Jump to content

Samsung SGH-E720

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο ένα "κακό" που μόλις ανακάλυψα είναι το γεγονός πως, αντίθετα με το 6230, ο media player του 720 όταν δεχτεί κλήση δεν επανέρχεται μετά στο σημείο που σταμάτησε το τραγούδι αλλά στην αρχή του... :(

• Απαντήσεις 301
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα βιντεάκια του πρέπει να είναι καταπληκτικά έτσι???

Αν μπορείς να ανεβάσεις κάποια στο δίκτυο θα είναι ευχής έργου!!!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

σε συγκριση η αποδοση και οσον αφορα το εξωτερικο ηχειο αλλα και τα ακουστικα ειναι καλυτερα απο 6230i?ειχα ενα d500 και απογοητευτικα.υπερειχε πολυ το νοκια...

σε συγκριση η αποδοση και οσον αφορα το εξωτερικο ηχειο αλλα και τα ακουστικα ειναι καλυτερα απο 6230i?ειχα ενα d500 και απογοητευτικα.υπερειχε πολυ το νοκια...

φιλε μου αν θες ποιοτητα ηχειου τοτε δες το k-750 που πραγματικα ειναι απαιχτο και το ξερω σιγουρα αυτο. :cool: το e-720 παιζει χαμηλα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φιλε μου αν θες ποιοτητα ηχειου τοτε δες το k-750 που πραγματικα ειναι απαιχτο και το ξερω σιγουρα αυτο. :cool: το e-720 παιζει χαμηλα

Aς μην λέμε και ότι θέλουμε.... :wacko:

Πρώτον δεν έχεις προσωπική εμπειρία από το Κ750, παρά άποψη ατόμου που δεν έχει σίγουρα ακούσει το Ε720 για να το συγκρίνει....Αυτό που κάνεις κοινώς λέγεται "λάσπη" και δεν τιμά κανένα.... :blink:

Όσον αφορά την ένταση του ήχου και την ποιότητά του το Ε720 είναι ομολογουένως άπαιχτο....Πολύ δυνατό και ποιοτικό mp3, ήχος κλήσης και αυτός πολύ δυνατός σε βαθμό που στην τελευταία σκάλα ίσως να παραμορφώνει και ελαφρώς....Η ύπαρξη όμως μόνο μελωδίας και όχι και κλασικών ήχων κλήσης δημιουργεί σύγχυση σε εξωτερικά μουσικά περιβάλλοντα, με σαφή δυσκολία άκουστικής διάκρισης της κλήσης....Ένα αρνητικό ακόμα σημείο η έλλειψη ανοιχτής ακρόασης σε ένα τηλέφωνο που έχει όλο το υπόβαθρο για να το υποστηρίξει.... :)

Τα ακουστικά παίζουν πολύ καλά την μουσική αν και γλυστράνε συχνά από το αυτί, ιδίως αυτό με το διακόπτη-βαρίδι.....Σε σύγκριση με το 6230i, το δέυτερο παίζει ελαφρώς χαμηλότερα τις μελωδίες σίγουρα.... ;)

Aς μην λέμε και ότι θέλουμε.... :wacko:

Πρώτον δεν έχεις προσωπική εμπειρία από το Κ750, παρά άποψη ατόμου που δεν έχει σίγουρα ακούσει το Ε720 για να το συγκρίνει....Αυτό που κάνεις κοινώς λέγεται "λάσπη" και δεν τιμά κανένα.... :blink:

λασπη???δεν το νομιζω φιλε μου,το k-750 το χω ακουσει προσωπικα απο κοντα και πραγματικα ηταν αψογο,μεχρι και το p-900 που εχει καταπληκτικη αναπαραγωγη mp3 χλωμιαζει μπροστα στο k-750.

κοιταξε δεν παιζει και χαλια το e-720 αντιθετως καλα παιζει αλλα σε ενταση ειναι καλυτερο το 6230i,νομιζω εγω.

εκτος κι αν εχει καποιο ελλατωμα το δικο μου που δεν το νομιζω...

λασπη???δεν το νομιζω φιλε μου,το k-750 το χω ακουσει προσωπικα απο κοντα και πραγματικα ηταν αψογο,μεχρι και το p-900 που εχει καταπληκτικη αναπαραγωγη mp3 χλωμιαζει μπροστα στο k-750.

κοιταξε δεν παιζει και χαλια το e-720 αντιθετως καλα παιζει αλλα σε ενταση ειναι καλυτερο το 6230i,νομιζω εγω.

εκτος κι αν εχει καποιο ελλατωμα το δικο μου που δεν το νομιζω...

Tα έχω και τα δύο και μπορώ να τα συγκρινω άμεσα.....Το 6230 είναι σαφώς πιό χαμηλό σε max ένταση....Γενικά στο τμήμα των ήχων, νομίζω τα πάει καλύτερα το Ε720....

....Όπως είναι σαφές και πως στο τμήμα της εικόνας (λήψη, απεικόνιση) τα πάει καλύτερα το 6230i..... ;)

Tα έχω και τα δύο και μπορώ να τα συγκρινω άμεσα.....Το 6230 είναι σαφώς πιό χαμηλό σε max ένταση....Γενικά στο τμήμα των ήχων, νομίζω τα πάει καλύτερα το Ε720....

....Όπως είναι σαφές και πως στο τμήμα της εικόνας (λήψη, απεικόνιση) τα πάει καλύτερα το 6230i..... ;)

Ειχα ενα d500 και απογοητευτικα απο την ενταση του ηχειου.Ποιοτητα ειχε πολυ καλη βεβαια.Δυστυχως το κ750 δεν το εχω ακουσει.ευχαριστω πανως για την βοηθεια παιδες! :)

Εχτές αγόρασα το κινητό και αν και δεν είμαι ειδικός περί αυτών, έχω ενθουσιαστεί :D

Θα ήθελα απλά να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία μεταφοράς του τηλεφωνικού καταλογου από το Outlook στο κινητό.

Ευχαριστώ

Στάθης

Εισαι σιγουρος? Ο αδερφος μου εχει 6230i και μου ειπε οτι τουλαχιστον σε σχεση με το D500 ειναι χειροτερο σε καμερα.

Εισαι σιγουρος? Ο αδερφος μου εχει 6230i και μου ειπε οτι τουλαχιστον σε σχεση με το D500 ειναι χειροτερο σε καμερα.

Μάλλον εσύ πρέπει να παρατηρήσεις ότι μιλάμε για το Ε-720 και όχι για το D-500!!! :w00t:

οτε του αδερφου σου αλλα ουτε και του e-720 ειναι καλυτερη η καμερα απο του 6230i.

οτε του αδερφου σου αλλα ουτε και του e-720 ειναι καλυτερη η καμερα απο του 6230i.

Οτε ο αδερφος μου? Τι θα πει αυτο? :wacko:

Ο αδερφος μου εχει 6230i και σε σχεση με το D500 η καμερα ειναι χειροτερη οποτε φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για το 720. Γενικα η καμερα του 6230 δεν εχει παρει καλες κριτικες. Δες το review στο mobile-review.com για παραδειγμα:

The camera has a CMOS sensor that is the weakest of all the Nokia products. The explanation is in a poorer productivity of the device as compared with other smartphones, faster but less qualitative saving algorithms. Average time for saving is 3-5 seconds and the file-size forms from 300 to 500 KB. Camera settings are ascetic. There is a night mode, three types of file quality and compression. The files are stored as JPEG. Having compared the device with Sony Ericsson S700 we see the last model wining. Nokia 6230i starts making noise in the dark and the picture looks even worse. In general the camera should be treated as a small and not the main addition. The device can't boast with photographic quality.

δηλαδη εννοεις φιλε μου οτι του 6230i η καμερα ειναι χειροτερη απο του d-500?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο "ποντιακός" διάλογος, όταν κανένας δεν διαθέτει και τα δύο συγκρινόμενα κινητά για να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα...."Το κινητό του αδελφού μου και το κινητό που δεν έχω με επίσης ένα άσχετο και με ότι έχει γράψει ο eldar κλπ,κλπ..." :wacko:

:!: Ας μην το πολυκουράζουμε....Είναι σαφές πως το αποτέλεσμα της κάμερας στο 6230i είναι σίγουρα καλύτερο από του Ε-720, από κάθε άποψη και συνθήκη....Επίσης το Ε-720 δεν διαθέτει nigth-mode, παρά μια προσομοίωση ρύθμισης διαφράγματος-φωτεινότητας.....Η κάμερα στο Ε 720 είναι 1 ΜΡ στο 6230i είναι 1,3 ΜΡ....Τα δύο κινητά τα έχω και η σύγκριση είναι άμεση και όχι γνώμη τρίτου.... :!:

φιλε μου οτι τρελα εχεις εσυ με τα κινητα την εχουν κι αλλοι και ισως σε μεγαλυτερη ποσοτητα και συγκεκριμενα τα κινητα που αναφερω τα ειχα οποτε η συγκριση που κανω ειναι σαφεστατη προς τα παιδια που δεν τα εχουν.

οπως και να το κανουμε οι καμερες της samsung δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη κι ας λενε οτι εχουν 1,0mp,ειναι πισω απο καποια αλλα μοντελα αλλα δε δινω σημασια γιατι αν θελω ποιοτητα στη φωτογραφια τιτε εχω και τη ψηφιακη μαζι μου,τελος τα off topic.

Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε τον τηλ. κατάλογο από ένα ΝΟΚΙΑ 6210 π.χ., στο Ε-720 με υπέρυθρες από το ένα κινητό στο άλλο; Δηλαδή ένα ένα τα τηλέφωνα. Αν μπορείτε διαφωτίστε με...

Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε τον τηλ. κατάλογο από ένα ΝΟΚΙΑ 6210 π.χ., στο Ε-720 με υπέρυθρες από το ένα κινητό στο άλλο; Δηλαδή ένα ένα τα τηλέφωνα. Αν μπορείτε διαφωτίστε με...

Ούτε να το συζητάς φίλε μου....Η νόκια απελευθέρωσε τις irda πολλά χρόνια μετά το 6210, οπότε είναι προφανές πως αυτό που επιθυμείς δεν μπορεί να συμβεί ούτε κατά διάνοια.... :wacko:

Εδώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο αντίστροφα από ότι τα παρουσιάζει ο φίλος eccentric. Αυτό που ζητάει palladin δεν γίνεται πράγματι ούτε κατά διάνοια, αλλά όχι γιατί το 6210 έχει κλειδωμένες υπέρυθρες, αλλά γιατί το e720 ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ υπέρυθρες!:D

Και για να είμαστε και σωστοί, παρόλο που για ο,τι άλλο τις υπέρυθρες σε non-Symbian τηλέφωνα η Nokia άργησε πολύ να τις ελευθερώσει, αποστολή στοιχείων από τον κατάλογο γινόταν από το 6110 ακόμα.

Εδώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο αντίστροφα από ότι τα παρουσιάζει ο φίλος eccentric. Αυτό που ζητάει palladin δεν γίνεται πράγματι ούτε κατά διάνοια, αλλά όχι γιατί το 6210 έχει κλειδωμένες υπέρυθρες, αλλά γιατί το e720 ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ υπέρυθρες!:D

Έγραψες....Μου είχε διαφύγει τελείως...Εύγε!!! :p

Ελπίζω να μην κρύβει κάποια ειρωνία η απάντησή σου!:p Τουλάχιστον το δικό μου e720 δεν έχει υπέρυθρες!!:p

Πάντως για να απαντήσουμε στον Palladin,αυτό που θα έκανα εγώ είναι να αντιγράψω τα τηλέφωνα από το 6210 στη sim και μετά στο samsung. Αν έχεις πολλαπλά πεδία φτιάξτα μετά με το Samsung PC Studio II που υποστηρίζει το e720 αρκετά καλά,ακόμα και με το bluetooth.

Παιδιά, εγώ παλαιότερα μπορούσα να στείλω με υπέρυθρες στοιχεία τηλ. καταλόγου από το 6210 σε ένα Samsung S-500 που είχα. Οπότε, αν έχει υπέρυθρες το Ε-720, μάλλον θα γίνεται. Αλλά αν δεν έχει... τον *$ούλο...

Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να δούμε την έκδοση του λογισμικού που έχει το κινητό μας:::Μιλάω για το Ε720!Επίσης μπορούμε να κάνουμε update το software από το PC:::

Έχω την εντύπωση πως το ακουστικό του είναι λίγο χαμηλό σε ένταση;;;

Σε εξωτερικούς χώρους ακούγεται με δυσκολία!Η ένταση είναι στο 5 και δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost