keno Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 pali viastika ...to vrika kai afto Honk Kong ..kai paly sorry gia to flood Παράθεση http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Μπράβο στην BRANDO και πάλι μπράβο. Παράγγειλα στις 6/9 ένα MSD128 & ένα Screen Protector μόνο με 102 euro και τα έλαβα σήμερα το πρωί!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mihalis p. Και εγω τα ιδια προιοντα εχω παρει :D .Σε 10-15 μερες τα εχεις! Οχι καλέ εμένα εκανε 5 μέρες μόνο!!! ;) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Ποσα ηταν τα εξοδα αποστολης και οι φοροι????????????? Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Ψάχνοντας για θήκη για το MS κοιτάξτε τι βρήκα. MS DUO Λέτε να κάνει για το p800? αν έχει κανένας κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία, μπορεί να μας διαφωτίσει? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον chamelaion Ψάχνοντας για θήκη για το MS κοιτάξτε τι βρήκα. MS DUO Λέτε να κάνει για το p800? αν έχει κανένας κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία, μπορεί να μας διαφωτίσει? Δεν είναι σίγουρο για το αν είναι συμβατές με το Ρ800 (τουλάχιστον δεν έχει αναφέρει κανένας και στα ξένα φόρουμ κάτι τέτοιο). Άλλοι λένε ότι δεν γίνεται (τεχνικής φύσεως το κόλλημα) και άλλοι ότι είναι ok (χωρίς όμως να το έχουν τεστάρει). Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.3g.co.uk/PR/August2003/5735.htm Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs Ποσα ηταν τα εξοδα αποστολης και οι φοροι????????????? Φόροι δεν υπάρχουν, έξοδα αποστολής 3 €. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον chamelaion Ψάχνοντας για θήκη για το MS κοιτάξτε τι βρήκα. MS DUO Λέτε να κάνει για το p800? αν έχει κανένας κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία, μπορεί να μας διαφωτίσει? Μάλλον με P-810 θα είναι συμβατά. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Ασύρματο B-T ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. http://www.flexis.co.kr/web/fxcubebt.htm http://www.flexis.co.kr/web/cubebt_03.jpg Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Πολυ καλο !!! Τι κριμα που τελειωσε η προσφορα της STET με το gprs :( :( :( :( :( Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs Ποσα ηταν τα εξοδα αποστολης και οι φοροι????????????? Μια θηκη και 3 screen protectors 30$ εξοδα αποστολης απο p800er.com (το αναφερει καθαρα στην διαδικασια της αγορας).Απο μονο brando 3$.Φοροι δεν υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 ΟΚ Thanks!!!! It's time for shopping!!!! :p Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Πω πω.........4 μερες ελειψα και γεμισε ο τοπος accessories....μπραβο.... Πολυ ωραιο το αρκουδακι.....που θα το βρω ομως? Η φωτο με το φωτακι στο καπακι του Ρ800 ειναι πολυ τζαμι.....θελω κι εγω..... :'( ..........μολις ειδα την 256 και την τιμη της στο παραπανω λινκ.......οσο σκεφτομαι οτι ακουμπησα 75 για την 64αρα..... :'( :'( Παιδια πως αγοραζω απο brando χωρις πιστωτικη?...μπορει να μου εξηγησει καποιος λιγο αναλυτικα γιατι δεν εχω καρτα?Αυτα που παραγγελνεις ερχονται σπιτι ή πρεπει να πας στο ταχυδρομειο? ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Πω πω.........4 μερες ελειψα και γεμισε ο τοπος accessories....μπραβο.... Πολυ ωραιο το αρκουδακι.....που θα το βρω ομως? Η φωτο με το φωτακι στο καπακι του Ρ800 ειναι πολυ τζαμι.....θελω κι εγω..... :'( ..........μολις ειδα την 256 και την τιμη της στο παραπανω λινκ.......οσο σκεφτομαι οτι ακουμπησα 75 για την 64αρα..... :'( :'( Παιδια πως αγοραζω απο brando χωρις πιστωτικη?...μπορει να μου εξηγησει καποιος λιγο αναλυτικα γιατι δεν εχω καρτα?Αυτα που παραγγελνεις ερχονται σπιτι ή πρεπει να πας στο ταχυδρομειο? ;) κόβεις το λαιμό σου όπως θα κάνω και εγώ σε λίγο :mad: εκτός του ότι δεν υπάρχει msduo128 ούτε για δείγμα στην ελλάδα την μόνη 64αρα που βρήκα θεσσαλονίκη είναι στο πλαισιο και μάλιστα 80 ευρω :!: αξίζει ρε παιδια???? δεν μπορώ να περιμενω αλλο αλλα και πολυ κωλοπιάσιμο αυτοι οι μαλάκες στο πλαισιο :( florinaperi καμιά ιδέα?? :'( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον papathvas florinaperi καμιά ιδέα?? :'( Όπως το βλέπεις εσύ φίλε μου. Προσωπικά δεν σκέφτηκα την διαφορά της τιμής για την μνήμη, όταν πήρα την δική μου 64αρα, σε σχέση με αυτή του εξωτερικού. Δεν θα έπαιρνα και αρκετές μνήμες παρά μόνο μία και αυτή για όντως την χρειάζομαι. Το να έδινα κάποια ευρώ παραπάνω, δεν με ενόχλησε και τόσο, σύμφωνα με τον παραπάνω τρόπο σκέψης. Αν υπήρχαν οι μνήμες εδώ (64αρες και 128αρες) και ήταν πανάκριβες, αλλά διαθέσημες σε μεγάλη ποσότητα, τότε θα είχα περισσότερα "νεύρα", γιατί θα έπρεπε, αν ήθελα να έχω πολλές ανέσεις στον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό, να σκάσω πολλά χρήματα. Ανάλογα τις ανάγκες σου. Αν σου χρειάζεται μια 64αρα και δώσει "ανάσα" στον τρόπο που δουλεύεις το κινητό, δεν νομίζω ότι τα λεφτά που θα δώσεις παραπάνω, θα είναι πεταμένα λεφτά γιατί είναι ακριβότερη σε σχέση με έξω. Όπως είπα, δεν θα πάρεις 10 μνήμες, για να σου φανεί πολύ η διαφορά, αλλά μία (από ότι κατάλαβα). Το βασικότερο είναι να έχεις μέτρο σύγκρισης τα καταστήματα που έχουν εδώ στην Ελλάδα μνήμες και να πάρεις από αυτό που την έχει φτηνότερα. Η δική μου είχε κοστίσει γύρω στα 70-75 απ' ότι θυμάμαι, από το κατάστημα που είχα πει πιο πάνω. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Ακομα πρεπει να αναρωτηθεις και αμα η 256 κ.τ.λ. που λεει παραπανω μπορουν αν δουλεψουν στο Ρ800 !! Τι να τις κανω τις μνημες μετα αμα δεν κανουν !!! Οσο για το πως θα βρεις καρτα για αγορες !!! Το εχω ξαναπει στην αρχη του θεματος νομιζω ... οτι υπαρχουν prepay visa cards!!!! Οσο για το delivery το κανεις απο το σπιτι σου αμα ειναι απο courier ή ταχυδρομειο αμα εινα απο τα ΕΛΤΑ!!!!!!!! Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 thanks :) θα δω κ την λυση του prepay της visa αλλιως πάμε να τα σκάσουμε τα 80 :( (βασικά γέμισε το 16αρι και θέλω να περάσω κάτι βιντεάκια αλλα και με το 64αρι μια χρά βολευομαι) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keno Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 i 256 pou exi sto http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start;sid=ypR8-aDB6IR8_Z-luQR28u_Odu3cGcqF69A=?CategoryName=acc_DIMemoryStickMedia_MemoryStickProDuomedia&Dept=acc ....einai symvati me to p800 ?giati mperdeytika Παράθεση http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 όχι οι 256 και 512 είναι για το Ρ810 το Ρ800 σηκώνει μέχρι 128 με το υπάρχον λογισμικό Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Kανεις δεν ξερει!!!!!!!! Οσο για την prepay δεν θυμαμαι απο ποια τραπεζα ηταν !!! Θα ρωτησω και θα σου πω papathvas !!! Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Original Sony Ericsson Desk Speaker Stand CSS-20 http://l8shop.net/dbimgs/large-css-11.jpg Περισσότερα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterprofen Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Θέλω και εγώ Morfeas την πληροφορία για τις προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες γιατί είδα ότι με 109Ε μπορώ να πάρω και 128ΜΒ και screen protector από το brando!Έχω πιστωτική κάρτα αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ από e-shop και δεν το ρισκάρω... Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterprofen Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Να ρωτήσω κάτι αυτούς που έχουν ψωνίσει memory stick από brando : H συσκευασία που στο φέρνει είναι καλή ή υπάρχει πιθανότητα να σπάσει το memory-stick; Σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω γι' αυτό ρωτάω.. Αα και παρεπιπτόντως...δοκίμασα με κάρτα maestro (την έβαλα ως mastercard) αλλά δεν πέτυχε.Θέλει κανονική visa (πιθανά και electron)! Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Ερχεται συστημένο και είναι μέσα σε φάκελο από airpack. Επίσης το ίδιο το MSD από τη συσκευασία του ήδη είναι αρκετά καλά προστατευμένο. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterprofen Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Μόλις παράγγειλα !!! :) Brando WorkShop Screen Protector(SonyEricssonP800) 1 9.00$ SONY Memory Stick Duo(128MB) 1 100.00$ Shipment Fee 1 3.00$ Grand Total 112.00$ Ordered Date : 2003-09-18 Shipping Date : Your order is under processing. Shipment : Screen Protector always taking around 15 days to overseas, for others, always taking around 12 days to overseas. If you ordered Screen Protector with other products, they will be packed into separated packages. If you cannot get your order over 22 days, please email to brando@brando.com.hk for further. Thank You! Ελπίζω να μου έρθουν γρηγορότερα...Κάτι είχα ακούσει για 5 ημέρες, ισχύει; Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts