Jump to content

P800/P900: Accessories

Fokias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγορασα χθες το bluetooth h-free hbh-660 sony ericsson.Πολυ καλο οσον αφορα την ποιοτητα ηχου και τους χρονους αναμονης αλλα την ενδειξη του ονοματος στην εισερχομενη κληση μια την εμφανιζει και μια οχι.

Το εχει παρατηρησει αυτο κανενας που το εχει?

• Απαντήσεις 884
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pedia endiaferomai gia eksoteriko pliktrologiaki gia p910i.Ayto pou exei einai mikro kai den to exo sinithisei akoma kai diskoloevomai na to xrisimopoiso.Kserei kaneis pou mporo na vro kai poso tha kostisei?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Exei kaneis na proteinei kapoion programmer gia memory disk duo pro pou 8elw na parw gia to 910?

Vasika paizoun diaforoi se radioshack magazia pou eida gia polla eidh mnhmhs mazi apla mhpws kapoios exei kati sugekrimeno kai einai efxaristhmenos rwtaw.

Efxaristw !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xaris (23 Δεκ. 2004 , 12:29)

Αγορασα χθες το bluetooth h-free hbh-660 sony ericsson.Πολυ καλο οσον αφορα την ποιοτητα ηχου και τους χρονους αναμονης αλλα την ενδειξη του ονοματος στην εισερχομενη κληση μια την εμφανιζει και μια οχι.

Το εχει παρατηρησει αυτο κανενας που το εχει?

Dokimase to kai pesmou an einai ok.Paliotero pou eixa ths SE me to P900 omws monimws to exane.mia douleve mia oxi.Kai mou eixe spasei ta nevra.

Ektote apefevga na parw pali bluetooth Hfree.

Twra me to 910 trwgomai na parw to 660 alla fovamai mhn exw pali ta idia.

Pesmou an parousiastei tetoio provlhma.

Epishs an to exei kai allos perissotero xrono as mas pei.

Παιδιά θέλω Stereo ακουσικά για P900 (για ΜΡ3 τα θέλω).

Απο που θα μπορέσω να πάρω? Και σε τι τιμή? :worry:

http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx (31 Δεκ. 2004 , 01:06)

Τι έγιναν αυτά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του P900 ;

nixx

Τα έχασα :cry:

Τέτοια αν μπορούσα να βρώ καλά θα ήταν ;)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAiK (31 Δεκ. 2004 , 01:47)

Τα έχασα :cry:

Τέτοια αν μπορούσα να βρώ καλά θα ήταν ;)

πολυ δυσκολο :( τα εψαχνα και εγω καποτε,η μονη λυση ειναι να παρεις μια θηκη γνησια σονυ που κανει γιαολα τα Ρ και τα εχει μεσα μαζι με γραφιδες αλλα ειναι του 800,κοστος 40Ε ;)

Κι αυτά δεν είναι ωραία?:rolleyes: Πόσο περίπου κάνουν?

http://bilder.guenstiger.de/prodfoto/sonyericssonhpr20.jpg

Αυτά εδώ κάνουν για P900?

lagoudakis, που θα βρώ θήκη γνήσια? (Σε κάνα Γερμανό θα 'χει?)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAiK (31 Δεκ. 2004 , 02:33)

1)Με τα ακουστικά που υπάρχουν στο ραδιάκι (φώτο που δίνεις) δεν έχεις τη δυνατότητα ν'ακούς .mp3!

2)Αυτά είναι και τα κανονικά ακουστικά (link που δίνεις).

129026.png?1640591734

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAiK (31 Δεκ. 2004 , 02:33)

ναι,εγω σε γερμανο την ειχα δει :) αλλα μπορεις να την κανεις παραγγελια στην σονυ στο 801-11-810810 και να στη φερουν σπιτι σου ;)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sargyrio ( 5 Ιαν. 2005 , 13:01)

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Θα χρειαστώ και εγώ screen protector μπορείς να με προμηθεύσεις?????

ναι φιλε μου :) αυριο θα μου στειλει και αλλα ενας φιλος απο Γερμανια :) στειλε μου pm για να μην χαλαμε το :) thread ;)

Αληθεια αν καποιος θελησει να βγαλει το screen protector απο την οθονη του κινητου γινεται ευκολα υπαρχει κινδυνος να χαλασει η οθονη ? κατι ειχα ακουσει παλια οτι η οθονη εχει μια λεπτη μεμβρανη.. επιστρωση... δεν θυμαμαι αυτη θα χαλασει ?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Όχι βέβαια, ούτε η οθόνη θα πάθει τίποτα ούτε η μεμβράνη της κατά την αφαίρεση / αλλαγή ενός screen protector. Απλά, ανάλογα με το είδος του protector, ίσως θέλει λίγη προσοχή. Αυτά που "κολλάνε" επάνω στην οθόνη αφαιρούνται και πιο εύκολα και ακίνδυνα, ενώ εκείνα που είναι πιο σκληρά και τοποθετούνται κάτω από το σασί της συσκευής θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή.

nixx

Guest valeria
Παιδιά γεια σας!Θα ήθελα να με διαφωτίσετε που μπορώ να βρω την original θήκη για το P900.Δεν έχω αυτό το κινητό,αλλά το S700,όμως κάποιος συμφορουμίτης που έχει το ίδιο κιν.με μένα με ενημέρωσε πως η θήκη του P900 (Executive IEC 20 ή κάπως έτσι) κάνει μια χαρά για το S700.Εγώ πήρα την κανονική για το S700 αλλά δεν με ικανοποιεί καθόλου,πολλά μέρη του κινητού μένουν απροστάτευτα,ενώ απ'ότι είδα η θήκη του P900 είναι πολύ καλή!Ξέρετε που θα μπορούσα να την βρώ;(εντός Αθηνών)Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :o

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (12 Ιαν. 2005 , 15:18)

Παιδιά γεια σας!Θα ήθελα να με διαφωτίσετε που μπορώ να βρω την original θήκη για το P900.Δεν έχω αυτό το κινητό,αλλά το S700,όμως κάποιος συμφορουμίτης που έχει το ίδιο κιν.με μένα με ενημέρωσε πως η θήκη του P900 (Executive IEC 20 ή κάπως έτσι) κάνει μια χαρά για το S700.Εγώ πήρα την κανονική για το S700 αλλά δεν με ικανοποιεί καθόλου,πολλά μέρη του κινητού μένουν απροστάτευτα,ενώ απ'ότι είδα η θήκη του P900 είναι πολύ καλή!Ξέρετε που θα μπορούσα να την βρώ;(εντός Αθηνών)Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :o

σε γερμανο ψαξε,αλλιως παρε στο 801-11-810810 και στην φερνουν σπιτι σου ;)

Guest valeria
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (13 Ιαν. 2005 , 00:02)

σε γερμανο ψαξε,αλλιως παρε στο 801-11-810810 και στην φερνουν σπιτι σου ;)

Σ'ευχαριστώ πολυ! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος therock (28 Δεκ. 2004 , 15:49)

Pedia endiaferomai gia eksoteriko pliktrologiaki gia p910i.Ayto pou exei einai mikro kai den to exo sinithisei akoma kai diskoloevomai na to xrisimopoiso.Kserei kaneis pou mporo na vro kai poso tha kostisei?

kati tetio prepei na sou kanei!!!! :)

Ξερει κανενας φιλος ποσο κανει το πληκτρολογιο για το p900 το κανονικο μου εφυγαν κατα λαθος αυτα τα πλαστικα που ακουμπουν στην οθονη και φοβαμαι μην κανω ζημια στην οθονη
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Χρειάζομαι επιπλέον γραφίδες για το Ρ900... Που μπορω να τις βρώ και πόσο περίπου κάνουν? Ελπίζω να μην πέσω απτα σύννεφα.....

Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου.

Υπάρχει κάποιο BT Hands Free που να υποστηρίζει Caller ID σε P800? (Το HBH-200 απ'όσο μου είπε έχει prob).

Επίσης αν είναι δυνατόν το μέγεθος του να είναι κάπως μικρό ώστε να χωράει όταν φοράς κράνος μηχανής.

Ευχαριστώ!