montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Τους έχω κατεβάσει τους off line χάρτες,απλά ξέρω ότι μιλάει μόλις ορίσεις διαδρομή,τουλάχιστον έτσι έκανε σε όλα τα προηγούμενα μου τηλέφωνα!!! Σαφώς. Αλλιώς τι να σου πει? Καλημέρα, τι κάνεις???:lol::lol::D Απλά λέω πως και μέσα στο σπίτι, αν ορίσεις διαδρομή θα ξεκινήσει να μιλάει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysis71 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σαφώς. Αλλιώς τι να σου πει? Καλημέρα, τι κάνεις???:lol::lol::D Απλά λέω πως και μέσα στο σπίτι, αν ορίσεις διαδρομή θα ξεκινήσει να μιλάει. Το ξέρω αγαπητέ μου,δεν είναι το πρώτο gps που χρησιμοποιώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δωρεάν για λίγες ώρες το NextGen Reader... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δωρεάν για λίγες ώρες το NextGen Reader... Ειναι μονο για PC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το ξέρω αγαπητέ μου,δεν είναι το πρώτο gps που χρησιμοποιώ!!!!! Ναι Διονύση, το ξέρω οτι δεν είναι το πρώτο σου gps, το έγραψες άλλωστε. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Αυτό που έγραψα είναι περισσότερο απαντηση στον φίλο που είπε πως μέσα στο σπίτι δεν μιλάει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ειναι μονο για PC... Αν εννοεί το παρακάτω τότε είναι και για Mobile Nextgen Reader (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj262) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δωρεάν για λίγες ώρες το NextGen Reader... Βάλε και κανένα link βρε alex Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Αν εννοεί το παρακάτω τότε είναι και για Mobile Nextgen Reader (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj262) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε και κανένα link βρε alex Αν εννοείται και οι δυο το παραπάνω, το έχει 1,99€ Αγορά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το NextGen σε Universal έχει βγει μόνο σε υπολογιστή και αυτή είναι δωρεάν σήμερα. Στα κινητά υπάρχει ακόμα η παλιά εφαρμογή. Όσοι το θέλετε για κινητό, κατεβάστε την εφαρμογή στον υπολογιστή για να την καβατζώσετε τώρα που είναι δωρεάν, και όταν κυκλοφορήσει και η Universal στα κινητά, θα μπορείτε να την κατεβάσετε ξανά δωρεάν διότι θα είναι ήδη "αγορασμένη". Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ναι Διονύση, το ξέρω οτι δεν είναι το πρώτο σου gps, το έγραψες άλλωστε. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Αυτό που έγραψα είναι περισσότερο απαντηση στον φίλο που είπε πως μέσα στο σπίτι δεν μιλάει. Ε τί να κάνω? Μου κρατάει μούτρα η γκόμενα άμα δεν τη βγάλω βόλτα, μόνο όξω μου μιλάει (βασικά, δεν θυμάμαι να έχω ποτέ προσπαθήσει να το ενεργοποιήσω εντός, εδώ που τα λέμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Για βάλε ως σημείο ενδιαφέροντος τον καναπέ......το βρίσκει αυτόματα και μιλάει!!! Γυναίκα δεν είναι κι αυτή; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το NextGen σε Universal έχει βγει μόνο σε υπολογιστή και αυτή είναι δωρεάν σήμερα. Μια χαρά,δωρεάν την κατέβασα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δωρεάν για λίγες ώρες το NextGen Reader... Many thanks Alex! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σε περίπτωση που κάποιος δεν το βρήκε ή κατέβασε το παλιό: Nextgen Reader UWP https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4m054 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σε περίπτωση που κάποιος δεν το βρήκε ή κατέβασε το παλιό: Nextgen Reader UWP https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4m054 Δεν το υποστηρίζει. Είναι μόνο για pc μάλλον! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μόνο για υπολογιστή είπαμε έτσι; Μόλις έκανα ενημέρωση την εφαρμογή live TV και μετά από αυτό, σταμάτησε να δουλεύει. Προσοχή σε όσους την χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πριν λίγο ενημερώθηκε το 'τηλεφωνο Microsoft'. Σε τι βελτιώθηκε δεν ξέρω.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ενημέρωση για WhatsApp. Προσθήκη video κλήσης. Τώρα θα το δοκιμάσω να δω εάν λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysis71 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ναι Διονύση, το ξέρω οτι δεν είναι το πρώτο σου gps, το έγραψες άλλωστε. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Αυτό που έγραψα είναι περισσότερο απαντηση στον φίλο που είπε πως μέσα στο σπίτι δεν μιλάει. Καλημέρα,κατάλαβα ότι δεν αναφερόσουν σε μένα. Τελικά βρήκα την λύση,έκανα απεγκατάσταση την Ελληνική γλώσσα κατέβασα την Αγγλική και μετά έκανα ξανά εγκατάσταση τα Ελληνικά και δούλεψε κανονικά...........και μέσα στο σπίτι!!! χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Δεν το υποστηρίζει. Είναι μόνο για pc μάλλον! :( Σήμερα είναι μόνο για pc. Όταν θα έρθει και για mobile εσύ θα το έχεις "αγορασμένο" και θα το κατεβάσεις δωρεάν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) καλησπερα σας και εμενα με την σημερινη ενημερωση στο live tv δεν ανοιγει καν .Το εσβησα το ξαναπερασα τα ιδια,μηπως ξερετε πως το κανουμε να δουλεψη?αρε microsoft επιτηδες τα κανης να φυγουμε και οι τελευταιοι.ηθελα να παρω και το 950 Edited November 16, 2016 by triton1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 καλησπερα σας και εμενα με την σημερινη ενημερωση στο live tv δεν ανοιγει καν .Το εσβησα το ξαναπερασα τα ιδια,μηπως ξερετε πως το κανουμε να δουλεψη?αρε microsoft επιτηδες τα κανης να φυγουμε και οι τελευταιοι.ηθελα να παρω και το 950 Ποιά ακριβώς εφαρμογή εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα χθες ένα L735 από Εσθονία. Του πέρασα 10αρια όλα οκ. Απλά έχω ένα μικρό θέμα: Έχω αλλάξει όλες τις γλώσσες και την περιοχή για Ελλάδα. Όμως, αυτό τις native εφαρμογές τις έχει όλες στα Αγγλικά ακόμη. Οι επανεκκινήσεις έχουν γίνει κανονικά. Καμία ιδέα; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα χθες ένα L735 από Εσθονία. Του πέρασα 10αρια όλα οκ. Απλά έχω ένα μικρό θέμα: Έχω αλλάξει όλες τις γλώσσες και την περιοχή για Ελλάδα. Όμως, αυτό τις native εφαρμογές τις έχει όλες στα Αγγλικά ακόμη. Οι επανεκκινήσεις έχουν γίνει κανονικά. Καμία ιδέα; Εγώ έχω το κινητό στα αγγλικά και όλες οι εφαρμογές είναι στα αγγλικά πλην των αθλητικών και των ειδήσεων που είναι στα ελληνικά. Άβυσσος η ψυχή της MS... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εγώ έχω το κινητό στα αγγλικά και όλες οι εφαρμογές είναι στα αγγλικά πλην των αθλητικών και των ειδήσεων που είναι στα ελληνικά. Άβυσσος η ψυχή της MS... Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σε μένα! :P Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Live TV λέγεται. Υπάρχει στο store. Ελπίζω να αναβαθμιστεί ξανά και να λυθεί το πρόβλημα. Το ανέφερα όμως παραπάνω γιατί εγώ την πάτησα, μπας και γλιτώσει κανείς. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts