stewe Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Deal Alert: myTube for Windows 10 now available for free Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Α ευχαριστώ! Για άλλη εφαρμογή νόμιζα ότι μιλούσατε, άλλα δεν πειράζει, κατέβασα και αυτήν. Χρόνια πολλά Edit: Στέλνει και σε chromecast; το δικό μου πάντως δεν το βλέπει. Edited December 25, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Τι σου έβγαλε στο PC. Εγώ το είχα κατεβασμένο και δεν μου έβγαλε επιλογή αγοράς. Στο Lumia 1020 με 8.1 δεν φαίνεται αγορασμένο. Εσυ πως το κατάφερες. PC με 10ρια,έκανα αναζήτηση και μου την έδωσε δωρεάν. Μετά πήγα στο κινητό και ως δια μαγείας,κατέβηκε....:rolleyes: http://s1.bild.me/bilder/030315/thumb_9900410my.PNG Edited December 25, 2015 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 PC με 10ρια,έκανα αναζήτηση και μου την έδωσε δωρεάν. Μετά πήγα στο κινητό και ως δια μαγείας,κατέβηκε....:rolleyes: http://s1.bild.me/bilder/030315/thumb_9900410my.PNG Στο κινητό έχεις 10ρια προφανώς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 εγω τους ειχα κραξει πριν κανα εξαμηνο αλλα δεν βλεπω να ιδρωσαν καθολου Δεν είσαι ο μόνος... αλλά όπως αναφέρεις, δεν ίδρωσαν... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καινούργιο update για το market deal θα είναι διαθέσιμο το πολύ σε 10 ώρες πέρασε τα τεστ πρόσθεσα ελληνικά market, bazaar, κρητικός και μασούτης.. Ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί όλα έγιναν γρήγορα για να φύγω για Χριστούγεννα, υποχρεώσεις Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Deal Alert: myTube for Windows 10 now available for free Μόλις την κατέβασα στο PC αλλά μένει στην κεντρική μαύρη σελίδα και δεν κάνει κάτι άλλο. Κάνω κάτι λάθος; ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούργιο update για το market deal θα είναι διαθέσιμο το πολύ σε 10 ώρες πέρασε τα τεστ πρόσθεσα ελληνικά market, bazaar, κρητικός και μασούτης.. Ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί όλα έγιναν γρήγορα για να φύγω για Χριστούγεννα, υποχρεώσεις Μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή! Αρκετά χρήσιμη για να βλέπουμε τι τιμές παίζουν σε κάθε σούπερ μάρκετ με μια ματιά. Μπορείς να προσθέσεις και την αλυσίδα Αφοί Παναγιωτόπουλοι που έχει καταστήματα στην Πελοπόννησο ώστε να είναι πιο πλήρες η εφαρμογή σου. http://www.apmarket.gr/brochure#1 Edited December 25, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάτι λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τέλος του διαγωνισμού μας Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Τι σου έβγαλε στο PC. Εγώ το είχα κατεβασμένο και δεν μου έβγαλε επιλογή αγοράς. Στο Lumia 1020 με 8.1 δεν φαίνεται αγορασμένο. Εσυ πως το κατάφερες. Αν το κατεβασες σε pc με windows 10,μετα βρες την εφαρμογη στο store του κινητου και πατας buy.Θα κανει τη αναζητηση και θα σου γραψει οτι σου ανοικει η εφαρμογη,οποταν δε θα χρειαστει να προχωρισεις προς αγορα και θα σου εμφανισει την επιλογη install/εγκατασταση. Aυτο ισχυει και σε wp8.1 και σε w10. Edited December 27, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αν το κατεβασες σε pc με windows 10,μετα βρες την εφαρμογη στο store του κινητου και πατας buy.Θα κανει τη αναζητηση και θα σου γραψει οτι σου ανοικει η εφαρμογη,οποταν δε θα χρειαστει να προχωρισεις προς αγορα και θα σου εμφανισει την επιλογη install/εγκατασταση. Aυτο ισχυει και σε wp8.1 και σε w10. Το έχω κατεβάσει 2-3 φορές στο PC (w10) μήπως και κόλλησε κάτι αλλά στο κινητό (wp8.1) συνεχίζει να ζητάει αγορά. Παίζει ρόλο που έχω product key περασμένο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ψάχνω τρόπο σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB. Και τα δυο είναι με Windows 10. Στο android γίνεται μέσω file manager, εύκολα σε ένα λεπτό. Στα wp υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το γράφω και εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος. Ψάχνω τρόπο σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB. Και τα δυο είναι με Windows 10. Στο android γίνεται μέσω file manager, εύκολα σε ένα λεπτό. Στα wp υπάρχει κάτι; Έχω και δουλεύω το remote desktop, άλλα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Μήπως γίνεται μέσω αυτής της εφαρμογής; Το azure τι είναι; έχει σχέση με αυτό που ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το έχω κατεβάσει 2-3 φορές στο PC (w10) μήπως και κόλλησε κάτι αλλά στο κινητό (wp8.1) συνεχίζει να ζητάει αγορά. Παίζει ρόλο που έχω product key περασμένο? Τι εννοεις εχεις product key περασμενο? Παντως σε μενα,οσες φορες εχω αγορασει ή κατεβασει δωρεαν paid εφαρμογη στα windows 10(pc),στο κινητο με 8.1 ενω μου γραφει να το αγορασω,οταν παταω στο buy κανει πρωτα verify και μετα μου βρησκει οτι μου ανοικει η εφαρμογη και μπορω να την κατεβασω.Δε ξερω γιατι σε σεσα κολλαει η υποθεση. Μηπως εχεις κατεβασμενη την trial και θα πρεπει να την διαγραψεις και μετα να ξανα προσπαθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καινουργιο update ανεβηκε σημερα απο την εφαρμογη μου Market Deal ανοιξα και ποστ εδω (διαθεσιμο σε 16ωρες) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6471024#post6471024 εβαλα και το Παναγιωτοπουλοι super market και να μπορεις κατευθειαν απο την εφαρμογη να δεις το παραπανω ποστ οσοι μπορειτε βαλτε 5 αστερια μπας και βγαινει πιο ευκολα στην αναζητηση και βοηθησουμε τον κοσμο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το έχω κατεβάσει 2-3 φορές στο PC (w10) μήπως και κόλλησε κάτι αλλά στο κινητό (wp8.1) συνεχίζει να ζητάει αγορά. Παίζει ρόλο που έχω product key περασμένο? εγω την αγορασα χθες στα 10 λεπτα στo pc με windows 10 . εκανα καταργηση στο τηλεφωνο με windows 8.1 και οταν πατησα στο τηλεφωνο στην εφαρμογη για αγορα, μου ανεφερε οτι ειναι ηδη αγορασμενη και την εγκατεστησα!! το μονο προβλημα στην εφαρμογη στο τηλεφωνο ειναι οτι λειπει το cast που μπορουσα να βλεπω το βιντεο στην τηλεοραση. ενω πριν στην free στο τηλεφωνο αλλα και στο pc υπαρχει... ξερεις κανεις γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τι εννοεις εχεις product key περασμενο? Παντως σε μενα,οσες φορες εχω αγορασει ή κατεβασει δωρεαν paid εφαρμογη στα windows 10(pc),στο κινητο με 8.1 ενω μου γραφει να το αγορασω,οταν παταω στο buy κανει πρωτα verify και μετα μου βρησκει οτι μου ανοικει η εφαρμογη και μπορω να την κατεβασω.Δε ξερω γιατι σε σεσα κολλαει η υποθεση. Μηπως εχεις κατεβασμενη την trial και θα πρεπει να την διαγραψεις και μετα να ξανα προσπαθησεις? Αν θυμάσαι είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα και όσοι είχαμε αγορασμένη την εφαρμογή απο παλιά, δεν μπορούσαμε να την ξανακατεβάσουμε και ζητούσε ξανά αγορά. Έτσι ο δημιουργός της μας έδωσε κάποια product key για να δουλέψει η δοκιμαστική σαν αγορασμένη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λοιπόν. Μετά από αναζήτηση τρόπου σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB, έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα μια εφαρμογή που φαίνεται πως δουλεύει απλά και γρήγορα. Δυστυχώς είναι με πληρωμή μετά τον πρώτο μήνα. Θα την αγοράσω σίγουρα γιατί κάνει αυτό που θέλω, άσχετα αν το χρειάζομαι μόνο για ένα δυο αρχεία και αν. Θα δουλεύει και σε 8.1 λογικά. Λέγεται ShareFolder explorer και κοστίζει 1.99€. Όποιος δοκιμάσει ας μας πει την γνώμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λοιπόν. Μετά από αναζήτηση τρόπου σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB, έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα μια εφαρμογή που φαίνεται πως δουλεύει απλά και γρήγορα. Δυστυχώς είναι με πληρωμή μετά τον πρώτο μήνα. Θα την αγοράσω σίγουρα γιατί κάνει αυτό που θέλω, άσχετα αν το χρειάζομαι μόνο για ένα δυο αρχεία και αν. Θα δουλεύει και σε 8.1 λογικά. Λέγεται ShareFolder explorer και κοστίζει 1.99€. Όποιος δοκιμάσει ας μας πει την γνώμη του. Την έχω εγώ αλλά δεν την χρησιμοποιώ. Δεν την έχω καν εγκατεστημένη τώρα στη συσκευή. Την είχα παλιά αλλα δεν την χρησιμοποιούσα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αν θυμάσαι είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα και όσοι είχαμε αγορασμένη την εφαρμογή απο παλιά, δεν μπορούσαμε να την ξανακατεβάσουμε και ζητούσε ξανά αγορά. Έτσι ο δημιουργός της μας έδωσε κάποια product key για να δουλέψει η δοκιμαστική σαν αγορασμένη. Δε το ήξερα αυτό. Αν αφαιρέσεις μήπως την trial που την βλέπει ως ενεργοποιημένη,ίσως έτσι να σ'αφήσει να εγκαταστησεις δωρεάν την paid που είναι universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Πριν λίγες μέρες, η Vodafone έβγαλε και δεύτερη εφαρμογή, μόνο για το CU. Άρα στην ουσία έχει φτιάξει δύο εφαρμογές για τα ίδια σχεδόν πράγματα για Android/iOS και φυσικά.....ούτε μισή για WP. Δεν είναι λίγο προκλητικό; Σε κάθε ευκαιρία, μόλις μου βγάλει το survey της εφαρμογής τους, γράφω τα ίδια και τα ίδια, "βγάλτε εφαρμογή για WP". Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Edited December 28, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λοιπόν. Μετά από αναζήτηση τρόπου σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB, έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα μια εφαρμογή που φαίνεται πως δουλεύει απλά και γρήγορα. Δυστυχώς είναι με πληρωμή μετά τον πρώτο μήνα. Θα την αγοράσω σίγουρα γιατί κάνει αυτό που θέλω, άσχετα αν το χρειάζομαι μόνο για ένα δυο αρχεία και αν. Θα δουλεύει και σε 8.1 λογικά. Λέγεται ShareFolder explorer και κοστίζει 1.99€. Όποιος δοκιμάσει ας μας πει την γνώμη του. Την έχω αγορασμένη απο όταν βγήκε. Παρόλα αυτα σου προτείνω το total commander που ειναι και free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πριν λίγες μέρες, η Vodafone έβγαλε και δεύτερη εφαρμογή, μόνο για το CU. Άρα στην ουσία έχει φτιάξει δύο εφαρμογές για τα ίδια σχεδόν πράγματα για Android/iOS και φυσικά.....ούτε μισή για WP. Δεν είναι λίγο προκλητικό; Σε κάθε ευκαιρία, μόλις μου βγάλει το survey της εφαρμογής τους, γράφω τα ίδια και τα ίδια, "βγάλτε εφαρμογή για WP". Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Θέλει μάλλον όλοι μαζί και εγώ έχω γράψει εκεί όμως και στην Πειραιώς, το έχω πει πολλές φορές φαίνεται πολύ χαζό γιατί λένε ότι τα Windows Phone έχουν πουλήσει περισσότερα από ios. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Την έχω αγορασμένη απο όταν βγήκε. Παρόλα αυτα σου προτείνω το total commander που ειναι και free Με πρόλαβες. Έχεις δίκιο, δουλεύει το ίδιο καλά και είναι ένας ολοκληρωμένος file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Daily deals! Paper racer Free for one day! https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/paper-racer/9nblggh0g0dw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τελικά έσβησα το mytube για να το κάνω επανεγκατάσταση αλλα δυστυχώς τώρα μου βγάζει σφάλμα..... Θα περιμένω τα 10ρια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts