Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρομαι στην εμπειρία χρήσης και στις δυνατότητες των εφαρμογών που έχει το android σε σχέση με τα windows. Ειδικά από την στιγμή που θέλει η φίλη του εφαρμογές social για επαγγελματικούς λόγους δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε πλέον. Οι εφαρμογές των social είναι χρόνια πίσω στην κυριολεξία.

Δεν υπάρχει αντίρρηση σ' αυτό. Αυτό το είπαμε όλοι στο Miva. Άλλωστε ποτέ δεν έχω προτείνει καμία συσκευή με WM10 σε κάποιον που μπορεί να εξαρτάται από συγκεκριμένη εφαρμογή, είτε αυτή είναι το fb, είτε οποιαδήποτε άλλη.

Το 950 προτείνεται από την πλευρά μου για να καλύψει τις εξής 6 απαιτήσεις: πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή οθόνη, ασφάλεια, ποιότητα κλήσεων, πλοήγηση, emails. Είναι 6 απαιτήσεις που κάλυπταν και εξακολουθούν και καλύπτουν κάποιον μέσο χρήστη με σχετικά χαμηλό κόστος. Όπως προ-είπα κάλυπταν φίλο μου και το πρότεινα. Προφανώς και γνωρίζω την κατάσταση και ούτε τύφλωσε τη λογική μου η ομορφιά(υποκειμενικό) των WM. Πριν το προτείνω έριξα και μια ματιά σε android συσκευές, γιατί μέχρι τότε(πριν μια εβδομάδα) δεν είχα ασχοληθεί και ιδιαίτερα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Πραγματικά υπάρχουν αξιόλογες συσκευές android με κόστος 150-200 ευρώ αλλά καμία από αυτές δεν καλύπτει ταυτόχρονα απαιτήσεις καλής κάμερας και καλής οθόνης αυτή τη στιγμή σε αυτό το κόστος. Πόσο μάλλον όταν αυτές υπέρ-καλύπτονταν πριν από 1μιση χρόνο, όταν η τιμή του 950 ήδη είχε πέσει στα 250 ευρώ και όταν πριν ένα χρόνο είχε πέσει στα 200 ευρώ(καινούριο).

Οπότε κάποιος σε αυτήν την κατηγορία τιμής αν συνυπολογιστεί και το κομμάτι των εφαρμογών/λειτουργιών, ούτως ή άλλως είναι απαραίτητο να κάνει συμβιβασμό. Είτε αυτός πρόκειται π.χ. για το fb για τον οποίο δε θα είναι ευχαριστημένος στο παρόν, είτε αυτός ο συμβιβασμός πρόκειται για φωτογραφίες και δε θα είναι ευχαριστημένος όταν τις ξαναβλέπει μετά από 2 χρόνια. Ο καθένας σταθμίζει τις απαιτήσεις του.

παιδια θα την τσεκαρω την μπαταρια. σας ευχαριστω

μια τελευταια χαρη. μπορει καποιος απο το 950 του να μου πει τι εχει να τρεχει στο παρασκηνιο?

αρκει να τραβα λαιβ ιματζ και να ανεβαινουν οι φωτοζ αυτοματα στο onedrive. εχω την εντυπωση πως παραεχω πολλες εφαρμογες να τρεχουν. ευχαριστω

παιδια θα την τσεκαρω την μπαταρια. σας ευχαριστω

μια τελευταια χαρη. μπορει καποιος απο το 950 του να μου πει τι εχει να τρεχει στο παρασκηνιο?

αρκει να τραβα λαιβ ιματζ και να ανεβαινουν οι φωτοζ αυτοματα στο onedrive. εχω την εντυπωση πως παραεχω πολλες εφαρμογες να τρεχουν. ευχαριστω

Άφησε τις απαραίτητε. Δηλαδή fb, messenger, viber, WhatsApp, φωτογραφίες, onedrive (αν τις έχεις να ανεβαίνουν), ημερολόγιο τηλέφωνο, μηνύματα. Ίσως μου ξεφεύγουν 1-2

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Άφησε τις απαραίτητε. Δηλαδή fb, messenger, viber, WhatsApp, φωτογραφίες, onedrive (αν τις έχεις να ανεβαίνουν), ημερολόγιο τηλέφωνο, μηνύματα. Ίσως μου ξεφεύγουν 1-2
δε μιλαω για αυτες φιλε. αυτες εινα ιστανταρακι. αλλα υπαρχουν αλλες τοσες που δεν ξερω αν χρειαζονται τελικα. εχω ενεργοποιημενες περα απο εφαρμογες στυλ βαιμπερ κτλ, τα εξης

gestures and touch

lumia motion data

microsoft content

network services

smart dual sim

windows default lock screen

αποκλεισμος και φιλτρα

αφυπνησεις και ρολοι

μηνυματα μαικροσοφτ

μικροεφαρμογες

προσθηκη φωτογραφιων μαικροσοφτ

προγραμμα επιλυσης εφαρμογων

τηελφωνο μαικροσοφτ

φωτογραφιες μαικροσοφτ

ποιες απο ολες αυτες μπορω να τις σβησω χωρις να χασω λειτουργιες και τη σμουθ λειτουργια του κινητου?

ευχαριστω

Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά. :) Ο κύριος φόβος μου ήταν μην έχει προβλήματα όπως σε διάφορα μέλη εδώ. Οι εφαρμογές ελπίζω να μην είναι τεράστιο πρόβλημα... Θα δείξει. Τελικά το βρήκε σε καλή κατάσταση και θα το κλείσει άμεσα, οπότε θα ξέρω σε λίγες μέρες εντυπώσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως αν θέλει οπωσδήποτε και καλή κάμερα, στα 200€ δεν θα βρει σαν του 950!

Δεν ειναι τόσο τραγική όπως στο Symbian.

όπως έγραψα, μαθημένη είναι από 1020 και 808, οπότε το 950 είναι από τα επικρατέστερα σίγουρα!

Χρόνια πολλά και καλά με την ευκαιρία! :) Και πολλές καλές φωτογραφίες με το 950! ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

δε μιλαω για αυτες φιλε. αυτες εινα ιστανταρακι. αλλα υπαρχουν αλλες τοσες που δεν ξερω αν χρειαζονται τελικα. εχω ενεργοποιημενες περα απο εφαρμογες στυλ βαιμπερ κτλ, τα εξης

gestures and touch

lumia motion data

microsoft content

network services

smart dual sim

windows default lock screen

αποκλεισμος και φιλτρα

αφυπνησεις και ρολοι

μηνυματα μαικροσοφτ

μικροεφαρμογες

προσθηκη φωτογραφιων μαικροσοφτ

προγραμμα επιλυσης εφαρμογων

τηελφωνο μαικροσοφτ

φωτογραφιες μαικροσοφτ

ποιες απο ολες αυτες μπορω να τις σβησω χωρις να χασω λειτουργιες και τη σμουθ λειτουργια του κινητου?

ευχαριστω

Θα τις άφηνα όλες.

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά. :) Ο κύριος φόβος μου ήταν μην έχει προβλήματα όπως σε διάφορα μέλη εδώ. Οι εφαρμογές ελπίζω να μην είναι τεράστιο πρόβλημα... Θα δείξει. Τελικά το βρήκε σε καλή κατάσταση και θα το κλείσει άμεσα, οπότε θα ξέρω σε λίγες μέρες εντυπώσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όπως έγραψα, μαθημένη είναι από 1020 και 808, οπότε το 950 είναι από τα επικρατέστερα σίγουρα!

Χρόνια πολλά και καλά με την ευκαιρία! :) Και πολλές καλές φωτογραφίες με το 950! ;)

Ωχ, θα τα ακούσουμε τώρα....... :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

@Mivas σε ευχαριστώ πολύ!

Τελικά αφού το έκλεισε, ελπίζω να το χαρεί κιόλας! Σίγουρα θα ειναι και πιο άμεσο στη λειτουργία του σε σχέση με το 1020!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Φίλε Mivas το πρόβλημα των εφαρμογών μπορεί να είναι αμελητέο αλλά μπορεί να είναι και τεράστιο, έως ανυπέρβλητο. Οι υπάρχουσες συσκευές θα πάρουν μια κομμένη έκδοση της επόμενης αναβάθμισης των Windows10 και θα είναι η τελευταία μεγάλη. Φαίνεται (υπάρχουν δύο τρεις ψιλό-επίσημες τοποθετήσεις επιπέδου καφενείου) ότι η υποστήριξη με μικρές διορθώσεις λαθών/ασφαλείας, (στις συσκευές που πήραν επίσημα την προηγούμενη αναβάθμιση και το 950 είναι σ' αυτές) θα πάει μέχρι τα μέσα του '19.

Παρόλα αυτά στις εφαρμογές θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν επιβεβαιωθούν φήμες προσπάθειας ενσωμάτωσης των νέων api που δε θα πάρουν οι υπάρχουσες συσκευές. Προφανώς αναφέρομαι στις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν, γιατί αρκετές έχουν σταματήσει ήδη την υποστήριξη. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες όλα καλά. Προσωπικά το θεωρώ δύσκολο πάντως.

Αυτή είναι η κατάσταση, γι' αυτό και κανείς δεν προτείνει οποιαδήποτε συσκευή αν η απαίτηση κάποιου έχει να κάνει με εφαρμογές. Το φίλο μου δεν τον ενδιέφεραν οι εφαρμογές, οπότε δεν είχα λόγο να μην προτείνω την εξαιρετική κατά τα άλλα συσκευή 950. Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν υπό την έννοια ότι δεν είμαι εξαρτημένος από καμία, οπότε στην τελική τη δουλειά μου θα την κάνω με τον edge μέχρι να αποφασίσω να αλλάξω συσκευή ή ο edge θα είναι παρωχημένος. (όπως ο internet explorer στα WP8.1). Τα android και ios δυστυχώς δε μου αρέσουν, οπότε θα το τρενάρω όσο γίνεται.

Φίλε Mivas το πρόβλημα των εφαρμογών μπορεί να είναι αμελητέο αλλά μπορεί να είναι και τεράστιο, έως ανυπέρβλητο. Οι υπάρχουσες συσκευές θα πάρουν μια κομμένη έκδοση της επόμενης αναβάθμισης των Windows10 και θα είναι η τελευταία μεγάλη. Φαίνεται (υπάρχουν δύο τρεις ψιλό-επίσημες τοποθετήσεις επιπέδου καφενείου) ότι η υποστήριξη με μικρές διορθώσεις λαθών/ασφαλείας, (στις συσκευές που πήραν επίσημα την προηγούμενη αναβάθμιση και το 950 είναι σ' αυτές) θα πάει μέχρι τα μέσα του '19.

Παρόλα αυτά στις εφαρμογές θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν επιβεβαιωθούν φήμες προσπάθειας ενσωμάτωσης των νέων api που δε θα πάρουν οι υπάρχουσες συσκευές. Προφανώς αναφέρομαι στις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν, γιατί αρκετές έχουν σταματήσει ήδη την υποστήριξη. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες όλα καλά. Προσωπικά το θεωρώ δύσκολο πάντως.

Αυτή είναι η κατάσταση, γι' αυτό και κανείς δεν προτείνει οποιαδήποτε συσκευή αν η απαίτηση κάποιου έχει να κάνει με εφαρμογές. Το φίλο μου δεν τον ενδιέφεραν οι εφαρμογές, οπότε δεν είχα λόγο να μην προτείνω την εξαιρετική κατά τα άλλα συσκευή 950. Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν υπό την έννοια ότι δεν είμαι εξαρτημένος από καμία, οπότε στην τελική τη δουλειά μου θα την κάνω με τον edge μέχρι να αποφασίσω να αλλάξω συσκευή ή ο edge θα είναι παρωχημένος. (όπως ο internet explorer στα WP8.1). Τα android και ios δυστυχώς δε μου αρέσουν, οπότε θα το τρενάρω όσο γίνεται.

Μακάρι να επιβεβαιωθούν και να μπορέσω να κρατήσω τη συσκευή μου ως το 2019. Έτσι ίσως μπορέσω να δω τι θα κάνει η Microsoft στη συνέχεια.

Αν βγάλει προσιτές συσκευές με το νέο της λειτουργικό και δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για το mobile απ' ότι τώρα, ίσως να πάρω την επόμενη Windows συσκευή. Αλλιώς θα το τραβήξω κι εγώ όσο γίνετε και πάμε αναγκαστικά για Android και Nokia! ;)

Παιδιά καλημέρα,

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ασύρματο φορτιστή με το τηλέφωνο για να μου πει αν ζεσταίνεται κατά την φόρτιση;

Υπάρχει αυτός της SONY σε προσφορά και λέω να τον πάρω.

Παιδιά καλημέρα,

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ασύρματο φορτιστή με το τηλέφωνο για να μου πει αν ζεσταίνεται κατά την φόρτιση;

Φίλε χρησιμοποιώ το fatboy της Nokia εδώ και 3μηνο περίπου. Πιο αργή φόρτιση από τον "μαμά" φυσικά. Από θέρμανση όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ζεσταίνεται μεν αλλά όχι κάτι αξιο αναφοράς είτε με το καπάκι το κανονικό είτε με το mozo.

Παιδιά καλημέρα,

Εγώ πάλι έδωσα παραπάνω για τον Nokia dt-903 και το τηλέφωνο ζεσταίνεται αρκετά. Σε συνδυασμό και με το tempered και την χοντρή θήκη, μάλλον προς το ψήνεται. Αν το τοποθετήσεις πάνω στην οβάλ επιφάνειά του στραβά η θερμοκρασία είναι λιγότερη αλλά αρκετή. Εκεί φορτίζει με περίπου 37% ανά ώρα.

Συνήθως το φορτίζω με το μαγνητικό usb που πήρα και έναν παλαιότερο φορτιστή της Nokia από το 808 που δίνει 1,5Α. Κάνει περίπου τον ίδιο χρόνο να γεμίσει με την ασύρματη, αλλά το κινητό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου, ενώ ακόμα δεν έχω θέμα με την μπαταρία (φούσκωμα, restart κτλ).

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Εγώ πάλι έδωσα παραπάνω για τον Nokia dt-903 και το τηλέφωνο ζεσταίνεται αρκετά. Σε συνδυασμό και με το tempered και την χοντρή θήκη, μάλλον προς το ψήνεται. Αν το τοποθετήσεις πάνω στην οβάλ επιφάνειά του στραβά η θερμοκρασία είναι λιγότερη αλλά αρκετή. Εκεί φορτίζει με περίπου 37% ανά ώρα.

Συνήθως το φορτίζω με το μαγνητικό usb που πήρα και έναν παλαιότερο φορτιστή της Nokia από το 808 που δίνει 1,5Α. Κάνει περίπου τον ίδιο χρόνο να γεμίσει με την ασύρματη, αλλά το κινητό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου, ενώ ακόμα δεν έχω θέμα με την μπαταρία (φούσκωμα, restart κτλ).

Στο xl δεν φούσκωσε η μπαταρία. Έκανε restarts και ζεσταινόταν περισσότερο απ' ότι τώρα!

Παιδιά καλημέρα,

Εγώ αγόρασα 2 NOKIA DT601 (1 για σπίτι και 1 για γραφείο) και ζεσταίνεται αρκετά. Φορτίζω (1,7Α) λίγο πάνω / κάτω από μισάωρο κάθε μέρα και η μπαταρία μου κρατάει (περίπου) όσο τον πρώτο καιρό.

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Παρεπιμπτόντως ήρθε πριν λίγες μέρες η νέα μπαταρία και δοκιμάστηκε για ημέρες.

Αυτή είναι όντως γνήσια.

Αποθηκεύεται μισοφορτισμένη για μελλοντική χρήση.

Να δούμε πόσο θα πάει η μαμά που έπιασε τους 14 μήνες

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Παρεπιμπτόντως ήρθε πριν λίγες μέρες η νέα μπαταρία και δοκιμάστηκε για ημέρες.

Αυτή είναι όντως γνήσια.

Αποθηκεύεται μισοφορτισμένη για μελλοντική χρήση.

Να δούμε πόσο θα πάει η μαμά που έπιασε τους 14 μήνες

Καλησπέρα. Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο link ή κάποιες λεπτομέρειες για το από που την αγόρασες; Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω μια να υπάρχει χωρίς προς το παρόν να έχω πρόβλημα με την δική του. Ευχαριστώ!

Παιδιά καλημέρα,

Δεν το είχα δει τόσο καιρό.

Τον αγόρασα εγώ, και στο 950 μου έχω θέμα.

Είναι συμβατός, το φορτίζει μέχρι 100% (σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πάνω από 2.5 ώρες) αλλά η μπαταρία κρατά μέχρι το απόγευμα με το ζόρι, ενώ ακριβώς πριν έφτανε μέχρι τα μεσάνυχτα άνετα, με την ίδια χρήση.

Για την ακρίβεια, πάνω από 10 ώρες δεν βγάζει με κανένα τρόπο, ενώ προχτές , με σχετικά βαριά χρήση, στις 4 ώρες έκλεισα τα πάντα εκτός από τη SIM για να μην ξεμείνω.

Υπολογίζω πως αν του έκανα τη χρήση καλοκαιριού-παραλίας (browsing, 9gag, forums, πολλές φωτό), πάνω από 3 ώρες δεν θα έβγαζε.

Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως σχετίζεται με την τελευταία insider fast που πέρασα την ίδια μέρα που τον πήρα, αλλά δεν νομίζω.

Αύριο θα κάνω μια δοκιμή με τον ταχυφορτιστή, να δω τί ψάρια θα πιάσει τη Δευτέρα που προβλέπεται να το ταλαιπωρήσω πολύ.

• 2 weeks later...

Φαίνεται πως η μπαταρία, μετά το sex που της έριξα όλο το καλοκαίρι, τα έφτυσε.

Ακόμα και με τον μαμά-ταχυφορτιστή, με συνηθισμένη χρήση δεν βγάζει πάνω από 10 ώρες...με έντονη ούτε 6.

Επιπλέον, με το που πέφτει κάτω από 35%, το κινητό σέρνεται, στο 25% με το ζόρι τηλέφωνο, στο 15-17% κλείνει ακαριαία.

Με το που θα το βάλω στο ρεύμα (ακόμα και σε απλή USB), πετάει.

Πέρασα από ένα ΝΟΚΙΑ, μου είπαν 100€ :X:blink::blink:

Βρήκα αυτή: https://www.skroutz.gr/s/8673563/Microsoft-BV-T5E-Lumia-950.html , να το αποτολμήσω?

Άλλες προτάσεις?

Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα για τη «γνησιότητά» της. Ανάφερε και τα γνωστά προβλήματα σχετικά με τη μη γνήσιες. Αν σε διαβεβαιώσουν ότι πρόκειται για γνήσια προχώρα.

Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα για τη «γνησιότητά» της. Ανάφερε και τα γνωστά προβλήματα σχετικά με τη μη γνήσιες. Αν σε διαβεβαιώσουν ότι πρόκειται για γνήσια προχώρα.

Να μη στηριχτώ λες στο Original-Bulk που αναφέρουν?

Τί διάλο...?

Να μη στηριχτώ λες στο Original-Bulk που αναφέρουν?

Τί διάλο...?

Γνήσια είναι. Για το xl που είχα πάρει έτσι ήταν. Μόνο το άσπρο μικρό αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος της μπαταρίας έλλειπε. Τίποτα άλλο.

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Και εγώ θα την έπαιρνα πάντως.

Γνήσια είναι. Για το xl που είχα πάρει έτσι ήταν. Μόνο το άσπρο μικρό αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος της μπαταρίας έλλειπε. Τίποτα άλλο.

Ρώτησα και παρέλαβα.

Ναι, αυθεντική (όπως είπαν).

Ναι, 6 μήνες κανονικά εγγύηση.

Ναι, δεν έχει αυτοκόλλητο.

Στο προκείμενο:

Θα φορτίσω στα γρήγορα την παλιά μέχρι τέρμα, και μετά θα βάλω τη νέα.

Να ξεκινήσω με USB φόρτιση (εννοώ από PC σε usb3 θύρα), με τον ασύρματο/επαγωγικό (δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά μετά την 1η φόρτιση με αυτόν πριν 20 μέρες, ξεκίνησε τόσο έντονα το φαινόμενο να μην κρατά η μπαταρία, αλλά πλέον ούτε με τον ταχυφορτιστή γίνεται δουλειά) ή με τον μαμά ταχυφορτιστή?

Θα ήθελα τον ασύρματο, να δω από την αρχή της ζωής της τί παίζει.

Η γνώμη σας?

Ωραία. Οπότε υπάρχει και στοκ διαθέσιμο πλέον, σε περίπτωση που χρειαστούν άλλοι.

Για φόρτιση δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση. Εγώ δεν έχει τύχει να φορτίσω το 950 με άλλον φορτιστή εκτός από τον φορτιστή της συσκευασίας ή με το φορτιστή του dock του continuum (που είναι ο ίδιος), γιατί δεν έχω άλλους φορτιστές. Κατά 90% το φορτίζω το βράδυ (προφανώς είναι συνδεδεμένος όλη τη νύχτα). Το υπόλοιπο 10% αφορά τις περιπτώσεις αυξημένης χρήσης που έχει χρειαστεί δεύτερη ή τρίτη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το δικό μου το έχω 1μιση χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω/είχα πρόβλημα με την μπαταρία.

Οπότε σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία (μέχρις στιγμής) θα σου πρότεινα να το φορτίζεις με το φορτιστή της συσκευασίας.

• The title was changed to Microsoft Lumia 950