλι τα ιδια)

Βεβαίως και υπάρχει!! Είπαμε nexus! Δεν πεθαίνεις ποτέ!

Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό: https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/tool-unblod-fix-nexus-5x-thats-bootloop-t3718388

Χρειάζεται λίγη θεωρητική εμπειρία με unlock bootloader/kernel flash/ custom ROM.

Για να ξερεις τι θα παίξει, απλά το κινητό θα δουλεύει σε 4 πυρήνες και όχι σε 6. Δηλαδή θα πετάξει έξω τους 2 ελαττωματικούς της lg, οι οποίοι κ εμποδίζουν το boot όταν χαλάνε.

(Εάν έχει πρακτική εμπειρία με root/κ.λ.π. μπορείς να ακολουθήσεις απευθείας αυτόν τον οδηγό https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/untested-nexus-5x-bootloop-death-fix-t3641199 )

Αυτο με το ζορισμα δεν ισχυει. Το δικο μου ειχε περασει ζωη και κοτα. Η βαρυτερη εφαρμογη ηταν το facebook και του φερομουν με το γαντι. Μολις ενιωθα να ζεταινεται λιγο το αφηνα στην ακρη (ειχα και το φοβο του bootloop). Και ομως το επαθε ενω ημουν στη σελιδα του xda. Μολις ακουμπησα την οθονη για να σκρολαρω να διαβασω λιγο παρακατω, κολλησε για μερικα δευτερολεπτα, ζεσταθηκε στο πισω μερος και εσβησε. Ισως αν το ζοριζα περισσοτερο να το ειχε παθει νωριτερα, αλλα οπως φαινεται αν ειναι να το παθει το παθαινει ασχετα απο τη χρηση

Αυτο με το ζορισμα δεν ισχυει. Το δικο μου ειχε περασει ζωη και κοτα. Η βαρυτερη εφαρμογη ηταν το facebook και του φερομουν με το γαντι. Μολις ενιωθα να ζεταινεται λιγο το αφηνα στην ακρη (ειχα και το φοβο του bootloop). Και ομως το επαθε ενω ημουν στη σελιδα του xda. Μολις ακουμπησα την οθονη για να σκρολαρω να διαβασω λιγο παρακατω, κολλησε για μερικα δευτερολεπτα, ζεσταθηκε στο πισω μερος και εσβησε. Ισως αν το ζοριζα περισσοτερο να το ειχε παθει νωριτερα, αλλα οπως φαινεται αν ειναι να το παθει το παθαινει ασχετα απο τη χρηση
Σε τι ποσοστό είναι το πρόβλημα? Το δικό μου το είχα αγοράσει αν θυμάμαι καλά τον Οκτώβριο του 2016.

Παρουσιάζεται ανεξάρτητα από παρτίδες και ημερομηνία κατασκευής?

Γενικά πάντως η LG είναι δεύτερη φορά που την κάνει.

Φοβάμαι ότι θα συμβεί αφού λήξει η εγγύηση και θα πάει χαμένο. Κρίμα γιατί εξωτερικά είναι σε άριστη κατάσταση.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ αναρωτιέμαι, αν αλλαχτεί η μητρική από επίσημο service point, υπάρχει περίπτωση να μη διορθωθεί το πρόβλημα;

Ξέρει κανείς αν οφείλεται σε ελαττωματικό part, ή κακό σχεδιασμό;

Ειδικά μετά από τόσες περιπτώσεις, είναι δυνατόν να μην έκατσε να το διορθώσει και απλά να αλλάζει boards με ίδια σαν τα προηγούμενα;

Το ποσοστό των προβλημάτων είναι τεράστιο.

Πρόκειται για κακό soldered των 2 μεγάλων πυρήνων του sd808 από την lg. (Πχ και το xiaomi mi4c φοράει των ίδιο επεξεργαστή αλλά δεν έχουν bootloops εκεί σε τέτοιο μέγεθος. Ενώ το lg G4 έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Άρα φταίει ξεκάθαρα η lg. )

Όχι, η lg δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για αυτό. Οι επεξεργαστές/μητρικές που βάζει στην εγγύηση έχουν ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Κ σου λένε σου δίνουμε αλλά 2 χρονια εγγύηση οπότε αν το ξανά πάθεις φερτο να αλλάξουμε πάλι.

Δεν υπάρχει μοτίβο για το πότε το παθαίνει. Ούτε αν ζοριζεται ο επεξεργαστής. Ούτε σε καθημερινή χρήση. Ούτε με το μοντέλο ( 16/32/international/American). Όλοι οι επεξεργαστές είναι επίφοβοι.

Αν δεν έχω απαντήσει σε κάτι ξαναρωτηστε!

Το ποσοστό των προβλημάτων είναι τεράστιο.

Πρόκειται για κακό soldered των 2 μεγάλων πυρήνων του sd808 από την lg. (Πχ και το xiaomi mi4c φοράει των ίδιο επεξεργαστή αλλά δεν έχουν bootloops εκεί σε τέτοιο μέγεθος. Ενώ το lg G4 έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Άρα φταίει ξεκάθαρα η lg. )

Όχι, η lg δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για αυτό. Οι επεξεργαστές/μητρικές που βάζει στην εγγύηση έχουν ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Κ σου λένε σου δίνουμε αλλά 2 χρονια εγγύηση οπότε αν το ξανά πάθεις φερτο να αλλάξουμε πάλι.

Δεν υπάρχει μοτίβο για το πότε το παθαίνει. Ούτε αν ζοριζεται ο επεξεργαστής. Ούτε σε καθημερινή χρήση. Ούτε με το μοντέλο ( 16/32/international/American). Όλοι οι επεξεργαστές είναι επίφοβοι.

Αν δεν έχω απαντήσει σε κάτι ξαναρωτηστε!

Η ανοησία της LG να στριμώξει τα πάντα μέσα σε αυτή τη συσκευή δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει ακριβώς. Να φτιάξει ποιο λεπτή συσκευή και από το High End Lenovo Moto Z;

Να προσθέσω πως ΟΥΤΕ το Motorola Moto X Style/Pure με SD 808 δεν έχουν bootloop. Βασικά όλες οι συσκευές με SD 808 με εξαίρεση την LG

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Αυτο που κλεινει και δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ειναι το bootloop? Την πρωτη φορα που το επαθε το εστειλα στην LG και αλλαξαν την πλακετα αλλα αλλες δυο φορες που εγινε το ιδιο περιμενα να τελειωσει τελείως η μπαταρια (οταν αδειασει αρχιζει να δουλευει το Led οταν πατας το power button) μετα το συνδεεις στον φορτηστη και ανοιγει η οθονει μολις φορτησε λιγο το ανοιξα και λειτουργουσε κανονικα.

Αυτο που κλεινει και δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ειναι το bootloop? Την πρωτη φορα που το επαθε το εστειλα στην LG και αλλαξαν την πλακετα αλλα αλλες δυο φορες που εγινε το ιδιο περιμενα να τελειωσει τελείως η μπαταρια (οταν αδειασει αρχιζει να δουλευει το Led οταν πατας το power button) μετα το συνδεεις στον φορτηστη και ανοιγει η οθονει μολις φορτησε λιγο το ανοιξα και λειτουργουσε κανονικα.
Για λίγο. Μετά από λίγο καιρό θα το πάρει μόνιμα. Στο λέω εκ πείρας

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)