Metaladis Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ρώτησα και παρέλαβα. Να ξεκινήσω με USB φόρτιση (εννοώ από PC σε usb3 θύρα), με τον ασύρματο/επαγωγικό (δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά μετά την 1η φόρτιση με αυτόν πριν 20 μέρες, ξεκίνησε τόσο έντονα το φαινόμενο να μην κρατά η μπαταρία, αλλά πλέον ούτε με τον ταχυφορτιστή γίνεται δουλειά) ή με τον μαμά ταχυφορτιστή? Θα ήθελα τον ασύρματο, να δω από την αρχή της ζωής της τί παίζει. Η γνώμη σας? Εδώ και 1,5 χρόνο μου χει καεί η usb και πήρα "ασύρματο" δηλ. επαγωγικό φορτιστή και το φορτίζω αποκλειστικά με αυτόν! Αν και ζεσταίνεται ελαφρώς περισσότερο (λογικό) κατά τα άλλα η πτώση της μπαταρίας το διάστημα αυτό ήταν ελάχιστη σε άκρως φυσιολογικά πλαίσια (Μ.Ο. από 24 h σε 20 h). Ίσως επηρεάζει αρνητικά ο επαγωγικός, αλλά όχι τόσο όσο κανείς φαντάζεται.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ωραία. Οπότε υπάρχει και στοκ διαθέσιμο πλέον, σε περίπτωση που χρειαστούν άλλοι. Για φόρτιση δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση. Εγώ δεν έχει τύχει να φορτίσω το 950 με άλλον φορτιστή εκτός από τον φορτιστή της συσκευασίας ή με το φορτιστή του dock του continuum (που είναι ο ίδιος), γιατί δεν έχω άλλους φορτιστές. Κατά 90% το φορτίζω το βράδυ (προφανώς είναι συνδεδεμένος όλη τη νύχτα). Το υπόλοιπο 10% αφορά τις περιπτώσεις αυξημένης χρήσης που έχει χρειαστεί δεύτερη ή τρίτη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το δικό μου το έχω 1μιση χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω/είχα πρόβλημα με την μπαταρία. Οπότε σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία (μέχρις στιγμής) θα σου πρότεινα να το φορτίζεις με το φορτιστή της συσκευασίας. Εδώ και 1,5 χρόνο μου χει καεί η usb και πήρα "ασύρματο" δηλ. επαγωγικό φορτιστή και το φορτίζω αποκλειστικά με αυτόν! Αν και ζεσταίνεται ελαφρώς περισσότερο (λογικό) κατά τα άλλα η πτώση της μπαταρίας το διάστημα αυτό ήταν ελάχιστη σε άκρως φυσιολογικά πλαίσια (Μ.Ο. από 24 h σε 20 h). Ίσως επηρεάζει αρνητικά ο επαγωγικός, αλλά όχι τόσο όσο κανείς φαντάζεται.. Προς το παρόν, 1η φόρτιση με usb στον υπολογιστή. Θα δω μερικές μέρες πως τα πηγαίνει έτσι, και μετά θα κινηθώ προς επαγωγικό. Αν κι εκεί κρατήσει καλά, ο ταχυφορτιστής θα μείνει μόνο για ώρες ανάγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Επειδή το 950 μου από το καλοκαίρι το έχω με ραγισμένη οθόνη και το επόμενο μου κατα τα χριστούγενα θα είναι μάλλον LG ή Samsung, για πείτε καμιά ιδέα να το φτιάξω να το χω στην άκρη. Κάτι panel στο ebay είναι της προκοπής ή είναι καραμούφα; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Επειδή το 950 μου από το καλοκαίρι το έχω με ραγισμένη οθόνη και το επόμενο μου κατα τα χριστούγενα θα είναι μάλλον LG ή Samsung, για πείτε καμιά ιδέα να το φτιάξω να το χω στην άκρη. Κάτι panel στο ebay είναι της προκοπής ή είναι καραμούφα;Ανάλογα σε τι θα πέσεις. Συνήθως είναι μια χαρά, με την ποιότητα να είναι ίδια. Απλά δες να έχει καλά ποσοστά ο πωλητής. Επίσης, δες βίντεο για να δεις αν σου χρειάζεται και frame. Αν και στα Microsoft με ένα απλό σετ οθόνης+digitizer συνήθως κάνεις δουλειά πολύ εύκολα μάλιστα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Προς το παρόν, 1η φόρτιση με usb στον υπολογιστή. Θα δω μερικές μέρες πως τα πηγαίνει έτσι, και μετά θα κινηθώ προς επαγωγικό. Αν κι εκεί κρατήσει καλά, ο ταχυφορτιστής θα μείνει μόνο για ώρες ανάγκης. Η 1η ήταν απόγευμα, δεν μετράει. Το ίδιο βράδυ πάλι σε usb μέχρι το πρωί...στο ξύπνημα, μόλις βγήκε από τη φόρτιση, κατέβασε την τελευταία insider, έκανε εγκατάσταση, επανεκκίνηση κλπ...πήγε μέσα σε 4-5 ώρες στο 40% Το έβαλα σε power bank, φόρτισε στο 100%, έκανα επανεκκίνηση μόλις το έβγαλα (γύρω στις 13.30, πήγε στο 80%, κράτησε μέχρι το βράδυ που το έβαλα για φόρτιση γύρω στις 12, με αρκετή χρήση, χωρίς προβλήματα. Σήμερα, το έβγαλα πάλι από τη usb, έκανα επανεκκίνηση (τεστάρω κάποια πράγματα), πήγε στο 79%...not good. Το έβαλα στον ταχυφορτιστή μέχρι το 100%, κι από εκείνη την ώρα (07.15) είμαι στη Normal (μου) χρήση, με 4g όλη μέρα, ομιλία, whatsapp, γύρω στις 10φωτό, λοκέισο ανοικτό πάντα κλπ και είμαι τώρα κάπου στο 30%. Δεν είμαι (ακόμα) τόσο καλά όσο ήταν με την αρχική τον 1ο καιρό, αλλά έτσι όπως ήταν η κατάσταση τον τελευταίο μήνα, ήδη θα το είχα φορτίσει γύρω στις 2 το μεσημέρι το πολύ, και τώρα πάλι θα χρειαζόταν. Θεωρώ πως ακόμα την καλιμπράρει τη μπαταρία το κινητό. Θα φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 λοιπον παιδια. αλλαξα μπαταρια εδω και δεκα μερες. πηρα μια απο εξωτερικο. υποτιθεται οτι ειναι μαμα οχι μαιμου. 40 ευρω (πανακριβη). δεκα μερες το πολυ την εχω. ειχαν σταματησει τα ρισταρτ μεχρι που εκανε τωρα ενα. και τρελαθηκα. μηπως η μπαταρια ειναι μαιμου? δειτε εδω τις δυο φωτο. η μια ειναι η παλια και η αλλη η καινουργια. δεν σας λεω ποια ειναι ποια. (το μπλε αυτοκολλητο μπαινω βγαινει οποτε μη βασιστειτε σε αυτο. αν νομιζετε πως καποια ειναι μαιμου, πειτε μου. εγω ειδα μια διαφορα, αν βλεπουμε την ιδια να στειλω και να ζητησω ριφαντ. ευχαριστω πολυ. (τρελαθηκα) https://ibb.co/dL9P0b https://ibb.co/m9WRDw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 λοιπον παιδια. αλλαξα μπαταρια εδω και δεκα μερες. πηρα μια απο εξωτερικο. υποτιθεται οτι ειναι μαμα οχι μαιμου. 40 ευρω (πανακριβη). δεκα μερες το πολυ την εχω. ειχαν σταματησει τα ρισταρτ μεχρι που εκανε τωρα ενα. και τρελαθηκα. μηπως η μπαταρια ειναι μαιμου? δειτε εδω τις δυο φωτο. η μια ειναι η παλια και η αλλη η καινουργια. δεν σας λεω ποια ειναι ποια. (το μπλε αυτοκολλητο μπαινω βγαινει οποτε μη βασιστειτε σε αυτο. αν νομιζετε πως καποια ειναι μαιμου, πειτε μου. εγω ειδα μια διαφορα, αν βλεπουμε την ιδια να στειλω και να ζητησω ριφαντ. ευχαριστω πολυ. (τρελαθηκα) https://ibb.co/dL9P0b https://ibb.co/m9WRDw Ένα restart = κανένα. Μη σε αγχώνει αυτό. Και εμένα μου τρώει κατά καιρούς, χωρίς κανένα προφανή λόγο, ανεξάρτητα από κατάσταση μπαταρίας. Τώρα, αναφορικά με παλιά/καινούρια, η παλιότερη (2015), λογικά είναι η αρχική σου. Αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει, είναι η λειτουργία της συσκευής σου γενικά. Στις 10 ημέρες, λογικά έχει στρώσει η μπαταρία. Κρατά όπως αρχικά η "μαμά", με ίδια χρήση? Ζεσταίνεται παραπάνω? Αποδίδει σωστά μέχρι τέλους ή κάνει κουλά, να σέρνεται η συσκευή όπως μου έκανε εμένα τον τελευταίο καιρό όταν έπεφτε κάτω από το 30%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ένα restart = κανένα. Μη σε αγχώνει αυτό. Και εμένα μου τρώει κατά καιρούς, χωρίς κανένα προφανή λόγο, ανεξάρτητα από κατάσταση μπαταρίας. Τώρα, αναφορικά με παλιά/καινούρια, η παλιότερη (2015), λογικά είναι η αρχική σου. Αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει, είναι η λειτουργία της συσκευής σου γενικά. Στις 10 ημέρες, λογικά έχει στρώσει η μπαταρία. Κρατά όπως αρχικά η "μαμά", με ίδια χρήση? Ζεσταίνεται παραπάνω? Αποδίδει σωστά μέχρι τέλους ή κάνει κουλά, να σέρνεται η συσκευή όπως μου έκανε εμένα τον τελευταίο καιρό όταν έπεφτε κάτω από το 30%?σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. αυτο το self declaration κτλ που λεει η παλια και δεν λεει η καινουργια, θα επρεπε να με ανησυχει? η μπαταρια κρατα νορμαλ νομιζω. (μερα δε βγαζει αλλα το σκιζω το κινητο γενικοτερα). δεν το εχω αφησει να πεσει πολυ κατω γενικα, αλλα δεν παρατηρησα καποιο κολλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. αυτο το self declaration κτλ που λεει η παλια και δεν λεει η καινουργια, θα επρεπε να με ανησυχει? η μπαταρια κρατα νορμαλ νομιζω. (μερα δε βγαζει αλλα το σκιζω το κινητο γενικοτερα). δεν το εχω αφησει να πεσει πολυ κατω γενικα, αλλα δεν παρατηρησα καποιο κολλημα... Να είσαι καλά! Αν λειτουργεί normal, είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 χθες βρικα ενα στο δρομο αψογο εξοτερικα απλα σπασμενη οθονη (καμια γρατζουνια πουθενα τολμισα πηρα οθονη απο ali να δουμε τι καλο θα μου βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 χθες βρικα ενα στο δρομο αψογο εξοτερικα απλα σπασμενη οθονη (καμια γρατζουνια πουθενα τολμισα πηρα οθονη απο ali να δουμε τι καλο θα μου βγει Βρήκες 950 στο δρόμο;;;;....:what: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Βρήκες 950 στο δρόμο;;;;....:what: Σου κάνει εντύπωση; :lol: Ετσι σκ@τά που τα έκανε η Msft μάλλον να ετοιμαζόμαστε να βλέπουμε περισσότερα παρατημένα :p Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Σου κάνει εντύπωση; :lol: Ετσι σκ@τά που τα έκανε η Msft μάλλον να ετοιμαζόμαστε να βλέπουμε περισσότερα παρατημένα :p Κανένα 530 θα ήταν πιο πιθανό.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Η 1η ήταν απόγευμα, δεν μετράει. Το ίδιο βράδυ πάλι σε usb μέχρι το πρωί...στο ξύπνημα, μόλις βγήκε από τη φόρτιση, κατέβασε την τελευταία insider, έκανε εγκατάσταση, επανεκκίνηση κλπ...πήγε μέσα σε 4-5 ώρες στο 40% Το έβαλα σε power bank, φόρτισε στο 100%, έκανα επανεκκίνηση μόλις το έβγαλα (γύρω στις 13.30, πήγε στο 80%, κράτησε μέχρι το βράδυ που το έβαλα για φόρτιση γύρω στις 12, με αρκετή χρήση, χωρίς προβλήματα. Σήμερα, το έβγαλα πάλι από τη usb, έκανα επανεκκίνηση (τεστάρω κάποια πράγματα), πήγε στο 79%...not good. Το έβαλα στον ταχυφορτιστή μέχρι το 100%, κι από εκείνη την ώρα (07.15) είμαι στη Normal (μου) χρήση, με 4g όλη μέρα, ομιλία, whatsapp, γύρω στις 10φωτό, λοκέισο ανοικτό πάντα κλπ και είμαι τώρα κάπου στο 30%. Δεν είμαι (ακόμα) τόσο καλά όσο ήταν με την αρχική τον 1ο καιρό, αλλά έτσι όπως ήταν η κατάσταση τον τελευταίο μήνα, ήδη θα το είχα φορτίσει γύρω στις 2 το μεσημέρι το πολύ, και τώρα πάλι θα χρειαζόταν. Θεωρώ πως ακόμα την καλιμπράρει τη μπαταρία το κινητό. Θα φανεί. Σκ.τούλες. Μία μέρα καλά, μία μέρα ανάποδα. Χτες με έβγαλε από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα...με αρκετή χρήση...το φόρτισα ίσα να πάει από το 33 στο 40% και ξαναβγήκα για άλλες 3 ώρες αρκετής χρήσης (browsing@4g, ομιλία κλπ), στη μία τα μεσάνυχτα ήταν ακόμα στο 15%. Το άφησα στον ταχυφορτιστή όλο το βράδυ, 1η φορά. Παρατήρησα ότι φόρτιζε πολύ αργά...σε μία ώρα ζήτημα αν είχε πάρει 20-25%...το τηλέφωνο δεν ζεστάθηκε ποτέ. Σήμερα από τις 10 το πρωί , έχασε 30% σε μια ώρα αρκετής χρήσης, στη συνέχεια άλλο 20% ενώ πρακτικά δεν έκανε τίποτα, τώρα είμαι στο 40%. Συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει, δεν φαίνεται. Όποια τύχει και χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω, αυτή δείχνει να κάνει όλη τη ζημιά. Restarts κλπ έχουν γίνει πολλά. Μάπα μπαταρία και η καινούρια? Να φταίει η Insider η τελευταία? Δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό. Πολύ με προβλημάτισε το σκηνικό με τον ταχυφορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παιδιά κάθε τόσο στέλνω SMS και μετά βλέπω ότι δεν έχει φύγει. Can't send. Είμαι στην WIND. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Σκ.τούλες. Μία μέρα καλά, μία μέρα ανάποδα. Χτες με έβγαλε από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα...με αρκετή χρήση...το φόρτισα ίσα να πάει από το 33 στο 40% και ξαναβγήκα για άλλες 3 ώρες αρκετής χρήσης (browsing@4g, ομιλία κλπ), στη μία τα μεσάνυχτα ήταν ακόμα στο 15%. Το άφησα στον ταχυφορτιστή όλο το βράδυ, 1η φορά. Παρατήρησα ότι φόρτιζε πολύ αργά...σε μία ώρα ζήτημα αν είχε πάρει 20-25%...το τηλέφωνο δεν ζεστάθηκε ποτέ. Σήμερα από τις 10 το πρωί , έχασε 30% σε μια ώρα αρκετής χρήσης, στη συνέχεια άλλο 20% ενώ πρακτικά δεν έκανε τίποτα, τώρα είμαι στο 40%. Συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει, δεν φαίνεται. Όποια τύχει και χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω, αυτή δείχνει να κάνει όλη τη ζημιά. Restarts κλπ έχουν γίνει πολλά. Μάπα μπαταρία και η καινούρια? Να φταίει η Insider η τελευταία? Δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό. Πολύ με προβλημάτισε το σκηνικό με τον ταχυφορτιστή. Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγεις τη χρήση του ταχυ-φορτιστή για λίγο καιρό; Είναι μία μεταβλητή που εύκολα ελέγχεται. Τουλάχιστον πολύ πιο εύκολα και αναίμακτα από το να βγείς από insider και να κάνεις hard reset για να δεις μήπως φταίει η insider. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγεις τη χρήση του ταχυ-φορτιστή για λίγο καιρό; Είναι μία μεταβλητή που εύκολα ελέγχεται. Τουλάχιστον πολύ πιο εύκολα και αναίμακτα από το να βγείς από insider και να κάνεις hard reset για να δεις μήπως φταίει η insider. Οκ, το μόνο εύκολο αυτό. Δεν βγάζω άκρη, πάντως. Χτες, σε 2.5 ώρες σε λειτουργία πτήσης, έχασε κάπου 7%. Σήμερα, σε κοντά 2, ούτε 1%. Ντεν βγάζω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Βρήκες 950 στο δρόμο;;;;....:what: yes ήρθε και οθονη (με fast shipping germany warehouse) την εβαλα έριξα ένα format δουλεύει αψογα θα το κάνω δωράκι σε μια φίλη να χαρεί λιγάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 yes ήρθε και οθονη (με fast shipping germany warehouse) την εβαλα έριξα ένα format δουλεύει αψογα θα το κάνω δωράκι σε μια φίλη να χαρεί λιγάκι Για στείλε λινκ για την οθόνη. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 yes ήρθε και οθονη (με fast shipping germany warehouse) την εβαλα έριξα ένα format δουλεύει αψογα θα το κάνω δωράκι σε μια φίλη να χαρεί λιγάκι Εσύ την έβαλες; Τόσο εύκολο είναι; :confused: Χάχα έχεις και φίλη που της αρέσουν τα wm10; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Εσύ την έβαλες; Τόσο εύκολο είναι; :confused: Χάχα έχεις και φίλη που της αρέσουν τα wm10; ;) ξέχασες που δουλεύω ? :lol: βασικα αυτη 3 4 πραγματα θελει 1 camera (εχει χομπι της dslr κλπ θα της αρεσει και αυτη) 2 facebook viber browsing music τι τι στο καλό δεν θα καλυφθεί¨? Για στείλε λινκ για την οθόνη. βαράς στο ali lumia 950 lcd και επιλέγεις γερμανική αποθήκη αν είσαι τυχερός και την εχουν στο stock θα σου την βάλει (απλά πληροφοριακά ειναι χωρίς frame με frame +20 eyro παει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Γιατί χωρίς πλαίσιο πόσο έχει; Τι θα μου βάλει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Γιατί χωρίς πλαίσιο πόσο έχει; Τι θα μου βάλει; 22 χωρις 40 με 20 ευρω διαφορα εγω βρηκα τοπικα ολόκληρες ταινιες αυθεντικες 1 ευρώ και τελείωσε ο κόπος μου με 20 ευρολουκια έκανα ένα πανέμορφο δωράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) 22 χωρις 40 με 20 ευρω διαφορα εγω βρηκα τοπικα ολόκληρες ταινιες αυθεντικες 1 ευρώ και τελείωσε ο κόπος μου με 20 ευρολουκια έκανα ένα πανέμορφο δωράκι Άλλα 20€ έχει το πλαίσιο μόνο;;;; :confused: Κι αυτά για το απλό 950. Φαντάσου για το 950 XL που έχει και μεγαλύτερη οθόνη... Edited October 18, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 βαράς στο ali lumia 950 lcd και επιλέγεις γερμανική αποθήκη αν είσαι τυχερός και την εχουν στο stock θα σου την βάλει (απλά πληροφοριακά ειναι χωρίς frame με frame +20 eyro παει) Lcd όμως, όχι όπως η γνήσια amoled και φυσικά χωρίς gorilla glass με ότι αυτό συνεπάγεται. :( Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts