psyber Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Παιδιά καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 950 αν μπορεσω να σπρώξω το 1020 μου. Γενικά το θεωρείτε καλή κίνηση; Απο υποστήριξη πως πάει. Τα παράτησε εντελώς η Microsoft; Γνωρίζει κανείς πόσο μπορώ να το βρω μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Παιδιά καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 950 αν μπορεσω να σπρώξω το 1020 μου. Γενικά το θεωρείτε καλή κίνηση; Απο υποστήριξη πως πάει. Τα παράτησε εντελώς η Microsoft; Γνωρίζει κανείς πόσο μπορώ να το βρω μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν σου αρέσουν τα wm10 σαφώς και αξίζει. Υπάρχουν αγγελίες στα 160€ άρα το κλείνεις στα 150€. Δεν νομίζω πως είναι εξωφρενικό ποσό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 σε ποια site αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_power12 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Γειά χαρά σε όλους και χρόνια πολλά!! Μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήσης του 950 σας παραθέτω ποιες δυσλειτουργίες έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής: 1. Όταν μιλάω με ανοιχτή ακρόαση μετά από 1 με 2 λεπτά ο συνομιλητής δεν με ακούει και μου λέει ότι ακούει έναν έντονο θόρυβο. Εάν κλείσω την ανοιχτή ακρόαση με ακούει κανονικά 2. Όταν χρησιμοποιώ την κάμερα για φωτογραφίες μετά από κάποιες λήψεις αρχίζει να μην αποκρινεται και κάποιες φορές κολλάει τελείως η εφαρμογή και κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο από μόνο του. Χρησιμοποιώ την sd για αποθήκευση και ίσως φταίει και αυτή. 3. Κάποιες φορές πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο της κάμερας με κλειδωμένη οθόνη για να ξεκινήσει απευθείας η κάμερα η εφαρμογή πάει να ξεκινήσει και ενώ φαίνεται να φορτώνει δεν ανοίγει τελικά και θέλει ξανά επανεκκίνηση του τηλεφώνου 4. Η οθόνη κάποιες φορές αργεί πολύ να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα ή και οταν δέχεται εισερχόμενη κλήση. Με επανεκκίνηση λύνεται και αυτό μέχρι να το ξανακάνει Αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω επειδή είμαι φαν των windows phones εδώ και χρόνια με έχει καλύψει τέλεια μέχρι στιγμής. Πολύ καλή μπαταρία, οθόνη, κάμερα (όταν δεν κολλάει) και γενικά όλη η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά καλύτερη από το 930 που είχα. Με το continuum που ήταν στο πακέτο δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να έχω άποψη. Αυτά από εμένα. Παράθεση Nokia 3310, Sharp Gx15, Nokia N70, Nokia N73, Nokia N97mini, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 930, Lg Gpad 8.3 V500 4.4.2, Microsoft Lumia 535, Microsoft Lumia 950 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 χοντρά θέματα για μια ναυαρχίδα. τα επιβεβαιώνουν και άλλοι χρήστες; Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά χαρά σε όλους και χρόνια πολλά!! Μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήσης του 950 σας παραθέτω ποιες δυσλειτουργίες έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής.... 4. Η οθόνη κάποιες φορές αργεί πολύ να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα ή και οταν δέχεται εισερχόμενη κλήση. Με επανεκκίνηση λύνεται και αυτό μέχρι να το ξανακάνει Αυτό το κάνει κι εμένα στο 950XL ή μάλλον το έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό. Εντόπισα το πρόβλημα στο tempered glass που είχα, με αλλαγή και καινούριο δεν μου το έχει κάνει ξανά, φυσικά ακόμα στην περίοδο δοκιμής είμαι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Γειά χαρά σε όλους και χρόνια πολλά!! Μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήσης του 950 σας παραθέτω ποιες δυσλειτουργίες έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής: 1. Όταν μιλάω με ανοιχτή ακρόαση μετά από 1 με 2 λεπτά ο συνομιλητής δεν με ακούει και μου λέει ότι ακούει έναν έντονο θόρυβο. Εάν κλείσω την ανοιχτή ακρόαση με ακούει κανονικά 2. Όταν χρησιμοποιώ την κάμερα για φωτογραφίες μετά από κάποιες λήψεις αρχίζει να μην αποκρινεται και κάποιες φορές κολλάει τελείως η εφαρμογή και κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο από μόνο του. Χρησιμοποιώ την sd για αποθήκευση και ίσως φταίει και αυτή. 3. Κάποιες φορές πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο της κάμερας με κλειδωμένη οθόνη για να ξεκινήσει απευθείας η κάμερα η εφαρμογή πάει να ξεκινήσει και ενώ φαίνεται να φορτώνει δεν ανοίγει τελικά και θέλει ξανά επανεκκίνηση του τηλεφώνου 4. Η οθόνη κάποιες φορές αργεί πολύ να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα ή και οταν δέχεται εισερχόμενη κλήση. Με επανεκκίνηση λύνεται και αυτό μέχρι να το ξανακάνει Αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω επειδή είμαι φαν των windows phones εδώ και χρόνια με έχει καλύψει τέλεια μέχρι στιγμής. Πολύ καλή μπαταρία, οθόνη, κάμερα (όταν δεν κολλάει) και γενικά όλη η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά καλύτερη από το 930 που είχα. Με το continuum που ήταν στο πακέτο δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να έχω άποψη. Αυτά από εμένα. Για το 1 δεν έχω άποψη. Δεν πολυχρησιμοποιω ανοιχτή ακρόαση. Στις ελάχιστες φορές που την χρειάστηκα δεν μου παρουσίασε κάτι.. Για το 2 φταίει σίγουρα η κάρτα SD. Προσωπικά ρυθμίζω πάντα τις συσκευές μου να αποθηκεύουν στην μνήμη τηλεφώνου και μια στο τόσο μεταφέρω τις φωτογραφίες στην κάρτα (και στο PC για ασφάλεια) Το 3 δεν το αντιμετώπισα ποτέ. Το 4 είναι όπως το είπε ο Duc. Το αντιμετώπισε και φίλος μου με 930 και μόλις άλλαξε tempered glass λύθηκε. Edited January 11, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Δηλαδή σχετικά με το 2. το προβλημα ειναι στο τηλέφωνο ή σε κάποιες κάρτες sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Δηλαδή σχετικά με το 2. το προβλημα ειναι στο τηλέφωνο ή σε κάποιες κάρτες sd; Καθαρά στην κάρτα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά χαρά σε όλους και χρόνια πολλά!! Μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήσης του 950 σας παραθέτω ποιες δυσλειτουργίες έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής: 1. Όταν μιλάω με ανοιχτή ακρόαση μετά από 1 με 2 λεπτά ο συνομιλητής δεν με ακούει και μου λέει ότι ακούει έναν έντονο θόρυβο. Εάν κλείσω την ανοιχτή ακρόαση με ακούει κανονικά 2. Όταν χρησιμοποιώ την κάμερα για φωτογραφίες μετά από κάποιες λήψεις αρχίζει να μην αποκρινεται και κάποιες φορές κολλάει τελείως η εφαρμογή και κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο από μόνο του. Χρησιμοποιώ την sd για αποθήκευση και ίσως φταίει και αυτή. 3. Κάποιες φορές πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο της κάμερας με κλειδωμένη οθόνη για να ξεκινήσει απευθείας η κάμερα η εφαρμογή πάει να ξεκινήσει και ενώ φαίνεται να φορτώνει δεν ανοίγει τελικά και θέλει ξανά επανεκκίνηση του τηλεφώνου 4. Η οθόνη κάποιες φορές αργεί πολύ να ανοίξει μετά από ξεκλείδωμα ή και οταν δέχεται εισερχόμενη κλήση. Με επανεκκίνηση λύνεται και αυτό μέχρι να το ξανακάνει Αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω επειδή είμαι φαν των windows phones εδώ και χρόνια με έχει καλύψει τέλεια μέχρι στιγμής. Πολύ καλή μπαταρία, οθόνη, κάμερα (όταν δεν κολλάει) και γενικά όλη η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά καλύτερη από το 930 που είχα. Με το continuum που ήταν στο πακέτο δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για να έχω άποψη. Αυτά από εμένα. Μετα απο καποιο Update...το κινητο χρειαζεται hard reset για να επανελθουν ολα στη φυσιολογικη ροη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 εμενα αν εξαιρεσουμε το τζιπιες που κανει εναν αιωνα να χαραξει διαδρομη (στιγμα βρισκει με τη μια), και αν εξαιρεσουμε και τη διορθωση κειμενου που οταν πατας να βαλεις καποια απο τις προτινωμενες λεξεις, δεν σβηνει τα οσα εχεις γραψει και στη θεση τους να βαλει τη λεξη, αλλα τα γραφει ολα μαζι, δουλευει αψογα. κανενα απο τα παραπανω θεματα που λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 εμενα αν εξαιρεσουμε το τζιπιες που κανει εναν αιωνα να χαραξει διαδρομη (στιγμα βρισκει με τη μια), και αν εξαιρεσουμε και τη διορθωση κειμενου που οταν πατας να βαλεις καποια απο τις προτινωμενες λεξεις, δεν σβηνει τα οσα εχεις γραψει και στη θεση τους να βαλει τη λεξη, αλλα τα γραφει ολα μαζι, δουλευει αψογα. κανενα απο τα παραπανω θεματα που λετε Αυτο με το πληκτρολόγιο σου το κάνει παντού ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Το ψάχνω από το πρωί και δεν μπορώ να το βρω.. Εφαρμογή για web banking της Πειραιώς δεν υπάρχει;; Της Εθνικής της Άλφα ως και της EUROBANK βρήκα...Της Πειραιως τπτ;;; Κάποια βοήθεια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Το ψάχνω από το πρωί και δεν μπορώ να το βρω.. Εφαρμογή για web banking της Πειραιώς δεν υπάρχει;; Της Εθνικής της Άλφα ως και της EUROBANK βρήκα...Της Πειραιως τπτ;;; Κάποια βοήθεια;;; Δεν υπάρχει. Θα μπεις από τον Edge, και θα κάνεις τη δουλειά από κει. Εμφανίζει το mobile site της Τράπεζας. Μπορείς να το καρφιτσώσεις στην αρχική οθόνη να μπαίνεις πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αυτο με το πληκτρολόγιο σου το κάνει παντού ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές?παντα, το παρατηρησα εδω και 4-5 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Όπως και στην εφαρμογή της Εθνικής. Αν κανεις έξοδο δεν αποθηκεύει τα στοιχεία και πατώντας το pin να ξαναμπείς,αλλα κάθε φορα βάζεις τα στοιχεία σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, ας κάνει κάποιος μια δοκιμη στην παρακάτω σελίδα που θα δώσω να μου πει τον τρόπο που την φορτώνει το 950. Στο 735 γενικά μετά απο λίγο σκρολαρισμα παγώνει. Ένα Redmi Note 3 την φόρτωσε απροβλημάτιστα και σκρολαρε μια χαρά. http://www.autoblog.gr/2017/01/12/test-drive-prwth-dokimh-tou-automatou-honda-cr-v-i-dtec-me-ta-160-aloga/ Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, ας κάνει κάποιος μια δοκιμη στην παρακάτω σελίδα που θα δώσω να μου πει τον τρόπο που την φορτώνει το 950. Στο 735 γενικά μετά απο λίγο σκρολαρισμα παγώνει. Ένα Redmi Note 3 την φόρτωσε απροβλημάτιστα και σκρολαρε μια χαρά. http://www.autoblog.gr/2017/01/12/test-drive-prwth-dokimh-tou-automatou-honda-cr-v-i-dtec-me-ta-160-aloga/ Sent from mTalk Στο δικό μου 950 XL φόρτωσε εν ριπή οφθαλμού.....και σκρολάρει απροβλημάτιστα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Στο δικό μου 950 XL φόρτωσε εν ριπή οφθαλμού.....και σκρολάρει απροβλημάτιστα. Μέχρι κάτω που ανοίγει κι αλλά δύο ακόμη άρθρα; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μέχρι κάτω που ανοίγει κι αλλά δύο ακόμη άρθρα; Sent from mTalk Η σελίδα δεν σταματάει πουθενά, συνεχίζει με συνέχεια καινούργια άρθρα.... Αλλά τα φορτώνει μια χαρά και γρήγορα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, ας κάνει κάποιος μια δοκιμη στην παρακάτω σελίδα που θα δώσω να μου πει τον τρόπο που την φορτώνει το 950. Στο 735 γενικά μετά απο λίγο σκρολαρισμα παγώνει. Ένα Redmi Note 3 την φόρτωσε απροβλημάτιστα και σκρολαρε μια χαρά. http://www.autoblog.gr/2017/01/12/test-drive-prwth-dokimh-tou-automatou-honda-cr-v-i-dtec-me-ta-160-aloga/ Sent from mTalk Σε 640 που δοκίμασα κολλάει και δεν την ανοίγει σωστά. Με τον OPERA που δοκίμασα όμως άνοιξε κανονικά μέχρι τα προτεινόμενα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δοκιμασε τον monument browser στην αντιστοιχη σελιδα και πες μου σε παρακαλω αν ειδες διαφορα.. Επισης κανε το ιδιο και με την σελιδα phonearena, δοκιμασε και με τον edge και με τον monument και πες μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 εμενα αν εξαιρεσουμε το τζιπιες που κανει εναν αιωνα να χαραξει διαδρομη (στιγμα βρισκει με τη μια), και αν εξαιρεσουμε και τη διορθωση κειμενου που οταν πατας να βαλεις καποια απο τις προτινωμενες λεξεις, δεν σβηνει τα οσα εχεις γραψει και στη θεση τους να βαλει τη λεξη, αλλα τα γραφει ολα μαζι, δουλευει αψογα. κανενα απο τα παραπανω θεματα που λετε Καλησπέρα. Αυτό που λες μου το έκανε στα μηνύματα του facebook & στο messenger. Όταν δοκίμασα να βάζω τόνο πατώντας στο πλήκτρο του γράμματος & όχι δεξιά στη δεύτερη γραμμή του πληκτρολογίου που είναι ο τόνος, το έλυσα το θέμα. Δεν πρόσθετε κομμάτια από τη λέξη δηλαδή όπως πριν. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δοκιμασε τον monument browser στην αντιστοιχη σελιδα και πες μου σε παρακαλω αν ειδες διαφορα.. Επισης κανε το ιδιο και με την σελιδα phonearena, δοκιμασε και με τον edge και με τον monument και πες μας.. O monument σε μένα κρασαρει συνέχεια, αν και στην αρχή τα πάει και μ καλά. Ο opera mini όμως ειναι πολύ χειρότερος Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, ας κάνει κάποιος μια δοκιμη στην παρακάτω σελίδα που θα δώσω να μου πει τον τρόπο που την φορτώνει το 950. Στο 735 γενικά μετά απο λίγο σκρολαρισμα παγώνει. Ένα Redmi Note 3 την φόρτωσε απροβλημάτιστα και σκρολαρε μια χαρά. http://www.autoblog.gr/2017/01/12/test-drive-prwth-dokimh-tou-automatou-honda-cr-v-i-dtec-me-ta-160-aloga/ Sent from mTalk Επίσης και στο δικό μου 950 XL γρήγορα τα κάνει όλα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts