timkos40 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Πολυ νωρις βρε παιδια μαζευομαστε!!!!Δεν γινεται κατα τις 8 να σας προλαβω και εγω που τελειωνω μια δουλεια που εχω στις 9? Θα προσπαθησω να ερθω οσο πιο γρηγορα μπορω.Ολο κατι συμβαινει με τις Κυριακες που μαζευομαστε και δεν μπορω.Πιστευω να βρω κανεναν εκει κατα τις 9 που θα ρθω ετσι?Να πιουμε και κανενα ξυδι.Οχι μονο καφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μέσα κι εγώ, απλά θα έρθω λίγο πιο αργά, λόγω υποχρεώσεων. Περίπου 18:15.... Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Πάνε χρόνια από την τελευταία συνάντηση στην οποία παρευρέθηκα και δε βλέπω κανενα γνώριμο nickname αλλά ευκαιρία να γνωριστούμε :) Θα ερθω κι εγω εκτός απροόπτου! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μέσα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Θα είμαι κι εγώ εκεί! C you there! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όλο λέω θα ρθω και όλο κάτι τυχαίνει. Αυτη τη φορα count me in σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Κάτι μου λέει ότι θα καθόμαστε δίπλα ΆΡΧΟΝΤΑ με τα θηρία μας. Κανονίζουμε και τα λέμε από το νήμα.;) Κατα 99% θα ειμαι κ εγω οποτε κ οι τρεις μαζι!!! :D Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 δεν ξέρω, ίσως έρθω...αν και βασικά είναι λίγο δύσκολη ώρα για εμένα λόγο υποχρεώσεων..αν και θέλω να κερδίσω κανένα tablet/κινητό πάλι...:p:p:p:lol::lol: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 και εγώ + ένας φίλος Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πάνε χρόνια από την τελευταία συνάντηση στην οποία παρευρέθηκα και δε βλέπω κανενα γνώριμο nickname αλλά ευκαιρία να γνωριστούμε :) Θα ερθω κι εγω εκτός απροόπτου! Θα προσπαθήσω να μαι κι εγω εκει! Παρ'ολα αυτα χαιρομαι που πριν χρόνια ειχα διοργανωσει το 1ο Myphone meeting στη Θεσσαλονικη και χαιρομαι πραγματικα που συνεχιζει! Ωπ, να ενα γνώριμο nick που δεν πρόσεξα πριν! Απο εκείνες τις συναντήσεις εχω να παρευρεθώ, με τις μάσες στο Δίχτυ! :D billakosss να εισαι εκει! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πιστεύω να τα καταφέρω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavale Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δεν το χάνω με τίποτα. Ωραίες πάντα οι συναντήσεις που διοργανώνεις nagata, και πολύ καλή η επιλογή του συγκεκριμένου καφέ. Μπράβο, θα είμαι σίγουρα εκεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αν και τα εχω πάρει άγρια με τους αντίμ θα έρθω γιατί ήταν ωραία την προηγούμενη φορα που τα είπαμε αλλα και γιατί ....μάλλον δεν θα εχει άλλον με windows phone !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Με βάζω + για την ώρα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chgen Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Και γω μέσα !! :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clubrocker Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Θα ειμαι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Και εγώ μέσα ρε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Θα είμαι και εγώ εκεί... Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Παιδια διαφωτιστε με ! Επειδη δν εχω παρεβρεθει σε κατι παρομοιο και ειμαι σχετικα νεο μελος τι ακριβως παιζει?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 πρεπει να κανουμε συνάντηση και καβαλα .εχουμε ερθει αρκετες φορες και θεσσαλονικη αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο για μας.μακαρι να βολέψει να ρθουμε παλι.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakopita Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Λογικα θα ειμαι και εγώ (με το letv ανα χειρας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Ohm αξίζει να έρθεις έστω μια φορά και θα δεις ότι θα ζητάς διαρκώς τέτοιες συναντήσεις, είναι ένα απόγευμα με πολύ καλή διάθεση και τεχνολογική κουβεντούλα. =) lazman μακάρι να βολέψει στο μέλλον κάτι τέτοιο =) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Εσύ και ο Johny-B οι αρχαιολογίες των συναντήσεων. :p :lol::lol::lol: Για την Κυριακή 15/11 προέκυψε μερική ανακαίνιση στο μαγαζί που δουλεύω. Ήταν να γίνει την Κυριακή αύριο αλλά θα γίνει στις 15 τελικά. Αν τελειώσω σύντομα από εκεί, θα είμαι παρών.:) P.S Μπιλάκο, επιβάλλεται να είσαι παρών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Ohm αξίζει να έρθεις έστω μια φορά και θα δεις ότι θα ζητάς διαρκώς τέτοιες συναντήσεις, είναι ένα απόγευμα με πολύ καλή διάθεση και τεχνολογική κουβεντούλα. =) lazman μακάρι να βολέψει στο μέλλον κάτι τέτοιο =) Οkey dokey! Βαλε με και μενα θα ερθω μια βολτα τοτε με επισης (ημουν δυσκολος βλεπεις)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Είναι 50-50 το αν θα είμαι Θεσσαλονίκη εκείνη τη μέρα,οπότε μεσιέ nagata μια θεσούλα παίζεται :D Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts