Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει και με 16 giga rom . Μπες στο bestprise. Στο topsystem το είχε μέχρι σήμερα το μεσημέρι στα 165 ευρω με 16 rom και 2 ram. Απλά μάλλον για να μην πω σίγουρα παίζει με κινεζικη ρομ. Γι αυτό ρωταω πως μπορώ να την αλλάξω...

Να μην πάρεις με 16 ρομ πάρε με 32 που είναι ευρωπαϊκό 98℅ πάρε τηλ.να στο επιβεβαιώσουν ή κινεζική δεν ξέρω πως αλλάζει :(

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να μην πάρεις με 16 ρομ πάρε με 32 που είναι ευρωπαϊκό 98℅ πάρε τηλ.να στο επιβεβαιώσουν ή κινεζική δεν ξέρω πως αλλάζει :(

Ναι αλλά έχει διαφορά η τιμη 165'-200 ευρώ με τα 300. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα πάντως που το έκαναν. Γι αυτό ρωταω για τον οδηγό σε ευρωπαϊκή ρομ.

Ναι αλλά έχει διαφορά η τιμη 165'-200 ευρώ με τα 300. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα πάντως που το έκαναν. Γι αυτό ρωταω για τον οδηγό σε ευρωπαϊκή ρομ.

Δε ξέρω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω εγώ ψωνιζω πάντα ελληνικά ή ευρωπαϊκά ανεξάρτητα που είναι ακριβότερα για να έχω εγγύηση.Περιμενε μέχρι να μπει κάποιο παιδί που ξέρει.:)

Καλησπερα, σε ολα σου τα ποστ αναφερεις οτι ψωνιζεις απο ελληνικα. Πληρωσες διπλασια χρηματα για μια συσκευη, και μια εγγυηση 2 χρονων.

Στην τελικη αν καποιου του χαλασει, παιρνει αλλο ενα και ειναι στα ιδια χρηματα που εδωσες εσυ. Αν δεν του χαλασει εχει κερδος 150€ σε σχεση με εσενα.

το ζητημα ειναι οτι ουτε για την δικη σου εκδοση μπορεις να βοηθησεις, γιατι μαντεψε, αγοραζεις ελληνικα και δεν θες να χασεις την εγγυηση.

Δε ξέρω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω εγώ ψωνιζω πάντα ελληνικά ή ευρωπαϊκά ανεξάρτητα που είναι ακριβότερα για να έχω εγγύηση.Περιμενε μέχρι να μπει κάποιο παιδί που ξέρει.:)

Καλησπερα, σε ολα σου τα ποστ αναφερεις οτι ψωνιζεις απο ελληνικα. Πληρωσες διπλασια χρηματα για μια συσκευη, και μια εγγυηση 2 χρονων.

Στην τελικη αν καποιου του χαλασει, παιρνει αλλο ενα και ειναι στα ιδια χρηματα που εδωσες εσυ. Αν δεν του χαλασει εχει κερδος 150€ σε σχεση με εσενα.

το ζητημα ειναι οτι ουτε για την δικη σου εκδοση μπορεις να βοηθησεις, γιατι μαντεψε, αγοραζεις ελληνικα και δεν θες να χασεις την εγγυηση.

Τι να κανω φιλε μου εγω δε ψωνιζω απο ebay η καποια καταστηματα εξωτερικου και να περιμενω απο 10 μερες ως ενα μηνα και για να παρω κατι στα χερια μου εξαλου και απο σκρουτζομαγαζα που κανω αγορες προτιμω να εχει και φυσικο καταστημα για να εχω επαφη με σνθρωπους και οχι με πληκτρολογια εξαλου δεν εχω παντελως ειδους πιστωτικες καρτες paypall και δε συμαζευεται.Ναι καταλαβαινω χανω λεφτα αλλα τα κινητα που παιρνω τα ενεργοποιω και φευγω δε ψαχνω ουτε ρομ απο κινεζικη σε ευρωπαικη δεν τα ρουταρω δεν τα πειραζω ουτε αλλαζω τιποτα και αναβαθμισεις κανω μονο ΟΤΑ και βεβαια η εγγυηση που μεχρι στιγμης ποτε δε χρειαστηκα.Οποτε καταλαβαινεις το ψωνιο μου κοστιζει ακριβα.:)

Παιδιά κάποιο link για την ευρωπαϊκή ρομ?:)

Πηγαινε στην"δευτερη"σελιδα θα βοηθηθεις.

Edited by komias2

Απο φωτο πως παει ?

Εχει φωτιζομενα πληκτρα ?

Οι εφαρμογες πανε στην sd?

Ναι έχει φωτιζόμενο πλήκτρα ή καμερα μία χαρά ειδικά την ημέρα και το βράδυ με φλας αρκετα καλές έχω βάλει δείγμα λίγο πιο πίσω ,για τις εφαρμογές δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να μεταφέρονται.Οσο για αυτονομία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ δεν.:)

Παιδιά το έχω απο χτες στην κατοχή μου :) Αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα και σε πολύ καλή τιμη:) (experts mobile) με περασμένη ήδη μέσα την ευρωπαϊκή ρομ οπότε μία χαρά όλα. Δεν θα χρειαστεί να κάνω τιποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Άψογη συσκευη με πλήρης υποστήριξη 4g , αλαγκαριστο και με μπαταρία απίστευτα εξωπραγματική. Μπράβο στη LENOVO. :D

Από χτες το έχω λιώσει κυριολεκτικά και η μπαταρία του είναι ακόμα στο 40%. Δεν τελειώνει με τίποτα!!! Ερώτηση προς τους κατόχους......πως να κάνω την πρώτη φόρτιση? Να το αφήσω πολλές ώρες ή μόλις γεμίσει να το βγάλω απο την φόρτιση? Αλήθεια σε πόσες ώρες φορτίζει αυτή η μπαταρία-τερας?

Παιδιά το έχω απο χτες στην κατοχή μου :) Αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα και σε πολύ καλή τιμη:) (experts mobile) με περασμένη ήδη μέσα την ευρωπαϊκή ρομ οπότε μία χαρά όλα. Δεν θα χρειαστεί να κάνω τιποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Άψογη συσκευη με πλήρης υποστήριξη 4g , αλαγκαριστο και με μπαταρία απίστευτα εξωπραγματική. Μπράβο στη LENOVO. :D

Από χτες το έχω λιώσει κυριολεκτικά και η μπαταρία του είναι ακόμα στο 40%. Δεν τελειώνει με τίποτα!!! Ερώτηση προς τους κατόχους......πως να κάνω την πρώτη φόρτιση? Να το αφήσω πολλές ώρες ή μόλις γεμίσει να το βγάλω απο την φόρτιση? Αλήθεια σε πόσες ώρες φορτίζει αυτή η μπαταρία-τερας?

πειράζει να μάθουμε την καλή τιμή;

πειράζει να μάθουμε την καλή τιμή;

185 ευρώ και φυσικά με εγγύηση:). Το 16αρι με τα 2 giga ram . Αν χρειαστω κι άλλη ρομ θα του βάλω μία sd και είμαι κομπλε. Σε πόσες ώρες φορτίζει?

185 ευρώ και φυσικά με εγγύηση:). Το 16αρι με τα 2 giga ram . Αν χρειαστω κι άλλη ρομ θα του βάλω μία sd και είμαι κομπλε. Σε πόσες ώρες φορτίζει?

Απο 10% ως στο 100% σβηστο θελει 97 λεπτα περιπου.Και να το αφηνεις κανα μισαωρο ακομα το πολυ μολις φορτισει.

Edited by komias2

Απο 10% ως στο 100% σβηστο θελει 97 λεπτα περιπου.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με άλλο φορτιστη μπορώ να το φορτισω ή θέλει αποκλειστικά το δικό του?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με άλλο φορτιστη μπορώ να το φορτισω ή θέλει αποκλειστικά το δικό του?

Μπορείς αλλά θα κάνει 3 χρόνια να φορτίσεις δεν υπάρχει λόγος.

Μπορείς αλλά θα κάνει 3 χρόνια να φορτίσεις δεν υπάρχει λόγος.

Λοιπόν το έβαλα για φόρτιση με έναν άλλο φορτιστη 2Α και όντως έκανε κάνα 3ωρο. Το κινητό είναι απαιχτο. Έχω κατενθουσιαστει! Τι να πω απλά μπράβο στη lenovo μου εδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν ξανειχα lenovo και τώρα που έχω , έχω πάθει πλάκα ειδικά με την μπαταρία! Για να μαι ειλικρινής είχα μία επιφύλαξη αλλά τελικά όλα καλά. Πολύ καλή κεραία wifi και gps. Αλαγκαριστο εντελώς και παρόλο που έχει 2 giga ram αφηνει ελεύθερη περίπου 1100-1180 λόγω καλής διαχείρισης του λειτουργικού. Του χω βάλει και μία μεγάλης χωρητικότητας sd για να χω τα πάντα εκεί και πάει σφαίρα! Και οι φωτογραφίες του παρά πολυ καλές και στην νύχτα λόγω διπλού led-flash. Κι αν πάρει αι την Nougat τότε θα είναι ακόμα πιο σούπερ.:)

Ναι αυτό είναι. Απλά το δικό μου είναι με την ευρωπαϊκή ρομ (p1a42) και πέρνει κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις της lenovo. Και έχει android 6. Η τιμή του είναι τρομερή. Εγώ βέβαια το πήρα 185 ευρώ από ελληνικό κατάστημα για να χω υποστήριξη-εγγυηση και επειδή δεν ήθελα να μπλεξω με αλλαγές ρομ. Τώρα αν εσένα δεν σε ενοχλεί η εγγύηση και η κινέζικη ρομ, τότε η τιμή του είναι μία χαρά. Το τσιμπας και αν κατεχεις τις γνώσεις του περνάς την oficial ευρωπαϊκή ρομ.

Edited by Athens16

Ναι αυτό είναι. Απλά το δικό μου είναι με την ευρωπαϊκή ρομ (p1a42) και πέρνει κανονικά τις επίσημες αναβαθμίσεις της lenovo. Και έχει android 6. Η τιμή του είναι τρομερή. Εγώ βέβαια το πήρα 185 ευρώ από ελληνικό κατάστημα για να χω υποστήριξη-εγγυηση και επειδή δεν ήθελα να μπλεξω με αλλαγές ρομ. Τώρα αν εσένα δεν σε ενοχλεί η εγγύηση και η κινέζικη ρομ, τότε η τιμή του είναι μία χαρά. Το τσιμπας και αν κατεχεις τις γνώσεις του περνάς την oficial ευρωπαϊκή ρομ.

Τα Ελληνικα δε με ενδιαφερουν θα εχω προβλημα με την Κινεζικη rom?

Ειπε παραπανω καποιος οτι εχει φωτιζομενα πληκτρα Στα βιντεο που εχω δει δε φαινεται κατι τετοιο

Ειπε παραπανω καποιος οτι εχει φωτιζομενα πληκτρα Στα βιντεο που εχω δει δε φαινεται κατι τετοιο

Έχω διαβάσει ότι οι κινέζικες ρομ είναι χάλια μαύρα. Γι αυτό και τις αλλάζουν όλοι. Και τα πλήκτρα είναι φωτιζομενα. Επίσης έχει και notification led. Εγώ θα σου πρότεινα αν το κατεχεις να του αλλαξεις τη κινέζικη με ευρωπαϊκή ρομ για να έχεις και ότα αναβαθμίσεις.

Edited by Athens16

Έχω διαβάσει ότι οι κινέζικες ρομ είναι χάλια μαύρα. Γι αυτό και τις αλλάζουν όλοι. Και τα πλήκτρα είναι φωτιζομενα. Επίσης έχει και notification led. Εγώ θα σου πρότεινα αν το κατεχεις να του αλλαξεις τη κινέζικη με ευρωπαϊκή ρομ για να έχεις και ότα αναβαθμίσεις.

Εδω βλεπω οτι παιζει και με international rom στα 125

http://www.minideal.net/lenovo-p1-5000mah-ram-2gb-rom-16gb-smartphone-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-5-5inch-fhd.html

Εδω βλεπω οτι παιζει και με international rom στα 125

http://www.minideal.net/lenovo-p1-5000mah-ram-2gb-rom-16gb-smartphone-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-5-5inch-fhd.html

Δες και στο vickmall. Αρκεί να έχει την international rom.

Δες και στο vickmall. Αρκεί να έχει την international rom.

Από κει πήρα το δικό μου(140$) και ναι έχει την ιντερνασιοναλ έκδοση με Android 6.0

Μανώλης

Από κει πήρα το δικό μου(140$) και ναι έχει την ιντερνασιοναλ έκδοση με Android 6.0

Πολύ καλή τιμή! Εγώ το πήρα απο ελλαδα λόγω χρήσης τιμολογιου( 185 ευρώ αλλά στην ουσία μου κόστισε 149):D και εγγύησης σε περίπτωση που χρειαστω service.

Ναι λέμε είναι φωτιζομενα τα βίντεο είναι πάντα λειψα