Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

40" σε μένα. Μόλις το δοκίμασα.

Καλά δε το έχω μετρήσει κιόλας,χοντρικά το είπα.:p

Πάντως όπως και να έχει παίρνει χρόνο.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ το Facebook το έχω στην μνήμη τηλέφωνου και πιάνει 220 MB. Ανοίγει πάντα με την πρώτη αλλα κάνει 15 δευτερόλεπτα περίπου και μερικές φορές κλείνει μόνη του Το instagram μετά το τελευταίο update έγινε πολύ καλύτερο. Πλέον μου το ανοίγει σε 3-5 δευτερόλεπτα.

Το λογικό δεν είναι ο χρόνος ελέγχου για ενημερώσεις να ποικίλει ανάλογα με το πόσες εφαρμογές έχει ο καθένας εγκατεστημένες; Διαφορετικό χρόνο θα κάνει να ελέγξει 5 εφαρμογές αν έχουν κάποια ενημέρωση και διαφορετικό 70.

με το USB OTG τι εγινε παιδια? το καταργησαν και αυτο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

με το USB OTG τι εγινε παιδια? το καταργησαν και αυτο?

γιατί ποια συσκευή έχει;

Xiaomi 12 Pro

γιατί ποια συσκευή έχει;

Νομίζω όποιες υποστηρίζουν το continuum. Δεν το δοκίμασα ποτέ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νομίζω όποιες υποστηρίζουν το continuum. Δεν το δοκίμασα ποτέ.

Αυτές μόνο νομίζω και εγώ.

Αλλά όχι και ότι καταργήθηκε,κάτι που δεν υπάρχει.:p

Xiaomi 12 Pro

παιδια, μια απορια για την εφαρμογη "βιντεο skype"

υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε λογαριασμο σκαιπ σε αυτην? αυτοματα συνδεεται με τον λογαριασμο σκαιπ που εχει το κυριο ιμειλ που βαλαμε στο τηλεφωνο. εγω θελω να συνδεσω την εφαρμογη βιντεο σκαιπ, με αλλο ιμειλ. μπορω?

υγ. δεν μιλαω για το σκετο σκαιπ, εκει γινεται κανονικα. στην εφαρμογη "βιντεο σκαιπ" δεν με αφηνει. μηπως αλλαξει αυτο με το ανιβερσαρι απντειτ?

παιδια, μια απορια για την εφαρμογη "βιντεο skype"

υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε λογαριασμο σκαιπ σε αυτην? αυτοματα συνδεεται με τον λογαριασμο σκαιπ που εχει το κυριο ιμειλ που βαλαμε στο τηλεφωνο. εγω θελω να συνδεσω την εφαρμογη βιντεο σκαιπ, με αλλο ιμειλ. μπορω?

υγ. δεν μιλαω για το σκετο σκαιπ, εκει γινεται κανονικα. στην εφαρμογη "βιντεο σκαιπ" δεν με αφηνει. μηπως αλλαξει αυτο με το ανιβερσαρι απντειτ?

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω κι εγώ!!

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή μπαταρίας που να μη χρειάζεται να πατάω το tile για να ανανεωθεί; Δεν βρήκα μέχρι τωρα! :(

Ανανεώθηκε το 6tag!

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ανανεώθηκε το 6tag!

Μα και πάλι καλυτερο το instagram είναι

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μα και πάλι καλυτερο το instagram είναι

Σε τι είναι καλύτερο; οι περισσότεροι εδώ λένε για το 6tag οτι είναι καλύτερο!

Πολλες περισσοτερες επεξεργασιες εικονας κτλπ..

Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο.

Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο.

Σε τι συσκευή;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

Πολλες περισσοτερες επεξεργασιες εικονας κτλπ..

Απο βίντεο πως πάει;

mr_47 αυτό που σου είπα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Απο βίντεο πως πάει;

Αυτο δεν το τσεκαρα φιλε μου γιατι δεν ηταν δικο μου κινητο ;)

Αυτές μόνο νομίζω και εγώ.

Αλλά όχι και ότι καταργήθηκε,κάτι που δεν υπάρχει.:p

εννοουσα οτι ειχα ανακοινωσει οτι θα δωσει υποστηριξη OTG γενικα στο λειτουργικο....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μόλις έκανα το ίδιο. Πλέον ανοίγει πιο γρήγορα και το scrolling πολύ καλύτερο. Στην κάρτα ήταν 856mb και τώρα στην μνήμη του κινητού 178mb.

TCL 40 NXTPAPER

Μόλις έκανα το ίδιο. Πλέον ανοίγει πιο γρήγορα και το scrolling πολύ καλύτερο. Στην κάρτα ήταν 856mb και τώρα στην μνήμη του κινητού 178mb.

Μηπως οσο μικροτερη η κλαση της καθε σδ τοσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα που θα καταλαμβανει η εκαστοτε εφαρμογη...;

Μηπως οσο μικροτερη η κλαση της καθε σδ τοσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα που θα καταλαμβανει η εκαστοτε εφαρμογη...;

Η κάρτα που έχω είναι 128gb Samsung evo plus class 10

TCL 40 NXTPAPER

και το οποιο οπου θελει σε αφηνει να ανεβασεις εικονα και οπου θέλει όχι!Μέχρι να φτιαξουν το IG, θεωρώ οτι το 6TAG, δουλεύει επάξια!!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών