bill1984aggelidi Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Σε όσους άλλαξαν πλακέτα σας επεκτείναν την εγγύηση για αυτήν;Καλησπέρα εμένα μου είπαν ότι θα έχει δύο χρόνια εγγύηση η πλακέτα μετά την αλλαγή της Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλησπέρα εμένα μου είπαν ότι θα έχει δύο χρόνια εγγύηση η πλακέτα μετά την αλλαγή της Sent from my LG-D802 using Tapatalk Μια χαρά. Σε ευχαριστώ :) Σου δώσαν κάποιο χαρτί που να αναφέρει την αντικατάσταση και ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μια χαρά. Σε ευχαριστώ :) Σου δώσαν κάποιο χαρτί που να αναφέρει την αντικατάσταση και ημερομηνία;Ακόμα δε το παρέλαβα. Έκανα ερώτηση στη εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν αν αλλάξει η πλακέτα θα έχει δύο χρόνια εγγύηση μόνη της. Για χαρτιά κτλ δε ξέρω θα σε ενημερώσω σύντομα Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshelas Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μια χαρά. Σε ευχαριστώ :) Σου δώσαν κάποιο χαρτί που να αναφέρει την αντικατάσταση και ημερομηνία; Ναι αναλυτικά , παλιο ΙΜΕΙ , νέο ΙΜΕΙ ημερομηνία επισκευής κλπ. 2 χρόνια εγγύηση στο ανταλλακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Τελικά πόσο κακή είναι η μπαταρία? Πόσες ώρες SOT σας βγάζει? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 ωρες βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Τελικά πόσο κακή είναι η μπαταρία? Πόσες ώρες SOT σας βγάζει? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro3 ώρες. 4 θα βγάλει με πολύ ζόρι... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Τελικά πόσο κακή είναι η μπαταρία? Πόσες ώρες SOT σας βγάζει? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εγώ προσωπικά πάντως δεν θα έλεγα ότι είμαι δυσαρεστημένος από την μπαταρία, να τονίσω όμως ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, εγώ με λίγες κλήσεις,viber,αρκετές φωτογραφίες και λιώσιμο στο browsing με chrome έχω δει και πάνω από 7 ώρες sot, αλλά μέσο όρο παίζω 5:30 με 6 κάτι... Βέβαια από ότι διαβάζω πρέπει να είμαι από τους λίγους ή μου έχει κάτσει καλά η συσκευή (όλα με οθόνη στην αυτόματη φωτηνοτητα με ρύθμιση λίγο πάνω από την μέση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εγώ προσωπικά πάντως δεν θα έλεγα ότι είμαι δυσαρεστημένος από την μπαταρία, να τονίσω όμως ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, εγώ με λίγες κλήσεις,viber,αρκετές φωτογραφίες και λιώσιμο στο browsing με chrome έχω δει και πάνω από 7 ώρες sot, αλλά μέσο όρο παίζω 5:30 με 6 κάτι... Βέβαια από ότι διαβάζω πρέπει να είμαι από τους λίγους ή μου έχει κάτσει καλά η συσκευή (όλα με οθόνη στην αυτόματη φωτηνοτητα με ρύθμιση λίγο πάνω από την μέση).Θα συμφωνήσω, για "απλή" χρήση, χωρίς παιχνίδια είναι μια χαρά Ειδικά με oreo η διαχείριση μπαταρίας είναι εκπληκτική Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ήρθε μέσω του Play Store ενημέρωση για το Battery Health Services. Έχει κανείς λάβει την ενημέρωση; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 μου ηρθε εμενα , γραφει devices health services , γραφει οτι κανει καλυτερη προβλεψη υπολοιπου μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 απο τοτε που περασα την 8 δεν αναβει το led ειδοποιησεων στις ειδοποιησεις του mini opera και του opera στο φμπ,μπορει να ηρθε και καποιο update των εφαρμογων αυτων και να φταιει αυτο..σε αλλες εφαρμογες δουλευει κανονικα το led. καμια βοηθεια? δε θυμαμαι αν υπαρχει μενου που ρυθμιζει σε καθε εφαρμογη το led και το χρωμα που θα αναβει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 https://www.xda-developers.com/download-google-camera-motion-photo/ η google camera 5.0 των pixel 2 το face retouching υπαρχει στην σελφοκαμερα αλλα δεν το εχω δοκιμαει , το motion photo οχι πρωτη εντυπωση παντως ειναι θετικη , πολυ ελαφρια και γρηγορη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 με το ορεο μου αναβει χωρις λογο η οθονη ,το εχει παθει κανεις? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 https://www.xda-developers.com/download-google-camera-motion-photo/ η google camera 5.0 των pixel 2 το face retouching υπαρχει στην σελφοκαμερα αλλα δεν το εχω δοκιμαει , το motion photo οχι πρωτη εντυπωση παντως ειναι θετικη , πολυ ελαφρια και γρηγορη εφαρμογη Για να την εγκαταστησεις πρεπει να εχεις κανει root στην συσκευη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Για να την εγκαταστησεις πρεπει να εχεις κανει root στην συσκευη σου?Όχι. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπέρα! Μία ερώτηση... Έχω Nougat 7.1.2 (stock) με ενημερώσεις ασφαλείας Ιούνιο του 2017. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μου έχει ενημέρωση για το android oreo εδώ και καιρό. Την οποία δεν θέλω να την εγκαταστήσω ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου έρχονται πλέον ενημερώσεις ασφαλείας αν δεν περάσω το oreo; Αξίζει να βάλω το oreo η να περιμένω; Διάφορα θεματάκια διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπέρα! Μία ερώτηση... Έχω Nougat 7.1.2 (stock) με ενημερώσεις ασφαλείας Ιούνιο του 2017. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μου έχει ενημέρωση για το android oreo εδώ και καιρό. Την οποία δεν θέλω να την εγκαταστήσω ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου έρχονται πλέον ενημερώσεις ασφαλείας αν δεν περάσω το oreo; Αξίζει να βάλω το oreo η να περιμένω; Διάφορα θεματάκια διαβάζω...Δεν θα σου έρχονται. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 με το ορεο μου αναβει χωρις λογο η οθονη ,το εχει παθει κανεις? εμενα οχι , καποια εφαρμογη μηπως στο κανει Για να την εγκαταστησεις πρεπει να εχεις κανει root στην συσκευη σου? οχι δεν χρειαζεται ροοτ , google camera ειναι , εχει βγει και 5,1 Καλησπέρα! Μία ερώτηση... Έχω Nougat 7.1.2 (stock) με ενημερώσεις ασφαλείας Ιούνιο του 2017. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μου έχει ενημέρωση για το android oreo εδώ και καιρό. Την οποία δεν θέλω να την εγκαταστήσω ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου έρχονται πλέον ενημερώσεις ασφαλείας αν δεν περάσω το oreo; Αξίζει να βάλω το oreo η να περιμένω; Διάφορα θεματάκια διαβάζω... οχι , οι ενημερωσεις ασφαλειας ετσι και αλλιως αφορουν την oreo τι θεματακια διαβαζεις με την oreo ; οι διαφορες μην νομιζεις οτι ειναι μεγαλες , το κυριωτερο και που μας αφορα ειναι οτι κανει καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αλλιως μπορεις να περιμενεις μεχρι νοεμβριο που θα βγει και η τελευταια ενημερωση για το 5χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Κυριως σε ξενα forum διαβασα για κολληματα lags του κινητου, ενω και για την διαχειριση της μπαταριας ακουσα καποια αρνητικα. Αργα η γρηγορα θα το περασω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μου εμφάνισε ξαφνικά μια έξτρα οθόνη στα αριστερά με το Google now. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω γιατί δεν βρίσκω το αντίστοιχο μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μου εμφάνισε ξαφνικά μια έξτρα οθόνη στα αριστερά με το Google now. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω γιατί δεν βρίσκω το αντίστοιχο μενού; δεν φευγει , ειναι βασικο προσθετο της google , θα πρεπει να βαλεις αλλον launcher για να μην εμφανιζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 δεν φευγει , ειναι βασικο προσθετο της google , θα πρεπει να βαλεις αλλον launcher για να μην εμφανιζετε Εννοείς πως το πρόσθεσαν υποχρεωτικά πλέον από χτες; Γιατί μέχρι χτες το είχα απενεργοποιημένο αλλά τώρα δεν βρίσκω το αντίστοιχο μενού για να το απενεργοποιήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το βρήκα. Για όποιον ενδιαφέρεται στην οθόνη του google now, ρυθμίσεις, λογαριασμός και απόρρητο και κάνουμε sign out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 για να κατεβασω την καμερα πρεπει να εχω 8,0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εννοείς πως το πρόσθεσαν υποχρεωτικά πλέον από χτες; Γιατί μέχρι χτες το είχα απενεργοποιημένο αλλά τώρα δεν βρίσκω το αντίστοιχο μενού για να το απενεργοποιήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το βρήκα. Για όποιον ενδιαφέρεται στην οθόνη του google now, ρυθμίσεις, λογαριασμός και απόρρητο και κάνουμε sign out. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwoolf Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Ξέρει κανείς λύση για αυτό; ανοιγοκλείνει με το logo google.Αν επιχειρήσεις root βγάζει οθόνη root για ένα δευτερόλεπτο και συνεχίζει να ανοιγοκλείνει χωρίς να λειτουργή Παράθεση darkness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts