lakgav2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για ποιο λόγο παθαίνει αυτό το red lihgt problem (το επαθα και εγώ).συμβαίνει και στο x600 ; Δεν μας λες κ τον τρόπο που το έφτιαξες , σε περίπτωση που , φτου-φτου , το χρειαστούμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ούτε εμένα έμπαιναν οι MTK drivers με το κλασικό .exe σε windows 10 και ακολούθησα αυτόν τον πολύ απλό οδηγό και όλα κομπλέ. Παλι τιποτα... Μπαινει ο driver στην διαχειριση συσκευων του υπολογιστη αλλα με το κιτρινο θαυμαστικο που σημαινει οτι δεν τον βλεπει.. Μαλλον θα δοκιμασω αλλο Pc ή θα το αφησω ετσι με την πειραγμενη 7s.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δεν μας λες κ τον τρόπο που το έφτιαξες , σε περίπτωση που , φτου-φτου , το χρειαστούμε ; Αυτό ακριβώς περιγράφει με εξαιρετική ακρίβεια ο τρελός είσαι...λίγο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisx Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Aπο θέμα μπαταρίας καλύτερη η 10ς η 9ς του Ιταλού? Ασύγκριτα καλύτερη η 10s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ασύγκριτα καλύτερη η 10s. Κάποιο λινκ να την κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Apo edo http://www.androidiani.com/forum/letv-x500/492828-modding-letv-x500-twrp-firmware-powered-bb72.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Apo edo http://www.androidiani.com/forum/letv-x500/492828-modding-letv-x500-twrp-firmware-powered-bb72.html Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Κάτι ακόμα είναι αναγκαίο να κάνω wipe data από 9s για να πάω 10s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Κάτι ακόμα είναι αναγκαίο να κάνω wipe data από 9s για να πάω 10s? Όχι αλλά κάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Τελικα δοκιμασα αλλο pc, οκ το ειδε το κινητο, προχωρησα με την μεθοδο του iroot, ολα καλα μεχρι ενα σημειο οπου δεν μπορω να κανω swipe to install.. μου βγαζει μια γραμμη (ετσι πρεπει να ειναι?) και δεν κουνιεται τιποτα.. Διαβάζω ότι μάλλον το θέμα δημιουργείται από το theme οπότε αν το διαγραψω (διαγραψω τον φάκελο λογικά;) θα στρώσει ίσως αλλά με τα κινέζικα που θα βγάζει που να βγάλω άκρη.. Edited February 28, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Λοιπόν. Την τελευταία εβδομάδα η συσκευή κάνει τουλάχιστον μια φορά τη μέρα σε άκυρη στιγμή και χωρίς λόγο επανεκκίνηση από μόνη της :blink: Επίσης τις περισσότερες φορές έχει παρατηρηθεί όταν συνδέει η κοπέλα μου τον φορτιστή. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο? Είναι με 10s "μαμά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Με τη ρομ 10s του ιταλού , ποια εφαρμογή δουλεύει κανονικά για sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες ; Του είχα την textra sms κ go sms pro αλλά δεν δούλευαν , τα μηνύματα που μου έστελναν δεν εμφανίζονταν ποτέ . Γύρισα στην εργοστασιακή αλλά δεν έχει 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Παλι τιποτα... Μπαινει ο driver στην διαχειριση συσκευων του υπολογιστη αλλα με το κιτρινο θαυμαστικο που σημαινει οτι δεν τον βλεπει.. Μαλλον θα δοκιμασω αλλο Pc ή θα το αφησω ετσι με την πειραγμενη 7s.. Τελικα δοκιμασα αλλο pc, οκ το ειδε το κινητο, προχωρησα με την μεθοδο του iroot, ολα καλα μεχρι ενα σημειο οπου δεν μπορω να κανω swipe to install.. μου βγαζει μια γραμμη (ετσι πρεπει να ειναι?) και δεν κουνιεται τιποτα.. Διαβάζω ότι μάλλον το θέμα δημιουργείται από το theme οπότε αν το διαγραψω (διαγραψω τον φάκελο λογικά;) θα στρώσει ίσως αλλά με τα κινέζικα που θα βγάζει που να βγάλω άκρη.. Τελικα μετονομασα τον φακελο theme σε theme1 (για να μην τον βλεπει αντι να τον διαγραψω), το twrp ξεκινα και παλι πλεον στα κινεζικα αλλα τωρα το slider δουλευει... Η μεταφραση εγινε απο εικονες του twrp που βρηκα στο ιντερνετ και που ειναι στα αγγλικα, ετσι εβλεπα σε πιο σημειο ειναι το κουμπι install και πατουσα το αντιστοιχο. Πηγα να εγκαταστησω το supersu.zip αλλα ενω φανηκε οτι ολα οκ, μου εβγαλε ενα μενουδακι στο τελος στα κινεζικα, δεν ηξερα τι να πατησω και πατησα το return button κατω, εκανα restart αλλα root δεν ειμαι.. Υπαρχει προβλημα να φλασαρω χωρις root? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Τελικα μετονομασα τον φακελο theme σε theme1 (για να μην τον βλεπει αντι να τον διαγραψω), το twrp ξεκινα και παλι πλεον στα κινεζικα αλλα τωρα το slider δουλευει... Η μεταφραση εγινε απο εικονες του twrp που βρηκα στο ιντερνετ και που ειναι στα αγγλικα, ετσι εβλεπα σε πιο σημειο ειναι το κουμπι install και πατουσα το αντιστοιχο. Πηγα να εγκαταστησω το supersu.zip αλλα ενω φανηκε οτι ολα οκ, μου εβγαλε ενα μενουδακι στο τελος στα κινεζικα, δεν ηξερα τι να πατησω και πατησα το return button κατω, εκανα restart αλλα root δεν ειμαι.. Υπαρχει προβλημα να φλασαρω χωρις root? Για να μην ξαναπαιδευτείς με τα κινέζικα στο twrp , κατέβασε αυτό :http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/11/ui.zip και ρίξτο χωρίς να το ξεζιπάρεις μέσα στο TWRP/theme κ μετά reboot recovery. Έτσι θα έχεις κανονικά twrp στα αγγλικά ! Χρειάζεται για να το κατεβάσεις λογαριασμός στο needrom ή αν δεν έχεις κάνε έναν στα γρήγορα. Μετά θα βλέπεις τι πατάς και εύκολα θα φλασάρεις και το surersu.zip. Oποιαδήποτε ρομ μπορείς να φλασάρεις χωρίς να είσαι root. Eσύ το διαλέγεις. Edited February 24, 2016 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Για να μην ξαναπαιδευτείς με τα κινέζικα στο twrp , κατέβασε αυτό :http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/11/ui.zip και ρίξτο χωρίς να το ξεζιπάρεις μέσα στο TWRP/theme κ μετά reboot recovery. Έτσι θα έχεις κανονικά twrp στα αγγλικά ! Χρειάζεται για να το κατεβάσεις λογαριασμός στο needrom ή αν δεν έχεις κάνε έναν στα γρήγορα. Μετά θα βλέπεις τι πατάς και εύκολα θα φλασάρεις και το surersu.zip. Oποιαδήποτε ρομ μπορείς να φλασάρεις χωρίς να είσαι root. Eσύ το διαλέγεις. Αν διαβασες καλα πριν αυτο που μου λες το εκανα, το προβλημα ειναι οτι με το theme δεν δουλευει το swipe, οποτε κολλαω εκει και δεν μπορω να κανω τιποτα install ή wipe κτλ.. Λιγο off topic αλλα επειδη στο νημα του Vifocal δεν υπαρχει η αντιστοιχη κινηση για να το δουν πολλοι το αναφερω εδω. Ενα μελος χρειαζεται λιγη υποστηριξη εκει αφου δεν του καλυπτουν εγγυηση σε κατι επικαλουμενοι οτι η εγγυση στα αξεσουαρ ειναι 6 μηνες κατι που δεν αναφερεται στο site τους, παρα μονο εγγυηση ετους για τα παντα Και επειδη προσεχουμε για να εχουμε (στην προκεινενη περιπτωση = υποστηριξη/εγγυηση) νομιζω οτι πρεπει να υποστηριξουμε την προσπαθεια του για να διορθωσουν ολα τα κακως κειμενα και να μην υπαρχουν θολα σημεια σε τετοια θεματα.. Να μην μας νομιζουν και οι κινεζοι για χαπατα... Συγνωμη για το off topic.. Edited February 28, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Σε Ινδία και Χονγκ Κονγκ επιτρέπονται οι συσκευές με Google mobile services (GApps), οπότε οι αναβαθμίσεις που θα κυκλοφορήσουν εκεί θα πρέπει να έχουν όλα όσα μας λείπουν :) Στο μεταξύ, βρήκα τρόπο εγκατάστασής τους μέσω του LeStore, του ηλεκτρονικού καταστήματος apps της Letv. Δεν χρειάζεται root ή άλλες διαδικασίες που μειώνουν την ασφάλεια της συσκευής, ούτε διαδικασίες γα προχωρημένους χρήστες. Απλώς εγκαθίστανται σαν τις κοινές εφαρμογές. Μπείτε στο LeStore. Είναι ένα πράσινο εικονίδιο με όνομα Le App. Μπορείτε να κατεβάστε όποια εφαρμογή θέλετε, δίχως να έχετε λογαριασμό. http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-43-22.th.jpg Ψάξτε γράφοντας στο κουτάκι αναζήτησης την λέξη Google. Επειδή τα αποτελέσματα εμφανίζονται στα Κινέζικα, ανέβασα εικόνες των απαραίτητων εφαρμογών. Εντοπίστε τα εικονίδιά τους στην λίστα αποτελεσμάτων και εγκαταστήστε τα πατώντας το μεγάλο κουμπί δίπλα από την καρδιά. http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-37-54.th.jpg____http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-38-28.th.jpg____http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-38-55.th.jpg____http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-39-12.th.jpg Υπάρχει ακόμη και το Google Contacts Sync. http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-16-43-57.th.jpg Μπορείτε να ελέγξετε την σωστή εγκατάστασή τους μέσα από το LeStore. http://www.ultraimg.com/images/Screenshot_2016-01-28-20-07-46.th.jpg Είστε έτοιμοι να απολαύσετε το X500 με Gapps και όλα τα καλά της original rom! Το έκανα στο Χ600 και ενώ μου ανοίγει το store κανονικά, μόλις πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή μου γράφει: Error retrieving information from server [RPC:S-7:AEC-7 XCVW-JDN6-D2FAI] edit:OK Άκυρο το βρήκα. Διέγραψα το google account και το ξανά έβαλα και είναι εντάξει τώρα. Edited February 25, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το είχα τσεκαρισμένο το κινητό και το θέμα από την αρχή λόγο έλλειψης Ελληνικών το περίμενα και το παρακολουθούσα.. Νομίζω πλέον με αυτά που διάβασα από τους χρήστες και ευχαριστώ για αυτό πηγαίνω προς το rdm note 3 pro βέβαια και εκείνο θα το παρακολουθώ λίγο μέχρι να φανεί ακριβώς τι θα γίνει με τα Ελληνικά του. Καλή συνέχεια σε όσους το έχετε και θα πω για ακόμα μια φορά ότι εμφανισιακά το letv μου αρέσει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros_07 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο το αγοράσω και δεν του κάνω καμία μετατροπή ούτε ροοτ τπτ τι πρόβλημα βγάζει και αλλάζετε ρομ ? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisx Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο το αγοράσω και δεν του κάνω καμία μετατροπή ούτε ροοτ τπτ τι πρόβλημα βγάζει και αλλάζετε ρομ ? Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά μόνο ότι είναι δίγλωσσο: κινέζικα & αγγλικά. Κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις αν τους το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά μόνο ότι είναι δίγλωσσο: κινέζικα & αγγλικά. Κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις αν τους το ζητήσεις. Για την ακρίβεια, κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις ακόμα και αν δεν τους το ζητήσεις. Το καλύτερο λοιπόν είναι αν δεν έχεις σκοπό να περάσεις εσύ ROM, να ζητήσεις συγκεκριμένα να στο στείλουν με την Stock ROM, ώστε να έχεις τουλάχιστον OTA updates. Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazaros_07 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά μόνο ότι είναι δίγλωσσο: κινέζικα & αγγλικά. Κάποια μαγαζιά περνάνε πολύγλωσσες εκδόσεις αν τους το ζητήσεις. Και περνώντας την πολύγλωσση έκδοση το τηλέφωνο δεν θα βγάζει πρόβλημα? Επίσης να ζητήσω να γίνει ροοτ στην συσκευή (δεν ειμαι δεβελιπ ουτε ασχολούμαι με ροοτ φλασαρισματα κλπ απλά ρωτάω αν χρειάζεται μου το κάνουν για να φύγουν όλα τα κινέζικα Αρρ.. Ευχαριστώ Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo72 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Πιο πίσω σε ποστ μου με greek-english έχω γράψει οδηγό πως να βάλετε του ιταλού την ρομ. Το iroot σε εμένα δεν δούλεψε όπως επίσης πιστεύω ότι και σε πολλούς άλλους δεν θα δουλέψει. Τώρα θα γράψω και έναν οδηγό σχετικά με το κόκκινο notification όταν δεν μπορείτε να ανοίξετε το κινητό σας. (ισχύει επίσης και αν δεν μπορείτε να ανοίξετε το κινητό σας γενικά και έχει κολλήσει) Αγαπητέ φίλε μπορείς να με ενημερώσεις με Windows 10 or 7 δουλεύεις γιατί δεν μπορεί με τίποτα να δω το κινητό μου μέσω υπολογιστή. Να σε ενημερώσω ότι είναι ει πάθει SoftBrick και δεν μπορώ να το δω μέσω υπολογιστή με τίποτα. Μου βγάζει κίτρινο θαυμαστικο στους drivers. Σε ευχαριστώ. Edited February 27, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και περνώντας την πολύγλωσση έκδοση το τηλέφωνο δεν θα βγάζει πρόβλημα? Επίσης να ζητήσω να γίνει ροοτ στην συσκευή (δεν ειμαι δεβελιπ ουτε ασχολούμαι με ροοτ φλασαρισματα κλπ απλά ρωτάω αν χρειάζεται μου το κάνουν για να φύγουν όλα τα κινέζικα Αρρ.. Ευχαριστώ Μένουν πολύ λίγα κινέζικα προγράμματα. Μπορείς να τα βάλεις σε έναν φάκελο και να μην τα βλέπεις. Δεν προτείνω root λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που μπορέι αν προκαλέσει. Στις πολύγλωσσες ρομ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν βάλει ή να έχουν χαλάσει ή ακόμη νσ έχουν αφαιρέσει εντελώς. Μη σε ξαφνιάσει κάποιο ξαφνικό πρόβλημα, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας ή κάποια άλλη δυσλειτουργία. Επιπλέον, η μετάφραση όσων έχω δει είναι αρκετά περιορισμένη. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στο άσχετο ρεκόρ παιδιά δεν δουλεύουν τα κουμπιά home button κλπ. Με restart φτιάχνει μετά από κάποιες μέρες πάλι τα ίδια. Φοράει την 9s του Ιταλού με Nova launcher . Είχε κάνεις κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis4780 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα.. Θελω να ρωτηρω αν αξίζει να παεω το lele X500 me 16 rom. ΦοβαμΦο μηπως κολλάει; ξέρει κάποιος κάτι για αυτό; απο ποιο sait να το παραγγείλω; ποιο είναι το καλύτερο; ευχαευχαρ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Καλησπέρα.. Θελω να ρωτηρω αν αξίζει να παεω το lele X500 me 16 rom. ΦοβαμΦο μηπως κολλάει; ξέρει κάποιος κάτι για αυτό; απο ποιο sait να το παραγγείλω; ποιο είναι το καλύτερο; ευχαευχαρ εκ των προτέρων Το έχω εγώ και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γιατί να κολλάει ??? η μόνη του διαφορά είναι ότι εχει 16 αντί για 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Με την 10s του Ιταλού πάει απροβλημάτιστα. Το πήρα από το vickmall κανένα μήνα τώρα. Πάρε το χωρίς κανένα ενδοιασμό. Edited February 28, 2016 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts