dhatzik74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Απλή αναζήτηση στο store για WhatsApp beta έκανα και μου την βρήκε. Την έψαξα μόλις διάβασα για το νέο feature πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πάντος στο mytube υπάρχει ένα πρόβλημα στο sub box μερικές φορές βγάζει πολύ παλιά βίντεο των καναλιών,και ενα άλλο ειναι οτι δεν βγάζει την εικόνα του καναλιού κατω από τι βίντεο Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εγω ήθελα να κανω την ενημέρωση του συστήματος πριν μια βδομάδα και δεν είχε χώρο,και βλεπω μια υπερογκη εφαρμογή,το Instagram.Έπιανε ένα 1Gb~ φυσικά από cache μνήμη Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Απλή αναζήτηση στο store για WhatsApp beta έκανα και μου την βρήκε. Την έψαξα μόλις διάβασα για το νέο feature πριν λίγες μέρες. Στο Store δεν τη βρίσκω καν. Μόνο τη κανονική με βγάζει. Έγραψα στην αναζήτηση Facebook beta και μου έβγαλε άσχετα πράγματα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στο Store δεν τη βρίσκω καν. Μόνο τη κανονική με βγάζει. Έγραψα στην αναζήτηση Facebook beta και μου έβγαλε άσχετα πράγματα! :( Αν το ψαξεις στο google τοτε θα στο βγαλει για σιγουρα Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ενημέρωση και για το Telegram! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 ξερει κανεις γιατι στο onedrive ολες μου οι φωτος τωρα τελευταια ανεβαινουν 2 φορες? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 ξερει κανεις γιατι στο onedrive ολες μου οι φωτος τωρα τελευταια ανεβαινουν 2 φορες? ευχαριστω Δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις...αλλα μήπως έχεις ενεργοποιήσει να τραβάει και raw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στο Store δεν τη βρίσκω καν. Μόνο τη κανονική με βγάζει. Έγραψα στην αναζήτηση Facebook beta και μου έβγαλε άσχετα πράγματα! :( https://www.microsoft.com/store/apps/9WZDNCRDFWBT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις...αλλα μήπως έχεις ενεργοποιήσει να τραβάει και raw;οχι φιλε. παλια ειχα το 1020 που τα εκανε αυτα και τραβαγε 2 φωτος. το 950 εχω και η ρυθμιση ειναι να τραβα μια φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εγώ το πρόβλημα που είχα και έχω ακόμα (αν και πια η συσκευή είναι δεύτερη) με τις επαφές, δε λύθηκε ούτε με soft ούτε με hard reset... Απίστευτο. Γενικά δεν έχει μέλλον όλο αυτό με τα WP 10 αφού η MS σκέφτεται για άλλου τύπου λειτουργικό (arm) οπότε νομίζω είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Σε κανένα χρόνο θα έχουν σταματήσει οριστικά οι αναβαθμίσεις οπότε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 οχι φιλε. παλια ειχα το 1020 που τα εκανε αυτα και τραβαγε 2 φωτος. το 950 εχω και η ρυθμιση ειναι να τραβα μια φωτο... Κάνε έναν έλεγχο το μέγεθος των δύο φωτογραφιών που ανεβαίνουν. Είναι ίδιο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Θα το τσεκάρω φιλε. Λοιπόν χτες βραδυ ανακάλυψα πως εχω σοβαρό θεμα. Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο θρεντ, αλλα για ακούστε Εγω και η κοπέλα μου έχουμε το ίδιο κινητο. Lumia 950 dual sim. Και η βασική κάρτα με δεδομένα πιυβεχουμε ειναι wind free2go. Και οι δυο. Και οι δυο κάρτες ειναι καινούργιες. Τα κινητά εχουν ίδιο φερμγουεαρ κτλ Η κοπέλα μου στις ρυθμίσεις κινητής, εχει τις επιλογές 4g 3g 3g only 2g Εγω απο την άλλη, εχω μονο 4g 3g 2g Μου λειπει δηλαδη η βασικοτατη επιλογή 3g only. Ξέρει κανεις γιατι συμβαίνει αυτο ρε παιδια; θα τρελαθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Θα το τσεκάρω φιλε. Λοιπόν χτες βραδυ ανακάλυψα πως εχω σοβαρό θεμα. Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο θρεντ, αλλα για ακούστε Εγω και η κοπέλα μου έχουμε το ίδιο κινητο. Lumia 950 dual sim. Και η βασική κάρτα με δεδομένα πιυβεχουμε ειναι wind free2go. Και οι δυο. Και οι δυο κάρτες ειναι καινούργιες. Τα κινητά εχουν ίδιο φερμγουεαρ κτλ Η κοπέλα μου στις ρυθμίσεις κινητής, εχει τις επιλογές 4g 3g 3g only 2g Εγω απο την άλλη, εχω μονο 4g 3g 2g Μου λειπει δηλαδη η βασικοτατη επιλογή 3g only. Ξέρει κανεις γιατι συμβαίνει αυτο ρε παιδια; θα τρελαθώ Κι εγώ το 3G only δεν το έχω σε Cosmote! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δεν ξέρω για πιο λόγο γίνεται αυτό, αλλά κι εγώ τις ίδιες ρυθμίσεις με εσένα έχω και όχι με τις φίλης σου..... Έχω το 950 XL. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Αλλάξατε την κάρτα sim μεταξύ σας για να δείτε αν θα έρθει σε σένα το 3g only; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 ....και για την κάμερα των Windows σήμερα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σωστός φιλε εβρις. Θα το κανω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το έκανα το πείραμα. Παλι στο κινητο της κοπέλας φαινεται το 3g only και σε μενα όχι. Αρα δε φταίει η κάρτα. Καμία άλλη ιδέα ρε παιδια; τα κινητά φαίνονται ολόιδια.... Θα μέγα μήπως πρεπει να κανω χαρντ ρισετ, αλλα αφου ειστε πολλοί που δεν έχετε το 3g only, κατι αλλο παίζει. Κάτι εχει της κοπέλας το τηλεφωνο που δεν εχει το δικό μας; αλλα τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Λοιπόν το έκανα το πείραμα. Παλι στο κινητο της κοπέλας φαινεται το 3g only και σε μενα όχι. Αρα δε φταίει η κάρτα. Καμία άλλη ιδέα ρε παιδια; τα κινητά φαίνονται ολόιδια.... Θα μέγα μήπως πρεπει να κανω χαρντ ρισετ, αλλα αφου ειστε πολλοί που δεν έχετε το 3g only, κατι αλλο παίζει. Κάτι εχει της κοπέλας το τηλεφωνο που δεν εχει το δικό μας; αλλα τι Ουτε εγω το έχω το 3G Only στην Vodafone εχω μονο 3G Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σωστός φιλε εβρις. Θα το κανω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το έκανα το πείραμα. Παλι στο κινητο της κοπέλας φαινεται το 3g only και σε μενα όχι. Αρα δε φταίει η κάρτα. Καμία άλλη ιδέα ρε παιδια; τα κινητά φαίνονται ολόιδια.... Θα μέγα μήπως πρεπει να κανω χαρντ ρισετ, αλλα αφου ειστε πολλοί που δεν έχετε το 3g only, κατι αλλο παίζει. Κάτι εχει της κοπέλας το τηλεφωνο που δεν εχει το δικό μας; αλλα τι Χάχα μήπως είναι απο έξω της κοπέλας σου; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μεταχειρισμένα τα πήραμε και τα δυο. Πρεπει να κοιτάξω χωρα εισαγωγης. Αλλα τι σχέση μπορει να έχει αυτο... Τι να πω. Τόσο καιρό περίμενα τη ρύθμιση αυτη και την εχει η τεχνολογικα αμπαλη κοπέλα μου. Θα τρελαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μεταχειρισμένα τα πήραμε και τα δυο. Πρεπει να κοιτάξω χωρα εισαγωγης. Αλλα τι σχέση μπορει να έχει αυτο... Τι να πω. Τόσο καιρό περίμενα τη ρύθμιση αυτη και την εχει η τεχνολογικα αμπαλη κοπέλα μου. Θα τρελαθω. Μπορεί απο άλλη χώρα να εχει περισσότερες υποστηριζόμενες επιλογές δικτύου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το κινητο απο ποια χωρα προέλευσης ειναι, που φαινεται; τσεκάρω τις πληροφορίες και στα δυο, και ο μονος κωδικός που αλλάζει ειναι το ιμει. Αρα μαλλον και ίδια χωρα προέλευσης εχουν; περίεργα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το κινητο απο ποια χωρα προέλευσης ειναι, που φαινεται; τσεκάρω τις πληροφορίες και στα δυο, και ο μονος κωδικός που αλλάζει ειναι το ιμει. Αρα μαλλον και ίδια χωρα προέλευσης εχουν; περίεργα πραγματα Ρυθμίσεις > Πρόσθετα > Πρόσθετα και Πληροφορίες > Mobile Operator δείχνει για ποιον πάροχο και Χώρα ουσιαστικά είναι το τηλ/νο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 000-gr και οι δυο. Αρα ρε παιδια; πως γίνεται εκείνη να εχει το 3τζι ονλινκαι εγω και αρκετοί απο εσάς όχι; ολα ειναι ίδια λεμε στα κινητά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts