Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε φάει το κόλλημα του αιώνα για αυτά που νομίζω εγώ είναι τα αυτονόητα.

Οι εφαρμογές της είναι απλά χάλια (για την ώρα?). Το porting που τις κάνει από iOS με τα ΔΙΚΑ της εργαλεία επίσης.

Δεν μπορεί να ήμουν εγώ η Facebook και να μην λέω "ωραία, έχω να φτιάξω αυτές τις 3 εφαρμογές για αυτή τη mobile πλατφόρμα.

Για να να δω με τι συσκευές έχω να κάνω." και να τις φτιάξω αντίστοιχα για να τρέχουν.

Δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχει 2-3-5giga το τηλ/νο μου όταν στο android με 1,5gb (που έχει το τηλ/ νο μου)

δουλεύει μια χαρά. Στο iOS τότε επί iPhone 4/4s που ήταν με 512Mb, επίσης έτρεχε η εφαρμογή της.

Αλλιώς προς τι η φαγούρα και να τρώει τζάμπα γκρίνια? Θα μου πεις ας μην ασχολιόταν και καθόλου, γιατί με 0,7% μερίδιο,

"να κι αν σου λέει, να κι αν δεν. Εγώ αυτό μπορώ να κάνω τώρα και σιγά σιγά θα δω να τις βελτιώσω και κ.λ.π."

Εγώ στο 550 έχω κρατήσει το fb της Microsoft που για μένα αρκεί και μακάρι και κακώς που δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα, να

είχα το ίδιο και για το messenger.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[/color]

Έχετε φάει το κόλλημα του αιώνα για αυτά που νομίζω εγώ είναι τα αυτονόητα.

Οι εφαρμογές της είναι απλά χάλια (για την ώρα?). Το porting που τις κάνει από iOS με τα ΔΙΚΑ της εργαλεία επίσης.

Δεν μπορεί να ήμουν εγώ η Facebook και να μην λέω "ωραία, έχω να φτιάξω αυτές τις 3 εφαρμογές για αυτή τη mobile πλατφόρμα.

Για να να δω με τι συσκευές έχω να κάνω." και να τις φτιάξω αντίστοιχα για να τρέχουν.

Δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχει 2-3-5giga το τηλ/νο μου όταν στο android με 1,5gb (που έχει το τηλ/ νο μου)

δουλεύει μια χαρά. Στο iOS τότε επί iPhone 4/4s που ήταν με 512Mb, επίσης έτρεχε η εφαρμογή της.

Αλλιώς προς τι η φαγούρα και να τρώει τζάμπα γκρίνια? Θα μου πεις ας μην ασχολιόταν και καθόλου, γιατί με 0,7% μερίδιο,

"να κι αν σου λέει, να κι αν δεν. Εγώ αυτό μπορώ να κάνω τώρα και σιγά σιγά θα δω να τις βελτιώσω και κ.λ.π."

Εγώ στο 550 έχω κρατήσει το fb της Microsoft που για μένα αρκεί και μακάρι και κακώς που δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα, να

είχα το ίδιο και για το messenger.

Προφανώς και όλο αυτο με την απαίτηση των 2gb ram ειδικά για το messenger που πάει αέρας και στα σαπιοandroid με 1gb ram ειναι ότι ποιο άθλιο το τελευταιο διάστημα..επισης όσοι βάλαν το νέο Facebook και σβησαν το παλιό δεν μπορούν να το ξαναβρούν..

Τέλος όσοι δεν ενδιαφέρονται για αυτές τις εφαρμογες(οι 2-3 στους 100 για την ακρίβεια) να μην το παίζουν υπεράνω και να λένε σιγα μωρε και τι έγινε..ειναι λες και κοροϊδεύουν τους άλλους κατάμουτρα..κατανοητό;

Edited by panos9553

Επειδή η κουβέντα πάει να γίνει το παιχνίδι με την κολοκυθιά...

Το fb,φτιάχνει universal app,βάση κάποιων στάντρ που έχει θέσει η ms σωστά;

Βγαίνει η εφαρμογή και είναι χάλια μαύρα από άποψη διαχείρισης ενέργειας.

Εγώ σαν καταναλωτής,γιατί να ενδιαφερθώ ποιος φταίει περισσότερο;

Σε εμένα χαλάει η εμπειρία χρήση;Αυτό μου φτάνει,ποιος φταίει αν θέλουν μπορούν τα βρουν μεταξύ τους.

Σου 'χω νέα. Ούτε εγω με τα 3gb ram μπορώ να ανεβάσω βίντεο. Ούτε έχω live video........

Καλο????? :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σου 'χω νέα. Ούτε εγω με τα 3gb ram μπορώ να ανεβάσω βίντεο. Ούτε έχω live video........

Για το live το περιμένα,αλλά σοβαρά τώρα,με 3gb και κρασσάρει στο upload?

Καλά οι πρωτοετείς το φτιάξανε το fb ρε φίλε;:lol::lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Προφανώς και όλο αυτο με την απαίτηση των 2gb ram ειδικά για το messenger που πάει αέρας και στα σαπιοandroid με 1gb ram ειναι ότι ποιο άθλιο το τελευταιο διάστημα..επισης όσοι βάλαν το νέο Facebook και σβησαν το παλιό δεν μπορούν να το ξαναβρούν..

Τέλος όσοι δεν ενδιαφέρονται για αυτές τις εφαρμογες(οι 2-3 στους 100 για την ακρίβεια) να μην το παίζουν υπεράνω και να λένε σιγα μωρε και τι έγινε..ειναι λες και κοροϊδεύουν τους άλλους κατάμουτρα..κατανοητό;

Βρε Πάνο, κατάλαβε ότι δεν είναι όλοι σαν κι εσένα ή σαν κι εμένα. Έστω 2-3 δεν θέλουν τα ίδια πράγματα. Ούτε σε κοροϊδεύουν ούτε πρέπει να τους φιμώσεις. Γράφουν την εμπειρία τους, τις απαιτήσεις τους και εσύ προσπέρασέ τους.

Έγινε ένας χαμός με τις κλήσεις στο Viber. Κατανοώ πως τις έχουν ανάγκη πολλοί. Εγώ όμως έχω μεγάλο πακέτο χρόνου ως επαγγελματίας και πέραν της πρώτης δοκιμαστικής δεν έχω κάνει άλλη. Να το βουλώσω?

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το live το περιμένα,αλλά σοβαρά τώρα,με 3gb και κρασσάρει στο upload?

Καλά οι πρωτοετείς το φτιάξανε το fb ρε φίλε;:lol::lol::lol:

Του δημοτικού πρέπει να ήταν......

Ποιος φταίει γι αυτό? Μη το πεις........:lol:

Outsourcing σε καμία Ινδία. Πάρα πολύ λίγες εταιρείες έχουν την ποιότητα προγραμματιστών που έχει η Microsoft και το facebook σίγουρα δεν είναι μια από αυτές :lol:. Τσέκαρε πχ το City Art search που την φτιάχνει ΕΝΑΣ προγραμματιστής της Microsoft τον ελεύθερο χρόνο του (Σαββατοκύριακα) και βγάλε συμπέρασμα.

Αλλά όμως είσαι ευχαριστημένος με όοοολη αυτή την κατάσταση.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κοίτα αγαπητέ Μοντόγια,πέρα από τον χαβαλέ που κάνουμε για να σπάσει λίγο η(μόνιμη)γκρίνια,το βάρος κυρίως πέφτει στο FB.

Πάντως αυτό που έζησα χθες,είχα να το νιώσω από την εποχή του zte blade,που δεν έκανε ούτε τα βασικά.

ήθελα να ανεβάσω βίντεο του δίλεπτου και το κινητό μόνο που δεν πέθανε.

Αυτό το γεγονός από μόνο του,με έχει βάλει σε βαθιές σκέψεις για αντικατάσταση του.:(:(

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε νομίζω,απλά δε κλαίει κιόλας.

Xiaomi 12 Pro

Ο καθένας με τα "θέλω" του φίλε μου. Όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζω, το κάνω μέσα από τη gallery οπότε δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο. Θέλω πρώτα να τα δω και μετά να διαλέξω.

Η απουσία live με ενοχλεί όμως. Όχι να τρελαίνομαι αλλά θα το ήθελα.

Ούτε εγώ κλαίω, αλλά θεωρώ γελοίο όλο αυτό που συμβαίνει...... Καλά δλδ που δεν "πέταξα" χρήματα για να πάρω το 950 XL.

Και φυσικά μαζί σου montoya, ο καθένας με τα θέλω του, αλλά θέλω κι εγώ να με βλέπουν ως κάποιον ανθρωπάκο που δίνει Τα χρήματα του για να έχει ένα smartphone που τουλάχιστον δυο τρεις εφαρμογές που κινούνται ευρέως να της παίζει αξιοπρεπώς.

Edited by duc

Ούτε εγώ κλαίω, αλλά θεωρώ γελοίο όλο αυτό που συμβαίνει...... Καλά δλδ που δεν "πέταξα" χρήματα για να πάρω το 950 XL.

εδώ ανοίγεις μεγάλη κουβέντα,αφού φαίνεται το 950 να τα πάει αρκετά καλύτερα από το κινητό μας.

Xiaomi 12 Pro

Κοίτα αγαπητέ Μοντόγια,πέρα από τον χαβαλέ που κάνουμε για να σπάσει λίγο η(μόνιμη)γκρίνια,το βάρος κυρίως πέφτει στο FB.

Πάντως αυτό που έζησα χθες,είχα να το νιώσω από την εποχή του zte blade,που δεν έκανε ούτε τα βασικά.

ήθελα να ανεβάσω βίντεο του δίλεπτου και το κινητό μόνο που δεν πέθανε.

Αυτό το γεγονός από μόνο του,με έχει βάλει σε βαθιές σκέψεις για αντικατάσταση του.:(:(

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε νομίζω,απλά δε κλαίει κιόλας.

Για να μη μπορούμε. Βίντεο ανεβάζω επιλέγοντας μέσα από τα αποθηκευμένα. Αυτό το κάνει και φίλος μου με 830. Απλα δεν ανεβάζει βίντεο που το τραβάω εκείνη τη στιγμή.

Στο τελευταίο με πέτυχες.....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανάλογα τι θέλεις για να θεωρείς πεταμένα τα χρήματα για το xl.

Εγώ περιμένω την 26η Οκτωβρίου και μετά θα αλλάξω το 950 με 950xl

Για να μη μπορούμε. Βίντεο ανεβάζω επιλέγοντας μέσα από τα αποθηκευμένα. Αυτό το κάνει και φίλος μου με 830. Απλα δεν ανεβάζει βίντεο που το τραβάω εκείνη τη στιγμή.

Στο τελευταίο με πέτυχες.....

Από τα αποθηκευμένα πήγα και εγώ να ανεβάσω.

Τζίφος.Δοκίμασα και 15 φορές.Και μάντεψε,καμία επιτυχία.

Οκ φαίνεται ότι θέλει ραμ το fb,άλλα μέχρι και το s3 που έχω στο συρτάρι σαν ενθύμιο πλέον,αυτή τη δουλειά την κάνει.

Xiaomi 12 Pro

εδώ ανοίγεις μεγάλη κουβέντα,αφού φαίνεται το 950 να τα πάει αρκετά καλύτερα από το κινητό μας.

Αν κρίνω από το 650 που ξέρω τότε ναι, πολύ καλύτερα. Πέραν αυτού είναι και οι ανάγκες που λέγαμε. Νούμερο 1 είναι η κάμερα για μένα. Ποσα πρέπει να ρίξω σε android για να έχω τέτοια κάμερα (κι αν έχω δηλαδή)???

Καλά ας μην ανοίξουμε αυτή τη κουβέντα, απλά θεωρώ την συσκευή πολύ καλή με ένα store που δεν την αναδεικνύει, Οι δυνατότητες μεγάλες Φυσικά αλλά.......

Αν κρίνω από το 650 που ξέρω τότε ναι, πολύ καλύτερα. Πέραν αυτού είναι και οι ανάγκες που λέγαμε. Νούμερο 1 είναι η κάμερα για μένα. Ποσα πρέπει να ρίξω σε android για να έχω τέτοια κάμερα (κι αν έχω δηλαδή)???

Πάω πάσο, η κάμερα θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε κινητή συσκευή. Αυτό το τηλέφωνο με Android θα έσπερνε.... Έτσι να τρολάρω λίγο....... Χάχα

Edited by duc

Από τα αποθηκευμένα πήγα και εγώ να ανεβάσω.

Τζίφος.Δοκίμασα και 15 φορές.Και μάντεψε,καμία επιτυχία.

Οκ φαίνεται ότι θέλει ραμ το fb,άλλα μέχρι και το s3 που έχω στο συρτάρι σαν ενθύμιο πλέον,αυτή τη δουλειά την κάνει.

Μα δεν υπάρχει αμφιβολία πως για το Facebook δεν υπάρχουμε. Απλά διαφωνούμε στο ποιος φταίει. Από την άλλη ο καθένας θέλει να κάνει κάποιος πράγματα οποτε φυσιολογικά θα αλλάξει λειτουργικό. Με το δίκιο του.

Στο Facebook beta ουτε εγώ κατάφερα να ανεβάσω βίντεο παρ' όλο που δεν απαιτεί 2GB ram. Αντίθετα στο Messenger beta το ανέβασε!

Outsourcing σε καμία Ινδία. Πάρα πολύ λίγες εταιρείες έχουν την ποιότητα προγραμματιστών που έχει η Microsoft και το facebook σίγουρα δεν είναι μια από αυτές :lol:. Τσέκαρε πχ το City Art search που την φτιάχνει ΕΝΑΣ προγραμματιστής της Microsoft τον ελεύθερο χρόνο του (Σαββατοκύριακα) και βγάλε συμπέρασμα.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς; :confused:

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν κατάλαβα τι εννοείς; :confused:

Ότι αυτοί που κάναν το porting δεν είναι τσακμάκια. Από την αρχή έπρεπε να βρούνε ποιος έφτιαξε πχ την εφαρμογή του twitter ή του dropbox , να του δίνανε κάνα φράγκο να φτιάξει το facebook για windows απευθείας και να είχαν ξεμπερδέψει. Και ας μην ήταν ακριβώς το ίδιο με του IOS ή ας έπαιρνε όσες καινούργιες δυνατότητες βγαίναν στο IOS με καθυστέρηση 2 μήνες.

Με βάση την τιμή που έχει τώρα το 950,πολύ περισσότερα.

Μα δεν υπάρχει αμφιβολία πως για το Facebook δεν υπάρχουμε. Απλά διαφωνούμε στο ποιος φταίει. Από την άλλη ο καθένας θέλει να κάνει κάποιος πράγματα οποτε φυσιολογικά θα αλλάξει λειτουργικό. Με το δίκιο του.

Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά,απλά δεν βγάζω και την ms λάδι για την γενική εικόνα του store και των εφαρμογών.

Xiaomi 12 Pro

Aνεβάζεις βίντεο χωρίς να κρασάρει;

Δεν σου έχει κλείσει ποτέ ενώ σκρολάρεις πάνω κάτω;

Ανοίγει σε κάτω από 10 δεύτερα στο 550?

Ακριβώς αυτό εννοούσα όταν ρώτησα γενικά την παρέα. Εχθές για παράδειγμα είχα ανεβάσει κάτι και το οποίο είχε πολλά σχόλια, 80 τον αριθμό και πολλά like. Ε για να μπαίνω κάθε φορά να βλέπω τα σχόλια έπρεπε να κρασσάρει. Στο άλλο κινητό που έχω τριετίας (note 3) τα έβλεπα αστραπιαία και χωρίς κρασσαρίσματα. Επειδή όμως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο τηλεφώνων για αυτό ρώτησα εάν έχουν το ίδιο πρόβλημα άτομα που έχουν στην κατοχή τους ίδιας αξίας και χαρακτηριστικών τηλέφωνα.(950 και 950 XL)

προσπαθω να ανεβασω ένα βιντεο που τραβηξα στο facebook . Υπαρχει περιορισμος μεγέθους? Αργει πολύ. Εχω σχεδόν μιση ωρα και μου λεει φορτωση 18 ανεβαινει αργα ετσι γινεται?

προσπαθω να ανεβασω ένα βιντεο που τραβηξα στο facebook . Υπαρχει περιορισμος μεγέθους? Αργει πολύ. Εχω σχεδόν μιση ωρα και μου λεει φορτωση 18 ανεβαινει αργα ετσι γινεται?

δεν διαβάζεις μάλλον αυτά που γράφουμε από χθες.

Αν τα καταφέρεις και το ανεβάσεις,ναι έτσι γίνεται.

Xiaomi 12 Pro

Βρε Πάνο, κατάλαβε ότι δεν είναι όλοι σαν κι εσένα ή σαν κι εμένα. Έστω 2-3 δεν θέλουν τα ίδια πράγματα. Ούτε σε κοροϊδεύουν ούτε πρέπει να τους φιμώσεις. Γράφουν την εμπειρία τους, τις απαιτήσεις τους και εσύ προσπέρασέ τους.

Έγινε ένας χαμός με τις κλήσεις στο Viber. Κατανοώ πως τις έχουν ανάγκη πολλοί. Εγώ όμως έχω μεγάλο πακέτο χρόνου ως επαγγελματίας και πέραν της πρώτης δοκιμαστικής δεν έχω κάνει άλλη. Να το βουλώσω?

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωπα κατσε γιατι αυτα που λες δεν εχουν καμμια βαση Montoya

Παμε παλι..οταν καποιος δεν χρησιμοποιει καποια εφαρμογη η οποια ειναι απαραδεκτη και προβληματιζει το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων δεν μπορει να βγαινει και να λεει: ε νταξει ολα καλα ρε παιδια..σιγα τι προβλημα υπαρχει αφου εγω δεν την χρησιμοποιω..Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ? Οταν δεν εχεις εικονα για κατι απλα δεν μιλας..αυτο δεν μας το μαθαινουν στο myphone αλλα ειναι τροπος ζωης..παει αυτο..

Απο την αλλη ασε το ποιος φταει και ποιος δεν φταιει μεταξυ ms και fb και οι δυο σκατα το εκαναν στο συγκεκριμενο θεμα..μην παιζεις με τις λεξεις..σημασια εχει οτι ολο αυτο που συμβαινει ειναι κατι σαν μεσαιωνας στο κοματι των λειτουργικων στο mobile γενικοτερα

και σας παρακαλω κοψτε καποιοι την καραμελα ε αφου δεν σας αρεσει αλλαξετε κινητο.. τι λετε ρε λεβεντες? Πηρα ενα 640 πριν το καλοκαιρι με συγκεκριμενες Δυνατοτητες και την ελπιδα για κατι καλυτερο, τωρα αφαιρουνται σιγα σιγα λειτουργιες και εφαρμογες και μου λες αυτο ε,.? Ξερετε αν εχω λεφτα να παρω αλλο? Εισαστε οικονομοι στις τσεπες των αλλων? Σας παρακαλω πολυ..

Και τελος οσο εχω αυτο το κινητο και βλεπω στραβα και αναποδα θα τα γραφω βρεξει χιονισει, μεσα στους ορους του forum παντοτε..σε οσους δεν αρεσει η γκρινια για τα αυτονοητα πλεον ας με αγνοει..αυτα..

Edited by panos9553

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών