gmitsiakis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι εκανα. Κατεβασα την αναβαθμιση με wipe data κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Θα προτεινα.να.το ξανακάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το εκανα. κατεβασα την τελευταια αναβαθμιση 5.3.6.22 και με τα αρχεια που μου δωσατε καυταφερα να λειτουργεισω το Play store. Ομως το κινητο δεν στελνει μυνηματα. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Κανει κλησεις κανονικοτατα και ολα ρολοι. Εκτος απο αυτο. Τι στο καλο? Μονο εγω εχω το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το εκανα. κατεβασα την τελευταια αναβαθμιση 5.3.6.22 και με τα αρχεια που μου δωσατε καυταφερα να λειτουργεισω το Play store. Ομως το κινητο δεν στελνει μυνηματα. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Κανει κλησεις κανονικοτατα και ολα ρολοι. Εκτος απο αυτο. Τι στο καλο? Μονο εγω εχω το προβλημα? Το κέντρο μυνημάτων το κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ναι πριν λιγο. Αυτο που δινει η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλησπερα ομαδα.... εχω προβλημα... το facebook και το messenger δεν δουλευουν... για καμμια ωρα το πολυ και μετα σβηνουν!!και προηγουμενες εκδοσεις και οι τελευταιες... εχω os 5.1.1.0Y.. plz sos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Βάλε το τελευταίο update 5.6.3.22beta https://meizufans.eu/firmwares/ Δουλεύουν όλα ρολόϊ. Ακόμα και η διαρκεια της μπαταρίας εχει βελτιωθεί. Edited March 26, 2016 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Το έφτιαξα. Με τον κωδικό #33*0000*16# Σιχτηρ για wind πια. Κατέβηκε και αυτόματα η 5.6.3.29 σήμερα. Όλα οκ. Παλι καλά δεν ήθελα να αλλάξω κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Για όλα τα δίκτυα ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Για όλα τα δίκτυα ισχύει; για wind μου εδωσε η υποστηριξη τους. Για αλλα δεν ξερω...μια αναζητηση στο google...σωζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Πάντως παιδιά το κινητό είναι τούμπανο. Και μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις είναι προς το τέλειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εκανα ξανα wipe και εγκατασταση το λινκ που μου εδωσες και σε ευχαριστω. Ομως το κινητο πεισματικα αρνειται να κατεβασει απο το store. Βγαζει αυτο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160323/e8d0298edc1de48cf31ee6dd84cf3995.jpg Δεν εχω ιδεα... -κανε το google play store clear data and cache -απο τις ρυθμισεις διεγραψε το google account και κανε restart -κανε ξανα συνδεση με το google account σου ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λιστα με προγραμματα που μπορειτε να κανετε uninstall άφοβα AliLifeCenterProvider.apk AliMobileSearch.apk ApplicationsProvider.apk BackupRestoreConfirmation.apk BaseService.apk Email.apk GameCenter.apk HTMLViewer.apk IC.apk Life.apk MusicFX.apk MzBackup.apk MzCompaign.apk MzSetupWizard.apk NetContactService.apc Picotts.apk Reader.apk Shell.apk Search.apk SharedStorageBackup.apk UserDictionaryProvider.apk UsageStatsProvider.apk AMapNetworkLocation_meizu.apk AppCenter.apk Browser.apk CloudDisk.apk Feedback.apk FileManager.apk FusedLocation.apk InputDevices.apk Map.apk MzAccount.apk MzAccountPlugin.apk MzInput.apk NotePaper.apk ToolBox.apk VoiceAssistant.apk Vlife.apk MTKLogger.apk Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Πως ακριβως να τα απεγκαταστησουμε αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 παιδια οταν μου στελνουν μυνηματα στα social media(viber, facebook, whatsup κτλ) δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. απο τισ ρυμθισεις δεν ειναι το προβλημα γιατι τις εχω ενεργοποιησει. καμια ιδεα για να το λυσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Πως ακριβως να τα απεγκαταστησουμε αυτα? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν μπορεί να ρουταριστεί το κινητό μας και η συγκεκριμένη εφαρμογή χρειάζεται ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Βγήκε νέο update 5.6.4.7 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Root δεν βαλανε... Sent from my m1 metal using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν μπορεί να ρουταριστεί το κινητό μας και η συγκεκριμένη εφαρμογή χρειάζεται ρουτ ναι εχεις δικιο λαθος μου γινεται μονο με το debloater Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν νομιζω γιατι τουλαχιστον εγω δεν εβγαλα ακρη. Εχεις κανει εσυ debloater στο Meizu Metal? Sent from my m1 metal using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ρε παιδια εγω εχασα τις 2 βιδες που βιδωνουν στο καπακι. ξερετε που μπορω να βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 3 upgrade εχουν γινει... Root ακομα να βαλουν. Σιχτηρ... Sent from my m1 metal using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Υπάρχει πλέον ρομ με ελληνικά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ερωτηση... ενα κουδουνισμα που ακουγεται απο την περιοχη γυρω απο την καμερα ξερει κανεις αν οφειλεται σε εξαρτημα που απλα θελει σφιξιμο? το εχει ανοιξει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αμα δεν το εγραφες δεν θα το παρατηρούσα. Μάλλον κάποιος αισθητήρας θα είναι. Πάντως προβλήματα δεν έχω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts