MaterialDefender Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και εμένα μου ήρθε System Update http://i.imgur.com/QpkmuPL.png Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αυτό ακριβώς που έγραψε ο φίλος πάνω. Την έκανα δεν έχει κάποια αλλαγή νομίζω. Μήπως είναι καμιά για προετοιμασία του κινητού για την N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Και εμενα μου ηρθε τελικα, Update ασφαλειας λεει ηταν.. 30 λεπτα μου εκανε install kai update tis εφαρμογες! Καλοδεχουμενο Διαφορα παντως δεν εχω δει ως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Δεν φαίνεται διαφορά αλλά είναι πολύ σημαντική ενημέρωση. Είχαμε στις ευρωπαικές συσκευές ασφάλεια Android 1 Δεκεμβρίου 2015 και τώρα πήραμε ενημέρωση ασφαλείας 1 Οκτωβρίου 2016. Πλέον έχουμε πολύ πιο ασφαλή συσκευή. Κατά τα άλλα με τον καιρό θα φανούν και οι άλλες αλλαγές γιατί ήταν γενικά μεγάλη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ευχάριστα νέα ξεκινάει σήμερα Αμερική η αναβάθμιση σε Nougat. Φαντάζομαι δεν θα αργήσει και για τους υπόλοιπους. http://www.gsmarena.com/android_nougat_rollout_for_the_htc_one_a9_begins_tonight_in_the_us-news-22778.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Πολυ καλα νεα Μακαρι να ερθει γρηγορα και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Τελικα πηρε το Α9 την αναβαθμιση σε Νougat στην Αμερικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Και Ευρώπη ξεκίνησε σήμερα Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ήρθε η Nougat σε εμένα ΟΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ήρθε η Nougat σε εμένα ΟΤΑ! CID γνωρίζεις; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αναφέρθηκε στο xda ότι η ευρωπαική έκδοση πήρε την αναβάθμιση. Βέβαια εγώ με ευρωπαικό ξεκλείδωτο (cid Ισπανίας - Ελλάδας) ακόμα δεν έχει έρθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 CID γνωρίζεις; πώς το βλέπω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 πώς το βλέπω αυτό; Cid getter απ το play store Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μόνο Ιταλοί και Αμερικάνοι π΄ηραν δυστυχώς την 7.0. Εμείς ακόμα αναμονή εκτός αν έχετε εσείς κανένα νέο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μόνο Ιταλοί και Αμερικάνοι π΄ηραν δυστυχώς την 7.0. Εμείς ακόμα αναμονή εκτός αν έχετε εσείς κανένα νέο Αν βιάζεται κάποιος μπορεί να φλασάρει το RUU-zip και να πάει στην 2.16.401.3 με Android 7.0 https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298930244 Οδηγίες εγκατάστασης: 1. Κατέβασμα του παραπάνω αρχείου 2.Μετονομασία σε 2PQ9IMG.zip 3.Μεταφορά στο root της κάρτας SD 4.Επανεκκίνηση σε download mode 5.Θα ζητήσει να επιβεβαιώσουμε ότι θέλουμε να προχωρήσει. Θα σβηστούν τα πάντα απ το κινητό,προσοχή. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Τι γινεται με την αναβαθμιση,κανενα νεο?οσοι την εβαλαν ειναι ευχαριστημενοι στο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Τίποτα ακόμα περιμένουμε έχει καταντήσει κουραστικό πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ήρθε η αναβάθμιση επιτέλους. Μόλις ξεκίνησε η λήψη. 1.02 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ένα μισάωρο κράτησε περίπου. Όλα πήγαν καλά. Πρώτες εντυπώσεις καλύτερη διαχείριση μνήμης, λίγο πιο γρήγορο μου φαίνεται, επίπεδο ασφαλείας πήγαμε Φεβρουάριο, πολύ ωραία η δυνατότητα με τα δυο παράθυρα αν και όχι η σούπερ γρήγορη μέχρι να στηθεί, μενού κλπ όλα όμορφα γενικά καλά έκατσε φαίνεται και δεν προβλέπω άμεσα να κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας και βλέπω διαφορές από την προηγούμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Build number? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) 2.17.401.2 η έκδοση ισπανοελληνικο unlocked μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη Edited March 27, 2017 by sleepless81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Πριν 3 ωρες την εβαλα και εγω!πανω απο μιση ωρα μου πηρε! Ωραιο το multitasking Το βασικο θετικο ειναι οτι μου φαινεται οτι βελτιωθηκε η καταναλωση της μπαταριας!! Θα ενημερωσω και αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2.17.401.2 η έκδοση ισπανοελληνικο unlocked μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη Την ιδια εκδοση μου γραφει και το δικο μου Α9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Αν σκέφτεται κάποιος να δώσει το A9 ας μου στείλει ένα μήνυμα γιατί ψάχνομαι αυτές τις μέρες για κάποιο htc. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό πάσχα να έχουμε. Edit: Βρέθηκε. Να΄στε καλά! Edited April 13, 2017 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με τη στοκ εφαρμογή ραδιοφώνου;Το κινητό είναι της γυναίκας και εδώ και λίγο καιρό (δε θυμάται αν είναι μετά το update σε Nougat) εκεί που ακούει κανονικά με τα ακουστικά κάποιον σταθμό, ξαφνικά ο ήχος σταματάει, ενώ η εφαρμογή φαίνεται να είναι ενεργή... Αλλάζουν οι σταθμοί δηλαδή αλλά ήχος δε βγαίνει ούτε από τα ακουστικά όυτε από τα ηχεία. Έκανα clear cache/data στην εφαρμογή αλλά @@... Στρώνει μόνο με reboot του κινητού μέχρι να ξανακολλήσει πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με τη στοκ εφαρμογή ραδιοφώνου;Το κινητό είναι της γυναίκας και εδώ και λίγο καιρό (δε θυμάται αν είναι μετά το update σε Nougat) εκεί που ακούει κανονικά με τα ακουστικά κάποιον σταθμό, ξαφνικά ο ήχος σταματάει, ενώ η εφαρμογή φαίνεται να είναι ενεργή... Αλλάζουν οι σταθμοί δηλαδή αλλά ήχος δε βγαίνει ούτε από τα ακουστικά όυτε από τα ηχεία. Έκανα clear cache/data στην εφαρμογή αλλά @@... Στρώνει μόνο με reboot του κινητού μέχρι να ξανακολλήσει πάλι... Είχα το κινητό για 5 μήνες. Το πρόβλημα που αναφέρεις το είχα σε καθημερινή βάση. Είχα αλλάξει και 2-3 hands free αλλά δεν έφτιαξε ποτέ και με τίποτα. Και σε εμένα μόνο με reboot έφτιαχνε. Είχα δοκιμάσει μέχρι και άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου και πάλι τα ίδια. Θεωρώ ότι είναι θέμα hardware..... Τελικά άλλαξα κινητό και βρήκα την ηρεμία μου.... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts