Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το πηρα πριν λιγες μερες και δεν εχω καποιο θεμα εχω βαλει την 7,0

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ρωτησω κατι παιδια? το google drive τι ειναι? αποθηκευεις μεσα εκει αρχεια? και αυτα μπορω να τα δω και απο τον υπολογιστη? δεν ξερω τι προγραμμα ειναι αυτο ειμαι λιγο ασχετος με τα καινουργια smartphone! Επισης η μπαταρια μου αντεξε 4,5 ωρες με ανοικτη την οθονη αλλα με χαμηλη φωτεινοτητα αλλα ολη την ωρα στο ιντερνετ και στο μεσσεντζερ κλπ ειναι φυσιολογικο? και η ραμ κινεται γυρω στο 1,2 με 1,4 gb χρησης,καποια καλη εφαρμογη για την καμερα και γενικα για το κινητο εχετε να μου προτινεται?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσοι από εδώ έχουν ξαφνικά Reboot που δεν λύθηκαν ή bootloop που δεν λύθηκε;

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βootloop δεν έχει αναφερθεί από κανένα ή εγώ δεν το έχω προσεξει.Reboot κανά δύο συσκευές έχουν αλλά σίγουρα έχει να κάνει με εφαρμογή κατά 99%.

εγω το πηρα πριν λιγες μερες και δεν εχω καποιο θεμα εχω βαλει την 7,0

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ρωτησω κατι παιδια? το google drive τι ειναι? αποθηκευεις μεσα εκει αρχεια? και αυτα μπορω να τα δω και απο τον υπολογιστη? δεν ξερω τι προγραμμα ειναι αυτο ειμαι λιγο ασχετος με τα καινουργια smartphone! Επισης η μπαταρια μου αντεξε 4,5 ωρες με ανοικτη την οθονη αλλα με χαμηλη φωτεινοτητα αλλα ολη την ωρα στο ιντερνετ και στο μεσσεντζερ κλπ ειναι φυσιολογικο? και η ραμ κινεται γυρω στο 1,2 με 1,4 gb χρησης,καποια καλη εφαρμογη για την καμερα και γενικα για το κινητο εχετε να μου προτινεται?

Το one drive είναι ένα cloud που αποθηκεύεις αρχεία και μπορείς να τα δεις από οποιαδήποτε συσκευή κανείς login με τον λογαριασμό που έχεις κάνει εγγραφή.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Να ρωτήσω κάτι; Τι είναι το bootloop;

Το bootloop είναι το φαινόμενο που όταν πας να ανοίξει μία συσκευή αυτή κολαει στο λογότυπο,ας πούμε στο G4 κολαγε στο σήμα της LG και δεν άνοιγε ποτέ.

Στο 5x δεν ξέρω που γίνετε λογικά θα κολαει στο λογότυπο του Android.

Συνήθως είναι hardware πρόβλημα και γίνετε αλλαγή πλακέτας αν και με το G4 άλλαζαν και συσκευή.

Αυτά σε γενικές γραμμές...

Αν κατι μου διέφυγε στην απάντηση μου ας.συμπληρωσει κάτι.

Αλλά χονδρικά αυτό είναι το bootloop...

Το one drive είναι ένα cloud που αποθηκεύεις αρχεία και μπορείς να τα δεις από οποιαδήποτε συσκευή κανείς login με τον λογαριασμό που έχεις κάνει εγγραφή.

μπορεις να τα δεις και μεσω ηλ.υπολογιστη? επισης τι χωρητικοτητα εχει?

Απο οπουδηποτε κανεις με τον λογαριασμο σου εγγραφη.

Η χωρητικοτητα απο τιςνρυθμησεις

μια ερώτηση είχα στο παλιό μου κινητό που ήμουν root το adaway... τώρα στο 5x δεν είμαι root υπάρχει κάποιο εξίσου κάλο app για μη root ?

αν γίνεται να μην είναι browser που κόβει διαφημίσεις

Edited by makrixeris92

μια ερώτηση είχα στο παλιό μου κινητό που ήμουν root το adaway... τώρα στο 5x δεν είμαι root υπάρχει κάποιο εξίσου κάλο app για μη root ?

αν γίνεται να μην είναι browser που κόβει διαφημίσεις

Adclear το οποίο είναι τελείως free

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011

Adguard με trial και συνδρομή

https://m.adguard.com/en/welcome.html

Και τα δυο legit εφαρμογές λειτουργουν με VPN που εγκαθίσταται στη συσκευή.

https://www.google.com/intl/el/drive/

Adclear το οποίο είναι τελείως free

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011

Adguard με trial και συνδρομή

https://m.adguard.com/en/welcome.html

Και τα δυο legit εφαρμογές λειτουργουν με VPN που εγκαθίσταται στη συσκευή.

ωραιοοοος thanks

leo ευχαριστω πολυ το βρηκα και μονος μου πριν!

καποιες χρησιμες εφαρμογες για να κατεβασω για το nexus εχετε να προτινεται? για καμερα και μπαταρια η οτιδηποτε αλλο που θεωρειται must?

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα, ποιο CPU Governor να βάλω; να τον αφήσω στο interactive ή να το βάλω στο ondemand;

Δημοσιεύτηκε από Google Nexus 5X με Android 7.0 Nougat μέσω Tapatalk.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τη συσκευή. Διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί. Αντικειμενικά, αξίζει ή αγορά του ή είναι μόνο για "αρρωστάκια"; Δεν σκοπεύω να πειραματιστώ ούτε να πειράξω το τηλέφωνο. Μόνο ότι έρχεται ΟΤΑ. Είναι γενικώς απροβλημάτιστο; Είναι καλύτερα να στραφώ αλλού; Τώρα είμαι με το p8 lite και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Θα πήγαινα στο p9 lite όμως του λείπουν κάποια πράγματα όπως το OTG. Έχω κολλήσει και το θέλω πολυ άλλα διαβάζω και για κάποια θεματάκια που έχει με την 7. Από την άλλη ξέρω πως δεν υπάρχει το τέλειοΠείτε μου καμιά γνώμη με βάση την εμπειρία σας. Ευχαριστώ.

Απείραχτη συσκευή εδώ, με 7 απο τον Αυγουστο. Κανένα απολύτως θέμα. Ούτε reboots ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Άμα σου αρέσει παρ'το και μην το σκέφτεσαι. Μην περιμένεις να δεις καμία ναυαρχίδα, αλλά είναι αξιόπιστο τηλέφωνο. 7 μήνες το έχω ήδη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Καλησπέρα, ποιο CPU Governor να βάλω; να τον αφήσω στο interactive ή να το βάλω στο ondemand;

οτι και να σου πουμε εμεις,αν δεν δοκιμασει και τα δυο αναλογα με τον τροπο που χρησιμοποιεις το κινητο σου, δεν εχει νοημα....

εγω προτεινω ανεπιφύλακτα αν κανει καποιος απλη χρηση να κανει οτι μου προτεινε 1-2 σελιδες πριν ενα φιλος απλα μεγαλη διαφορα στο κινητο με 2-3 modifications (ροο/κερνελ και καποιες ρυθμισεις που προτεινει στο xda)

οτι και να σου πουμε εμεις,αν δεν δοκιμασει και τα δυο αναλογα με τον τροπο που χρησιμοποιεις το κινητο σου, δεν εχει νοημα....

εγω προτεινω ανεπιφύλακτα αν κανει καποιος απλη χρηση να κανει οτι μου προτεινε 1-2 σελιδες πριν ενα φιλος απλα μεγαλη διαφορα στο κινητο με 2-3 modifications (ροο/κερνελ και καποιες ρυθμισεις που προτεινει στο xda)

Μπαίνω για αρκετή ώρα σερβίρισμα στο διαδίκτυο και λίγο βαριά πράματα καθ θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερη αυτονομία μπαταρίας αλλά και απόδοσης.

Μπαίνω για αρκετή ώρα σερβίρισμα στο διαδίκτυο και λίγο βαριά πράματα καθ θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερη αυτονομία μπαταρίας αλλά και απόδοσης.

http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guide-thermal-throttle-tweaking-t3395681

ωραια φλασαρε την 1.2.2

και κανε τις ρυθμισεις που λεει κατα τη μεση για νορμαλ χρηση

και θα δεις διαφορα....

αλλιως απλα αστο on demand....αλλα δεν νομιζω να εχεις τα ιδια αποτελεσματα...

Edited by manolisv

στην αρχη οταν ειχα παρει το κινητο και το φορτιζα εγραφε γρηγορη φορτιση μετα ομως στις επομενες φορτισεις εγραφε φορτιση σκετο,μηπως πειραξα κατι?

ταχυτατη φορτιση γραφει οταν το φορτιζεις με το φορτιστη του, απλα "φορτιση γραφει αν το φορτιζεισ απο usb πχ μεσω υπολογιστη

ταχυτατη φορτιση γραφει οταν το φορτιζεις με το φορτιστη του, απλα "φορτιση γραφει αν το φορτιζεισ απο usb πχ μεσω υπολογιστη

ή γράφει "αργή φόρτιση"

με τον φορτιστη του το φορτιζω...μηπως εχω βαλει αντιστροφα το καλωδιο?

το δοκιμασα και αντιστροφα και το πανω κατω και παλι σκετο φορτιση γραφει

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα το ειχα βαλει αντιστροφα στην κεφαλη και αναποδα το καλωδιο! ολα ιδια μου φαινονται οι υποδοχες τους και το πανω κατω με το ματι

εσεις πως το καταλαβαινετε ποιο βυσμα το καλωδιου παει που?

Edited by eidikos33

με τον φορτιστη του το φορτιζω...μηπως εχω βαλει αντιστροφα το καλωδιο?

το δοκιμασα και αντιστροφα και το πανω κατω και παλι σκετο φορτιση γραφει

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα το ειχα βαλει αντιστροφα στην κεφαλη και αναποδα το καλωδιο! ολα ιδια μου φαινονται οι υποδοχες τους και το πανω κατω με το ματι

εσεις πως το καταλαβαινετε ποιο βυσμα το καλωδιου παει που?

Δεν έχει σημασία από πια πλευρά θα το βάλεις.... Αν σου λέει απλά φόρτιση απλά κέρδισε πόσο χρόνο κάνει για να φορτώσει μέχρι το 50% και δες αν φορτίζει γρήγορα ή όχι......

το εβαλα απο την αλλη πλευρα το καλωδιο και μονο απο αυτη μου βγαζει ταχεια φορτιση και σε παρενθεση τον χρονο που απαιτειται για να ολοκληρωθει η φορτιση..στις υπολοιπες θυρες του καλωδιου γραφει απλη φορτιση

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)