evris2013 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Το store μετά την πρόσφατη ενημέρωση μας κάνει κολπάκια... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ μεγαλώνουν τα data.Αυτο δεν γίνεται μόνο στα windows 10, και στα android που μόλις πήγα έτσι είναι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είδα το πρωί σε Android. wtf :lol::X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το είδα το πρωί σε Android. wtf :lol::XΌλη η οικογένεια εφαρμογών του facebook είναι για τα μπάζα... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το store μετά την πρόσφατη ενημέρωση μας κάνει κολπάκια... :( Τρελά πράματα... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η εφαρμογή radio fm phone έκανε την τελευταία της ενημέρωση απ' ότι μας ενημερώνει, μετά πάπαλα... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Η εφαρμογή radio fm phone έκανε την τελευταία της ενημέρωση απ' ότι μας ενημερώνει, μετά πάπαλα... Πότε την έκανε; Δεν μου ήρθε τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Πότε την έκανε; Δεν μου ήρθε τίποτα! Όταν έγραψα το προηγούμενο νήμα στις 28 πάτησα για εύρεση ενημερώσεων, δεν το έχω στο αυτόματο, και μου έβγαλε αυτό για το ραδιόφωνο. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Όταν έγραψα το προηγούμενο νήμα στις 28 πάτησα για εύρεση ενημερώσεων, δεν το έχω στο αυτόματο, και μου έβγαλε αυτό για το ραδιόφωνο. Εμένα ηρθε μόνο η αλληλογραφία outlook για ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Εμένα ηρθε μόνο η αλληλογραφία outlook για ενημέρωση! Ναι αυτό την επόμενη μέρα στις 29. Με το σταγονόμετρο ε; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ακόμα του ραδιοφώνου που λες, δεν μου ήρθε η τελευταία ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κάποιο Instagram πήρε Update. Windows Mobile 10 users rejoice! Ήρθε η μέρα μας! :lol: Στην επόμενη δεκαετία θα πάρει Update και η διπλέτα "Facebook- Messenger" :p Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κάποιο Instagram πήρε Update. Windows Mobile 10 users rejoice! Ήρθε η μέρα μας! :lol: Στην επόμενη δεκαετία θα πάρει Update και η διπλέτα "Facebook- Messenger" :p Όντως πήρε update και με τελείως διαφορετικούς αριθμούς έκδοσης!!!! Έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά! Για τα Windows 10 βέβαια.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Ακόμα του ραδιοφώνου που λες, δεν μου ήρθε η τελευταία ενημέρωση! Μήπως το πήρε αυτόματα σε σένα και δεν το κατάλαβες; πάντως κάτω στη δραστηριότητα των ενημερώσεων δεν την έχει, έχει μόνο το outlook και τις προηγούμενες. Η έκδοση που έχω είναι η 1.11.3.0 Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Μήπως το πήρε αυτόματα σε σένα και δεν το κατάλαβες; πάντως κάτω στη δραστηριότητα των ενημερώσεων δεν την έχει, έχει μόνο το outlook και τις προηγούμενες. Η έκδοση που έχω είναι η 1.11.3.0 Θα δω και θα σε πω... Edit: Μήπως μιλάμε για διαφορετικές εφαρμογές ραδιοφώνου; (1.9.0.0 έκδοση έχω). Edited July 1, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Θα δω και θα σε πω... Edit: Μήπως μιλάμε για διαφορετικές εφαρμογές ραδιοφώνου; (1.9.0.0 έκδοση έχω). Αυτήν λέω...https://www.microsoft.com/el-gr/p/radio-fm-phone/9wzdncrfhxns Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Αυτήν λέω...https://www.microsoft.com/el-gr/p/radio-fm-phone/9wzdncrfhxns Όχι δεν έχω αυτήν εγώ. Edit: Αυτήν έχω... Ράδιο https://www.microsoft.com/store/productId/9NBLGGH4T57F Edited July 2, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 @scos αυτή πού έχεις παίζει και χωρίς ακουστικά. Δηλαδή αν τα βάλεις και τα βγάλεις, θα παίζει από το ηχείο του κινητού; Επίσης, RDS έχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 @scos αυτή πού έχεις παίζει και χωρίς ακουστικά. Δηλαδή αν τα βάλεις και τα βγάλεις, θα παίζει από το ηχείο του κινητού; Επίσης, RDS έχει; Όχι και στα δύο. Για την πατέντα του πρώτου που λες δε το έχω δοκιμάσει αν και νομίζω πως όχι. Απλά μου αρέσει σαν σχεδίαση γραφικών και η ευχρηστία της. Από αυτές που κυκλοφορούν πιστεύω είναι η πιο "επαγγελματική" Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 παιδια χαλασε σε κανεναν αλλον η πλοηγηση? οι χαρτες δε δειχνουν τυς χαρτες. λολ. ενα απεραντο γαλαζιο. σε 2 κινητα λουμια 950 το ιδιο προβλημα. ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) παιδια χαλασε σε κανεναν αλλον η πλοηγηση? οι χαρτες δε δειχνουν τυς χαρτες. λολ. ενα απεραντο γαλαζιο. σε 2 κινητα λουμια 950 το ιδιο προβλημα. ελεος Εμένα μιά χαρά τους δείχνει.... Κάνε την ενημέρωση των χαρτών από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και θα επανέλθουν οι χάρτες! ;) Edited July 3, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Εμένα μιά χαρά τους δείχνει.... Κάνε την ενημέρωση των χαρτών από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και θα επανέλθουν οι χάρτες! ;)ωπα.... πιστευα εινα ικαι αλλοι. με τι κινητο εισαι φιλε? εκανα ενημερωσεις, εσβησα ολους τους χαρτες, τους ξαναπερασα, τιποτα. σε 2 κινητα. το μονο κοινο που εχουν τα 2 κινητα ειναι οτι ειχαμε χαρτες ελβετιας και τους σβησαμε. αλλα τι προβλημα να δημιουργησε αυτο. χλωμο... και παρασκευη πεταω για πολωνια. εχω τρελαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 ωπα.... πιστευα εινα ικαι αλλοι. με τι κινητο εισαι φιλε? εκανα ενημερωσεις, εσβησα ολους τους χαρτες, τους ξαναπερασα, τιποτα. σε 2 κινητα. το μονο κοινο που εχουν τα 2 κινητα ειναι οτι ειχαμε χαρτες ελβετιας και τους σβησαμε. αλλα τι προβλημα να δημιουργησε αυτο. χλωμο... και παρασκευη πεταω για πολωνια. εχω τρελαθει Αυτό που σε είπα πιο πάνω. Στο είπε και ο MadMaxS στο άλλο νήμα... ;) Το Lumia της υπογραφής μου έχω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 παιδια χαλασε σε κανεναν αλλον η πλοηγηση? οι χαρτες δε δειχνουν τυς χαρτες. λολ. ενα απεραντο γαλαζιο. σε 2 κινητα λουμια 950 το ιδιο προβλημα. ελεος Καλημέρα! Κι εγώ είχα χθες το απόγευμα "χοντρό" θέμα με τους χάρτες. Σε πρώτη φάση πήγα να τους ανοίξω για να ψάξω κάτι αλλα έβλεπα "λευκη οθόνη".... Έκανα restart/ soft reset τίποτα. Τελικά έκανα τη δουλεια μου με το Sygic που έχω αγοράσει. Μόλις γύρισα σπίτι μπήκα στα settings των χαρτών και είδα το μηνυμα "something is wrong with your maps.Try restarting κλπ κλπ." Τελικά διέγραψα όλους τους χαρτες που είχα και αυτόματα -χωρίς να κάνω κάτι αλλο- άρχισε να μου κατεβαζει τους χάρτες μου της Ελλάδας. Τώρα είμαι μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 υπηρχε καποιο απντειτ που αργησε να ερθει. εγινε το βραδυ αργα, και απο τοτε ολα καλα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 καμια καλη εφαρμογη για lockscreen που να δειχνει καιρο, ειδησεις κτλ εχουμε? η awesome lock δε δουλευει καλα και ολο χανεται και 0πεπει να την ξαναρυθμισεις. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts