Spanaks Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 5 Ιαν. 2005 , 14:48) Τι ακριβως εννοεις; Το volume control περιέχει ένα σετ αντιστάσεων που ρυθμίζουν από ένα κανάλι η κάθε μια. Αν υπάρχει πρόβλημα σε μια από αυτές, όπως καταλαβαίνεις... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas ( 5 Ιαν. 2005 , 18:22) τώρα αφού πήρες αυτά καλορίζικα καταρχήν!! ;) Ευχαριστω :) Επειδη δεν με ενοχλει και τοοοοσο πολυ το προβλημα, εκανα κατι αλλο. Μειωσα το volume απο το software της καρτας ηχου, και ετσι, αναγκαστικα να το αυξησω απο το woofer. Ετσι τα ηχεια παιζουν, και η "ακουστικη" αποδοση ειναι η ιδια. Αφηστε που βαριεμαι αφανταστα να τα ξεστηνω, και να τα στηνω παλι μετα απο την αντικατασταση :eek: . Τωρα ειμαι σχεδον οκ :rolleyes: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 file papathvas exw ta 5800 kai ta douleyw me on board karta!na se rwtisw, ta mp 3 sta paizei kanonika kai apo ta 5 ixeia?emena mono ta 2 mprosta kai to sub!!etsi einai i thelei kapoia rythmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Tha symfoniso me ton GreddyRx7 kai ego simera pou akousa to just Lose It se auta ta hxeia epatha tromeri plaka. Exei kai thn SoundBlaster karta hxou kai sikosame olo to tetragono sto podi!!! Δηλαδή με τα gigaworks 7.1 THX της Creative (http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306) τι παθαίνεις; :blink: και πόσους σηκώνεις στο πόδι; :X :p :D Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Βγαίνω λίγο off topic... αλλά για να σου λύσω την απορία... Review logitech z5500 (τα αντίστοιχα των gigaworks) Do you really think you need a 500watt system for playing the odd song, watching a DVD or playing Half Life 2? Well, I don't.... But do I care? HELL NO! Do I need a 400HP Pontiac Firebird to go get a burger? No, but it sure is fun isn't it. Excess is good because the power is always there when you need it. But excess can also get you into some rather weird and bad situations also. Take me for instance, I am happily testing the system volume levels out in the Tweaknews office by gaming and listening to a little Lil' Jon & the Eastside Boyz and I thought all was well..........until the next morning. At 9:00am I was woken up with a rather loud knocking at my suite's front door. Opening the door revealed the building's property manager handing me a noise violation complaint that was filed and the manager's office by my next door neighbor. This would sound perfectly right seeing I was easily hitting 130+dB when testing the system at higher volume levels but there is one interesting thing I have to inform you about my neighbor........... She is completely deaf........No joke, she can't hear a thing. Nadda...Zilch.... What I guess caused her to file the complaint is that I cleared 13 pictures off of the adjacent wall where our two suites attach. And yes, that wall was the same wall where the subwoofer was placed. From what I was told, I vibrated that wall so badly that almost all of her paintings, photos, trinkets or whatever vibrated and fell down. So what's the moral of the story? This system is so loud it will piss even deaf people off....... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Des mipws ta bismata den koumpwsan kala stin karta hxoun i katebase ta teleutaia drivers tis kartas hxou. Pantos me onboard karta min perimeneis kai polla... Otan ta eixa parei ta innovator kai ta ebala stin 6.1 onboard pou exw apogoiteutika tha ta estelna kateutheian pisw alla lew gia na dokimasw me mia soundblaster kai epatha pouts...plaka :) O Hxos einai makran kalyteros apo polla shstimata tis creative pou exw akousei kai na fantasteitai otan ta agoraza ta agoraza gia moufa proion! :) :) :) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Βγαίνω λίγο off topic... αλλά για να σου λύσω την απορία... Review logitech z5500 (τα αντίστοιχα των gigaworks) :lol: Κρίμα κι εγώ που νόμιζα ότι αφού μου κάνουν την πρώτη μήνυση την πρώτη φορα που θα ξεκουφάνω όλη την γειτονιά, μετά θα σταματήσουν να μου κάνουν μηνύσεις... :p Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δηλαδή με τα gigaworks 7.1 THX της Creative (http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306) τι παθαίνεις; :blink: και πόσους σηκώνεις στο πόδι; :X :p :D Ego evala afrolex stis ntoulapes gia na min trizoun kai ricofon stin porta gia tous goneous mou. Oso gia tous geitones,kaneis tous den sevetai tis ores koinis isihias.Ego omos ni,opote otan ta valo tremoun ola.Gia tous apenanti anisiho,afou to pio enohliiko se aftes tis periptoseis eini i hamiles sihnotites tou woofer. Episis na ksethariso kati pou vlpo se polla sites (kai episima) oti den iparhei total watt power!! Tha einai p.x. 5x100,7x70,2x50 kai oxi 500,490,100.Afto einai marketing trick kai se etairies pou sevontai ton pelati den tha to sinantisete.Sta hi end den iparxei periptosi mias kai apefthinontai se gnotes. Kati akoma gia ta gigaworks,to super tweeter ''metraei'' perissotero ston iho apo to aplo kai tha deite megaliteri apokrisi stis ipsiles sihnotites. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Kati akoma gia ta gigaworks,to super tweeter ''metraei'' perissotero ston iho apo to aplo kai tha deite megaliteri apokrisi stis ipsiles sihnotites. Τώρα σοβαρά θα έπαιρνα τα Gigaworks S750 αλλά διάβασα κάτι ότι δεν κάνουν καλή διαχείριση στα παιχνίδια και τώρα ψάχνομαι. Λέω να βάλω ένα poll να δούμε τι θα ψηφίσει ο κόσμος. Τα hi-end με THX είναι τα Gigaworks S750, Gigaworks S700, Gigaworks ProGamer G500, Megaworks 550, Logitech Z-5500, Logitech Z-680, Logitech Z-5300, άλλα; Υπάρχουν άλλα; Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Klipsch ProMedia Ultra 5.1 ? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δεν ξερω τι λετε για τα νεα Speakers της Creative αλλα εγω ενα θα πω. Creative INSPIRE 5.1 Digital 5700......... Τα καλυτερα ηχεια που εβγαλε ποτε η Creative που δυστυχως λογο μεγαλου κοστους δεν τα επαιρνε κανεις ( 400 e ) και η εταιρεια αναγκαστικε να τα αποσυρει. Παντως τι να πει κανεις, Ενσωματομενος DTS, Dolby Digital , EAX Decoder και 500 Watt RMS. Εμενα μια φορα με εχουν υπερκαλυψει. Κορυφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Τώρα σοβαρά θα έπαιρνα τα Gigaworks S750 αλλά διάβασα κάτι ότι δεν κάνουν καλή διαχείριση στα παιχνίδια και τώρα ψάχνομαι. Λέω να βάλω ένα poll να δούμε τι θα ψηφίσει ο κόσμος. Τα hi-end με THX είναι τα Gigaworks S750, Gigaworks S700, Gigaworks ProGamer G500, Megaworks 550, Logitech Z-5500, Logitech Z-680, Logitech Z-5300, άλλα; Υπάρχουν άλλα; Ma tin diaxeirisi tin kanei i karta ohi ta iheia.Oti tous dineis pairneis.Pou to diavases.Me onboard ta testaran? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ma tin diaxeirisi tin kanei i karta ohi ta iheia.Oti tous dineis pairneis.Pou to diavases.Me onboard ta testaran? "Cons: No decoder box; expensive especially with decoder box; miscast as gaming speakers" http://www.g4techtv.com/screensavers/features/50270/Review_51_Gaming_Speakers.html Κι εδώ υπάρχουν μερικά αρνητικά σχόλια για χαμένους ηχους κ.α. Νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικοί εσείς τι λέτε; http://www.guru3d.com/article/sound/113/4/ Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ma to idio leei. Kathe kanali gia na paei sto iheio tou kai na apodosei dts,thx klp.thelei kapoion decoder.Emena opos se olous sxedon ton exei i karta ihou ton dts klp. decoder. Giati den mporo na do guu3d me ie6? me netscape mia hara. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δηλαδή αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσους δεν έχουν κάρτα ήχου που το κάνει αυτό μόνο; Αυτό σημαίνει πως με μια Audigy 2 ZS θα είμαι ok ή θα πρέπει να αγοράσω τον decoder για να μην έχω πρόβλημα; :worry: Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Πω πω, τι (#@#)( γράψανε τα άτομα. Φίλε, αν έχεις τα λέφτα , πάρε τα GigaWorks 7.1 S750 THX. Με απλά λόγια: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ PC. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Παραθέτω ξανά το μήνυμα που έγραψα: (νόμιζα πως είχα βγει off topic καθώς το θέμα εδώ ήταν για μικρότερου κόστους ηχεία, ήθελα και ένα poll αλλά δεν πειράζει) "Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ποιοτικά ηχεία για mp3s, audio CDs, movies, games και θέλω να με βοηθήσετε να αποφασίσω ποιο μοντέλο μέχρι 400-500 euro. Εννοείται πως θα συνδυάζεται με μια Audigy 2 ZS ή Audigy 4. Δεν με ενδιαφέρει η επεξεργασία ήχου και οτιδήποτε extra υπάρχει γι' αυτή τι δουλειά ούτε το design και οι υποδοχές παρα μονο to τι ακούω. Τα ηχεία θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά όμως δεν τα θέλω για μεγάλο χώρο ή για πάρτυ τα θέλω μονο για το χορό που είμαι εγώ και το pc μου. Δηλαδή θέλω να ακούω ποιοτικά και εντυπωσιακά μπάσα αλλα δεν είναι ανάγκη μαζί μου να τα ακούει και όλο το τετράγωνο. Τα λέω αυτά για να καταλάβατε τι μου χρειάζεται και τι όχι και να μου προτείνεται ηχεία. θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν." Είμαι ανάμεσα στα: 1) Gigaworks 7.1 S750 2) Klipsch ProMedia 5.1 Ultra 3) Logitech 5.1 Z-5500 4) Gigaworks 5.1 S700 5) Gigaworks Progamer 5.1 G500 6) Megaworks 5.1 550 A) Άν πάρω τα Gigaworks S750 θα χρειαστώ decoder για να λειτουργήσουν σωστά; Β) aggelopas όταν λες αγγίζουν την υπερβολή σε τι ακριβώς εννοείς; Γ) sony 5.1 home cinema σε τι τιμή πάνε; Sorry που κάνω τόσες ερωτήσεις αλλά δεν αγοράζεις κάθε μέρα τέτοια ηχεία. Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 a) nop,just an audigy 2. b)nomizo oti einai ipervolika gia ena domatio antikeimenika (ostoso ego ta kaio..) c)briskeis giro sta 400 an koitakseis. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αυτά τα ηχεία τι διαφορές έχουν από τα Gigaworks; http://www.stereopark.gr/CINEMA/SPEAKERS_HOME_CINEMA/SA-VE556H.HTM (Αν και παρόλο που δεν με πολυενδιαφέρει το design και που ξεφεύγουν στην τιμή αυτά είναι έτη φωτός πιο στυλάτα για μένα :p http://www.stereopark.gr/CINEMA/SPEAKERS_HOME_CINEMA/SA-VE835ED.HTM) Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τα ηχεία που παραθέτεις , είναι ναι μεν stylish , αλλά τον ήχο των GigaWOrks 7.1 S750 τον βλέπουν στον ύπνο τους. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Είναι καλύτερα να μην είμαστε απόλυτοι σε αυτά που γράφουμε. Τα ηχεία της Creative ποτέ δεν ήταν κάτι τόσο σπουδαίο όσο λες σε όλα σου τα post σχετικά με το θέμα. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει κάτι άλλο εκτός από αυτά, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα ηχεία ειδικά αν αρχίσεις να κινείσαι στον χώρο που κοιτάει ο φίλος SSShodan. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Hardware Reviewer είμαι φίλε mcde , και έχω περάσει απο διεξοδικά τέστ [ παίζουμε με φασματογράφους , κλπ κλπ ] { να μην γίνομαι βαρετός ] πολλά μα πολλά πράγματα. Όπως και τα 2 αναφερθέντα σετ ηχείων. Στα ηχεία και στον ήχο γενικώς παίζεις υπό την κατηγορία χρημάτων που αντέχει η τσέπη σου. P.S. Μόνο και μόνο στο Sub οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Απο ολη την συζητηση μαλλον οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν το ελαχιστο απο ηχο. 1ον Μιλαμε για ηχο Η/Υ οχι για Home Theater. 2ον τα 7.1 μεχρι τωρα που μιλαμε ειναι αχρηστα εφοσον δεν υποστηριζονται απο ΤΙΠΟΤΑ στην αγορα, συμπεριλαμβανομενου παιχνιδιων, ταινιων και cd-dvd μουσικης οποτε ειναι ασκοπο η αγορα τους τωρα - Ακομα και το THX εχει βαση το 5.1 και ζητημα αν υπαρχουν 10 ταινιες και αλλα 10 παιχνιδια εκει εξω που να το υποστηριζουν ως τωρα φυσικα. Ισως σε κανα χρονο και παραπανω ναι αλλα τοτε θα μιλαμε για αλλα σετ ηχειων κλασης ανωτερα. 3ον η Creative ανεκαθεν εφτιαχνε ηχεια απο 20 ευρω ως 400 ευρω. Το 5700 Digital που αποκτησα πριν 2 χρονια ηταν και ακομα θεωρειται κορυφη στον ηχο που βγαζει αρκει να ψαξεις στο νετ. Ωστοσο εχει σταματησει να κυκλοφορει. 4ον H klipsch ηταν ανεκαθεν φοβερη μαρκα ηχειων αλλα παντα τα ηχεια της ειχαν ενα τσιριγμα. Ωστοσο τα 5.1 που εχει λανσαρει στην αγορα θεωρουνται απο τα καλυτερα. ( Οποιος θελει βεβαια κοιταει και τα RSX-3 που πουλουνται για Home Theater ειναι βεβαια αλλη κλαση τιμης αλλα και παλι ειναι σχετικα φτηνα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα το ποσταρω εδω.Ειχα παρει καποια (απλα) ηχεια εδω και 6 μηνες,τα creative inspire p380 και το τελευταιο καιρο οταν ρυθμιζω το volume κανει καποια παρασιτα ο ηχος.Μονο οταν το ρυθμιζω ενω παιζει π.χ καποια μουσικη οχι αν το εχω σταθερο.(δηλαδη την ωρα που το ανεβοκατεβαζω με το χερι μου γινονται τα παρασιτα... :) ) Ξερει κανεις τι παιζει?Μηπως εχουν μπλεχτει τπτ καλωδια πισω στον υπολογιστη επειδη ειναι λιγο μπουρδουκλωμενα :p Παντως τα ηχεια ηταν ΟΚ και δε μου ειχαν παρουσιασει καποιο προβλημα.. :o Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Παρέλειψα να αναφέρω πως δε σκέφτομαι να πάρω καινούρια ηχεία ξανά του χρόνου και θέλω ένα set που διαθέτει κάποιες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν πολύ στο μέλλον. Τελικά μάλλον καταλήγω στα gigaworks γιατί οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως είναι το καλύτερο set για pcs αυτή τη στιγμή και για να πας σε κάτι αρκετά πιο αξιόλογο σε home cinema ξεφεύγει πολύ η τιμή. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την βοήθεια. :) ΥΓ: Κι εμένα τα ηχεία που έχω τώρα κάνουν παράσιτα τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα όταν κουνάω λίγο το καλώδιο τα μπάσα δεν λειτουργούν καθόλου. Τα πήρα πριν 7 χρόνια και είναι μάρκα μ' έκαψες. Γιατί άραγε κάνουν παράσιτα; :geek: Μην μου πήτε πως να τα φτιάξω δεν ενδιαφέρομαι να τα βάλω στο μουσείο παλαιοντολογίας Η/Y πιο χρήσιμα θα είναι στo σκουπίδιάρικο θα κάνουνε και ανακύκλωση :p :whistle: Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts