andreas443 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Η εφαρμογη που εφτιαξα για να βλεπετε τις προσφορες στα ελληνικα σουπερ μαρκετ "Market Deal" θα ειναι διαθεσιμη σε λιγες ωρες και για windows / windows phone 8.1 σε λιγες ωρες εκτος απο windows 10 που εμφανιστηκε αρχικα και ενα μικρο update στην εκδοση για windows 10 περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428490 αν μπορειτε βαθμολογιστε μας με 5 αστερια να βγαινει πιο ευκολα στις αναζητησεις η εφαρμογη οτι αλλο θελετε και οποια ιδεα εχετε μπορειτε να μου την πειτε στο παραπανω θεμα Απότι είδα δεν υπάρχει ο σκλαβενίτης θα μπει κάποια στιγμή η επειδή δεν έχει site δεν γίνετε Edited January 10, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ρε παιδιά στο νέο store τώρα, δεν εμφανίζει κάπου τελευταία ενημέρωση της κάθε εφαρμογής. Έτσι είναι ή εγώ δεν το βλέπω κάπου; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ρε παιδιά στο νέο store τώρα, δεν εμφανίζει κάπου τελευταία ενημέρωση της κάθε εφαρμογής. Έτσι είναι ή εγώ δεν το βλέπω κάπου; Και εγώ αυτό έψαχνα χθες και δεν το έβρισκα και αναρωτιόμουν μάλλον το έβγαλαν και ήταν πολύ σημαντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 υποψηφιος αγοραστης. με ενδιαφερει πολυ η εφαρμογη mail yahoo. δεν θελω απλα να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη που να λαμβανω μονο τα εισερχομενα. θελω να κανω κανονικη χρηση του μαιλ γιατι το χρησιμοποιω και επαγγελματικα. στην εκδοση 8 εχω ακουσει τα χειροτερα. στα 10 πως ειναι η εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 καλημέρα στο κατάστημα έχει 2 tapatalk το tapatalk classic και το tapatalk γνωρίζετε πειές είναι οι διαφορες? και κάτι ακόμα στα windows 10 έχει την εφαρμογή xbox αυτή είναι ίδια με το xbox one smartglash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Update για το Facebook Beta fo Windows 10 Mobile: See what friends are up to Share updates, photos and videos Get notified when friends like and comment on your posts See what’s new with your Facebook friends from inside the People app Sync Facebook friends to your People app Sync Facebook events to your Calendar app Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Update για το Facebook Beta fo Windows 10 Mobile: See what friends are up to Share updates, photos and videos Get notified when friends like and comment on your posts See what’s new with your Facebook friends from inside the People app Sync Facebook friends to your People app Sync Facebook events to your Calendar app καλημερα εχω windows 10 technical preview αλλα στο store δεν μου εμφανιζει αυτη την εφαρμογη Facebook Beta ,κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 τίποτα δε κάνεις λάθος. Και σε άλλους δεν βγαίνει ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μπες από το link που δίνω πάνω, όχι με αναζήτηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μπες από το link που δίνω πάνω, όχι με αναζήτηση... το δοκίμασα και εγώ και μου λέει ότι το έχω.:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μα φυσικά αφού το link είναι για όσους δεν το έχουν εγκατεστημένο. Οι υπόλοιποι περιμένουμε να ανανεώσει το store το update... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ε αμα το έχεις τι να σου πει? Αναβάθμιση είναι... Αν την έχει κάνει μόνο του αυτόματα δεν θα σου βγάλει κάτι καινούριο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ε αμα το έχεις τι να σου πει? Αναβάθμιση είναι... Αν την έχει κάνει μόνο του αυτόματα δεν θα σου βγάλει κάτι καινούριο... σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα,αλλά να το πω και εδώ. Δεν έχει κάνει ενημέρωση.Το έχω στο χειροκίνητο,όχι στο αυτοματο,για να βλέπω τι βγαίνει από ενημερώσεις. Εντάξει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Κι εγώ έχω θέμα. Έχω εγκατεστημένη την 10.1.101.0 και δεν μου έβγαζε την αναβάθμιση (ούτε από το link). Τρέχουσα νομίζω είναι η 10.1.102.Χ, οπότε έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή και πέρασμα από το Link. @Chryssostomos: Πήγαινε στην εφαρμογή του FB, στο about και δοκίμασε από εκεί να κάνεις update... Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω εγώ πριν κάνω την επανεγκατάσταση. Edited January 12, 2016 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα media player για tablet θέλω απλά να παίζει τα mp3 και τα video μου. Ας είναι και επί πληρωμή απλά να είναι εύχρηστη και να μην εμφανίζει τις λίστες πολύ μικρές. Ευχαριστώ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δοκίμασε το Folder Play από τα δωρεάν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα media player για tablet θέλω απλά να παίζει τα mp3 και τα video μου. Ας είναι και επί πληρωμή απλά να είναι εύχρηστη και να μην εμφανίζει τις λίστες πολύ μικρές. Ευχαριστώ Core player αλλά και σε λίγο καιρό και ο Groove. Παίζουν τα πάντα, για μένα ο Core player είναι ο κορυφαίος. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μπες από το link που δίνω πάνω, όχι με αναζήτηση... και απο το λινκ που λες δεν μπορω ,δεν ειναι ενεργο το get the app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ναι γιατί δεν είναι διαθέσιμο για PC... Μπες από το κινητό σου στο link και θα σε πετάξει κατευθείαν στο Store για να κατεβάσεις την εφαρμογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 απο το τηλεφωνο το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δηλαδή αν πατήσεις σε αυτό το link από το κινητό σου https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/facebook-beta/9wzdncrfj3pk?tduid=(a818cc95cfffcd3cc2095ae2ec64eda9)(263915)(2775081)()() Δεν σε βγάζει στο store για να κατεβάσεις την εφαρμογή? Μήπως έχεις Windows Phone 8.1? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ναι δεν ειναι ενεργο το κουμπι της ληψης και οχι windows phone 10 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Βάλε ένα screenshot αν μπορείς Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 πως το κανω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Power Button + Volume UP Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts