Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία ευχαριστώ.

Το κατέβασα και πέρασα στο 7, μία χαρά. Και με το root (supersu) μία χαρά.

Δυστυχώς δεν λειτουργεί το adaway. Κατεβάζει τα hosts αλλά δεν μπορεί να κάνει copy το αρχείο, παρόλο που το supersu του δίνει access.

Θέλει λίγο ψάξιμο.

Για ρίξε μια ματιά και εδώ :https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D2190753&share_tid=2190753&share_fid=3793&share_type=t

[APP][Root][2.1+][uNOFFICIAL] AdAway v3.1.2 :: [06.26.2016]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα το 7 δεν έκανα factory reset , ακόμη , έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές στις κλήσεις μένει μαύρη ή οθόνη και πρέπει να το κλειδώσεις ξεκλειδωσειςς για να στρώσει. Στο 6αρι δεν μου το έκανε το έχει προσέξει κανένας άλλος ?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα. Δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικο στο φόρουμ, αν υπάρχει διορθώστε με. Έχω στην κατοχή μου το nexus 5x γυρω στον ενάμιση μήνα. Πριν μια βδόμαδα μου έσπασε το Touch Glass Digitizer ενώ η οθόνη έμεινε άθικτη. Το έχω στείλει απο την Τετάρτη στην procordia αλλα ουτε καν το εχει δει ο τεχνικος απο τοτε.Επίσης μου ειπαν οτι δεν εχουν στην ελλαδα οθονη και θα πρεπει να περιμενουν να δουν αν εχουν στπ εξωτερικο.Ρωταω λοιπον,υπαρχει καποιο αλλο καταστημα που θα μπορουσα να το στειλω και να ειμαι ησυχος για καλη δουλεια και τιμη?

Εμένα παρουσιάζει το θέμα με την κίτρινη οθόνη γιατί για κάποιο λόγο το kaisershop μου έδωσε συσκευή παραγωγής οκτωβριου τον Ιούλιο. Το έστειλα πριν ένα μηνα για να αλλάξουν οθόνη ,όντως βρήκαν το πρόβλημα αλλά δεν έχουν οθονες και έχω να περιμένω από τότε !!!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ :https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D2190753&share_tid=2190753&share_fid=3793&share_type=t

[APP][Root][2.1+][uNOFFICIAL] AdAway v3.1.2 :: [06.26.2016]

Λοιπόν, κατέβασα το AdAway_systemless_hosts_v2.zip και όλα καλά. Το adaway παίζει μιά χαρά.

Το FlashFire τελικά είναι ότι καλύτερο.

Ευχαριστώ Gialakias.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Έβαλα το 7 δεν έκανα factory reset , ακόμη , έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές στις κλήσεις μένει μαύρη ή οθόνη και πρέπει να το κλειδώσεις ξεκλειδωσειςς για να στρώσει. Στο 6αρι δεν μου το έκανε το έχει προσέξει κανένας άλλος ?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα παρουσιάζει το θέμα με την κίτρινη οθόνη γιατί για κάποιο λόγο το kaisershop μου έδωσε συσκευή παραγωγής οκτωβριου τον Ιούλιο. Το έστειλα πριν ένα μηνα για να αλλάξουν οθόνη ,όντως βρήκαν το πρόβλημα αλλά δεν έχουν οθονες και έχω να περιμένω από τότε !!!

Tην 7 με ΟΤΑ η ελτζι μπριντζ;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Tην 7 με ΟΤΑ η ελτζι μπριντζ;

Έχει πολλούς τρόπους. Με Factory image, με full ota zip, ή με ota ενημέρωση από την 6.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παρατηρώ ότι με το 7 αργεί να σχεδιαστεί η πρώτη οθόνη των εφαρμογών. Ενώ το πλαίσιο ανοίγει γρήγορα, η οθόνη αργεί να γεμίσει με το περιεχόμενο, ειδικά αν η εφαρμογή ανοίξει για πρώτη φορά.

Και στο dialer συμβαίνει αυτό και στις επαφές και στο tapatalk.

Μάλλον θέλει ακόμα μερικές ημέρες το κινητό , γαι να στρώσει με το 7. Διαβάζω ότι η Google έκανε αλλαγές στο ART:

Profile-guided JIT/AOT Compilation

https://developer.android.com/about/versions/nougat/android-7.0.html#jit_aot

Μάλλον εκεί οφείλεται η αργή εκκίνηση των εφαρμογών:

Profile-guided compilation lets ART manage the AOT/JIT compilation for each app according to its actual usage, as well as conditions on the device. For example, ART maintains a profile of each app's hot methods and can precompile and cache those methods for best performance. It leaves other parts of the app uncompiled until they are actually used.

Τώρα θα είναι στη φάση που μαθαίνει το actual usage των εφαρμογών στο κινητό μου.

Υπομονή λοιπόν.

γιατί deleted φίλε μου ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και κάτι ακόμα αυτά τα προγράμματα έστω και raw χαλάνε καθόλου την ποιότητα της φώτο σε σχέση αν τράβαγες από την κάμερα ?

για ¨καθημερινη" χρηση σε auto mode και HDR+ θεωρω την stock εφαρμογη καλυτερη απο τις περισσοτερες εφαρμογες που κυκλοφορουν.

δευτερη εφαρμογη χρησιμοποιω μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις , που θα εχω και τον χρονο να "παιξω" με την καμερα, δεδομενου οτι χειροκινητα μπορει να χρειαστει να τραβηξω 5-6 φορες την ιδια φωτογραφια για να βγαλω το αποτελεσμα που θελω.

υποστηριξη RAW απο οσες ειδα ειχαν open camera , camera fx , camera fv-5 ,a better camera. Εκτος απο την πρωτη οι υπολοιπες ειναι με πληρωμη

Καλησπέρα, έχω τη συσκευή τρεις μέρες κ έχω παρατηρήσει, ότι στο δίκτυο ενώ είναι επιλεγμένο το 4g, στο εικονίδιο του δικτύου, στη μπάρα πάνω δεξιά, έχει πάντα την ένδειξη "H". Κανονικά θα έπρεπε να γράφει 4g ή είναι οκ; Ενώ βρίσκομαι σε περιοχή που καλύπτει 4g ( εντός Αττικής) κ το συμβόλαιο μου είναι οκ. Η κάρτα sim είναι καινούρια. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sent from my Nexus 4

Καλησπέρα, έχω τη συσκευή τρεις μέρες κ έχω παρατηρήσει, ότι στο δίκτυο ενώ είναι επιλεγμένο το 4g, στο εικονίδιο του δικτύου, στη μπάρα πάνω δεξιά, έχει πάντα την ένδειξη "H". Κανονικά θα έπρεπε να γράφει 4g ή είναι οκ; Ενώ βρίσκομαι σε περιοχή που καλύπτει 4g ( εντός Αττικής) κ το συμβόλαιο μου είναι οκ. Η κάρτα sim είναι καινούρια. Ευχαριστώ.

Προφανώς δεν πιάνει 4G εκεί που εισαι. Θέμα του δικτύου είναι. Και μένα κυρίως Η πιάνει, καμιά φορά 3G και το 4G το εχω δει τρεις τέσσερις φορές συνολικά :-P

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και κάτι ακόμα αυτά τα προγράμματα έστω και raw χαλάνε καθόλου την ποιότητα της φώτο σε σχέση αν τράβαγες από την κάμερα ?

Έχω δοκιμάσει δεκάδες κάμερες και δωρεάν και επί πληρωμή. Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν θέλεις να τραβηξεις φωτογραφία με αυτόματες ρυθμίσεις, η stock κάμερα είναι η καλύτερη επιλογή. Οι άλλες κάπου χάνουν στο αυτόματο.

Σε χειροκίνητες ρυθμίσεις, η open camera που είναι και δωρεάν, είναι μία χαρά. Δεν αξίζει να πληρωσεις, μιας και δε θα δεις σχεδόν τίποτα παραπάνω.

Στο raw αρχείο αποθηκεύεται ο,τι έχει τραβήξει ο αισθητήρας, χωρίς καμία επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές φωτογραφίες θα δεις και πολύ θόρυβο. Η αξία του raw είναι στις δυνατότητες επεξεργασίας του, από προγράμματα τύπου Photoshop (μιας και εμπεριέχει όλη την πληροφορία της λήψης), ώστε να πάρεις στο τέλος την εικόνα που θέλεις. Απο μόνο του το raw είναι άχρηστο.

Προφανώς δεν πιάνει 4G εκεί που εισαι. Θέμα του δικτύου είναι. Και μένα κυρίως Η πιάνει, καμιά φορά 3G και το 4G το εχω δει τρεις τέσσερις φορές συνολικά :-P

Έχω δοκιμάσει δεκάδες κάμερες και δωρεάν και επί πληρωμή. Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν θέλεις να τραβηξεις φωτογραφία με αυτόματες ρυθμίσεις, η stock κάμερα είναι η καλύτερη επιλογή. Οι άλλες κάπου χάνουν στο αυτόματο.

Σε χειροκίνητες ρυθμίσεις, η open camera που είναι και δωρεάν, είναι μία χαρά. Δεν αξίζει να πληρωσεις, μιας και δε θα δεις σχεδόν τίποτα παραπάνω.

Στο raw αρχείο αποθηκεύεται ο,τι έχει τραβήξει ο αισθητήρας, χωρίς καμία επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές φωτογραφίες θα δεις και πολύ θόρυβο. Η αξία του raw είναι στις δυνατότητες επεξεργασίας του, από προγράμματα τύπου Photoshop (μιας και εμπεριέχει όλη την πληροφορία της λήψης), ώστε να πάρεις στο τέλος την εικόνα που θέλεις. Απο μόνο του το raw είναι άχρηστο.

Ok, μάλλον έτσι θα είναι ευχαριστώ!

sent from my Nexus 4

ευχαριστώ για την ωραία απάντηση ναι ρώτησα για raw για να κάνω edit me light room αλλά και εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι σαν την stock δεν έχει

Edited by makrixeris92

Στη δικη μου συσκευη εχει πεσει πολυ η αυτονομια μετα την αναβαθμιση. Οι χρονοι sot που επιανα ηταν απο 3.30 εως 4.30 αναλογα με το ποσα τηλεφωνηματα εκανα μεσα στη μερα.

Μετα την αναβαθμιση μετα βιας ξεπερναω τις 2 ωρες. Η διαφορα ειναι τεραστια. Παρατηρησε κανεις κατι αναλογο;

Παιδια καλησπερα ξανα γραφω ξανα το θεμα μ. Υπαρχει περιπτωση επαναφορας στην 6.0 εκδοση ασεν και στην τελευταια δεν με νοιαζει με την ασφαλεια του αυγουστου. Οδηγιες υπαρχουν καπου βημα βημα ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Και γω γενικά βλέπω μείωση στην μπαταρία. Αναμονή για κάποιο update και τις εφαρμογές να προσαρμοστουν στην 7αρα.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

:D

Θυμάμαι στη Vodafone έπρεπε να στείλω SMS για να μου ενεργοποιήσουν το 4G.

Δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο?

Θυμάμαι στη Vodafone έπρεπε να στείλω SMS για να μου ενεργοποιήσουν το 4G.

Δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο?

Ναι αυτό έκανα τελικά και είμαι εντάξει, με foul 4g! Ευχαριστώ!

sent from my Nexus 4

Στη δικη μου συσκευη εχει πεσει πολυ η αυτονομια μετα την αναβαθμιση. Οι χρονοι sot που επιανα ηταν απο 3.30 εως 4.30 αναλογα με το ποσα τηλεφωνηματα εκανα μεσα στη μερα.

Μετα την αναβαθμιση μετα βιας ξεπερναω τις 2 ωρες. Η διαφορα ειναι τεραστια. Παρατηρησε κανεις κατι αναλογο;

Ναι μετά από αλλαγή kernel στρώνει σιγά σιγά

Όλη τη τρώει το σύστημα

Παιδια καλησπερα ξανα γραφω ξανα το θεμα μ. Υπαρχει περιπτωση επαναφορας στην 6.0 εκδοση ασεν και στην τελευταια δεν με νοιαζει με την ασφαλεια του αυγουστου. Οδηγιες υπαρχουν καπου βημα βημα ;

Το λινκ που σου έστειλα το είδες; πάτησες πάνω του; εκεί έχει όλα τα λογισμικά και τις οδηγίες να τα περάσεις. Επίσης με http://www.wugfresh.com

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ναι αυτό έκανα τελικά και είμαι εντάξει, με foul 4g! Ευχαριστώ!

Μου βγηκε το ματι, έιτε 'φουλ' θα γραψεις ή 'full'

Eκτος αν θες να πεις οτι το 4g ειναι λαθος :lol:

------------------

Το κινητο επιβεβαιωνω οτι εχει ακομα χειροτερη μπαταρια.

Προσοχή σε όσους έχουν πάρει το συγκεκριμένο καλώδιο...

http://www.androidpolice.com/2016/08/28/anker-issues-recall-and-replacements-after-researcher-demonstrates-unsafe-usb-c-cables/

Τελικα παιδια την εβαλα και εγω σημερα και πραγματικα ειμαι ενθουσιασμενος και μ αρεσει και οι νεες της λειτουργιες και ολα μια χαρα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Προσοχή σε όσους έχουν πάρει το συγκεκριμένο καλώδιο...

http://www.androidpolice.com/2016/08/28/anker-issues-recall-and-replacements-after-researcher-demonstrates-unsafe-usb-c-cables/

Δεν κινδυνεύουμε δεν έχουμε τέτοιες πηγές.

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)