NickName98 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 φαινεται οντως τρομερο για low light φωτογραφιες. εχω το rn3 pro και ειδικα το βραδυ που ζοριζεται με την καμερα, ζηλεψα να ειχα μια τετοια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Το έβαλα και έπαθα πλάκα. Μακράν η καλύτερη κάμερα πλέον σε κινητό. Ότι και να λένε το ξεκλείδωμα για μεγαλύτερο exposure κάνει παπάδες Επιβεβαιώνω, επιτέλους long exposure και για nexus.Με μία γρήγορη σύγκριση με 640xl στα 4s σε πολύ σκοτεινό δωμάτιο,το nexus αρκετές κλάσεις επάνω στην φωτογραφία. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/apk-lcamera-longer-exposure-shooting-t3516152 δεν εχω το κινητο αλλα πετυχα αυτο αν ενδιαφερεται κανενας :) Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Γεια σας μόλις τώρα πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό με το αποτύπωμα και δεν λειτουργεί μου λέει δεν είναι διαθέσιμο... Το ξεκλείδωσα από το μοτίβο έκανα restart κ πάλι δεν δουλεύει. Πήγα στις ρυθμίσεις να βάλω άλλο δάχτυλο να δω αν δουλεύει ο αισθητήρας αλλά τίποτα έχουμε κάποιο παρόμοιο περιστατικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Γεια σας μόλις τώρα πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό με το αποτύπωμα και δεν λειτουργεί μου λέει δεν είναι διαθέσιμο... Το ξεκλείδωσα από το μοτίβο έκανα restart κ πάλι δεν δουλεύει. Πήγα στις ρυθμίσεις να βάλω άλλο δάχτυλο να δω αν δουλεύει ο αισθητήρας αλλά τίποτα έχουμε κάποιο παρόμοιο περιστατικό ? Σε φίλο έχει χαλάσει 2 φορές από ιδρώτα. Αν βάλεις factory image και δεν δουλεύει πας Service Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έκανα factory reset και τώρα δεν μου το έχει καν σαν επιλογή στις επιλογές κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έκανα factory reset και τώρα δεν μου το έχει καν σαν επιλογή στις επιλογές κλειδώματος Σέρβις άμεσα, στην εγγύηση του το άλλαξαν δωρεάν, εσένα δεν ξέρω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ξανά έκανα ένα hard reset από την ξενέρα μου μπας και στρώσει... Κ έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 βρηκα αυτην την μπαταρια στα σκρουτζαμαγαζα http://www.skroutz.gr/s/8684839/LG-BL-T19-Nexus-5X.html λετε να ειναι κομπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 βρηκα αυτην την μπαταρια στα σκρουτζαμαγαζα http://www.skroutz.gr/s/8684839/LG-BL-T19-Nexus-5X.html λετε να ειναι κομπλε; Αν είναι η ορίτζιναλ, έτσι όπως φαίνεται είναι μάλλον. Αλλά αν θες να την αλλάξεις μόνος δες βίντεο για το πώς θα ανοίξεις τη συσκευή. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 εχεις καποιο κατα νου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 εχεις καποιο κατα νου; Όχι διότι δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία εδώ και 7 μήνες. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μήπως απενεργοποιητε η γρήγορη φόρτιση?μην με φάτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μήπως απενεργοποιητε η γρήγορη φόρτιση?μην με φάτε..... Δεν νομιζω, γιατι θες να την απενεργοποιησεις; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Για να μην χαλάσω την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Για να μην χαλάσω την μπαταρία. Δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό στο να χαλάσει η μπαταρία επειδή φορτίζει γρήγορα. Άμα θες να φορτίζει αργά, πάρε άλλον ανταπτορα που να μην είναι των 3 Αμπέρ. 2.1 Αμπέρ πχ. Αλλά πρόσεχε και τι φορτιστή θα διαλέξεις... Αλλά το δικό του θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Για να μην χαλάσω την μπαταρία. Δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό στο να χαλάσει η μπαταρία επειδή φορτίζει γρήγορα. Άμα θες να φορτίζει αργά, πάρε άλλον ανταπτορα που να μην είναι των 3 Αμπέρ. 2.1 Αμπέρ πχ. Αλλά πρόσεχε και τι φορτιστή θα διαλέξεις... Αλλά το δικό του θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθεί. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με λίγα λόγια, μην κάνουμε ότι να ναι. Το φτιάξανε έτσι, το πουλάνε έτσι, χρησιμοποιούμε αυτά. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι τρόποι που χρησιμοποιεί όποιος θέλει και δεν χρήζουν συζήτησης. Άλλωστε έχουν γίνει και παλαιότερα τέτοιου είδους συζητήσεις. Search στο θέμα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Για να μην χαλάσω την μπαταρία. Και γιατι δεν το φορτιζεις απλα με "αργο" φορτιστη; Προσωπικα αναλογως αν βιαζομαι να φορτισει το κινητο ή αν εχω χρονο επιλεγω ειτε τον δικο του ειτε εναν 1Α που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) ειπα να δοκιμασω και εγω την camera L που δινει long exposure ορεξη και χρονο να "παιζεις " με iso 60 exposure στα 3δλ και επεξεργασια με snapseed μιας και απο default δεινει RAW αρχειο εβαλα το κινητο στο ταμπλο του αυτοκινητου προσπαθωντας να κρατησω σταθερο https://c1.staticflickr.com/3/2784/33028791036_4bf48bd164_c.jpg' alt='33028791036_4bf48bd164_c.jpg'>2017-02-23_03-27-30 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Edited February 23, 2017 by ran_tan_plan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 ειπα να δοκιμασω και εγω την camera L που δινει long exposure ορεξη και χρονο να "παιζεις " με iso 60 exposure στα 3δλ και επεξεργασια με snapseed μιας και απο default δεινει RAW αρχειο εβαλα το κινητο στο ταμπλο του αυτοκινητου προσπαθωντας να κρατησω σταθερο https://c1.staticflickr.com/3/2784/33028791036_4bf48bd164_c.jpg' alt='33028791036_4bf48bd164_c.jpg'>2017-02-23_03-27-30 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] αρκετα καλο το αποτελεσμα,με τα φωτα εννοω,αυτο λογικα θα ηθελες να πετυχεις. φαινεται θολη επειδη ειναι λερωμενο το τζαμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 αρκετα καλο το αποτελεσμα,με τα φωτα εννοω,αυτο λογικα θα ηθελες να πετυχεις. φαινεται θολη επειδη ειναι λερωμενο το τζαμι Ναι την ουρά με τα φώτα ήθελα Δοκίμασα και κρατώντας το κινητό στο χέρι αλλά είναι σχεδόν αδύνατο Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Πηρα και γω το συγκεκριμενο κινητό αλλα τί γινεται ρε παιδια;; γιατι καθυστερει να μου εμφανισει τις ειδοποιήσεις απο messenger στην οθόνη;; Τι φταιει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) ειπα να δοκιμασω και εγω την camera L που δινει long exposure ορεξη και χρονο να "παιζεις " με iso 60 exposure στα 3δλ και επεξεργασια με snapseed μιας και απο default δεινει RAW αρχειο εβαλα το κινητο στο ταμπλο του αυτοκινητου προσπαθωντας να κρατησω σταθερο https://c1.staticflickr.com/3/2784/33028791036_4bf48bd164_c.jpg' alt='33028791036_4bf48bd164_c.jpg'>2017-02-23_03-27-30 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Επιτρεπει 3 δευτερολεπτα exposure? Εισαι με stock binaries? Ειχα δοκιμασει παλια με τη manual camera και δεν επετρεπε κατω απο 1/5. Να αλλαξε μετα απο update? Edited February 23, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Πηρα και γω το συγκεκριμενο κινητό αλλα τί γινεται ρε παιδια;; γιατι καθυστερει να μου εμφανισει τις ειδοποιήσεις απο messenger στην οθόνη;; Τι φταιει;;; Βγάλε το messenger από τη βελτιστοποιήση μπαταρίας. Μέσα στις ρυθμίσεις θα το βρεις, ή στην μπαταρία ή στις εφαρμογές, δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Επιτρεπει 3 δευτερολεπτα exposure? Εισαι με stock binaries? Ειχα δοκιμασει παλια με τη manual camera και δεν επετρεπε κατω απο 1/5. Να αλλαξε μετα απο update? καλημερα το κινητο στοκ τελειως ειναι (σε 7.1.2) δεν ξερω τι εκανε το παλικαρι και τα καταφερε με την εφαρμογη του να δινει 3δλ θα δοκιμασω καποια στιγμη και την manual camera αλλα νομιζω η συγκεκριμενη εχει μεινει πισω γενικως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) καλημερα το κινητο στοκ τελειως ειναι (σε 7.1.2) δεν ξερω τι εκανε το παλικαρι και τα καταφερε με την εφαρμογη του να δινει 3δλ θα δοκιμασω καποια στιγμη και την manual camera αλλα νομιζω η συγκεκριμενη εχει μεινει πισω γενικως Καλημερα. Λες ομως οτι απο default δινει raw. Δεν υπαρχει ρυθμιση να δινει ετοιμη jpeg? Οσον αφορα τη manual camera συνηθως ειτε ενα app μπορει να πειραξει το shutter speed και να φτασεις ως τη μεγιστη εκθεση ειτε δεν μπορεις καθολου. Στη manual camera μπορεις να πειραξεςι ταχυτητα αλλα απλα δεν μπορεις να την πας κατω απο 1/5. Για αυτο μου κανε εντυπωση. Edited February 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts