Chryssostomos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 40" σε μένα. Μόλις το δοκίμασα. Καλά δε το έχω μετρήσει κιόλας,χοντρικά το είπα.:p Πάντως όπως και να έχει παίρνει χρόνο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εγώ το Facebook το έχω στην μνήμη τηλέφωνου και πιάνει 220 MB. Ανοίγει πάντα με την πρώτη αλλα κάνει 15 δευτερόλεπτα περίπου και μερικές φορές κλείνει μόνη του Το instagram μετά το τελευταίο update έγινε πολύ καλύτερο. Πλέον μου το ανοίγει σε 3-5 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το λογικό δεν είναι ο χρόνος ελέγχου για ενημερώσεις να ποικίλει ανάλογα με το πόσες εφαρμογές έχει ο καθένας εγκατεστημένες; Διαφορετικό χρόνο θα κάνει να ελέγξει 5 εφαρμογές αν έχουν κάποια ενημέρωση και διαφορετικό 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 με το USB OTG τι εγινε παιδια? το καταργησαν και αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 με το USB OTG τι εγινε παιδια? το καταργησαν και αυτο? γιατί ποια συσκευή έχει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 γιατί ποια συσκευή έχει; Νομίζω όποιες υποστηρίζουν το continuum. Δεν το δοκίμασα ποτέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Νομίζω όποιες υποστηρίζουν το continuum. Δεν το δοκίμασα ποτέ. Αυτές μόνο νομίζω και εγώ. Αλλά όχι και ότι καταργήθηκε,κάτι που δεν υπάρχει.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 παιδια, μια απορια για την εφαρμογη "βιντεο skype" υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε λογαριασμο σκαιπ σε αυτην? αυτοματα συνδεεται με τον λογαριασμο σκαιπ που εχει το κυριο ιμειλ που βαλαμε στο τηλεφωνο. εγω θελω να συνδεσω την εφαρμογη βιντεο σκαιπ, με αλλο ιμειλ. μπορω? υγ. δεν μιλαω για το σκετο σκαιπ, εκει γινεται κανονικα. στην εφαρμογη "βιντεο σκαιπ" δεν με αφηνει. μηπως αλλαξει αυτο με το ανιβερσαρι απντειτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 παιδια, μια απορια για την εφαρμογη "βιντεο skype" υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε λογαριασμο σκαιπ σε αυτην? αυτοματα συνδεεται με τον λογαριασμο σκαιπ που εχει το κυριο ιμειλ που βαλαμε στο τηλεφωνο. εγω θελω να συνδεσω την εφαρμογη βιντεο σκαιπ, με αλλο ιμειλ. μπορω? υγ. δεν μιλαω για το σκετο σκαιπ, εκει γινεται κανονικα. στην εφαρμογη "βιντεο σκαιπ" δεν με αφηνει. μηπως αλλαξει αυτο με το ανιβερσαρι απντειτ? Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω κι εγώ!! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή μπαταρίας που να μη χρειάζεται να πατάω το tile για να ανανεωθεί; Δεν βρήκα μέχρι τωρα! :( Ανανεώθηκε το 6tag! Edited August 3, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ανανεώθηκε το 6tag! Μα και πάλι καλυτερο το instagram είναι Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μα και πάλι καλυτερο το instagram είναι Σε τι είναι καλύτερο; οι περισσότεροι εδώ λένε για το 6tag οτι είναι καλύτερο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σε τι είναι καλύτερο; οι περισσότεροι εδώ λένε για το 6tag οτι είναι καλύτερο! Πολλες περισσοτερες επεξεργασιες εικονας κτλπ.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο. Σε τι συσκευή; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Σε τι συσκευή; το γράφει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Πολλες περισσοτερες επεξεργασιες εικονας κτλπ.. Απο βίντεο πως πάει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο. mr_47 αυτό που σου είπα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Απο βίντεο πως πάει; Αυτο δεν το τσεκαρα φιλε μου γιατι δεν ηταν δικο μου κινητο ;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτές μόνο νομίζω και εγώ. Αλλά όχι και ότι καταργήθηκε,κάτι που δεν υπάρχει.:p εννοουσα οτι ειχα ανακοινωσει οτι θα δωσει υποστηριξη OTG γενικα στο λειτουργικο.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό μένει να το δούμε ακόμα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Λοιπόν παιδιά απεγκατέστησα το fb beta από την κάρτα μνήμης και την εγκατέστησα στην μνήμη της συσκευής.(όχι μεταφορά από την κάρτα μνήμης) . Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 190mb έναντι 409 της κάρτας. Η λειτουργία της εφαρμογής βελτιώθηκε κατά 100%. Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα, δεν κρασσάρει, το scrolling πολύ καλύτερο κ.λ.π. Lumia 640 XL. Τώρα όσον αφορά το instagram θεωρώ ότι είναι πλέον καλύτερο από το 6tag ή στην χειρότερη το ίδιο. Μόλις έκανα το ίδιο. Πλέον ανοίγει πιο γρήγορα και το scrolling πολύ καλύτερο. Στην κάρτα ήταν 856mb και τώρα στην μνήμη του κινητού 178mb. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μόλις έκανα το ίδιο. Πλέον ανοίγει πιο γρήγορα και το scrolling πολύ καλύτερο. Στην κάρτα ήταν 856mb και τώρα στην μνήμη του κινητού 178mb. Μηπως οσο μικροτερη η κλαση της καθε σδ τοσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα που θα καταλαμβανει η εκαστοτε εφαρμογη...; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μηπως οσο μικροτερη η κλαση της καθε σδ τοσο μεγαλυτερη η χωρητικοτητα που θα καταλαμβανει η εκαστοτε εφαρμογη...; Η κάρτα που έχω είναι 128gb Samsung evo plus class 10 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Σε τι είναι καλύτερο; οι περισσότεροι εδώ λένε για το 6tag οτι είναι καλύτερο! και το οποιο οπου θελει σε αφηνει να ανεβασεις εικονα και οπου θέλει όχι!Μέχρι να φτιαξουν το IG, θεωρώ οτι το 6TAG, δουλεύει επάξια!! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts