Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α ευχαριστώ!

Για άλλη εφαρμογή νόμιζα ότι μιλούσατε, άλλα δεν πειράζει, κατέβασα και αυτήν.

Χρόνια πολλά

Edit: Στέλνει και σε chromecast; το δικό μου πάντως δεν το βλέπει.

Edited by cb600f

Τι σου έβγαλε στο PC. Εγώ το είχα κατεβασμένο και δεν μου έβγαλε επιλογή αγοράς. Στο Lumia 1020 με 8.1 δεν φαίνεται αγορασμένο. Εσυ πως το κατάφερες.

PC με 10ρια,έκανα αναζήτηση και μου την έδωσε δωρεάν.

Μετά πήγα στο κινητό και ως δια μαγείας,κατέβηκε....:rolleyes:

http://s1.bild.me/bilder/030315/thumb_9900410my.PNG

Edited by vasileios13

PC με 10ρια,έκανα αναζήτηση και μου την έδωσε δωρεάν.

Μετά πήγα στο κινητό και ως δια μαγείας,κατέβηκε....:rolleyes:

http://s1.bild.me/bilder/030315/thumb_9900410my.PNG

Στο κινητό έχεις 10ρια προφανώς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εγω τους ειχα κραξει πριν κανα εξαμηνο αλλα δεν βλεπω να ιδρωσαν καθολου

Δεν είσαι ο μόνος... αλλά όπως αναφέρεις, δεν ίδρωσαν...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καινούργιο update για το market deal θα είναι διαθέσιμο το πολύ σε 10 ώρες πέρασε τα τεστ πρόσθεσα ελληνικά market, bazaar, κρητικός και μασούτης.. Ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί όλα έγιναν γρήγορα για να φύγω για Χριστούγεννα, υποχρεώσεις

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μόλις την κατέβασα στο PC αλλά μένει στην κεντρική μαύρη σελίδα και δεν κάνει κάτι άλλο. Κάνω κάτι λάθος;

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καινούργιο update για το market deal θα είναι διαθέσιμο το πολύ σε 10 ώρες πέρασε τα τεστ πρόσθεσα ελληνικά market, bazaar, κρητικός και μασούτης.. Ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί όλα έγιναν γρήγορα για να φύγω για Χριστούγεννα, υποχρεώσεις

Μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή! Αρκετά χρήσιμη για να βλέπουμε τι τιμές παίζουν σε κάθε σούπερ μάρκετ με μια ματιά. Μπορείς να προσθέσεις και την αλυσίδα Αφοί Παναγιωτόπουλοι που έχει καταστήματα στην Πελοπόννησο ώστε να είναι πιο πλήρες η εφαρμογή σου.

http://www.apmarket.gr/brochure#1

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Κάτι λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τέλος του διαγωνισμού μας

Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι σου έβγαλε στο PC. Εγώ το είχα κατεβασμένο και δεν μου έβγαλε επιλογή αγοράς. Στο Lumia 1020 με 8.1 δεν φαίνεται αγορασμένο. Εσυ πως το κατάφερες.

Αν το κατεβασες σε pc με windows 10,μετα βρες την εφαρμογη στο store του κινητου και πατας buy.Θα κανει τη αναζητηση και θα σου γραψει οτι σου ανοικει η εφαρμογη,οποταν δε θα χρειαστει να προχωρισεις προς αγορα και θα σου εμφανισει την επιλογη install/εγκατασταση.

Aυτο ισχυει και σε wp8.1 και σε w10.

Edited by ector7

Αν το κατεβασες σε pc με windows 10,μετα βρες την εφαρμογη στο store του κινητου και πατας buy.Θα κανει τη αναζητηση και θα σου γραψει οτι σου ανοικει η εφαρμογη,οποταν δε θα χρειαστει να προχωρισεις προς αγορα και θα σου εμφανισει την επιλογη install/εγκατασταση.

Aυτο ισχυει και σε wp8.1 και σε w10.

Το έχω κατεβάσει 2-3 φορές στο PC (w10) μήπως και κόλλησε κάτι αλλά στο κινητό (wp8.1) συνεχίζει να ζητάει αγορά. Παίζει ρόλο που έχω product key περασμένο?

Ψάχνω τρόπο σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB. Και τα δυο είναι με Windows 10. Στο android γίνεται μέσω file manager, εύκολα σε ένα λεπτό. Στα wp υπάρχει κάτι;

Το γράφω και εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος.

Ψάχνω τρόπο σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB. Και τα δυο είναι με Windows 10. Στο android γίνεται μέσω file manager, εύκολα σε ένα λεπτό. Στα wp υπάρχει κάτι;

Έχω και δουλεύω το remote desktop, άλλα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Μήπως γίνεται μέσω αυτής της εφαρμογής;

Το azure τι είναι; έχει σχέση με αυτό που ψάχνω;

Το έχω κατεβάσει 2-3 φορές στο PC (w10) μήπως και κόλλησε κάτι αλλά στο κινητό (wp8.1) συνεχίζει να ζητάει αγορά. Παίζει ρόλο που έχω product key περασμένο?

Τι εννοεις εχεις product key περασμενο?

Παντως σε μενα,οσες φορες εχω αγορασει ή κατεβασει δωρεαν paid εφαρμογη στα windows 10(pc),στο κινητο με 8.1 ενω μου γραφει να το αγορασω,οταν παταω στο buy κανει πρωτα verify και μετα μου βρησκει οτι μου ανοικει η εφαρμογη και μπορω να την κατεβασω.Δε ξερω γιατι σε σεσα κολλαει η υποθεση.

Μηπως εχεις κατεβασμενη την trial και θα πρεπει να την διαγραψεις και μετα να ξανα προσπαθησεις?

Καινουργιο update ανεβηκε σημερα απο την εφαρμογη μου Market Deal ανοιξα και ποστ εδω (διαθεσιμο σε 16ωρες)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6471024#post6471024

εβαλα και το Παναγιωτοπουλοι super market

και να μπορεις κατευθειαν απο την εφαρμογη να δεις το παραπανω ποστ

οσοι μπορειτε βαλτε 5 αστερια μπας και βγαινει πιο ευκολα στην αναζητηση και βοηθησουμε τον κοσμο

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εγω την αγορασα χθες στα 10 λεπτα στo pc με windows 10 . εκανα καταργηση στο τηλεφωνο με windows 8.1 και οταν πατησα στο τηλεφωνο στην εφαρμογη για αγορα, μου ανεφερε οτι ειναι ηδη αγορασμενη και την εγκατεστησα!!

το μονο προβλημα στην εφαρμογη στο τηλεφωνο ειναι οτι λειπει το cast που μπορουσα να βλεπω το βιντεο στην τηλεοραση. ενω πριν στην free στο τηλεφωνο αλλα και στο pc υπαρχει... ξερεις κανεις γιατι???

Τι εννοεις εχεις product key περασμενο?

Παντως σε μενα,οσες φορες εχω αγορασει ή κατεβασει δωρεαν paid εφαρμογη στα windows 10(pc),στο κινητο με 8.1 ενω μου γραφει να το αγορασω,οταν παταω στο buy κανει πρωτα verify και μετα μου βρησκει οτι μου ανοικει η εφαρμογη και μπορω να την κατεβασω.Δε ξερω γιατι σε σεσα κολλαει η υποθεση.

Μηπως εχεις κατεβασμενη την trial και θα πρεπει να την διαγραψεις και μετα να ξανα προσπαθησεις?

Αν θυμάσαι είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα και όσοι είχαμε αγορασμένη την εφαρμογή απο παλιά, δεν μπορούσαμε να την ξανακατεβάσουμε και ζητούσε ξανά αγορά. Έτσι ο δημιουργός της μας έδωσε κάποια product key για να δουλέψει η δοκιμαστική σαν αγορασμένη.

Λοιπόν. Μετά από αναζήτηση τρόπου σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB, έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα μια εφαρμογή που φαίνεται πως δουλεύει απλά και γρήγορα. Δυστυχώς είναι με πληρωμή μετά τον πρώτο μήνα. Θα την αγοράσω σίγουρα γιατί κάνει αυτό που θέλω, άσχετα αν το χρειάζομαι μόνο για ένα δυο αρχεία και αν.

Θα δουλεύει και σε 8.1 λογικά.

Λέγεται ShareFolder explorer και κοστίζει 1.99€.

Όποιος δοκιμάσει ας μας πει την γνώμη του.

Λοιπόν. Μετά από αναζήτηση τρόπου σύνδεσης του τηλεφώνου με υπολογιστή με SMB, έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα μια εφαρμογή που φαίνεται πως δουλεύει απλά και γρήγορα. Δυστυχώς είναι με πληρωμή μετά τον πρώτο μήνα. Θα την αγοράσω σίγουρα γιατί κάνει αυτό που θέλω, άσχετα αν το χρειάζομαι μόνο για ένα δυο αρχεία και αν.

Την έχω εγώ αλλά δεν την χρησιμοποιώ. Δεν την έχω καν εγκατεστημένη τώρα στη συσκευή. Την είχα παλιά αλλα δεν την χρησιμοποιούσα.

Αν θυμάσαι είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα και όσοι είχαμε αγορασμένη την εφαρμογή απο παλιά, δεν μπορούσαμε να την ξανακατεβάσουμε και ζητούσε ξανά αγορά. Έτσι ο δημιουργός της μας έδωσε κάποια product key για να δουλέψει η δοκιμαστική σαν αγορασμένη.

Δε το ήξερα αυτό.

Αν αφαιρέσεις μήπως την trial που την βλέπει ως ενεργοποιημένη,ίσως έτσι να σ'αφήσει να εγκαταστησεις δωρεάν την paid που είναι universal.

Πριν λίγες μέρες, η Vodafone έβγαλε και δεύτερη εφαρμογή, μόνο για το CU.

Άρα στην ουσία έχει φτιάξει δύο εφαρμογές για τα ίδια σχεδόν πράγματα για Android/iOS και φυσικά.....ούτε μισή για WP.

Δεν είναι λίγο προκλητικό; Σε κάθε ευκαιρία, μόλις μου βγάλει το survey της εφαρμογής τους, γράφω τα ίδια και τα ίδια, "βγάλτε εφαρμογή για WP". Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Edited by cb600f

Την έχω αγορασμένη απο όταν βγήκε. Παρόλα αυτα σου προτείνω το total commander που ειναι και free

Πριν λίγες μέρες, η Vodafone έβγαλε και δεύτερη εφαρμογή, μόνο για το CU.

Άρα στην ουσία έχει φτιάξει δύο εφαρμογές για τα ίδια σχεδόν πράγματα για Android/iOS και φυσικά.....ούτε μισή για WP.

Δεν είναι λίγο προκλητικό; Σε κάθε ευκαιρία, μόλις μου βγάλει το survey της εφαρμογής τους, γράφω τα ίδια και τα ίδια, "βγάλτε εφαρμογή για WP". Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Θέλει μάλλον όλοι μαζί και εγώ έχω γράψει εκεί όμως και στην Πειραιώς, το έχω πει πολλές φορές φαίνεται πολύ χαζό γιατί λένε ότι τα Windows Phone έχουν πουλήσει περισσότερα από ios.

Κωνσταντινος

Την έχω αγορασμένη απο όταν βγήκε. Παρόλα αυτα σου προτείνω το total commander που ειναι και free

Με πρόλαβες.

Έχεις δίκιο, δουλεύει το ίδιο καλά και είναι ένας ολοκληρωμένος file manager.

Τελικά έσβησα το mytube για να το κάνω επανεγκατάσταση αλλα δυστυχώς τώρα μου βγάζει σφάλμα.....

Θα περιμένω τα 10ρια.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών