Kozi0 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Τι εννοείς; Σε όποια επιλογή και να το βάλω το φλας δεν ανάβει. Είναι κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιήσω τις HDR, Clear, Beauty που δεν έχω δει? Απλά απενεργοποιείς οποία επιλογή έχεις ενεργοποιημένη. Αν για παράδειγμα έχεις το HDR, πάτησε πάνω στο κουμπί του HDR ώστε από έντονο άσπρο να γίνει αχνό. Το ίδιο και στα υπόλοιπα. Να βγάζει δηλαδή σε απλή αυτόματη ρύθμιση. Τότε θα δεις ότι μπορείς να επιλέξεις να ενεργοποιείται το φλας στις φωτογραφίες που τραβάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Απλά απενεργοποιείς οποία επιλογή έχεις ενεργοποιημένη. Αν για παράδειγμα έχεις το HDR, πάτησε πάνω στο κουμπί του HDR ώστε από έντονο άσπρο να γίνει αχνό. Το ίδιο και στα υπόλοιπα. Να βγάζει δηλαδή σε απλή αυτόματη ρύθμιση. Τότε θα δεις ότι μπορείς να επιλέξεις να ενεργοποιείται το φλας στις φωτογραφίες που τραβάς. Ναι τώρα έβαλα την αναβάθμιση και κατάλαβα τι εννοείς. Πριν την αναβάθμιση δεν υπήρχε τέτοια επιλογή. Ερώτηση. Η HD τι κάνει; Βγάζει καλύτερα με HD. Δεν μου φάνηκε σημαντική η διαφορά; Μήπως επειδή αφαίρεσαν και ρύθμιση για το resolution της κάμερας, η HD βγάζει σε μεγαλύτερο resolution? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2911 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή περίπου 6 μήνες. Έτρωγε που και που μερικα κολλήματα και έτσι είπα να δοκίμασω άλλη rom. Έβαλα CM13 sultan και είναι φοβερη. Πολύ καλή απόκριση καθόλου κολλήματα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 cm 13 official εχεται δοκιμασει λειτουργει καλα?γενικα ειναι καλυτερη απο τη original? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 παιδια μια ερωτηση. αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η εκδοση oxygen παραμενει η ιδια? εχω την 2.2.0-χ. θα παραμεινει? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια μια ερωτηση. αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η εκδοση oxygen παραμενει η ιδια? εχω την 2.2.0-χ. θα παραμεινει? σας ευχαριστω Ναι η εκδοση που εχεις θα παραμεινει. (το κινητο δεν αποθηκευει πουθενα την original εργοστασιακη rom για να παει πισω σε αυτη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η Marshmallow είναι εδώ! http://downloads.oneplus.net/oneplus-x/oneplus_x_oxygenos_3.1.0_community_build/ Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η Marshmallow είναι εδώ! http://downloads.oneplus.net/oneplus-x/oneplus_x_oxygenos_3.1.0_community_build/ και το σχετικό νήμα με πληροφορίες https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-1-0-marshmallow-community-build-for-oneplus-x.460857/ για ενδιαφερόμενους: This is a community build, so keep in mind that you might stumble across some issues. Known issues include: Mobile network stability issues in some regions Some 3rd party apps may experience some compatibility issues Language localization is still being improved One last thing: this is a limited program, so we may disable this download link once we receive enough feedback. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Σε πόσο καιρό λέτε να έχουμε επίσημα την αναβάθμιση ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παρατηρείται κολλήματα σε instagram; Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μεγάλες εκπτώσεις στο oneplus.net σε θήκες και μεμβράνες προστασίας για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχω την sultan την τελευταία με encyption ενεργοποιημένο σε rom και άμα καμμιά φορά κάνω reboot κάνει κανένα 10λεπτο να εκκινήσει.. Το βαρέθηκα και λέω να πάω πίσω στο oxygen το community edition με root απο πάνω. Το δουλεύει κανείς; Είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μεγάλες εκπτώσεις στο oneplus.net σε θήκες και μεμβράνες προστασίας για το κινητό μας. thanks παρηγγειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Official Android 6 for X (Marchmallow) Oxygen 3.1.2 https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-1-2-marshmallow-ota-for-oneplus-x.467520/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) OnePlus X: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0.1 Marshmallow Edited October 7, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τι έγινε το έβαλα καμία γενναία ψυχή? Δεν έχω δει στο forum να λένε σημαντικά προβλήματα. Επίσης έχει να προτείνει κάνεις κανά handfree που να έχει και function pause /play /next /previous για την μουσική? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Επίσης έχει να προτείνει κάνεις κανά handfree που να έχει και function pause /play /next /previous για την μουσική? Xiaomi Pistons Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παιδιά από που μπορώ να πάρω το κινητό φτηνα εκτός από το επίσημο Site? Gearbest πχ δεν το έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ήμουν σε stock 2.2.3 και πέρασα την 3.1.2 από το site της xda. Ολά πήγαν καλά, τρώει μόνο κάτι κολλήματα το launcher και αδειάζει πιο γρήγορα η μπαταρία. Για το launcher το πρόβλημα λέει ότι διορθώνει η έκδοση 3.1.3 αλλά δεν την βρήκα ακόμα πουθενά και την περιμένω OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ερωτηση. Φοραω cyanogenmod. μετα την εγκατασταση ενος θεματος παλιοτερα (h2os) οποτε και να αλλαξω θεμα η μονο την boot screen μεσω της εφαρμογης θεματων της CM, ειτε μεσω των τροποποιημενων εφσργων με ARCO, η bootscreen παραμενει εκεινη του H2OS. Αλλαξα χειροκινητα το bootscreen.zip με ενα αλλο (και του δινω και δικαιωματα read και write), ενω η προεπισκοπιση βλεπει την νεα screen, οταν ξεκιναει το κινητο παλι βλεπω την H2os Δοκιμασα εγκατασταση bootscreen με APK, τα ιδια. Δοκιμασα να φλασαρω bootscreen απο recovery δεν την δεχεται. εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbman Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μπήκε τελικά η 6.0.1 μέρα από OTA που μου ήρθε σήμερα. Το play store έπαψε να δουλεύει και η εκκίνηση διαρκεί λίγο λιγότερο από ένα καλοκαίρι... Αντί να τα φτιάχνουν τελικά τα χαλάνε τα Android μου φαίνεται... Πως επαναφέρω το playstore μπορεί να με φωτίσει κάποιος καλός κύριος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επανεκινησεις έχω κάνει μπόλικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 κατεβασε την αναβαθμιση και ξανακαντην χειροκινητα Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Νομίζει ότι διάβασα σε forum ότι για το κόλλημα του playstore κάνει απενεργοποίηση του app google+ ενημέρωση του playstore service και εισαι οκ. Εγώ είχα το app απενεργοποιημένο από την πρωτή μερα αγοράς του τηλεφώνου και δεν ειχα κόλλημα κατά την αναβάθμιση σε 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το ίδιο έγινε κ σε μένα μετα την αναβαθμιση μόλις απεγκατεστησα το g+ όπως στις οδηγίες όλα οκ! Πολύ χρήσιμο το self, χωρίς κόλληματα μέχρι στιγμής κ ή μπαταρία στα ίδια νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEACHUS Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Τη βοήθεια σας παρακαλώ. Το δικό μου one plus x δεν επανέρχετε με την απενεργοποίηση του google plus. Δοκίμασα πολλές φορές με απενεργοποίηση του προγράμματος και restart, μα διαρκώς λαμβάνω το μήνυμα πως το google play έχει κρασάρει. Επιπλέον κολλάει αρκετά το κινητό και μερικές φορές κρασάρει και ο oneplus launcher (αν θυμάμαι καλά την ειδοποίηση που μου βγάζει). Επίσης, έχω διαπιστώσει σημαντική αύξηση της κατανάλωσης της μπαταρίας. [update] Μόλις διαπίστωσα πως δεν έκανα απενεργοποίηση το google plus αλλά κάποια άλλη εφαρμογή του google. Επιτέλους σταμάτησε το κρασάρισμα. Ουφ. Edited October 8, 2016 by TEACHUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts