Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργα πράγματα δεν είναι δυνατόν να βάζω εφαρμογή για να βλέπω αν φορτώνει η αν έχει φορτώσει κινητό έλεος δεν με βλέπω να το κρατώ προσπαθώ αλλά δεν. Το βάζω για πούλημα ������

Όταν το βάζεις για φόρτιση, φορτίζει. Αν θες να δεις πόσο φόρτισε, πάτα το Power button μια φορά και στο δείχνει. Απλά πράγματα.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Nexus 5X εχει στο notification panel/bar, quick toggles για να ανοιγεις/κλεινεις με ενα κλικ τα mobile data και το gps;

Ναι τα έχει

Το toggle on/off γινεται σιγουρα με ενα tap; ή κανεις tap, πηγαινεις στις ρυθμισεις δικτυου και τοτε ενεργοποιεις τα data;

(αντιστοιχα και για το gps?)

Edited by looker

Το toggle on/off γινεται σιγουρα με ενα tap; ή κανεις tap, πηγαινεις στις ρυθμισεις δικτυου και τοτε ενεργοποιεις τα data;

(αντιστοιχα και για το gps?)

κάτσε να μετρήσουμε τα tap :lol:

λοιπόν κατεβάζεις την κουρτίνα κάνεις ένα ταπ στο εικονίδιο των data και σου δείχνει στο περιβάλλον της κουρτίνας πάλι (δεν πηγαίνει στις ρυθμίσεις) πληροφορίες για τα data που έχεις καταναλώσει και σου έχει και διακόπτη για να τα κλείσεις

σύνολο των ταπ: 2

για το gps τα ταπ που χρειάζονται είναι 1 το πατάς το εικονίδιο και το απενεργοποιεί.

άρα με συνολικά τρία ταπ κάνεις την δουλειά σου :p:p:D

Καλα , φορτίζει τοσο γρήγορα που δεν χρειάζεται καν να δεις αν εχει φορτίσει

Sent from my iPad using Tapatalk

Iσχυει..:lol:

Fighting solves everything

Με τη νεα εκδοση της krexus δεν μπορω να εγκαταστησω το xposed. Καποια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες...ή μπαταρία είναι φανταστική μέχρι στιγμής αλλά έχω ένα άλυτο πρόβλημα..... Πολύ υψηλή κατανάλωση όταν έχω το Bluetooth ανοιχτό. Σήμερα ταξίδεψα με το αμάξι τρεις ώρες και δυστυχώς έφαγε όλη αυτή τη μπαταρία. Έχετε υπ όψιν τι συμβαίνει;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160617/5d5cc63435327ba15837cbd20ad98a7b.jpg

Using Tapatalk

Λες αυτό να είναι το πρόβλημα; Εγώ χωρίς πολύ σκάλισμα με το κινητό με το ζόρι τη βγάζω μέχρι το βράδυ με 1,5 sot.. Μόνο που έχω συνεχώς το bluetooth handsfree συνδεμένο..

Μέχρι και το beta android τη νέα έκδοση σκέφτομαι να βάλω μήπως φτιάξει!

Έχετε τη σάρωση bluetooth ενεργοποιημένη (ρυθμίσεις, τοποθεσία, σάρωση, σάρωση bluetooth)?
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Η μπαταρία του είναι ικανοποιητικοτατη. Κάτω απο 4 ώρες sot δε πέφτω ποτέ

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Έχετε τη σάρωση bluetooth ενεργοποιημένη (ρυθμίσεις, τοποθεσία, σάρωση, σάρωση bluetooth)?

Εμένα ναι.. λες να έφταιξε και αυτό; Το wifi στη σάρωση το έχετε ανοικτό;

Εμένα ναι.. λες να έφταιξε και αυτό; Το wifi στη σάρωση το έχετε ανοικτό;

Εγώ έχω και τα δύο off και δεν παρατήρησα πρόβλημα με το bluetooth (το bluetooth το έχω συχνά ενεργό όλη μέρα). Κάνε μια δοκιμή.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Ενώ έχω επιλέξει να μην απαιτείται μοτίβο για την επανεκκίνηση της συσκευής, όταν κάνω restore από backup, μου ζητάει μοτίβο και μάλιστα δεν αναγνωρίζει αυτό που έχω επιλέξει αντί του αποτυπώματος. Αποτέλεσμα, δύο φορές που ήθελα να επαναφέρω το τηλέφωνο μέσω recovery, να χρειαστεί να καταφύγω σε εγκατάσταση stock rom για να το επανεκκινήσω. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

ημουν ετοιμος να αγορασω το g4 αλλα επειδη μπορει να παθει το γνωστο προβλημα αρχισα να κοιταω και αλλα κινητα.

με νοιαζει να εχει καλη καμερα (απο οτι ειδα αυτο εχει την google hdr+.την κατεβαζουμε δωρεαν?) καλη περιηγηση στο ιντερνετ,δηλ. να εχω ανοιχτο το google με 2 3 καρτελες,την εφαρμογη youtube fb και να μη σερνεται.. δεν με ενδιαφερουν τα ρουταρισματα. επισης υπαρχει θηκη για το nexus 5x σαν αυτη των g3 g4? εννοω την circle.

ημουν ετοιμος να αγορασω το g4 αλλα επειδη μπορει να παθει το γνωστο προβλημα αρχισα να κοιταω και αλλα κινητα.

με νοιαζει να εχει καλη καμερα (απο οτι ειδα αυτο εχει την google hdr+.την κατεβαζουμε δωρεαν?) καλη περιηγηση στο ιντερνετ,δηλ. να εχω ανοιχτο το google με 2 3 καρτελες,την εφαρμογη youtube fb και να μη σερνεται.. δεν με ενδιαφερουν τα ρουταρισματα. επισης υπαρχει θηκη για το nexus 5x σαν αυτη των g3 g4? εννοω την circle.

Aν δεν σε ενδιαφερει το ρουτ, δεν εχεις λογο να πας σε 5χ, το G4 ειναι καλυτερο τηλεφωνο.

Τωρα, αν τυχον πεσεις σε bootloop, υπαρχει η εγγυση.

Aν δεν σε ενδιαφερει το ρουτ, δεν εχεις λογο να πας σε 5χ, το G4 ειναι καλυτερο τηλεφωνο.

ναι σιγουρα εγγυηση υπαρχει αλλα δε σημαινει οτι λυνεται το προβλημα..εχουν αναφερθει περιπτωσεις που τα βγαζουν εκτος εγγυησης για δηθεν ρουτ και περιπτωσεις που το ξαναεπαθαν. δε θελω να μπλεξω με σερβις αλλαγες πλακετας κλπ. απο οτι ειδα εδω το 5x ειναι απροβληματιστο δεν εχει θεματα.

ναι σιγουρα εγγυηση υπαρχει αλλα δε σημαινει οτι λυνεται το προβλημα..εχουν αναφερθει περιπτωσεις που τα βγαζουν εκτος εγγυησης για δηθεν ρουτ και περιπτωσεις που το ξαναεπαθαν. δε θελω να μπλεξω με σερβις αλλαγες πλακετας κλπ. απο οτι ειδα εδω το 5x ειναι απροβληματιστο δεν εχει θεματα.

Εννοείται ότι το ξεχνάς το g4, Πολλά προβλήματα

Όχι δεν έχει κάποιο θέμα το 5x και η κάμερα του είναι πολύ καλή

Εννοείται ότι το ξεχνάς το g4, Πολλά προβλήματα

Όχι δεν έχει κάποιο θέμα το 5x και η κάμερα του είναι πολύ καλή

και εγω να το ξεχασω θελω το g4 αλλα μου αρεσει τοσο πολυ με την οριτζιναλ θηκη που εχει.. εψαξα ομως και ειδα οτι υπαρχει τετοια θηκη και για το 5x.. υπαρχει εφαρμογη να κατεβασω απο το googleplay ρολογια και να δειχνει οπως το g4? η ειναι απλα ετσι μια θηκη με στρογγυλο ανοιγμα μπροστα? εδω το λινκ να δειτε http://www.aliexpress.com/item/for-LG-Nexus-5X-Circle-Case-View-Window-Sand-like-Leather-Shell-Cover-Case-for-LG/32578992530.html

Δεν πρόκειται να σέρνεται με stock ui και τον 808 με την χρήση που περιγράφεις.

Η κάμερα με το hdr+ είναι stock. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.

Τώρα σχετικά με custom roms κοκ δεν σημαίνει ότι αν έχεις nexus αν δεν μπλέκεις με custom ότι δεν θα χαρείς την συσκευή σου.

Αν η χρήση που κάνεις δεν θέλει πολλά gb μνήμης τότε πας στο 16αρι. Σε αντίθετη περίπτωση τα 280€ του 32 δεν είναι απαγορευτικά.

Και αν τυχών σου ξαναχαλάσει μετά απο αλλαγή πλακέτας εντός εγγύησης, εισάγεσαι αυτόματα στους Anonymous Kseneromenous του G4. Μακριά απο αυτή τη συσκευή.

Μπορεί να μάς πει κανείς αν κλειδώσουν τα κουμπιά της έντασης. Το βάζω στην βάση αυτοκινήτου και χαμηλώνει ή ένταση. Επίσης όταν μιλάω για κάποιο λόγο ακουμπάει τό αυτί μου την οθόνη και χαμηλώνει ή ένταση του ακουστικού.

Μπορεί να μάς πει κανείς αν κλειδώσουν τα κουμπιά της έντασης. Το βάζω στην βάση αυτοκινήτου και χαμηλώνει ή ένταση. Επίσης όταν μιλάω για κάποιο λόγο ακουμπάει τό αυτί μου την οθόνη και χαμηλώνει ή ένταση του ακουστικού.

Δεν μπορείς να το προσαρμοσεις στη βάση έτσι ώστε να μην πιεζονται τα πλήκτρα; δεν νομίζω να μπορούν να απενεργοποιηθουν.

Για το δεύτερο είναι περίεργο αυτό που λες καθώς όταν ακουμπαμε το κινητό στο αυτί έχει αισθητήρα που κλείνει την οθόνη.

Παιδιά έρχομαι από G3..... Ούτε κατά διάνοια οποιαδήποτε σύγκριση του 5 Χ με G4. Πολύ bloat, πολύ lag, updates κάθε πασχα και χριστούγεννα...... το 5Χ για εμένα είναι το καλύτερο value for money κινητό που υπάρχει ασχέτως χρημάτων. Το μόνο που λείπει(όχι για εμένα γιατί πάντα κουβαλάω iPod nano) είναι ραδιόφωνο

Using Tapatalk

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)